תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 00:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סקוורר - הרכש הראשון של קטש
הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 65&lang=he

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סקוורר - הרכש הראשון של קטש
הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
לא צריך לטנף את הפורום עם הערוץ של המחלה
ציטוט:
הסגל של הפועל תל אביב הוא אולי החסר מכולם מכל קבוצות הליגה, לפחות נכון לעכשיו, אלא שהיום (שני) נרשמה ההחתמה המשמעותית הראשונה: יחזקאל סקוורר חתם בקבוצה באדום לשנתיים.

בכך, למעשה, הופך הרכז לרכש הראשון של עודד קטש. מדובר בחיזוק חשוב למצבת הישראלים, שכוללת כעת גם את מתן נאור, רביב לימונד, יונתן שולדברנד (שהאריך חוזה) וצמד השחקנים הצעירים, גולן גוט ורום גפן.

בעונה שעברה, במדיה של הפועל חולון, היתה לסקוורר עונה די בינונית. בסך הכל, הוא רשם רשם 17.9 דקות בממוצע למשחק, והחזיר עם 4.5 נקודות בממוצע לערב. כמו כן, הוא תרם 1.7 אסיסטים, 1.5 ריבאונדים וקלע ב-33.8% מחוץ לקשת.

- בנוסף, גם מכבי חיפה מנסה להתחזק. סגנית האלופה, שאיבדה את דונטה סמית' להפועל ירושלים, מנסה לצרף את יובל נעימי במטרה ליצור קו אחורי איכותי של ישראלים, לצד מורן רוט, דגן יבזורי ובן רייס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 14:13 
סקוורר זה שחקן שבקיץ הקודם היה מאוד יקר, אחרי העונה באילת. יש לו חסרונות ידועים: שחקן התקפה לא מי יודע מה, לא מייצר מצבים. אבל מצד שני הוא שומר מעולה. הוא עלוקה אמיתית בהגנה, אין לו אגו. והוא שחקן מוכח בליגה הזאת (בניגוד לטמיר אריאלי), בהתחשב בזה שיהיה מהספסל גם גארד זר שישחק הרבה דקות, לדעתי זו החתמה טובה. מה גם שאני מניח שהוא די זול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 14:17 
בינו לבין בית יוסף/טישמן/שולמן אני באמת לא רואה כאלה הבדלים משמעותיים.
הוא יותר טוב מאריאלי וממלא עמדה שהיתה חסרה לנו שנה שעברה.
בהצלחה

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 14:18 
וגם יש שיר שחקן מוכן
"אל אל אל יחזקאל"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 14:20 
purvis short כתב:
וגם יש שיר שחקן מוכן
"אל אל אל יחזקאל"

השנייה באתי לרשום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 14:32 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע כמה הוא עולה. אבל הוא שחקן די מוגבל, ומן הסתם יעלה מהספסל כמחליף. הייתי מעדיף לחסוך את הכסף שלו, לתת לגולן לראות יותר דקות כמחליף, ולהשקיע יותר בזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 14:32 
אני מאוד אוהב את ההחתמה הזאת. שחקן הגנה באמת מעולה, לא מהסוג שסתם עושה רעש עם לחץ אלא אחד שבאמת יודע לשמור.
חוץ מזה מדובר בשחקן חכם שלא כופה את עצמו ויכול לתפור את השלשות הפנויות. שידרוג ענק על פני טמיר אריאלי (לא שזה קשה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
המחליף של אריאלי,שיהיה בהצלחה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 14:39 
בהחלט שדרוג עצום על אריאלי.
שחקן ספסל קלאסי שנותן אנרגיות והגנה, ומהבחינה הזאת יש לו יתרון על אחד כמו טישמן. סוג של גל איתן משודרג.
לא חושב שאפשר להשוות אותו לבית יוסף שלא הצליח להיות שחקן רוטציה בקבוצה מהחלשות בליגה. סקוורר כבר שלוש שנים שחקן של סביב ה-20 דקות בקבוצות לא פראייריות בכלל.
חוץ מזה יש לו גם פוטנציאל להשאר פה יותר מעונה אחת, רק בן 25 והלוואי שיצור פה המשכיות.

יופי של סגל ישראלי יש לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 14:39 
הפועל כתב:
לא יודע כמה הוא עולה. אבל הוא שחקן די מוגבל, ומן הסתם יעלה מהספסל כמחליף. הייתי מעדיף לחסוך את הכסף שלו, לתת לגולן לראות יותר דקות כמחליף, ולהשקיע יותר בזרים.

זה לא עובד ככה. היית חייב עוד גארד ישראלי מהספסל שיכול לתת דקות. גוט הוא גיבוי לעמדות 2-3, סקוורר לעמדה 1. ויהיה גם גארד זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 14:46 
אחרי ההחתמה הזו לפחות בגזרת הישראלים הסגל טוב יותר מאשר בעונה הקודמת
סקוורר כמו שכבר כתבו בעיקר שחקן הגנה מצוין. אבל גם התקפית הוא טוב יותר ממה שהיה לנו
סה"כ החתמה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
החלמה מעולה.
קצת חבל שאנחנו עדין מוגבלים מבחינת ישראלי שהוא ביקר לימודיה אבל יש לנו עכשיו ישראלי של 30 (רביב) דקות עוד 3 של 20 דקות (מתן, סקוורר ויונתן) ועוד אחד של 10 דקות (גוט).
זה 100 דקות מתוך 200 שהישראלים יכולים לתת, 80 מתוכם לעמדות 1 עד 3.
כלומר אם בנוסף לשני הגבוהים נביא גארד זר (קומבו גארד) אבל אחד שהוא בעיקר 1-2 וזר נוסף שיכול להיות 3-4 אנחנו ממש נהיה סגורים יפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 14:59 
Fez כתב:
בהחלט שדרוג עצום על אריאלי.
שחקן ספסל קלאסי שנותן אנרגיות והגנה, ומהבחינה הזאת יש לו יתרון על אחד כמו טישמן. סוג של גל איתן משודרג.

גל איתן תרם בהתקפה בצורה יפה,אני לא יודע מה התרומה ההתקפית של סקוורר מעריך שזה דומה אם לא יותר
לא חושב שהוא ברשימה של בית יוסף,אריאלי יש לו מה לתרום

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 14:59 
100 דקות זה 20 יותר ממה שצריך. החתמה סבבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 15:10 
חבל שלא גל איתן חזר במקומו
כך או כך, הסגל הישראלי טוב יותר מעונה שעברה לדעתי.
ועדיין הכל יפול ויקום על הזרים כמובן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 15:11 
סמל אישי של המשתמש
שחקן חלש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 15:12 
red pepper כתב:
ועדיין הכל יפול ויקום על הזרים כמובן

גל היה פצוע כל העונה הקודמת בקבוצה זוועתית.
סקוורר זכור לי כשחקן לא רע בכלל מהסדרה נגד הבקעה שלא עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 15:13 
red pepper כתב:

טוב זה לא שהסגל הישראלי עבר מהפכה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 15:19 
סקוורר יותר טוב מגל, צעיר ממנו בשנתיים ולא אחרי פציעה קשה ועונה שלא שיחק. איפה כאן ההשוואה בכלל.
כיף גדול שיהיו לנו שני בולדוגים מהספסל כמו סקוורר וגוט שיביאו הגנה וקליעה מבחוץ במקום אריאלי ושירן, זה שדרוג גדול שלא הייתי מזלזל בו.

יש לנו באמת אחלה סגל ישראלי. מקווה שלא ניפול בזרים ויכולה להיות קבוצה מאוד מרגשת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 15:21 
יותם וטמיר שוחררו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: סקוורר - הרכש הראשון של קטש
הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
100 דקות זה 20 יותר ממה שצריך. החתמה סבבה

נכון, ולכן ההחלמה מעולה. יחד עם זאת אני לא רואה אותו או את יונתן עולים בחמישיה. ולכן נשארנו עם רביב ומתן שהוא מאוד מוגבל מבחינה התקפית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 15:40 
אגב יובל, עכשיו בהחלט אפשר להגיד שצריך שאחד הזרים בעמדות החוץ יהיה שחקן עם סייז. קייל וויבר, דיג׳יי קנדי או מרדי קולינס הם באמת החלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 15:44 
לא יודע מה מצב הפציעה של גל אבל כשהוא כשיר לגמרי הוא לא נופל מסקוורר לדעתי. ואם הוא היה חוזר להפועל אז היה לו המון מה להוכיח. הרי האיש שבגללו הוא לא בהפועל כבר לא כאן.
בכל מקרה כמו שאמרתי סגל ישראלי מצוין יחסית למה שהיינו יכולים להביא.
ומכיוון שקטש לא נעול כמו קודמו בענייני זרים אז מאמין שתהיה קבוצה לפחות לא פחות טובה משנה שעברה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 15:50 
Fez כתב:
אגב יובל, עכשיו בהחלט אפשר להגיד שצריך שאחד הזרים בעמדות החוץ יהיה שחקן עם סייז. קייל וויבר, דיג׳יי קנדי או מרדי קולינס הם באמת החלום.

מרדי קולינס יכולה להיות יציאה חזקה מאוד. מניח שהוא סיים את העניינים שלו באולי אז אולי אפשר להביא. דיג'יי קנדי לא הרבה 3 מ-2?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 16:05 
ברגר כתב:
Fez כתב:

מרדי קולינס יכולה להיות יציאה חזקה מאוד. מניח שהוא סיים את העניינים שלו באולי אז אולי אפשר להביא. דיג'יי קנדי לא הרבה 3 מ-2?

דווקא אני לא חושב שקולינס מתאים.
אין לו קליעה מבחוץ. הפועל לדעתי צריכה לחמישייה רכז, שיוכל לעשות נקודות ושידע לקלוע מבחוץ. זה מאוד קריטי.
לספסל צריך גארד מגוון שיכול לשחק בכמה עמדות. עם סייז. וגם עם קליעה מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 16:12 
purvis short כתב:
ברגר כתב:
Fez כתב:

אין לו קליעה מבחוץ. הפועל לדעתי צריכה לחמישייה רכז, שיוכל לעשות נקודות ושידע לקלוע מבחוץ. זה מאוד קריטי.

מארדי קולינס אופציה אדירה, הכי טובה שיש אולי. הוא יכול לשחק בארץ אשכרה ב-4 עמדות ויפתור לנו הרבה בעיות. באולימפיאקוס היה לו 41% משלוש, הוא מאוד השתפר בקליעה וזה לא עד כדי כך קריטי אם הגארד שתביא יקלע טוב מבחוץ. הבעיה היא שהוא יקר ואני לא יודע אם ירצו להביא את הזר הכי יקר שלנו בתור זה שעולה מהספסל (לא שזה כל כך משנה לדעתי).

ברגר, קנדי כן יותר 3 מ-2 אבל אתה חייב שחקן עם סייז. זכור שאת שנה שעברה התחלת גם עם שירן כמחליף ל-4 וגם עם יוני ניר כמחליף ל-5 בנוסף לשולדבראנד, השנה אין לך שום "בשר" על הספסל חוץ מיונתן (שכידוע יש לו בעיית פאולים קשה). שחקנים כמו קנדי וקולינס שיכולים לתת דקות כ-2 ובמקרה הצורך גם כ-4 זה יתרון ענק בשבילך.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 14 יולי 2014, 16:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 16:13 
alachover כתב:
יותם וטמיר שוחררו?

יותם סיים חוזה
טמיר אין לי מושג מה איתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 16:19 
http://touch.walla.co.il/ExpandedItem.a ... rticalId=3
בוואלה כתוב בכלל שהפועל במשא ומתן עם סקוורר ואם לא יגיע אז שולמן וטישמן מועמדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 16:32 
Fez כתב:
purvis short כתב:
ברגר כתב:
Fez כתב:

מארדי קולינס אופציה אדירה, הכי טובה שיש אולי. הוא יכול לשחק בארץ אשכרה ב-4 עמדות ויפתור לנו הרבה בעיות. באולימפיאקוס היה לו 41% משלוש, הוא מאוד השתפר בקליעה וזה לא עד כדי כך קריטי אם הגארד שתביא יקלע טוב מבחוץ. הבעיה היא שהוא יקר ואני לא יודע אם ירצו להביא את הזר הכי יקר שלנו בתור זה שעולה מהספסל (לא שזה כל כך משנה לדעתי).

ברגר, קנדי כן יותר 3 מ-2 אבל אתה חייב שחקן עם סייז. זכור שאת שנה שעברה התחלת גם עם שירן כמחליף ל-4 וגם עם יוני ניר כמחליף ל-5 בנוסף לשולדבראנד, השנה אין לך שום "בשר" על הספסל חוץ מיונתן (שכידוע יש לו בעיית פאולים קשה). שחקנים כמו קנדי וקולינס שיכולים לתת דקות כ-2 ובמקרה הצורך גם כ-4 זה יתרון ענק בשבילך.

אני מאוד אוהב זרים ורסטילים שיכולים לשחק בכמה עמדות. מקווה שקטש גם יילך בכיוון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: