תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 21:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 181  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
Shacham כתב:
200 אלף דולר על כישלון ידוע מראש. עוד שניה קובסטר יבוא לספר לנו על הניהול השפוי שחג'ג' מנהיג השנה.

ילד, ניסית להצחיק אתמול ונכשלת עם הציטוט החלקי של מה שכתבתי. עדיף שתפרוש כל עוד אתה יכול.

לגבי ההחתמה, היה צפוי שזו רמת הזרים שיביאו. חבל על הכסף, עדיף לתת הזדמנות לשחקן מהנוער במקום לזר בשנקל עם היסטוריה של שאלתיאל דאוויל.
אגב, אין לזה כ"כ קשר לדמארי כי במקרה של דמארי הבעיה היא לא החוזה שלו אלא הכסף שיכנס מהמכירה שלו בשביל לשלם את החובות המידיים שהצטברו מהעונה הקודמת. שוב נגיד שזו תוצאה של מה שקרה פה בשנה שעברה, שוב זה לא ממש ישנה לאף אחד, שוב חג'ג' הוא השטן, ידה ידה ידה. כמו שחתול אדום כתב, נמתין בסבלנות ליום שבו כל הנוכלים יגמרו לפרק אותנו ויעזבו אותנו לנפשנו.

בכיין, אתה מנסה כבר שנה שלמה למתג את עצמך עם פוזת האחד שיודע כי הוא מטריד אנשים בצ'טים בפייסבוק, גם כשזה לא קשור אפילו קצת למציאות, כמו עכשיו עם התמיכה ההזויה שלך בחג'ג' אחרי הבכי בשנה שעברה על אותן פעולות אם לא כאלה פחות נוראיות. אם אתה לא מסוגל לענות להודעות ענייניות כמו שכתבתי אתמול אז אני מזמין אותך בשם כל הפורום לרדת מזה כי זה גם ככה אתה כבר לא עושה רושם על אף אחד שהוא לא המשתמש עומרי קנדה.

בטח שזה קשור גם לדמארי, כי ה200 אלף דולר האלה זה עוד 200 אלף דולר שצריך לשלם, בין אם זה בכסף ממכירת דמארי ובין אם זה בכסף ממנויים. אולי בלי העברות מטומטמות כאלה פחות נצטרך את הכסף מדמארי או מדמארי הבא שנמכור כדי לכסות חובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
kobster כתב:
Shacham כתב:
200 אלף דולר על כישלון ידוע מראש. עוד שניה קובסטר יבוא לספר לנו על הניהול השפוי שחג'ג' מנהיג השנה.

ילד, ניסית להצחיק אתמול ונכשלת עם הציטוט החלקי של מה שכתבתי. עדיף שתפרוש כל עוד אתה יכול.

לגבי ההחתמה, היה צפוי שזו רמת הזרים שיביאו. חבל על הכסף, עדיף לתת הזדמנות לשחקן מהנוער במקום לזר בשנקל עם היסטוריה של שאלתיאל דאוויל.
אגב, אין לזה כ"כ קשר לדמארי כי במקרה של דמארי הבעיה היא לא החוזה שלו אלא הכסף שיכנס מהמכירה שלו בשביל לשלם את החובות המידיים שהצטברו מהעונה הקודמת. שוב נגיד שזו תוצאה של מה שקרה פה בשנה שעברה, שוב זה לא ממש ישנה לאף אחד, שוב חג'ג' הוא השטן, ידה ידה ידה. כמו שחתול אדום כתב, נמתין בסבלנות ליום שבו כל הנוכלים יגמרו לפרק אותנו ויעזבו אותנו לנפשנו.

בכיין, אתה מנסה כבר שנה שלמה למתג את עצמך עם פוזת האחד שיודע כי הוא מטריד אנשים בצ'טים בפייסבוק, גם כשזה לא קשור אפילו קצת למציאות, כמו עכשיו עם התמיכה ההזויה שלך בחג'ג' אחרי הבכי בשנה שעברה על אותן פעולות אם לא כאלה פחות נוראיות. אם אתה לא מסוגל לענות להודעות ענייניות כמו שכתבתי אתמול אז אני מזמין אותך בשם כל הפורום לרדת מזה כי זה גם ככה אתה כבר לא עושה רושם על אף אחד שהוא לא המשתמש עומרי קנדה.

בטח שזה קשור גם לדמארי, כי ה200 אלף דולר האלה זה עוד 200 אלף דולר שצריך לשלם, בין אם זה בכסף ממכירת דמארי ובין אם זה בכסף ממנויים. אולי בלי העברות מטומטמות כאלה פחות נצטרך את הכסף מדמארי או מדמארי הבא שנמכור כדי לכסות חובות.

פשוש, אני לא מנסה למתג שום דבר ובניגוד לפוזת האוהד שרוף של רומא שאתה מנסה לצייר לעצמך, אותי זה לא מעניין ועברתי ממזמן את הגיל של פוזה כזו או אחרת. מה גם שאני לא מטריד אף אחד בצ'ט בפייסבוק. אולי חוץ מגביזון.
אני לא תומך בחג'ג' והוא חלק מהאשמים במצב שהגענו אליו, רק שבניגוד לכמה רפי שכל כמוך אני מבין שזו תוצאה של מה שקרה פה בשנה שעברה כשאתה אוננת על עוד החתמה מרהיבה של as, רמון לקח עוד הלוואה ועוד מקדמה ועוד הגדלה של הגרעון. אז חג'ג' נשאר לנקות את הבלאגן והוא עושה מה שהוא מבין (או יותר נכון מה שהוא לא מבין), מבחינתי זה win win - או שהוא יאיץ את תהליך הפירוק שלנו או הוא יצליח לאזן את התקציב ונגיע למצב שיוכל להגיע בעל בית רציני.
וזה לא קשור לדמארי, כי אתה שוב לא מצליח להבין שהכסף מהמכירה של דמארי הולך כולו לכיסוי חובות קיימים שצריכים לשלם אותם עד סוף החודש אחרת לא בטוח שיאשר לנו לפתוח את העונה בכלל. עכשיו לך תציק למישהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים הפועל (יוני/יולי)
הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 16:49 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר, בקיץ הקודם אתה התנגדת לכל ההחתמות?
אתה קראת למכור את דמארי/שכטר/גילי אחרי ההפסד לפאנדורי? עניין אותך שלוקחים הלוואה?
דיברת על גרעון בקיץ הקודם?

ולא ברורה לי ההפרדה הזו בין חג'ג' לרמון. חג'ג' עצמו התבטא ואמר כבר בעונה הקודמת שהוא סופר מעורב בכל מה שקורה. גם בעונה הקודמת רמון לא היה מי יודע כמה בפרונט, אני לא רואה שום הבדל בין אז להיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
נעשה את זה קצר לטובת 19:
1. אוהדים לא בונים תקציב אלא המנהלים. אם בונים תקציב ולוקחים הימור בדמות העפלה לבתים, צריך לדעת לעמוד בהתחייבויות במקרה וההימור נכשל.
2. חג'ג' אשם, רמון אשם, תאומים אשם, מני ויצמן אשם. כל אחד מהם תרם בדרכו למצב שהמועדון הגיע אליו שהוא כ"כ גרוע עד שזה לא באמת משנה מה חג'ג' יעשה ולכן גם רשמתי שזה win win מבחינתנו - או שהוא יאיץ את הפירוק או שהוא יצליח לצמצמם את הגרעון ויוכל להגיע מישהו רציני במקומו. שילכו כולם לאלף עזאזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים הפועל (יוני/יולי)
הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 17:13 
קובסטר כתב בפירוש עונה שעברה נגד הביזבוז, והאחריות של הבעלים לערבויות. קצת מגוחך שאתם מתנגחים בו, ומסרבים להבין שמי שכן מוציא כסף הוא חג׳ג׳ ואת הטענות צריך לכוון לרמון שהצליח לברוח שוב ולהשאיר עוד פרויקט בקבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים הפועל (יוני/יולי)
הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
קובסטר כתב בפירוש עונה שעברה נגד הביזבוז, והאחריות של הבעלים לערבויות. קצת מגוחך שאתם מתנגחים בו, ומסרבים להבין שמי שכן מוציא כסף הוא חג׳ג׳ ואת הטענות צריך לכוון לרמון שהצליח לברוח שוב ולהשאיר עוד פרויקט בקבר.

קובסטר היה בעד דני עמוס, בעד שכטר, ובעד כל רכש. כמו כולם. מילה אחת מהלקסיקון הכלכלי הזה לא הייתה כאן, לא ממנו ולא מאף אחד. הוא התחיל לדבר על זה באיזור דצמבר, בערך בזמן שהידיעות התחילו לעסוק בזה.

הדבר היחיד שאני לא מבין הוא איך חג׳ג׳ שהיה מעורב בכל פרט גם בעונה הקודמת הוא עכשיו המושיע (התנהלות שפויה וכלכלית), בעוד רמון שעדיין במשולש ההנהלה (יחד עם צבאן) הוא האחראי הבלעדי.
ומה אתם חושבים שהיה קורה אם רמון היה עכשיו בפרונט, משהו אחר? אין שום הבדל. הקבוצה מבוססת על מה שהיא מכניסה. בשביל זה לא צריך בעלים. הדבר היחידי שהם עושים זה ערבויות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 17:21 
אין לי שמץ של מושג מי זה הפאבריציו הזה, אבל אנחנו אחושרמוטה צריכים קשר אמצע (בתנאי שהוא זרתותח). אני מבין מהתגובות שזה ממש לא המקרה.
נקווה שההפסד הצפוי ביום חמישי ינער את חבורת חסרי המושג בהנהלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 18:16 
סמל אישי של המשתמש
ואם לא יהיה הפסד ביום חמישי???.....
לא אני לא בעד מה שחג'ג' עושה ולא בעד חבורת תאומים ורמון אבל קובסטר צודק זה win win ועוד חלק בפאזל שאנחנו עוברים עד שנעשה מה שעשו בכדורסל .
עוד רכישות בתקציב שאפשר זה בסדר, עם בעלים שנותן ערבויות או בלי, התקציב הוא מה שיקבע וזה שוב , בסדר גמור!!
כי בסוף ה"חובות" לא יהיו תירוץ לאי מכירה
צריך רק להעביר את העונה שכרגע לא נראית לי גרועה יותר מהקודמת , אפילו אני בטוח שהיא תהיה פחות גרועה ולו בגלל דבר אחד וזה המשכיות רוב הסגל
וכן זה כולל את מה שמתוכנן לנו להשבוע על גילי, במקרה ומוכר הבורקסים בצד השני של הכביש יימכר לאנגליה ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 18:32 
אימון אחד על אדמת קזחסטן.. יפה יפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
רגע רגע אתם חושבים שהפועל תשלם 200 אלף דולר בשביל לקנות אותו? אתם חיים בסרט, הפועל לא החתימה שחקן שהוא לא חופשי מאז נוסא לדעתי.
200 אלף דולר זאת כנראה עלות העסקה הכוללת כולל השכר שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 18:52 
סמל אישי של המשתמש
שימו לב לתגובות נגד שי בONE, יכול להיות שברקוביץ' מבשל שם משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:

הלוואי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
האמת שהגיע הזמן שאבוטבול יעזוב את הפועל. יחד עם גרזיציץ כמובן. מקווה לקישור שלא יכלול אף אחד מהם העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
הנושא של שי ברור לכולם, הקהל מתחלק בין אלה שמסתכלים על הנושא בעין מקצועית בלבד ואלה שרואים בשי סמל משום מה, בגלל כמה פוסטים בפייסבוק וכי "הוא כל החיים בהפועל" (כאילו שמישהו אחר היה נותן לו מה שהוא קיבל פה).

הגיע הזמן שנעשה סוף לפרות הקדושות, במיוחד כשהמצב הכספי חרבנה.
סלים טועמה למשל, עם כל האהבה כלפיו - סיים חוזה בהפועל והולך לבני לוד. אתם מבינים איפה הבעיה?
יש שחקן בסגל של מכבי/חיפה שאתם רואים אותו מסיים חוזה והולך לבני לוד?
אנטבי זו עוד דוגמה לשחקן שאחרי שעזב אותנו היה מקבל לכל היותר חוזה מגוחך לשנה בקבוצת תחתית.
עם אבוטבול הולך להיות אותו סיפור, אם הוא לא בהפועל הוא במקרה הטוב בקבוצת תחתית, וגם שם אחרי שנה כבר לא יסכימו לתת לו שכר של שחקן כביכול בכיר.

שחקנים שמקבלים כסף טוב מאוד ונותנים תרומה מזערית זו לא פריבילגיה שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו.
אבוטבול מרוויח היום כסף שבכל מקום אחר היה חולם לקבל 50% ממנו. נשארו לו שנתיים לחוזה, והוא עוד מבקש להאריך אותו. אם היום הוא שחקן חלש במקרה הטוב, תחשבו מה יהיה איתו עד אז. בשביל לקצץ לו איזה 15 אלף דולר השנה, הולכים לתת לו עוד שנה-שנתיים של 100 אלף דולר. ההפסד כולו של המועדון, העניין הוא שהאנשים שנמצאים כאן היום לא יהיו עוד שנתיים, אז אותם זה לא מעניין. ככה מחרבנים קבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול דיונים הפועל (יוני/יולי)
הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:

ייתכן, על רקע ההחתמה של הקשר האחורי מברזיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול דיונים הפועל (יוני/יולי)
הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:

ייתכן, על רקע ההחתמה של הקשר האחורי מברזיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 11:23 
לפי ONE - קליימן התאמן עם בית"ר.

לפי ספורט 5, דמארי נוטה לדחות את ההצעה הנוכחית של אוסטריה וינה.
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 96&lang=he

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
טוב, 3 שנים עוברות מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 12:09 
כאילו הברזילאי השקרי שחג'ג' מביא יותר טוב משי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
מסתבר שביאנו כבר מתאמן עם הקבוצה.
אם מישהו היה באימון ויכול לדווח זה יהיה קסום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:

מאיפה המידע הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
שאני אבין אין איזה חוק על פניה לשחקן תחת חוזה?
או שזה חוק לכולם מלבד הבן של...?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 13:17 
מה זה "תחת חוזה" , לפי הידיעה לפחות, יש לו סעיף שחרור של חצי מיליון יורו, כלומר, אין למכבי מה לנהל מו"מ עם הפועל במקרה כזה.

ולא ברור לי איך במועדון החתימו שחקן עם שכר כל כך גבוה על סעיף כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
שחר זה שיש לשחקן סעיף שחרור זה לא אמור לשנות לדעתי.
הם עדין צריכים לפנות להפועל קודם, ולהגיד שהם רוצים לשלם את הסכום ולהפעיל את סעיף השחרור.
אני מאמין שדבר כזה בוצע אבל עדין זה הסדר הנכון של הדברים לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 13:28 
ורמוט והפועל עובדים על כולם, מצא דרך לעשות מעבר למכבי בצורה יותר חלקה, כאילו שהוא המום מהסגל שנבנה, פשוט שוק.
סוף עידן הסמלים לא צריך להיות מופתעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 13:38 
chimpfive כתב:
ורמוט והפועל עובדים על כולם, מצא דרך לעשות מעבר למכבי בצורה יותר חלקה, כאילו שהוא המום מהסגל שנבנה, פשוט שוק.
סוף עידן הסמלים לא צריך להיות מופתעים.

נו באמת, אתה מדבר פה על קונספירציה שהתחילה לפני חודש אם מה שאתה אומר זה נכון. אם ורמוט יילך מכאן למכבי, זה באמת יהיה הסוף של המועדון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 13:44 
אם גילי ורמוט מוכה בשוק שהקבוצה העונה לא תתחרה במכבי, אז או שהוא דביל או שהוא עשה מהלך (טוב בשבילו) שיקל עליו את המעבר למכבי, וההנהלה עוזרת לו עם סעיף מגוחך של 500 אלף דולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
IdanTheLittle כתב:

מאיפה המידע הזה?

זה היה הטקסט המקורי בONE:
ציטוט:
השחקנים באדום ערכו אימון, כאשר שלושת הברזילאים הנבחנים, הבלמים לוקאס מצ'אדו דוארטו ופאולו סזאר דה סילבה מרטינס והקשר פאבריסיו ביאנו, נטלו חלק באימון.

עכשיו אני רואה שזה נערך והם התבלבלו עם ברזילאי אחר בשם פאולו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
מה זה "תחת חוזה" , לפי הידיעה לפחות, יש לו סעיף שחרור של חצי מיליון יורו, כלומר, אין למכבי מה לנהל מו"מ עם הפועל במקרה כזה.

הפועל היו כל כך נואשים לקצץ, שאני לא חושב שהיה להם Say בנושא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 13:49 
IdanTheLittle כתב:
שחר כתב:

הפועל היו כל כך נואשים לקצץ, שאני לא חושב שהיה להם Say בנושא...

נואשים להיפטר מהחוזה שלו כמה שיותר מהר אחרי הריצה למנויים, נו באמת אנחנו כבר עברנו כמה כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 181  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: