Shacham כתב:
kobster כתב:
Shacham כתב:
200 אלף דולר על כישלון ידוע מראש. עוד שניה קובסטר יבוא לספר לנו על הניהול השפוי שחג'ג' מנהיג השנה.
ילד, ניסית להצחיק אתמול ונכשלת עם הציטוט החלקי של מה שכתבתי. עדיף שתפרוש כל עוד אתה יכול.
לגבי ההחתמה, היה צפוי שזו רמת הזרים שיביאו. חבל על הכסף, עדיף לתת הזדמנות לשחקן מהנוער במקום לזר בשנקל עם היסטוריה של שאלתיאל דאוויל.
אגב, אין לזה כ"כ קשר לדמארי כי במקרה של דמארי הבעיה היא לא החוזה שלו אלא הכסף שיכנס מהמכירה שלו בשביל לשלם את החובות המידיים שהצטברו מהעונה הקודמת. שוב נגיד שזו תוצאה של מה שקרה פה בשנה שעברה, שוב זה לא ממש ישנה לאף אחד, שוב חג'ג' הוא השטן, ידה ידה ידה. כמו שחתול אדום כתב, נמתין בסבלנות ליום שבו כל הנוכלים יגמרו לפרק אותנו ויעזבו אותנו לנפשנו.
בכיין, אתה מנסה כבר שנה שלמה למתג את עצמך עם פוזת האחד שיודע כי הוא מטריד אנשים בצ'טים בפייסבוק, גם כשזה לא קשור אפילו קצת למציאות, כמו עכשיו עם התמיכה ההזויה שלך בחג'ג' אחרי הבכי בשנה שעברה על אותן פעולות אם לא כאלה פחות נוראיות. אם אתה לא מסוגל לענות להודעות ענייניות כמו שכתבתי אתמול אז אני מזמין אותך בשם כל הפורום לרדת מזה כי זה גם ככה אתה כבר לא עושה רושם על אף אחד שהוא לא המשתמש עומרי קנדה.
בטח שזה קשור גם לדמארי, כי ה200 אלף דולר האלה זה עוד 200 אלף דולר שצריך לשלם, בין אם זה בכסף ממכירת דמארי ובין אם זה בכסף ממנויים. אולי בלי העברות מטומטמות כאלה פחות נצטרך את הכסף מדמארי או מדמארי הבא שנמכור כדי לכסות חובות.
פשוש, אני לא מנסה למתג שום דבר ובניגוד לפוזת האוהד שרוף של רומא שאתה מנסה לצייר לעצמך, אותי זה לא מעניין ועברתי ממזמן את הגיל של פוזה כזו או אחרת. מה גם שאני לא מטריד אף אחד בצ'ט בפייסבוק. אולי חוץ מגביזון.
אני לא תומך בחג'ג' והוא חלק מהאשמים במצב שהגענו אליו, רק שבניגוד לכמה רפי שכל כמוך אני מבין שזו תוצאה של מה שקרה פה בשנה שעברה כשאתה אוננת על עוד החתמה מרהיבה של as, רמון לקח עוד הלוואה ועוד מקדמה ועוד הגדלה של הגרעון. אז חג'ג' נשאר לנקות את הבלאגן והוא עושה מה שהוא מבין (או יותר נכון מה שהוא לא מבין), מבחינתי זה win win - או שהוא יאיץ את תהליך הפירוק שלנו או הוא יצליח לאזן את התקציב ונגיע למצב שיוכל להגיע בעל בית רציני.
וזה לא קשור לדמארי, כי אתה שוב לא מצליח להבין שהכסף מהמכירה של דמארי הולך כולו לכיסוי חובות קיימים שצריכים לשלם אותם עד סוף החודש אחרת לא בטוח שיאשר לנו לפתוח את העונה בכלל. עכשיו לך תציק למישהו אחר.