Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:
יובל כתב:
ומה זה שונה מהמראות האמיתיים? מראים מוות אחר שהוא שונה לגמרי מהמוות וההרג שקורה באמת?
1. אז בוא נפרסם תמונות מהשואה. גם ככה יש ילדים רעבים בעזה, מה זה משנה בדיוק אם זה מהשואה או מעזה?
2. דם יהודי הוא דם זול. הוא בכלל לא דם בשביל אנשים כמוך. אנחנו בכלל לא בני אדם, הכל מותר במלחמה נגדנו.
1. כשאי אפשר להתמודד עם הטיעון, מתמודדים עם דרך הצגתו (במקום להתייחס להרוגים בעזה מדברים על האותנטיות של התמונות).
2. זאת סתם דיעה קדומה שיש לך על "הזמולנים הבוגדים", ואני מאמין שאפילו אתה לא תצליח למצוא קשר בין זה לבין הטענה שטענת במשפט הראשון.
1. לא, זאת לא חוכמה לתמוך בשקר כדי לקדם את האג'נדה שלך. הרי אם צה"ל היה מפרסם ילדים שנפצעו מקאסם מלפני שנתיים, הייתם צוחקים ומשווים לנאצים. אי אפשר לפרסם תמונות מעיראק ולטעון שזה קורה בעזה.
2. הדרך היחידה שאפשר להצדיק כזה דבר זה אם אתה אנטישמי ולא מעניין אותך דם יהודי. יהודי מומר לחש למלך ספרד כדי שיגרש את היהודים, יהודי מומר הלשין לקיסר הגרמני על המהר"ם מרוטנברג, היום יהודים מומרים הולכים לאומות העולם וטוענים שאנחנו מכונת טבח ואפילו תומכים בתמונות שקריות כדי להוכיח את זה. מה חדש?
1. אני (כמוך?) חושב שהשימוש בתמונות לא רלוונטיות וכדומה פוגע באינטרס הפלסטיני, וכמוך אני מצר על השימוש שהם עושים בדברים כאלה.
2. שמע, אני חייב להסביר לך משהו בסיסי בלוגיקה ובתורת הוויכוח. זה שאתה שם שני משפטים אחד אחרי השני
לא גורם להם להיראות יותר חזקים ו
לא גורם לטיעון שלך להיראות יותר מוצק.
3. ההשתפכויות שלך על היהודים המומרים הן חידוש מרענן ומשעשע למדי, אז תמשיך.