תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 01:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מלפפונים ישראלים וזרים להפועל
הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 11:47 
קטש ייבש העונה את נעימי באילת
לא יודע על איזה רקע זה היה אבל קשה לי להאמין שיש בינהים אהבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 12:14 
el dudernio כתב:
פרוויס ברור לי שאתה אישית מעדיף להישאר עם שולדי, אבל כאשר אתה מדבר על נעימי זה אומר ששולדי לא נשאר.
במצב הזה רביב, נעימי, גארד זר, רכז זר ומתן זה הרבה מידי לעמדות ה"נמוכות" ומשאיר אותך רק עם שני זרים ל 4-5.
אם נפרדים משולדי אתה חייב שני גבוהים + 3 גבוה נוסף שיוכל לשחק 4-5, אז מתן יוכל לתפוס דקות מעטות כ 4 וגם ה 3 הזר.
דר"א מבחינתי במצב כזה האידליה היא:
רביב, נעימי, (אוסברי סטייל), זר, זר.
על הספסל: גארד זר, גולן גוט, מתן - ומשלימי סגל כמו רום גפן ויונתן מור.

מה שכתבתי פה זה שאם שולדי לא נשאר, ונניח שמביאים את נעימי, אז אפשר לוותר אולי על גארד זר מהספסל ולהביא שלושה גבוהים זרים (נניח שני יקרים ולהשאיר את ג'וש מהספסל)
ומה שהצעת הוא הגיוני, אבל לדעתי יש שתי בעיות:
1. מתן לא יכול לעלות מהספסל. זה לא יקרה לדעתי.
2. לא נראה לי שרביב ונעימי זה שילוב טוב. לדעתי זה מתכון לפיצוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
מסכים שרביב ונעימי זה בעייתי אבל זה לדעתי יהיה כורח המציאות.
אם אתה מחצים גארד בכיר נוסף (וזה שחקן בסדר גודל של נעימי / רוט) הוא עדיף על מתן.
רשמתי בתחילת עונה שעברה שהבעיה של מתן היא שהוא אולי דבק הגנתי וסטופר מדהים אבל הוא מס 3' שלא מייצר כלום בהתקפה.
אם הוא יהיה הכושר של הפליאוף (אז הוא צלף שלשות באחוזים יפים) אז הוא יכול להיות שחקן חמישיה,
אבל אני לא הייתי בונה על זה, ולכן אני חושב ש מס' 3 זר הוא הדבר החשוב ביותר ביחד עם גבוהים זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
אני באמת לא מבין הרבה אבל מה עם זאק רוזן? לא אופציה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
אני באמת לא מבין הרבה אבל מה עם זאק רוזן? לא אופציה?

שחקן פח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
עד כמה שזכור לי רביב ונעימי לא הסתדרו ביחד על המגרש בירושלים.הם שני שחקנים שאוהבים את הכדור ביד שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 13:22 
דובראש כתב:
עד כמה שזכור לי רביב ונעימי לא הסתדרו ביחד על המגרש בירושלים.הם שני שחקנים שאוהבים את הכדור ביד שלהם.

הם לא שיחקו יחד בירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
דובראש כתב:

הם לא שיחקו יחד בירושלים.

אז איך אתה מצפה שהם יסתדרו ביחד על המגרש??

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
קוף ירוק (סל ניוז) כתב לא מזמן:

למרות ההצעה של הפועל ירושלים שולדנבארד סגר בהפועל ת"א להבנתי

הלאווי!

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2014, 08:59 
סמל אישי של המשתמש
אחרי שיונתן חתם כבר אפשר להתחיל לחשוב על גבוהים זרים. כמו שכתבתי באשכול מקביל, ליד יונתן צריך שני גבוהים אתלטיים ואגרסיביים, ריבאונדרים, שומרים טובים שיודעים לעשות נקודות בצבע. לא שחקני 4 רכים כמו הארפר וגם לא סנטרים כבדים שעולים הון תועפות על כלום כמו יינסי גייטס לדוגמה.

השחקן הראשון שהייתי מביא ליד יונתן וכתבתי את השם שלו לפני חודשיים כבר זה מרכוס דאב. שחקן ששווה הרבה יותר ממה שהוא מרוויח רק בגלל שבשתי העונות בארץ הוא נפל על שתי קבוצות עלובות שירדו ליגה, אז לא מסתכלים עליו. הריבאונדר הכי טוב בליגה, הגבוה ששומר הכי טוב בליגה חוץ מרנדל, פייטר אדיר שנותן 100% בכל פוזשן, אתלט לא רע, הוכיח את עצמו גם כסקורר יעיל ומגוון בליגה - יודע לעשות נקודות בפוסט, פיק אנד רול, הולך המון לקו, אפילו יכולת בסיסית להוריד כדור לרצפה וללכת לסל. את מה שאוונס נותן הוא נותן ברמה גבוהה יותר וגם מביא עוד דברים למגרש בנוסף לכך. אם אפשר להביא אותו במחיר סביר, ואני לא רואה סיבה שלא אם אשדוד החתימה אותו בקיץ הקודם והמניה שלו לא אמורה להיות עכשיו גבוהה יותר, זה no brainer. לדעתי גם שחקן שאפשר להחתים על אופציה לעונה נוספת וליצור המשכיות גם בנושא הזרים, מבלי לשדרג משמעותית את השכר בעונה השנייה או לחילופין להמשיך עם זרים בינוניים.

אפשרות נוספת היא להחתים לעונה נוספת את אוונס. האמת שאני לא נלהב מהאפשרות הזאת, אמנם בהשוואה להארפר וקאונסיל הוא נתן תרומה ממשית אבל אם מסתכלים על התרומה שלו ביחס לשחקנים אחרים בליגה היא לא משהו מיוחד. הוא מאוד מוגבל התקפית, ואמנם שומר אחד על אחד מעולה בזכות העובדה שהוא אתלט על, אבל אין לו אינסטינקטים הגנתיים (שאמורים להתבטא בחטיפות וחסימות למשל) שמביאים ערך מוסף, והוא גם ריבאונדר בינוני בהגנה ויש לו חלק לא קטן בכל הסלים שחטפנו מהזדמנויות שניות. על סמך היכולת שהוא הציג בעונה האחרונה בלבד, לא שווה להחתים אותו. מה שכן עומד לזכותו זה שהוא שיחק עונה ראשונה מחוץ לארה"ב, ואם הוא ימשיך בהפועל בהחלט אפשר לצפות לשיפור בעונה השנייה, ובנוסף אולי קטש יוציא ממנו יותר בסגנון משחק שונה, והוא גם אמור להיות עדיין זול (למרות שזאת ממש לא עמדה שהייתי חוסך עליה כסף). הוא לא יהיה החתמה רעה, אבל אני מקווה שלא יתפתו להחתים מהר אותו רק בגלל הרצון להמשכיות ובגלל שהוא בנאדם נהדר (הוא באמת כזה) וגם אופציה זולה, ואני באמת חושב שמרכוס דאב אופציה עדיפה בהרבה.

עוד שחקן שהייתי מת לראות בהפועל אם זה אפשרי הוא דיימון סימפסון. הגבוה הכי טוב מבחינה התקפית בליגה כבר שנתיים, בליגה שלנו לקבוצה בסדר גודל שלנו הוא מושלם. הגבוה עם משחק הפיק אנד רול הכי טוב בליגה ובכלל חוץ מטווח קליעה יש לו הכל, הולך לקו הכי הרבה בליגה, ריבאונדר נהדר, שומר לא רע וגם שחקן עם אופי מצוין (בנס ציונה הוא היה השחקן הכי טוב שם מהמשחק השני שלו בערך ועדיין המשיך לעלות כל פעם מהספסל ולתת עבודה כל משחק). הבעיה שהוא יקר ויש מצב טוב שיקר מדי. בכל אופן לדעתי הוא שווה כל שקל ואם אפשר להביא אותו בעלות של הארפר או אפילו קצת יותר מזה אז כדאי מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2014, 09:54 
טוב, גם אני אתן את שני הסנטים שלי. רוב השמות שאתן הם יוצאי קולג'ים אבל לא כולם.
גבוהים:
ג'רל בנימון - פאוור פורוורד עם יכולות התקפיות נדירות. נבחר בשנתיים האחרונות לשחקן השנה בקונפרנס שלו.
טוב גם עם הפנים וגם עם הגב, יודע לקלוע מבחוץ, מהעונשין וגם להוריד כדור.
הוא נמוך ולא אתלטי ולכן לא יגיע לאנ.בי.איי (משחק במיאמי בליגת הקיץ), אבל הוא כן אגרסיבי מאוד, ריבאונדר מצוין ושומר לא רע בכלל.

ג'אבון מקריי - בדומה לבנימון גם פה מדובר בפאוור פורוורד נמוך יוצא מכללות, אך במקרה הזה מדובר בחיה מבחינה פיזית.
לא השחקן הכי מלוטש מבחינה התקפית, אבל מאוד חזק, מאוד אגרסיבי, ריבאונדר אדיר ובעיקר שחקן עם נוכחות הגנתית גדולה מאוד.

ג'ק קוליי - סנטר גדול ולבן. 2.06 עם גוף רחב. לא מאוד אתלטי, אבל פייטר גדול שמשאיר הכל על המגרש.
שיחק בעונה האחרונה בטורקיה ונתן עונה לא רעה בכלל. כרגע הוא משחק בליגת הקיץ אבל לא חושב שיש לו סיכוי לקבל חוזה.

ריצ'ארד האוול - חפרתי הרבה לגביו בעונה שעברה ולפי מה שהבנתי ארז גם רצה אותו אבל הוא היה יקר מדי ולנו היה כבר את הארפר.
שחקן שבליגה שלנו יהיה פשוט מפלצת. נתן מספרים אדירים בדי ליג בעונה שעברה. חזק, אתלטי, ריבאונדר מפחיד. חיית צבע אמיתית.

גארדים:
דיאנדרה קיין - רכז עם גוף גדול. אתלט נהדר, חזק מאוד, מצוין במגרש הפתוח וקלעי לא רע בכלל. ריבאונדר טוב מאוד יחסית לגארד וגם שומר טוב.
לא ממש רכז טבעי אלא יותר קומבו, אבל לדעתי הוא גארד קלאסי בשביל לעלות מהספסל.

סת' קארי - יוצא דיוק, אחיו הקטן של סטף קארי וגם עליו דובר פה בעונה שעברה.
בדומה לאחיו ואביו גם פה מדובר בקלעי פשוט אדיר שיכול לקלוע מכל מקום ובכל מצב. בניגוד לאחיו, הוא לא ממש רכז אלא יותר 2. כרגע מבלה בליגת הקיץ ויכול להיות שישיג חוזה זמני אבל ממש לא בטוח.

אנדרה דוקינס - אותו סיפור כמו סת' קארי רק שנה אחר כך. גם קלעי אדיר וגם יוצא דיוק. לדעתי הוא קצת פחות מוכשר מקארי ולכן גם קצת יותר בטווח ההישג שלנו.

זהו בינתיים.
כל השמות פה הם או יוצאי קולג'ים או מאוד צעירים כך שלדעתי הם מאוד אפשריים מבחינתנו.
לגבי שחקנים בליגה שלנו אני לא אחפור כי כולם כבר מכירים אבל אני רק אוסיף שאם יש לנו איזשהו צ'אנס להשיג את סקוטי ריינולדס חייבים להתאבד על זה. הוא יהיה ענק תחת קטש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2014, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
אני כמעט מפחד לשאול, אבל מישהו יודע מה עם גודס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2014, 10:05 
הפועל כתב:
אני כמעט מפחד לשאול, אבל מישהו יודע מה עם גודס?

לצערי חתום בגרמניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2014, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
סאמק

לפי וואלה אגב מנקו כצפוי בדרך לגליל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2014, 11:30 
מיטשל וואט גם שחקן שהייתי רוצה לראות

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2014, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
גם קטש כמו ארז שואל את הגננת של השחקנים האם הם אהבו את הקטשופ על הפתיתים או בצד?

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2014, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
האסל בטווח המחירים שלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2014, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
גיא ברזל כתב:
גם קטש כמו ארז שואל את הגננת של השחקנים האם הם אהבו את הקטשופ על הפתיתים או בצד?

הוא עושה להם בוחן סנוקר במקום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2014, 15:21 
אני לא כל כך אוהב רוקים, בשנים האחרונות זה שוק מאוד בעייתי מאז שיגעון הדי ליג. המצב עכשיו הוא די אבסורדי שכמעט כל רוקי ששווה משהו מעדיף לעשות עונה ראשונה בדי ליג מאשר ללכת לאירופה ב-60 אלף דולר, ואז או שאתה משלם סכומים מופרזים על שחקני שנה ראשונה שהם סיכון (כמו כל מיני קרמייקלים ואוריאקים שדורשים לך 100 אלף דולר) או שאתה מקבל את השאריות שלא ירקו לכיוון שלהם בדי ליג (אהם אהם קאונסיל). פעם השחקנים האלה גם היו הרבה יותר זולים וגם עם אפסייד הרבה יותר גדול, היום כשיש להם אופציה להשאר בבית ולקבל 25 אלף דולר בדי ליג עם אופציה לאיזה חוזה זמני ב-NBA הם לא ממהרים כל כך לקבל חוזים של פחות מ-80 אלף בחורים במזרח התיכון שיורים עליהם קסאמים.

מה שבאמת נהיה שוק יותר מעניין בהתאם זה השחקנים האלה של שנה-שנתיים בדי ליג לפני היציאה לאירופה, כמו קרלון או האניקאט בעונה שעברה. שם יש באמת את האפסייד הגדול ואפשר להשיג אותם בסכומים יחסית סבירים. ריצ'ארד האוול נניח שחקן מצוין אבל לדעתי הוא יקר, יש בקטגוריה הזאת גם את קווין ג'ונס שהוא פוטנציאל אדיר לאירופה אבל יכול להיות שהוא גם יבקש הרבה בשלב הזה (מסוג השחקנים שאפשר להשיג רק אם הם נתקעים בלי קבוצה בסוף הקיץ). יש עוד לא מעט גבוהים בסגנון הזה שכן אפשר כבר להחתים עכשיו וחלק מהם היו מועמדים אלינו בעונה שעברה.
ג'ק קולי אגב אחלה אופציה אבל אני באמת מאוד בעד הכיוון של יובל ללכת לכיוון מרכוס דאב כזה. אוונס אם אפשר להחתים ב-70 אלף דולר וזה ישאיר לנו יותר כסף לשאר הזרים זו אופציה סבירה. סימפסון אין שום סיכוי כמובן. בכל מקרה כדאי שאחד הגבוהים יהיה מישהו מוכר שאפשר להחתים יחסית מהר ובסכומים סבירים, ואז אח"כ אפשר לצאת לחפש הרפתקאות יותר בשקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2014, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
אני גם מאד לא אוהב רוקים, ושום דבר ממה שראיתי ב3 השנים האחרונות לא שינה את דעתי.
יותר מדי סיכון, בטח בשביל קבוצה עם תקציב כמו שלנו שבקלות יכולה להידרדר לתחתית.

ליתר דיוק, אני לא אוהב לבנות רק על רוקים. זה בסדר להביא 1 כזה. מקסימום שניים. אבל האחרים חייבים להיות מנוסים שאתה יודע מה תקבל מהם, גם אם זה לא קרלון בראון.
שנה שעברה מלבד בראון די נפלנו עם הזרים. ואין לנו את המותרות שהיו לנו בלאומית לחכות שהזרים יתבשלו. האמת גם בלאומית לא היה לנו את המותרות האלו, ולמזלנו סטיט יצא מהגולם שלו בדיוק ברגע הנכון כשהתחיל הפלייאוף, אחרת גם את באר יעקב לא היינו עוברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2014, 00:11 
הפועל כתב:
אני גם מאד לא אוהב רוקים, ושום דבר ממה שראיתי ב3 השנים האחרונות לא שינה את דעתי.
יותר מדי סיכון, בטח בשביל קבוצה עם תקציב כמו שלנו שבקלות יכולה להידרדר לתחתית.

ליתר דיוק, אני לא אוהב לבנות רק על רוקים. זה בסדר להביא 1 כזה. מקסימום שניים. אבל האחרים חייבים להיות מנוסים שאתה יודע מה תקבל מהם, גם אם זה לא קרלון בראון.
שנה שעברה מלבד בראון די נפלנו עם הזרים. ואין לנו את המותרות שהיו לנו בלאומית לחכות שהזרים יתבשלו. האמת גם בלאומית לא היה לנו את המותרות האלו, ולמזלנו סטיט יצא מהגולם שלו בדיוק ברגע הנכון כשהתחיל הפלייאוף, אחרת גם את באר יעקב לא היינו עוברים.

בשנתיים של קטש באילת הוא החתים רק רוקים מלבד אובאנון ודאוואל משהו כמו 10 רוקים ורובם דווקא יסתמנו כהצלחה,הבעיה שאין לנו תקציב של אילת אבל קטש כנראה יודע לפגוע בזרים טפו טפו טפו

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2014, 00:50 
סמל אישי של המשתמש
מה? מתוך 12 זרים שעברו שם בשנתיים שלו אף אחד לא היה רוקי חוץ מווטפורד השנה והולמן לפני שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 יולי 2014, 09:59 
רוברט רותבארט חתם בעירוני נהריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2014, 11:00 
יובל כתב:
מה? מתוך 12 זרים שעברו שם בשנתיים שלו אף אחד לא היה רוקי חוץ מווטפורד השנה והולמן לפני שנתיים.

טעות שלי..התכוונתי שכל הזרים שהביא לא שיחקו בארץ לפני, חוץ מאובאנון ודאוול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 10 יולי 2014, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
beny כתב:
רוברט רותבארט חתם בעירוני נהריה.

גנב בגופיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2014, 14:32 
נמרוד טישמן ויחזקאל סקוורר הם פחות או יותר השמות האחרונים שנשארו כישראלים. מאמין שאחד מהם יגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2014, 14:41 
קופיפו כתב:
נמרוד טישמן ויחזקאל סקוורר הם פחות או יותר השמות האחרונים שנשארו כישראלים. מאמין שאחד מהם יגיע.

סקוורר חתום בחולון
אגב,עודכנו דפי הקבוצות בליגה לשנת 14-15
זה שלנו http://www.basket.co.il/TeamPage.asp?Te ... cYear=2015

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2014, 14:42 
בוריס כתב:
קופיפו כתב:

יש את בן שימול כאופצייה עדיין ללא קבוצה

נערך לאחרונה על ידי בוריס בתאריך 10 יולי 2014, 14:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2014, 14:42 
בוריס כתב:
קופיפו כתב:

סקוורר חתום בחולון

חולון רוצים להשתחרר מהחוזה שלו ואפילו יהיו מוכנים לשלם קצת בשביל שהפועל תשלים את השאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2014, 14:46 
קופיפו כתב:
בוריס כתב:
קופיפו כתב:

סקוורר חתום בחולון

חולון רוצים להשתחרר מהחוזה שלו ואפילו יהיו מוכנים לשלם קצת בשביל שהפועל תשלים את השאר.

אני עדיין מעדיף את טישמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: