תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 08:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1028 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חברון
הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
בפעם הבאה בנט יקח את שדרות בגדול. למי שילך להצביע בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חברון
הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
בפעם הבאה בנט יקח את שדרות בגדול. למי שילך להצביע בכלל

ליברמן.
זה הטיקט שלו - להיכנס בערבים.
בנט על הטיקט המשלים של לבנות בכל הארץ ולהבריח את הערבים.

האסקלציה של כל מה שקורה פה מאז החטיפה זה משהו מדהים ומייאש בו זמנית, כי אם יש דבר אחד שהצבא שלנו עושה בצורה מעולה זה לנהל קרב הכלה ולא לתת לאירוע נקודתי לזלוג ולהשפיע על גזרות אחרות. בחודש האחרון קרה בדיוק הפוך, כל פעולה רק הבעירה אש בתוך הגיזרה ובגזרות אחרות ואני לא רואה איך יוצאים מזה בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
האסקלציה של כל מה שקורה פה מאז החטיפה זה משהו מדהים ומייאש בו זמנית, כי אם יש דבר אחד שהצבא שלנו עושה בצורה מעולה זה לנהל קרב הכלה ולא לתת לאירוע נקודתי לזלוג ולהשפיע על גזרות אחרות. בחודש האחרון קרה בדיוק הפוך, כל פעולה רק הבעירה אש בתוך הגיזרה ובגזרות אחרות ואני לא רואה איך יוצאים מזה בקרוב.

האש הזאת לא זולגת מגזרה לגזרה בגלל "ירידה ביכולת ההכלה של צה"ל" או משהו דומה, ואין לזה שום קשר לשום עניין מבצעי\מקצועי\צבאי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
kobster כתב:

האש הזאת לא זולגת מגזרה לגזרה בגלל "ירידה ביכולת ההכלה של צה"ל" או משהו דומה, ואין לזה שום קשר לשום עניין מבצעי\מקצועי\צבאי.

הכוונה היתה שלא השתמשו בצורה נכונה ביכולות של הצבא והבעיה לא היתה מבצעית אלא טקטית.
הממשלה התחילה מהלך חסר פרופורציות, בעיקר על רקע המידע שכבר היה ברשותם לגבי החטופים, ולא עשתה שום דבר (או לא רצתה) בשביל להנמיך את גובה הלהבות. אתה לא יכול להסתובב ברמאללה בשתיים בלילה בלי לספור אף אחד מהצד של הרשות ולא לצפות שהשטח יבער ושהאש תזלוג לעזה, אתה לא יכול להרשות לעצמך הסלמה בעזה כשלחמאס ברור שאתה לא הולך להיכנס לשם, אתה לא יכול להפקיר את החיים של מליוני תושבים בשני הצדדים רק בגלל שאתה רוצה להוכיח משהו למישהו או לעצמך. כאילו, אתה יכול אבל אז אתה צריך להיות טוקבקיסט בדף של ארגון להב"ה ולא ראש ממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
kobster כתב:

זה לא קשור רק לצבא הגמלוני שלנו, זה קשור להנהגה המגוחכת שלנו.
24 שעות אחרי החטיפה, כבר ידעו בוודאות שאין חטופים יש רצוחים.
הנהגת החמאס (המפוקפקת והשנואה) הצהירה בכל מדיה ובכל פורמט שמדובר באנשים שהתארגנו עצמאית ואין להנהגה חלק בעניין או רצון להסלים.
אבל, כדי לא לצאת פראיירים וכדי להוכיח להמונים ש"עושים", הצבא יצא לפעולה חסרת תכלית בשטחים ולהפצצות חסרות תכלית על עזה מהאויר.
החמאס הגיב... וכשמשחקים באש, קשה לשלוט בגובה הלהבות.

ככה זה, כשאתה עושה אסקלצייה, יש לזה תוצאות של אסקלצייה בצד הנגדי, ובסופו של דבר נוצר תהליך שמזין את עצמו

נערך לאחרונה על ידי סומך בתאריך 08 יולי 2014, 12:43, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
teknoboy כתב:
kobster כתב:

הכוונה היתה שלא השתמשו בצורה נכונה ביכולות של הצבא והבעיה לא היתה מבצעית אלא טקטית.
הממשלה התחילה מהלך חסר פרופורציות, בעיקר על רקע המידע שכבר היה ברשותם לגבי החטופים, ולא עשתה שום דבר (או לא רצתה) בשביל להנמיך את גובה הלהבות. אתה לא יכול להסתובב ברמאללה בשתיים בלילה בלי לספור אף אחד מהצד של הרשות ולא לצפות שהשטח יבער ושהאש תזלוג לעזה, אתה לא יכול להרשות לעצמך הסלמה בעזה כשלחמאס ברור שאתה לא הולך להיכנס לשם, אתה לא יכול להפקיר את החיים של מליוני תושבים בשני הצדדים רק בגלל שאתה רוצה להוכיח משהו למישהו או לעצמך. כאילו, אתה יכול אבל אז אתה צריך להיות טוקבקיסט בדף של ארגון להב"ה ולא ראש ממשלה.

לא יודע למה אתה קורא להחלטה להפוך את הגדה על פארש "החלטה טאקטית".
זה לא שהמג"דים ישבו אצל המח"ט והחליטו להבעיר את המזרח התיכון בגלל שיקולים טאקטיים שנובעים מתוואי השטח.
זאת החלטה במאה אחוז מדינית, שהתקבלה במאה אחוז על ידי הדרג המדיני, ולא איזו תקלה מבצעית שקרתה בגלל טעות בשיקול דעת של דרגי השטח.

ההבדל הוא עקרוני ומהותי, ולא ברור לי למה שמישהו ינסה לטשטש אותו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
איפה ראית שאני מאשים את הצבא ולא את הממשלה ?
החלטה מדינית אסטרטגית אומללה וביזיונית.
חוצמזה, ממש מצאת לך מי שיאשים את הצבא במשהו. צה"ל הוא גוף שמופעל ע"י הממשלה וככזה הוא לא קובע מדיניות אלא מבצע אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 13:46 
סומך כתב:
teknoboy כתב:
kobster כתב:

זה לא קשור רק לצבא הגמלוני שלנו, זה קשור להנהגה המגוחכת שלנו.
24 שעות אחרי החטיפה, כבר ידעו בוודאות שאין חטופים יש רצוחים.
הנהגת החמאס (המפוקפקת והשנואה) הצהירה בכל מדיה ובכל פורמט שמדובר באנשים שהתארגנו עצמאית ואין להנהגה חלק בעניין או רצון להסלים.
אבל, כדי לא לצאת פראיירים וכדי להוכיח להמונים ש"עושים", הצבא יצא לפעולה חסרת תכלית בשטחים ולהפצצות חסרות תכלית על עזה מהאויר.
החמאס הגיב... וכשמשחקים באש, קשה לשלוט בגובה הלהבות.

ככה זה, כשאתה עושה אסקלצייה, יש לזה תוצאות של אסקלצייה בצד הנגדי, ובסופו של דבר נוצר תהליך שמזין את עצמו

אני דווקא לא חושב שזה "לא לצאת פרייארים". אני מאמין שידענו מראש שזה לא חמאס, אבל אם לא תעניש את חמאס (ארגון שמבקש לשלוט) תתן לו תמיד להסיר מעליו אחריות לפי רצונו.
חמאס שולט שם, שחמאס יעצור את כל הטרור שיוצא מקרבו. אנחנו לא משחקים פה ב"בית משפט". לדעתי זה המסר והוא נהדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
חוצמזה, ממש מצאת לך מי שיאשים את הצבא במשהו. צ ה"ל הוא גוף שמופעל ע"י הממשלה וככזה הוא לא קובע מדיניות אלא מבצע אותה .

זה לא ממש נכון, כי קשה מאוד מאוד מאוד להפריד את צה"ל מהדרג הפוליטי, על שלל קציניו במיל'
מה גם, שבאורח פלא, ההסלמה האחרונה היטיבה עם צה"ל מאוד, שקיבל בשבועיים האחרונים מליאד וחצי שקל (!!!) עקב ה"מצב". כסף שהיה תחת מחלוקת ציבורית גדולה עד לפני הסבב האחרון, אבל מי זוכר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
חוצמזה, ממש מצאת לך מי שיאשים את הצבא במשהו. צה"ל הוא גוף שמופעל ע"י הממשלה וככזה הוא לא קובע מדיניות אלא מבצע אותה.

אם שדרגת את ההחלטה מ"טאקטית" ומבצעית ל"מדינית אסטרטגית", דיינו. מודה ועוזב ירוחם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 06:58 
סמל אישי של המשתמש
החמאס שולט בגוש עציון/חברון/חלחול ולא סיפרו לנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 08:52 
סמל אישי של המשתמש
מה אמינותו של הסרטון הבא:
https://www.facebook.com/photo.php?v=586612051456701&fref=nf
?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
איר קנדה כתב:
?

נראה שעשו אותו לפני ההתנתקות ובחירת הפונט היא מנוגדת לאמנת ג'נבה, מעבר לזה, מדוייק למדי, כמובן שקצת שטחי אבל אחד הסרטים היותר טובים שראיתי בז'אנר הזה.
או במילים אחרות - נאצים אנטישמיים שרוצים להשמיד את מדינת ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 09:22 
סמל אישי של המשתמש
איר קנדה כתב:
?

תעמולה פלסטינית במסווה כאילו אובייקטיבי. מתחילה באופן די מאוזן, כדי ליצור אמון, וככל שהיא מתקדמת - מאבדת את האיזון ומסתיימת בקריאה להחרמת ישראל.
עשויה טוב, ייאמר לזכותה, ויכולה לשכנע את מי שלא מכיר את העובדות (למשל, אין איזכור בכלל לטרור הפלסטיני לדורותיו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
איר קנדה כתב:
?

תעמולה פלסטינית במסווה כאילו אובייקטיבי. מתחילה באופן די מאוזן, כדי ליצור אמון, וככל שהיא מתקדמת - מאבדת את האיזון ומסתיימת בקריאה להחרמת ישראל.
עשויה טוב, ייאמר לזכותה, ויכולה לשכנע את מי שלא מכיר את העובדות (למשל, אין איזכור בכלל לטרור הפלסטיני לדורותיו).

איזה עובדות לא נכונות יש בסרט הזה?
והם הזכירו אלימות משני הצדדים, הם לא נכנסו לפרטים, גם טבח דיר יאסין, הממשל הצבאי על ערביי ישראל וחוק השבות לא הוזכרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
yos כתב:
איר קנדה כתב:
?

איזה עובדות לא נכונות יש בסרט הזה?
והם הזכירו אלימות משני הצדדים, הם לא נכנסו לפרטים, גם טבח דיר יאסין, הממשל הצבאי על ערביי ישראל וחוק השבות לא הוזכרו.

לא טענתי שיש עובדות לא נכונות. טענתי שזה לא מאוזן ועשוי להטעות את מי שלא מכיר את העובדות. כלל העובדות.
הסרטון הזה מיועד להשיג מטרה מסוימת, שהיא לגרום לצופה להחרים את ישראל (ולא רק את ההתנחלויות, אגב).
גם אני יכול ליצור סרטון שיציג חלק מהעובדות, ושיוביל להחרמת אמיר. זאת דרכה של המציאות, פנים רבות לה.
אם החרמת ישראל היא בסדר מבחינתך, שיהיה לך לבריאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:

לא טענתי שיש עובדות לא נכונות. טענתי שזה לא מאוזן ועשוי להטעות את מי שלא מכיר את העובדות. כלל העובדות.
הסרטון הזה מיועד להשיג מטרה מסוימת, שהיא לגרום לצופה להחרים את ישראל (ולא רק את ההתנחלויות, אגב).
גם אני יכול ליצור סרטון שיציג חלק מהעובדות, ושיוביל להחרמת אמיר. זאת דרכה של המציאות, פנים רבות לה.
אם החרמת ישראל היא בסדר מבחינתך, שיהיה לך לבריאות.

אני חושב שהוא די מאוזן ומאופק, כאילו מה לדעתך חסר בו?
אתה חושב שאם היו נכנסים לפרטים המלכולכים של איך וכמה אנשים מתו בסיכסוך זה היה עוזר למשהו?
כי אני לא ממש חושב שזה היה מחזק את העמדה הישראלית הרשמית.

אבל אני בעד לחץ בינלאומי על ישראל (כולל סנקציות) באופן כללי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
ליד הסרטון שבנט עשה לפני הבחירות, מגיע לסרטון הזה אוסקר.
וגם, סרטון מעולה.
ברור שהוא מהווה תעמולה פלסטינית. אבל זה לא הופך אותו לשקרי או מסולף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
היום פורסם מכתב רשמי של רבנים ורבניות שנשלח למשפחת אבו חדיר, שבו הם מביעים השתתפות בצערה של המשפחה על רצח בנם, וגינוי חד משמעי של הרצח שנעשה על ידי יהודי. הרבנים רובם ככולם הם מהמיינסטרים של הציונות הדתית, חלקם גרים בהתנחלויות, ורבים מהם בהגדרה אנשי ימין.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 14:20 
כל הכבוד להם
שישמרו על המכוניות שלהם מחוץ לבית.

נערך לאחרונה על ידי 19 בתאריך 14 יולי 2014, 14:27, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 14:26 
סמל אישי של המשתמש
מכתב ראוי וכל הכבוד להם
עם זאת, נמאס לי לקרוא על הזעזוע וההלם שמכה באנשים שמגלים שיהודי מסוגל לרצוח. בסאבטקסט יש פה גזענות נטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 15:18 
אדום נחמד כתב:
מכתב ראוי וכל הכבוד להם
עם זאת, נמאס לי לקרוא על הזעזוע וההלם שמכה באנשים שמגלים שיהודי מסוגל לרצוח. בסאבטקסט יש פה גזענות נטו.

בדיוק, כמו שקראתי איפשהו:
חמאסניקים יהודים
אישה עם ביצים
ערס אשכנזי
ביטויים שמסבירים לנו:
עקרונית לאישה אין אומץ, אבל לעיתים רחוקות כן;
ערס זה מזרחי, אבל לפעמים גם לנו יצא לא טוב;
היהודים כקולקטיב הם שוחרי טוב, אבל יש כמה עשבים שוטים שהם "כמוהם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חברון
הודעהפורסם: 26 יולי 2014, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
תמונות מזעזעות בפייסבוק מלינץ׳ בשני פלסטינים על ידי 12 יהודים בירושלים הלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יולי 2014, 22:31 
גם בוואללה.
זה בטח על רקע כבוד המשפחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יולי 2014, 07:13 
סמל אישי של המשתמש
הם גייז בדוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2014, 07:16 
סמל אישי של המשתמש
בזמני בצבא (לפני המון שנים) הערבים הגייז היו ג'ינג'ים עם קוקיות

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יולי 2014, 07:43 
עקבו אתמול אחרי אנשים בסוף ההפגנה, ותקפו אותם בחדרי מדרגות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 21:08 
אמנון אברמוביץ' (עונד צל"ש הרמטכ"ל, ואחד הפצועים הכי קשה של צה"ל) היה צריך להיות מחולץ אתמול מזעם מפגיני הימין עם ניידת משטרה, והוטח בו שהוא מחבל, בוגד, וחבל שלא נהרג במלחמה.

http://e.walla.co.il/?w=/221/2770673

שלוש מדינות לשני עמים. ישראל, פלשתין, וערסלנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אמנון אברמוביץ' (עונד צל"ש הרמטכ"ל, ואחד הפצועים הכי קשה של צה"ל) היה צריך להיות מחולץ אתמול מזעם מפגיני הימין עם ניידת משטרה, והוטח בו שהוא מחבל, בוגד, וחבל שלא נהרג במלחמה.

http://e.walla.co.il/?w=/221/2770673

שלוש מדינות לשני עמים. ישראל, פלשתין, וערסלנד.

ה"ישראל" שלך זה מקסימום מיליון איש, ואני נדיב.
:LOMASHOO:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 22:03 
אז יהיו גם הרבה דירות והמחיר יירד.
עוד סיבות למה זה טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1028 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: