תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 22:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 411 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול מידע הפועל (יוני - יולי)
הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 13:07 
דמארי בפייסבוק
""אני לא רוצה לעבור למכבי ת"א, לא רוצה לעזוב אתכם. אני מקווה שאייל ברקוביץ' ועידו חג'ג' יסגרו איתי את החוזה החדש וינסו להשיג כסף נוסף כדי שאשאר. אם לא אני מעדיף לצאת לאירופה כדי לא לפגוע בכם"

:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 13:08 
צור ש. כתב:
דמארי בפייסבוק
""אני לא רוצה לעבור למכבי ת"א, לא רוצה לעזוב אתכם. אני מקווה שאייל ברקוביץ' ועידו חג'ג' יסגרו איתי את החוזה החדש וינסו להשיג כסף נוסף כדי שאשאר. אם לא אני מעדיף לצאת לאירופה כדי לא לפגוע בכם"

:HEART2:

זה הציטוט מוואן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 13:10 
לא יודע עד כמה אמין, דמארי חתם לשנתיים

rotter.net/forum/scoops1/112969.shtml

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 13:12 
פרסום ראשון: עומר דמארי חתם לשנתיים בהפועל ת"א

אמר "לא" למכבי ת"א: מלך שערי האדומים יישאר במתחם חודורוב אחרי שהטיל וטו על מעבר ליריבה העירונית, שהגישה מוקדם יותר הצעה רשמית בסך 1.5 מיליון יורו

פסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 13:45 
הפועל תל אביב בפייסבוק כתב:
עומר דמארי שנמצא עם הקבוצה בקיסריה, נפגש לפני זמן קצר עם המנכ"ל יוסי סחלי ועם המנהל המקצועי איל ברקוביץ' וחתם על חוזה חדש בהפועל FUJICOM ת"א. דמארי אמר לאחר החתימה, "אני הכי שלם עם הצעד הזה כי הלכתי עם מה שהלב אמר לי, אני מודה לעידו חג'ג', איל ברקוביץ' ולכל הקהל שתמך בי בצורה מרגשת. הפועל זה הבית שלי ורק אם תהיה הצעה מאירופה שתעזור למועדון ולי אעזוב"
איל ברקוביץ' אמר, "עומר הוא נכס חשוב למועדון ולא היה לי ספק שהוא יישאר אדום, כי הלב שלום אדום. בארץ הוא רוצה לשחק רק בהפועל ואם לעזוב זה רק לחו"ל כדי לעשות קפיצת מדרגה רצינית"

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 01:39 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 41&lang=HE
האולטימטום של לוזון: דמארי יעבור למכבי או לב"ש עד 12:00
פ"ת והעומד בראשה שלחו מכתב להפועל, שבו חשפו כי יש בידיהם שתי הצעות, 8 מיליון ש"ח מברקת ו-1.5 מיליון יורו מגולדהאר, והוא דורש לקבלן.
אופציה נוספת: לתת לו 4 מיליון ש"ח עבור חצי הכרטיס. לוזון: "המהלך של הפועל לא חוקי"

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 11:02 
ציטוט:
עידו חג'ג' עונה ללוזון: "אין דבר שקורה בהפועל ת"א בניגוד לרצוני"
מאת: עמית גולדשטיין, מערכת וואלה! ספורט
יום שני, 7 ביולי 2014, 11:30
פייסבוק טוויטר
עמוס לוזון טען שההחתמה של עומר דמארי בהפועל תל אביב הייתה בניגוד לדעת חג'ג', שענה: "דמארי חייב להימכר אבל לא אתן שיעבור למכבי תל אביב". וגם: בקבוצה לא חוששים מהטענות המשפטיות של לוזון
תגיות: הפועל תל אביב,עידו חג'ג',איל ברקוביץ',עומר דמארי

בהפועל תל אביב, ובעיקר בצוות המקצועי של המועדון, נרשמה שביעות רצון גדולה מאוד מחתימתו של עומר דמארי על חוזה חדש בקבוצה. דמארי, כידוע, שדרג אתמול (ראשון) את החוזה הישן שלו ב-150 אלף יורו, ועל פי ההסכם החדש הוא לא יעבור לקבוצה אחרת בארץ, דבר שמרגיע את האוהדים לאור ההתעניינות ממכבי תל אביב.

יחד עם קולות השמחה, נשמעו גם קולות ביקורתיים במועדון על הסיכון הכלכלי במהלך, כשגם עמוס לוזון אמר אתמול באמצעי התקשורת כי האיש החזק בהפועל, עידו חג'ג', מתנגד בשל כך להחתמת החלוץ. חג'ג' הגיב הבוקר לוואלה! ספורט על טענותיו של לוזון. "אין דבר שקורה בהפועל בניגוד לרצוני", אמר והמשיך. "דמארי חייב להימכר אבל לא אתן שיעבור למכבי תל אביב. אני חייב את זה לאוהדים".

יישאר או לא, ומאיפה הכסף? דמארי חותם (צילום: יחצ)
יישאר או לא, ומאיפה הכסף? דמארי חותם (צילום: יחצ)

המשמעות של הדברים די ברורה. חג'ג' והפועל לא רוצים לראות את החלוץ בצהוב בעונה הבאה והם ימשיכו בניסיונות למכור את דמארי לקבוצה באירופה. חשוב לציין שבינתיים בהפועל לוקחים סיכון, כי אם דמארי לא יימכר הקבוצה תצטרך להשיג מימון גדול שיכסה את הגירעון - גם בשל אי המכירה של החלוץ וגם בשל משכורתו המשודרגת של דמארי.

יש לציין שהעובדה שמנכ"ל הקבוצה יוסי סחלי, חמו של חג'ג', הוא האיש שחתם עם דמארי על החוזה החדש בקבוצה, מגמדת את האפשרות שהאיש החזק במועדון לא ידע על המהלך או התנגד לו.

כאמור, למרות השמחה על המהלך המפתיע שעליו אחראי בעיקר המנהל המקצועי, איל ברקוביץ', במועדון שטוענים בתוקף כי אם דמארי לא יימכר, זה יביא לבעיות כלכליות דומות לעונה שעברה וחג'ג' יהיה האיש האחראי: "דבר אחד ברור, חג'ג' יצטרך להביא מימון אם דמארי בסוף יישאר. חייבים לעשות הכל כדי למכור את השחקן לאירופה ולא להיגרר שוב להרפתקאות כלכליות".

בנוסף לכל אלה, בהפועל בוחנים משפטית את טענותיו של עומס לוזון, המחזיק ב50 אחוז בכרטיסו של דמארי, שמתעקש כי החתמת החלוץ מהווה הפרת חוזה בינו לבין הפועל. לוזון, שמאיים בתביעה משפטית, טוען כי חתימת דמארי על סעיף שלא מאפשר לו לעבור לאף קבוצה ישראלית אחרת מנוגד להסכם המקורי בינו לבין האדומים. לוזון טוען כי בהסכם כתוב במפורש כי להפועל יש זכות סירוב לכל הצעה שיביא, וזאת אם היא תעביר אליו מחצית מהסכום של אותה הצעה. כלומר, אם הצעת מכבי תל אביב היא כ-1.5 מיליון יורו על דמארי, אז הפועל צריכה להעביר כ-750 אלף יורו ללוזון.

בהפועל דוחים את הטענות הללו ואומרים כי הדרישה של לוזון להעביר את דמארי למכבי תל אביב היא בניגוד לרצון השחקן ועומדת בסתירה עם חוקי חופש העיסוק. כלומר, דמארי, שחתם אתמול על סעיף שבו הוא לא יעבור לקבוצה אחרת בארץ ביודעין, הביע בכך את רצונו להישאר בקבוצה ולכן אף אחד, כולל לוזון, לא יכול לכפות על החלוץ לעבור לקבוצה אחרת בניגוד לרצונו. לכן בהפועל אומנם בודקים בזהירות את טענותיו המשפטיות של לוזון, אך לא מודאגים מדרישותיו לקבל את מחצית מהסכום אותו הציעה מכבי תל אביב עבור דמארי מכיוון שהשחקן עצמו מסרב לעבור לשם. כרגע נראה כי לוזון, למרות הצהרותיו, יתמקד יחד עם הפועל בניסיון למכור את דמארי לאירופה, ואם זה לא יקרה והחלוץ ישאר בהפועל - תחל סאגה משפטית בין הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
ONE:
פוצץ המו"מ עם גורדנה, עזב את מחנה האימון
פרסום ראשון: רועי גורדנה לא הצליח להגיע להבנות כספיות חדשות עם הפועל ת"א לאחר שהוצע לו חוזה לארבע שנים עם עלייה בשכר בכל שנה

שוב אין תוכן בכתבה....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
פוצץ המו"מ עם גורדנה, עזב את מחנה האימון
פרסום ראשון: רועי גורדנה לא הצליח להגיע להבנות כספיות חדשות עם הפועל ת"א לאחר שהוצע לו חוזה לארבע שנים עם עלייה בשכר בכל שנה ()

http://one.co.il/Article/236128.html

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 72162.html

בינתיים, דמארי עצמו ממשיך להתאמן במחנה האימונים של הפועל בקיסריה. סוכנו, רונן קצב, הבהיר לאתר ערוץ הספורט כי המטרה של דמארי היא עדיין למצוא קבוצה באירופה, למרות חתימתו על חוזה חדש במועדון האדום. "מסוף העונה שעברה אנחנו מחפשים לעומר קבוצה באירופה. אנחנו רק בשלבים הראשונים של החלון וזו הייתה ועדיין המטרה של עומר ושלנו. אנחנו לא מתכוונים להגיב לכל הפרסומים והמחלוקות בין הקבוצות, זה לא עניינו", ציין קצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
ויקינג באדום כתב:
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 72162.html

בינתיים, דמארי עצמו ממשיך להתאמן במחנה האימונים של הפועל בקיסריה. סוכנו, רונן קצב, הבהיר לאתר ערוץ הספורט כי המטרה של דמארי היא עדיין למצוא קבוצה באירופה, למרות חתימתו על חוזה חדש במועדון האדום. "מסוף העונה שעברה אנחנו מחפשים לעומר קבוצה באירופה. אנחנו רק בשלבים הראשונים של החלון וזו הייתה ועדיין המטרה של עומר ושלנו. אנחנו לא מתכוונים להגיב לכל הפרסומים והמחלוקות בין הקבוצות, זה לא עניינו", ציין קצב.

הצלחת לפספס את הפואנטה של הכתבה, אז אני אחדד:

"אם לא לחו"ל, דמארי יימכר לקבוצה בארץ"
מאוחר יותר, בראיון ל"חמש באוויר", תכנית הרדיו של ערוץ הספורט, קצב סיפר פרט אותו האוהדים האדומים ודאי לא ישמחו לקרוא: "אוהדי הפועל ת"א צריכים להתפלל שדמארי ייצא לאירופה. אם זה לא יקרה, אני חושב שהפועל תיאלץ למכור אותו לקבוצה בארץ".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 14:28 
לא יודע אם כבר היה כאן

הבקרה מאיימת על הפועל ת"א, בני סכנין ואשדוד
הרשות לבקרת תקציבים תתכנס היום כדי לקבל החלטה, קבוצה שלא תגיש דו"ח כספי מבוקר ותקציב מתוכנן תרד ליגה. גם עכו ומכבי והפועל פ"ת ברשימה

http://www.one.co.il/Article/236137.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
יממה לאחר שסיכם את תנאיו בהפועל תל אביב לשתי העונות הקרובות, מסתבר שדבר עדיין לא סגור בקשר לעומר דמארי. "המהלך של הפועל תל אביב להחתים את דמארי על חוזה חדש, ובו סעיף שלא ישחק במכבי תל אביב נועד בעיקר לרצות את האוהדים. החשש מהאוהדים הכניס את כל המערכת לפחד", אמרו הבוקר בסביבתו של עמוס לוזון, המחזיק ב-50% מכרטיסו של החלוץ, "בשיחות אישיות הם עשו הכל כדי למכור את עומר ולא הפסיקו לדבר אתי כדי למצוא פתרון למצוקה הכלכלית שלהם. למרות החתימה, הם עדיין עושים הכל להוציא את עומר לאירופה".

לוזון דורש מהפועל תל אביב לקבל לאלתר 750 אלף יורו - מחצית מהסכום שהציעה מכבי תל אביב. בוולפסון לא מסוגלים לשלם ללוזון את הכסף, וייתכן כי דמארי עדיין עשוי לעבור לאירופה. בכל מקרה, בבקרה התקציבית כבר קיבלו החלטה, וכל החוזים החדשים שיופקדו על ידי הפועל תל אביב יחוייבו בערבויות של כסף מזומן או ערבות בנקאית. בניגוד לשנים קודמות, בבקרה לא מתכוונים לאפשר להפועל להפקיד צ'קים דחויים, זאת במטרה להימנע ממצב שהקבוצה לא תשלם משכורות במהלך העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 23:54 
סמל אישי של המשתמש
אגב, זה כבר מזמן לא הלוגו.

וכעת:
ציטוט:
מגעים מתקדמים בין דמארי לטוונטה והירנביין
פרסום ראשון: נציגיו של חלוץ המריבה ימריאו להולנד על מנת לקדם את המו"מ עם שתי הקבוצות המקומיות. לוזון מתכוון לגשת לבוררות עד סוף השבוע אם לא תמוצה האופציה האירופאית. גורדנה עזב את מחנה האימונים בקיסריה בעקבות הכישלון במו"מ

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4539360,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 05:04 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות:
לוזון: חג'ג' ביקש את פריצה
לטענתו זה מוכיח שהפועל ת"א הסכימה למעבר של דמארי למכבי * האדומים: "חיפשנו שחקן בלי קשר להצעה מהצהובים"

למרות החתימה של עומר דמארי בהפועל ת"א, נמשך הקרב בין עמוס לוזון לאדומים על עתידו של החלוץ. אתמול טען לוזון שעידו חג'ג' ביקש ממנו שידבר עם מכבי ת"א כדי שייתנו לו את ראדה פריצה תמורת דמארי. לוזון: "זה רק מראה שחג'ג' הסכים עם המעכבר של דמארי, אבל עוד לפני שקיבלתי תשובה ממכבי, הפועל ת"א פירסמו שהוא חתם לשנתיים. אם הם רצו שאבקש עבורם את פריצה, זה לא אומר שהסכימו שדמארי ילך למכבי?"
לוזון, שמחזיק במחצית מכרטיסו של דמארי, הוסיף: "הפועל לחוצים יותר ממכבי פ"ת למכור את דמארי. אין סיכוי שדמארי ישחק בהפועל ת"א, הם לא יכולים לעמוד מול הבקרה התקציבית. לי ממש לא אכפת איפה הוא ישחק, רק שיעבירו אליי צ'ק של ארבעה מיליוני שקלים".
מהפועל ת"א נמסר בתגובה: "כשדמארי החל לקבל הצעות מחו"ל, הקבוצה החלה לבדוק אלטרנטיבות וחיפשה שחקנים גם בארץ וגם בחו"ל, ואין לכך קשר להצעה המדוברת ממכבי ת"א".

בעקבות הויתור על האפשרות לקבל כסף על דמארי, הפועל תתקשה לאשר ביום שני את התקציב ברשות לבקרה, מה גם שיש לה גירעון של שמונה מיליוני שקלים. ההערכה היא דמארי יימכר בסופו של דבר לחו"ל, כאשר בארץ הכיוון הוא הפועל באר-שבע. נציגיו של דמארי דיווחו כי הם ממריאים היום להולנד לנהל מגעים עם טוונטה והירנביין, כשגם נציגי ורדר ברמן גילו בו עניין.
באר-שבע מציעה על דמארי 8 מיליוני שקלים ושכר של 375 אלף דולר לעונה. מכבי הציעה 1.5 מיליון יורו ושכר של 310 אלף דולר.
לוזון דורש מהפועל ת"א לבטל את החוזה המשודרג שחתמה עם דמארי ומאיים לפנות לבוררות אם לא יימצא פתרון ביומיים הקרובים. לוזון גם דורש מהפועל שלא לשתף את דמארי במשחק מוקדמות הליגה האירופית ביום חמישי הבא מול אסטנה.
ג'ורדי קרוייף אמר אתמול בנושא: "אין לי שום דבר להגיד על דמארי, אנחנו לא מועדון שמדבר על דברים כאלה בתקשורת. אנחנו לא מגיבים לספקולציות ולשמועות הקשורות להעברות ורכש".

המגעים עם רועי גורדנה עלו על שרטון והוא עזב את מחנה האימון בקיסריה. הפועל תשחק היום בחדרה נגד הפועל עכו ומחרתיים נגד בני יהודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 10:12 
סמל אישי של המשתמש
עידו חג'ג' בהתייחסות לקראת פתיחת הקמפיין האירופי: "בשבועות האחרונים השקיע הצוות המקצועי בצוותא עם ההנהלה לילות כימים במלאכת בניית הסגל.

הסגל הנוכחי על כל שחקניו יהיה זה שיפתח את העונה כשהמטרה העיקרית בשלב זה היא הצלחה במשחקי מוקדמות הליגה
האירופאית. למרות כל הקשיים הצלחנו להשאיר כמעט את כל השחקנים מהעונה הקודמת והקבוצה נשארה אותה קבוצה עם שינויים מזעריים.

הקבוצה מאוחדת וחדורת מוטיבציה ועצמתה ניכרת בשקט שהיא מקרינה. איל ברקוביץ' ,אסי דומב וכל הצוות המקצועי ממשיכים להכין את הקבוצה לעונה שבפתח בצורה הכי מקצועית.

אנחנו מוכנים להילחם על המטרה שהצבנו לעצמנו לתחילת העונה, ואני בטוח שנעמוד בה בצורה מוצלחת וראויה להפועל FUJICOM ת"א. נתמודד מול כל יריבה בצורה שתביא כבוד למועדון ולאוהדים שתומכים בנו בצורה נפלאה"

מתוך דף הפייסבוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 11:55 
ציטוט:
בשלהם: דמארי בסגל הפועל לליגה האירופית
האדומים רשמו את החלוץ למוקדמות, סוכנו המריא לבדוק אפשרויות בהולנד

+
ציטוט:
ממשכים המגעים מול NK זאגרב לגבי רכישתו של בסארט עבדורחימי והחזרתו של השחקן הקרואטי למועדון האדום. לגבי רועי גורדנה, עדיין אין שינוי והצדדים עדיין לא הגיעו להבנות.

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 72215.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2014, 12:18 
מאתר הבית

עמוס לוזון לעומר דמארי: אני חייב למכור אותך

המחזיק בחצי מכרטיסו של חלוץ הפועל ת"א שוחח עימו בטלפון, דמארי השיב: "אף אחד לא יגיד לי איפה לשחק, אם לא תהיה ברירה, מוכן להגיע לבית משפט" ()

הפועל תל אביב ממשיכה את מחנה האימונים שלה בקיסריה לאחר שאמש (שלישי) הפסידה הקבוצה להפועל עכו 1:0, בצוות המקצועי דווקא מצאו נקודות אור לא מעטות, במיוחד מהיכולת שהפגינה הקבוצה במחצית הראשונה.

בין אם ירצו ובין אם לא, נושא אחד ממשיך לעלות לכותרות מדי יום, וזהו כמובן נושא עומר דמארי.

אפשר לומר שמאז ששדרג החלוץ את חוזהו בהפועל, באופן מוזר למדי לכולם ברור שכעת החלוץ חייב להימכר לחו"ל, כיוון שהפועל לא מסוגלת לעמוד בעלויות הללו. אמש האש בין הצדדים גברה עוד יותר כאשר שיחת טלפון קשה בין עמוס לוזון ועומר דמארי נערכה בשעות הערב.

לוזון הסביר לדמארי שהוא מבחינתו חייב למכור את החלוץ ודיבר על כך שהחוזה המשודרג של החלוץ אינו חוקי ושהדבר ייאלץ את לוזון לגרור את הפועל ואת דמארי לבית המשפט. דמארי מצידו לא התרגש מדבריו של לוזון ואמר לו שאם צריך, הוא מוכן להגיע לבית משפט והוא לא מוכן שיכפו עליו איפה לשחק. השיחה בין השניים לא הובילה לפתרון.

בעניין אחר, העברתו של בוריס קליימן לבית"ר ירושלים עדיין לא נפתרה כאשר הצדדים מחפשים את הדרך הנוחה ביותר לשני המועדונים להעביר את השחקן. מי שעשוי להיפגע מהסחבת הזו הוא דווקא איזי שרצקי, שעדיין מחכה לכסף מהפועל על דני עמוס וליאור לוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2014, 19:26 
איזשהו בלם זר מתאמן אצלנו:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4540678,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 יולי 2014, 19:38 
http://m.youtube.com/watch?v=s-kiQF8q9wA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2014, 11:28 
הודעה רשמית של הפועל
"משחק האימון לא יתקיים הערב בהחלטה משותפת של שתי הקבוצות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2014, 11:56 
http://www.haaretz.co.il/sport/hayom/1.2102658

ברנקו איליץ' חתם לשנתיים בפרטיזן בלגרד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2014, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
נשמע ממחזר

ציטוט:
אוסטריה וינה מציעה 1.6 מיליון יורו בעבור דמארי
חודש המו"מ לגבי החלוץ, שמבקש שכר של כ-600 אלף יורו ברוטו לעונה. וגם: בוטל משחק האימון מול בני יהודה

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 72348.html

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2014, 12:17 
סמל אישי של המשתמש
ONE

הפועל ת"א נפרדת מעוד שחקן. הקבוצה הודיעה היום (חמישי) לרועי גורדנה: "סגרנו את המעבר שלך להפועל ב"ש, אתה רשאי לחתום שם". בכך, גורדנה, שלא הצליח להגיע לסיכום עם האדומים, יעבור ככל הנראה לב"ש, עימם קיים מו"מ בשבועות האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2014, 12:55 
דמארי לא רוצה לוינה
אוסטריה וינה רוצה את דמארי, שלא רוצה לעבור

http://www.one.co.il/Article/236287.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2014, 15:45 
הפועל תל אביב תדרוש להחליף ביתיות באירופה

http://sports.walla.co.il/?w=//2763625& ... witterfeed

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2014, 15:50 
ציטוט:
היום הצטרפו לאימוני הקבוצה לוקאס מצ'אדו דוארטו ופאולו סזאר דה סילבה מרטינס. שני הברזילאיים שנחתו בארץ הם בלמים שהובאו על ידי האיש החזק במועדון, עידו חג'ג'. השניים יבחנו בקבוצה בשבוע הקרוב ואם אחד מהם ירשים הוא יוחתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 00:44 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4541466,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 12:21 
בקזחסטן פורסם שהביתיות הוחלפה ואסטנה תארח בבית את המשחק הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
לא ראיתי שרשום כאן, אז רק אעדכן שבמשחק שנערך אמש באסטנה ניצחה אסטנה הקזחית שוב את פיוניק הארמנית.
הפעם בתוצאה 0:2, כך שהתוצאה במצטבר היא 1:6 לאסטנה.
הבקיעו לאסטנה: Baurzhan Dzholchiyev בדקה ה-13, ו-Dmitri Shomko בדקה ה-78.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 411 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: