תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 00:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מלפפונים ישראלים וזרים להפועל
הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
הפועל צריכה לסגל שלה עוד שני ישראלים שיכולים לתרום. אם יהונתן יישאר, אפשר להמר בעמדת הגארד הישראלי (נניח להחתים מישהו כמו חג'ג' שהוא ותיק וזול, אבל אחרי עונה רעה, או טישמן, שאני לא מתלהב ממנו, אבל בסיטואציה הזו הוא אמור להיות בסדר גמור. אם כי הבנתי שהוא לא זול)
לא הייתי אומר שחג'ג' נתן עונה רעה. הוא היה בסדר גמור עד שצביקה שרף הגיע ומיד ייבש אותו. בפעם היחידה ששרף כן שיתף אותו, נגד נתניה, הוא היה טוב - וחזר להיות מיובש. אם הוא באמת זול, זאת אופציה שהייתי שוקל מאוד ברצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 23:39 
רק בלי נגרים. שחקן ישראלי טוב ומוכח, דוגמת רביב, או צעיר שהראה פוטנציאל אמיתי (דאוסן או בר טימור, לדוגמה).

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 01:10 
כן, דאוסן ובר טימור עומדים בתור ומחכים לחוזה הענק מהפועל. חג'ג', בית יוסף, טישמן, שולמן הם לצערי אופציות יותר ריאליות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 01:37 
ורביב? אם הצלחנו להחתים אותו עם אחד התקציבים הנמוכים בליגה, אני לא מבין למה בשנה שבה התקציב אמור לגדול משמעותית הפועל צריכה להסתפק בשחקן ישראלי פחות טוב (או עם פוטנציאל פחות גדול). תכלס, אם זליקוביץ' לא חתום על חוזה לעונה הבאה זה יכול להיות מאוד נחמד לראות אותו בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מלפפונים ישראלים וזרים להפועל
הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 01:43 
דאוסן יושב על העמדה של מתן, ולא נראה לי שאחד משניהם בדרך לספסל. זליקוביץ׳ חתום והרצליה גם תעמיד קבוצה, כך שזה לא יקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 01:52 
יכול לשחק גם 2 בכיף. גם מורן רוט יכול להיות מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 02:30 
סמל אישי של המשתמש
דאוסן חתום לעוד עונה בראשון ואם הוא לא היה חתום אז ירושלים ומכבי היו מתחרות עליו (וזה מה שיקרה בקיץ הבא), הוא לא קרוב לאיזור שלנו.
גם אם רוט ירד מהדרישה שלו ל-200 אלף דולר (והוא עדיין יהיה יקר מאוד, ואני לא חושב שהוא שווה את זה), הוא בחיים לא יסכים לשחק תחת קטש.
נעימי לדעתי גם לא ישחק אצל קטש.
זליקוביץ' חתום לעוד עונה בהרצליה (ולא שזה משנה אבל הוא גם לא רכז שזה מה שאנחנו צריכים).
חנוכי, חוץ מזה שהוא שחקן מגעיל בעיניי, הוא השחקן הכי לא מתאים מבחינת מה שחסר לנו.

האופציה הכי טובה לדעתי מבחינת גארדים, אם היא אפשרית, זה בן שימול. שיחק שתי עונות אצל קטש בגליל ועוד עונה באילת כך שאני מאמין שהוא ירצה לבוא וקטש ירצה אותו. הוא נתן חצי עונה מעולה בהרצליה ואז עבר פציעה קשה בינואר, אבל כמו שחווינו על בשרנו בעונה האחרונה מה שקובע זה איך מגיעים לפלייאוף - אם ייקח לו זמן להתאושש אבל הוא יחזור לכושר מלא במהלך העונה זה רווח נקי, ההימור הוא שזה יקרה. קבוצות קטנות ששחקן כמו בן שימול זה בשבילם הישראלי הכי בכיר בסגל לא יוכלו לבנות עליו בגלל הפציעה, לקבוצת ביניים כמונו שיכולה להביא אותו בתור ישראלי שני-שלישי זה ההימור שלדעתי שווה לקחת. בכל הכתבות האחרונות על הרצליה הוא לא מוזכר שם בתור מי שחתום לעונה (בניגוד לזליקוביץ' ובלייזר למשל) הבאה אז כנראה שהוא בדרך החוצה משם.

שאר האופציות - חג'ג', זאק רוזן, בית יוסף, טישמן, שולמן - בינוניות ומטה (בעיקר ומטה).

בכל מקרה הכי חשוב שיונתן יישאר כי לו אין שום תחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 02:41 
באתר של המנהלת אין אזכור להיותו של דאוסן חתום לעוד עונה. לפחות לא איפה שאני הסתכלתי, אבל ייתכן שאני טועה.

הייתי מזכיר את שלומי הרוש, אבל זה לצאת קצת מכבי (אם הוא לא חתום בחולון, מה שיהיה קצת מוזר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 03:03 
סמל אישי של המשתמש
גם גולן גוט לא מוזכר אצלנו. זה לא אומר כלום. דאוסן חתום בוודאות לעוד עונה בראשון, אחרת ירושלים ומכבי היו מתנפלות עליו.
אם מחפשים סימוכין באינטרנט:
http://www.israelhayom.co.il/article/191927
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2756331

שלומי הרוש חתום בחולון, וגם אם לא, הפועל ממש לא בעמדה לקחת שחקנים מחולון שיש להם הרבה יותר כסף מאשר לנו. מי שאולי ישוחררו משם (למרות שהם מחזיקים בחוזה) הם סקוורר וגוני יזרעאלי, אז אפשר לחסוך כבר מעכשיו את הדיון ולהגיד ששניהם לא באים בחשבון כי הם שחקנים עלובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 06:45 
לא שאני משתגע על סקוורר, אבל הוא לא עלוב. הוא נותן דבר אחד חשוב שזו הגנה מצויינת. אבל ממה שאני זוכר הוא יושב על חוזה די גדול בחולון, ולדעתי יש אופציות יותר טובות. הוא לא יפתור את הבעיות שלנו. חנוכי זה שחקן שאני מאוד אוהב. והוא גם נטול אגו. אבל הוא גם נטול קליעה מבחוץ.
לגבי הפועל, צריך להבין שיש איקס כסף לשני ישראלים. אחד בכיר והשני לא. אם יהונתן לא נשאר אני מניח שמירב הכסף יילל על גארד ישראלי. אם יהונתן יישאר אז מירב הכסף ילך אליו.
אני מניח שהפער למשל בין מה שנעימי ידרוש לבין מה שיהונתן דורש הוא לא עצום. אבל בנוגע לנעימי זו לא רק שאלה של כסף. זו שאלה של האם הוא ולימונד באותה קבוצה זה משהו שאנחנו רוצים. זו שאלה של האם נעימי יסכים לעלות מהספסל (כי החמישייה תכלול את לימונד, מתן ושלושה זרים) וכו׳. במובן הזה רוט יותר מתאים בגלל אופיו, אבל הוא גם יותר יקר וגם יש את המשקעים עם קטש.
צריך לקוות שיהונתן יחתום, זה יקל מאוד על בניית הפאזל. יאפשר להחתים גארד ישראלי זול. כשממילא יהיה מהספסל גם גארד זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 09:05 
אגב, עם כל חסרונותיו, לא הייתי פוסל את חנוכי. אין לו אמנם קליעה, וזה מאוד בעייתי, בטח לקבוצה כמו הפועל, אבל בליגה הישראלית הוא יכול לשחק בשלוש עמדות.
אפשר יהיה לשחק עם רביב, חנוכי וזר. רביב ושני זרים. רביב, זר ומתן. שני זרים וחנוכי - זה ייתן המון אפשרויות בקו האחורי.
אבל במקרה כזה חשוב מאוד ששני הגארדים הזרים יהיו עם קליעה מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 09:05 
והוא כמובן גם שומר מצוין ושחקן בלי אגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 09:19 
סמל אישי של המשתמש
מה עם זק רוזן? לא רלוונטי? אם הוא פנוי ובמחיר טוב הוא יכול לתת אנרגיה וקליעה מבחוץ, שומר אגרסיבי גם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 09:22 
מה עם אבי בן שימול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 09:35 
בן שימול? קודם שיוכיח שהוא כשיר. אני בספק אם הוא יהיה כשיר לתחילת העונה.
אני לא הייתי לוקח את ההימור הזה. אם הוא היה בריא? בשמחה. יכול להתאים מאוד.
זאק רוזן שחקן התקפה די טוב, אבל הוא שומר חלש מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
בן שימול? קודם שיוכיח שהוא כשיר. אני בספק אם הוא יהיה כשיר לתחילת העונה.
אני לא הייתי לוקח את ההימור הזה. אם הוא היה בריא? בשמחה. יכול להתאים מאוד.
זאק רוזן שחקן התקפה די טוב, אבל הוא שומר חלש מאוד.

לא מסכים שהוא שומר חלש. הוא לא איזה סטופר הגנתי אבל הוא לא איזה ווקאובר כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
רוט לא רלוונטי. מעבר לכך שמה שיש בינו ובין קטש זה יותר מ-"משקעים", יש קבוצות שיוכלו וגם ירצו להציע לו יותר מאשר מה שאנחנו נוכל, חולון וראשל"צ הבולטות שבהן.
וגם נעימי, יבוא לשחק תחת קטש אחרי שקטש ייבש אותו עונה שלמה? דווקא השאר זה שטויות, הרי נעימי בכל קבוצה כולל כמובן הפועל הוא שחקן של 30 דקות למשחק. אם מה שצריך זה שהוא יעלה בחמישייה אז זה שום דבר. אבל הוא לא יבוא לשחק תחת קטש.
חנוכי זה רעיון רע. הוא הדבר האחרון שאנחנו צריכים מבחינת מה שהוא מביא למגרש. הוא לא באמת רכז שזה מה שאנחנו צריכים, העמדות האמיתיות שלו הן 2 ו-3 והוא מביא בעיקר הגנה. חוץ מלדרוך לרביב ומתן על האצבעות זה לא נותן כלום. צריך רכז ישראלי לסגל, כל דבר אחר זה בנייה עקומה של הסגל וזה בדרך כלל נגמר רע (בעיקר כשאין כסף לתקן אחר כך).
זאק רוזן עד שלא יוכיח אחרת הוא מהשחקנים שיכולים לתרום רק כשנותנים להם להחזיק בכדור 100% מהזמן. בחולון ובירושלים כשהוא היה בתפקיד של שחקן משלים (שזה מה שהוא יהיה אם הוא יהיה בהפועל) הוא לא תרם כלום. יש את האפשרות שמה שנכשל בחולון וירושלים יצליח אצלנו אבל זה לא הימור ששווה לקחת, כשמצד שני יש קבוצות שיראו מה הוא עשה באשדוד והן יוכלו לתת לו את אותו תפקיד ולקבל ממנו כנראה את אותה תפוקה, והביקוש כלפיו והשכר יהיה בהתאם.

מה שאני מקווה זה שלא יוציאו כסף על ישראלים חלשים. או שישקיעו בשניים ממעט הישראלים הטובים שיש (אפילו על חשבון תקציב הזרים), שולדבראנד ועוד רכז טוב, או שיביאו שחקן טוב אחד וישמרו את שאר הכסף לזרים. לתת חוזה "נמוך" של 40-50 אלף דולר לישראלי שעולה ל-10 דקות ולא עושה כלום חוץ מלקיים את החוק הרוסי לא נותן כלום, כבר עדיף לסחוט עוד קצת משלושה ישראלים בכירים ושאת שאר הדקות יתנו לילדים כמו גולן שיתרמו בערך אותו דבר, רק לא יעלו כסף שאפשר לשים על זרים טובים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 10:17 
יובל, אתה צריך להבין שהמצב הוא כזה:
יש לך תקציב לישראלי בכיר אחד ועוד ישראלי דרג שני.
אם יונתן חותם, חסל סדר חנוכי, רוט, נעימי וכו'.
אם יונתן לא חותם, אז כיוון שאין עוד גבוה ישראלי בכיר ויקר (למעט יניב גרין, בעצם), אני מניח שיילך יותר כסף לכיוון של גארד ישראלי, ואז השמות האלה אולי אולי אולי יהיו ריאלים.

לגבי חנוכי - אני לא מסכים איתך. חנוכי הוא 1-2 שיכול לשחק גם שלוש. הוא קומבו גארד.
עכשיו, קו בחשבון שהחמישייה שלך תהיה: רביב, רכז זר, נאור. ומהספסל יהיה לך בקו האחורי: גוט, גארד זר - ואז חנוכי יכול להתאים, בגלל שהוא יכול לשחק בשלוש עמדות. הוא שחקן שיכול לתת עומק. אם כי בהחלט נכון שרכז ישראלי יותר מתאים לפאזל.

בכל מקרה, אם יהונתן חותם, מבחינתי אפשר להחתים כישראלי מהספסל את טישמן או אפילו את יועד בית יוסף. להשקיע בזרים, וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
חנוכי לא רכז ואף אחד לא יבנה עליו בתור רכז, אף אחד לא ייתן לו להיות אחראי על משחק ההתקפה. השחקן שנביא יצטרך לקבל את כל הדקות שלו בעמדת הרכז בהתחשב בזה שיש כבר את רביב וגולן בעמדה 2 ומתן בעמדה 3. הפועל צריכה רכז ישראלי ולא שום דבר אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 10:52 
יובל, הרכז המוביל שלך, בסבירות מאוד גבוהה - יהיה רכז זר. לידו ישחק לימונד.
בהנחה שהרכז הזר שלך משחק 30 דקות במשחק, נותרו לך 10 דקות. ואותן לימונד יכול לרכז ביחד עם חנוכי, לצורך העניין, בדיוק כמו שהעונה שיחקת רוב הדקות בלי רכז טבעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 12:54 
אני לא מבין למה אתם בונים על מתן כשחקן של 30 דקות למשחק.
מתן כבר לא צעיר ועמיד כמו שהיה. הוא לא חזר לעצמו בצורה מלאה מכל הפציעות.
ביננו, גם יכולת הקליעה שלו לא בשיאה.
בקיצור אני רוצה לומר, שכמה שמתן הוא חצי-אל, הוא לא אמור לשחק יותר מ20-25 דקות לערב ולכן השותף שלו לעמדה לא צריך להיות רק "שחקן סוגר פינה"

ו...
:HEART2: מתן :HEART2:
:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
מה מצבו הרפואי של גל איתן?
חנוכי לא רכז ולא 3 הוא הכי 2 בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 13:18 
דובראש כתב:

חנוכי הוא קומבו גארד.
ומה גל איתן? מה שחסר להפועל מבחינה מקצועית זה גל איתן? נו באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 13:53 
purvis short כתב:
דובראש כתב:

חנוכי הוא קומבו גארד.
ומה גל איתן? מה שחסר להפועל מבחינה מקצועית זה גל איתן? נו באמת.

לא לזלזל בגל איתן.
קודם כל הוא שחקן בית וזה חשוב.
מעבר לזה הוא עשה עבודה טובה. הוא לא רכז ראשון, אבל הוא עזרה טובה מהספסל.
אני לא רואה את טישמן שעלה השנה בחמישיה עובר להיות מחליף ל-8 דקות.
בית יוסף לא הראה כלום בליגת העל - ויכולת השמירה שלו היא אפסית.
למה אף אחד לא מדבר על שולמן? - עשה עבודה טובה בשנים האחרונות ולא ברור מה קורה איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 14:01 
אני מאוד אוהב את גל איתן, אבל הפועל צריכה לכוון יותר גבוה. מה גם שהוא לא שיחק עונה שלמה.
לגבי שולמן - לא מבין מה מתלהבים ממנו. שחקן כל כך לא אתלט, נתן העונה חמש נקודות למשחק באחוזים מזעזעים (35 אחוז ל-2, 30 אחוז ל-3) וזה בקבוצה שהוא היה פחות או יותר הישראלי המוביל.
בזבוז כסף להביא אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 19:30 
בית יוסף הוא לא חוטב עצים, וככזה דווקא יהיה נחמד לראות אותו בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
פרוויס אני לא מצליח להבין איך אתה בונה תאוריות על סגל שכולל טל
רביב, גפן, מתן + נעימי + רכז זר + גארד זר. עם יונתן נשאר זה אומר שיש לנו 4 ישראלים בכירים זה לא דבר שאנחנו יכולים לעמוד בו. אם יונתן לא ישאר זה משאיר לך שני זרים גבוהים וזהו, שזה דבר שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו.
כלומר אם אל מביא את נעימי אין ברירה ללכת על 3 זרים גבוהים + קומבו גארד שיוכל להוביל כדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 23:56 
ליאור ליפשיץ גם יכול למלא חור של 10-15 דקות.

הוא רכז טהור, ותיק ומנוסה בליגה שמוסיף אנרגיות ואגרסיביות למשחק.

בצד השלילי, קליעה בינונית ופחות מחפש את הסל, דבר שעלול להיות בעייתי בשיטה של קטש שבנויה על פיק אנד רול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 09:15 
el dudernio כתב:
פרוויס אני לא מצליח להבין איך אתה בונה תאוריות על סגל שכולל טל
רביב, גפן, מתן + נעימי + רכז זר + גארד זר. עם יונתן נשאר זה אומר שיש לנו 4 ישראלים בכירים זה לא דבר שאנחנו יכולים לעמוד בו. אם יונתן לא ישאר זה משאיר לך שני זרים גבוהים וזהו, שזה דבר שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו.
כלומר אם אל מביא את נעימי אין ברירה ללכת על 3 זרים גבוהים + קומבו גארד שיוכל להוביל כדור.

אל דוד, זה לא הסגל שאני בונה.
אני אומר שאמורים להצטרף שני ישראלים. אחד יקר ואחד זול. זה או שולדבראנד או ישראלי אחר יקר. בשום פנים ואופן אין סיטואציה שיהונתן יישאר וינסו לצרף את נעימי (סתם דוגמא) זה לא ריאלי וזה מיותר.

הסגל האופטימלי אמור להיראות ככה:
חמישייה:
רכז זר, רביב, מתן, שני גבוהים זרים
ספסל: גארד ישראלי (טישמן, חג'ג', יועד וואטאבר), גארד זר, גולן גוט, יהונתן - ומשלימי סגל כמו רום גפן ויונתן מור.

במידה ויהונתן לא יישאר - המצב כמובן ישתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
פרוויס ברור לי שאתה אישית מעדיף להישאר עם שולדי, אבל כאשר אתה מדבר על נעימי זה אומר ששולדי לא נשאר.
במצב הזה רביב, נעימי, גארד זר, רכז זר ומתן זה הרבה מידי לעמדות ה"נמוכות" ומשאיר אותך רק עם שני זרים ל 4-5.
אם נפרדים משולדי אתה חייב שני גבוהים + 3 גבוה נוסף שיוכל לשחק 4-5, אז מתן יוכל לתפוס דקות מעטות כ 4 וגם ה 3 הזר.
דר"א מבחינתי במצב כזה האידליה היא:
רביב, נעימי, (אוסברי סטייל), זר, זר.
על הספסל: גארד זר, גולן גוט, מתן - ומשלימי סגל כמו רום גפן ויונתן מור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: