Darkred כתב:
לירון האדום כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
כן, גרזיציץ עדיין בקבוצה.
ברקוביץ אמר שלא יהיו 5 זרים בוודאות, כנראה שלכל היותר יגיע עוד אחד.
מגניב, אז הסגל הוא בערך כזה:
בוריס\עמוס
לוי-דגני-קולין-אורי כהן
גילי,בראיין,שי,סשה,זגורי
דמארי
ספסל: אלמדון,חיימוביץ',צ'וקול,ספורי,יחזקאל, ועוד כמה ילדים עלומי שם?
זה הסגל ?
חיימוביץ' לדעתי סיים חוזה... לא יודע אם הוצע לו להשאר.
חיימוביץ' סיים חוזה ולא נשאר.
נועם שחם כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
אין בעיה, לא נכנס לאף אחד לכיס. רק בואו נסכם דבר אחד - אל תבלבלו לי יותר במוח על כמה שי הוא סמל שוויתר על כסף ועל קריירה בפרמיירליג בשביל הפועל, כי נשבר לי הזין לשמוע את זה.
חוץ מאותם אוהדים שמתלהבים מפוסטים בפייסבוק/ראיונות חסרי תכלית/מילה חמה בוולפסון, שי לא עושה רושם על אף אחד. למען האמת, אם לא הגוש (ההולך וקטן) בקהל שעוד תומך בו בצורה עיוורת, הוא מזמן לא בהפועל
עושה רושם או לא עושה רושם - אתה שוכח שהוא היה אחד השחקנים היציבים שלנו העונה, שחזר להרכב ממעמקי הספסל אחרי שרן בן שמעון הבין שאין לו מישהו שיכול לעשות את העבודה יותר טוב.
כשיבוא מישהו טוב יותר, נדבר.
זה שאין מישהו יותר טוב מעיד בעיקר על הטעויות שנעשו בבניית הסגל, לא על כך שאבוטבול שחקן טוב.
אין ספק שהוא היה אחד היציבים, יציב בבינוניות. גילי, דמארי, ליאור לוי ודגני (וגם זגורי וסאשה אבל פחות) היו יציבים. שי לעומתם היה שוב יציב כקשר מרכזי שלא מסוגל לתפקד אם לוחצים אותו קצת, לא מסוגל להוציא מסירה אם אין לו רבע שעה פנויה, לא מסוגל לחלץ כדור, לא מסוגל לעבור שחקן, לא מסוגל להרים קרן. מה שכן קורה אצלו ביציבות, זה שהפועל בוחרת באופן סיסטמטי להביא לשם שחקנים מחורבנים במינימום השקעה/לא להביא לשם שחקנים בכלל. זה אחד על אחד יניב קטן, רק שאצלנו כרגיל נזכרים לעשות הכל באיחור של 5 שנים. אני מקווה שעד אז הוא לא יהפוך למאמן, כי כשיבוא מישהו טוב יותר, נדבר.