תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 23:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1028 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 35  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חברון
הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 00:28 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
teknoboy כתב:
גם במשטרים הרצחניים ביותר שהאנושות ידעה, אלה שעסקו בפועל ברצח המוני היו מיעוט שבמיעוט.

אפריקה?

אני די בטוח שזה נכון לגבי כל המשטרים הרצחניים, אז מצדי תבחר איזה שבא לך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 07:03 
סמל אישי של המשתמש
MANDALA כתב:
אדום נחמד כתב:
הם מיעוט כבוש.
בזה זה מתחיל ונגמר.
זה לא מענין שהם יורים עלינו את הטילונים האלה כשממול לנו יש מטוסים וטנקים.

אולי הגיע הזמן שאתה תבין שהגישה הזו לא מנותקת בכלל.

אוי אני מת על הקטע של הפריבילגיות.
בגלל שלהם יש רק סכינים וקלצ'ניקובים (אבל לא מטוסים! לא מטוסים!) אז מותר להם לרצוח, אבל אנחנו שיש לנו מטוסים וטנקים (שלשמחת שנינו, אני מניח, נמצאים אצלנו ולא אצלם) אסור לנו שום דבר, וכל זאת ועוד, הם עדיין שקולים לנו למרות הכל.
סורי, לא קונה את זה

זה לא ענין של פריבילגיות או מותר ואסור.
אנחנו החזק. אנחנו אלה שקובעים בפועל מה יהיה פה. גם אתה תיקח את הצד של החלש בסכסוך אם לא היית מעורב רגשית.
וזה בלי לדבר בכלל על האם המאבק שלהם צודק או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 07:35 
סמל אישי של המשתמש
MANDALA כתב:

אוי אני מת על הקטע של הפריבילגיות.
בגלל שלהם יש רק סכינים וקלצ'ניקובים (אבל לא מטוסים! לא מטוסים!) אז מותר להם לרצוח, אבל אנחנו שיש לנו מטוסים וטנקים (שלשמחת שנינו, אני מניח, נמצאים אצלנו ולא אצלם) אסור לנו שום דבר, וכל זאת ועוד, הם עדיין שקולים לנו למרות הכל.
סורי, לא קונה את זה

אתה מדבר בקשר של העולם?
כי מכל הרעש והצילצולים של "העולם כולו נגדנו" ישראל כובשת והורגת פלשתינאים כבר חצי מאה בלי יותר מדי השלכות שליליות.
מצד שני, רוב האירוגונים הפוליטיים הפלשתינאים מוגדרים כאירגוני טרור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 08:27 
מסתמן שהחמאס והרש"פ רבים על שירותיהם של בכירים בפורום שדים כדוברים מהימנים ואמינים. כשיסתיים תפקידם של הבוגדים הם יקבלו כדור 9 מ"מ בעורף כמו שנהוג אצל הבני-דודים.

נראה שלא כיף לך פה. אל תחזור.
א.ד.מין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 10:00 
metal כתב:
מסתמן שהחמאס והרש"פ רבים על שירותיהם של בכירים בפורום שדים כדוברים מהימנים ואמינים. כשיסתיים תפקידם של הבוגדים הם יקבלו כדור 9 מ"מ בעורף כמו שנהוג אצל הבני-דודים.

אני מקווה שתפקידך בפורום הסתיים עם ההודעה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 10:38 
metal כתב:

מילא היה יוצא לך שנון ומגניב כמו שניסית, אבל יצא לך טרחני ופתטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 10:49 
מה אתם מתייחסים? לא מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
מדובר באשפה צהובה שזוחלת לפה מהביוב פעם בכמה זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 10:53 
אוגוסטוס היל כתב:
metal כתב:

נו, לפחות אין הכחשה של הדעה\מסקנה
ככה זה בפורום שמקבל בהבנה פעולות טרור בטענה שאין להם טנקים ומטוסים שיהיה פייר פייט.
אולי מישהו פה יסביר מה יקרה אם וכאשר נצא מהשטחים? ומה ימנע מארגוני טרור להכנס לשם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 11:01 
ערן כתב:

ככה זה בפורום שדים ובמאורה ברחוב שוקן. מי שלא מיישר קו נשלח לשער 11 או ליציע המזרחי. לצערך אני :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
metal כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
metal כתב:

ככה זה בפורום שמקבל בהבנה פעולות טרור בטענה שאין להם טנקים ומטוסים שיהיה פייר פייט.
אולי מישהו פה יסביר מה יקרה אם וכאשר נצא מהשטחים? ומה ימנע מארגוני טרור להכנס לשם

ממש תיכף יענו לך.
פשוט אנחנו עסוקים בתכנון הפיגוע הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 11:04 
אדום נחמד כתב:
metal כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
metal כתב:

ממש תיכף יענו לך.
פשוט אנחנו עסוקים בתכנון הפיגוע הבא.

אתה בדרן :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 11:20 
metal כתב:
ערן כתב:

ככה זה בפורום שדים ובמאורה ברחוב שוקן. מי שלא מיישר קו נשלח לשער 11 או ליציע המזרחי. לצערך אני :hapoel:

איזה אירוניה, אה?

מי שלא מיישר איתך קו הוא בוגד ודובר פלשתין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
metal כתב:
ערן כתב:

איזה אירוניה, אה?
מי שלא מיישר איתך קו הוא בוגד ודובר פלשתין.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
התשובה היחידה לרצח שלושת הנערים: להגיד מה שאמרתי קודם,

מה שאני אומר כל החיים,

מה שאני כותב בטוקבקים מתוך שינה,

מה שרקום לי על הבפנים של הבגד ים (שהוא כמעט ספידו, אבל למעשה קוראים לו ספיטו; אשתי קונה באינטרנט מסין),

מה שחרוט לי על קליפת המוח, ליד הסיסמה של הצפייה למבוגרים בהוט,

בקיצור, את מה שממילא הייתי אומר גם אם אף אחד לא היה שואל אותי –

אבל הרבה, הרבה, הרבה יותר בקול רם

(עוזי וויל, לוחם, הוגה דעות ודוב הכותל במיל'. ויש המשך:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
MANDALA כתב:
Officer Barbrady כתב:
בימים האחרונים אני עוקב אחרי BBC ו-CNN ולא ראיתי אזכור לחטיפת או רציחת הנערים היהודים(לפחות לא בכותרות הראשיות), והיום כשאני פותח את האתרים שלהם אני מגלה שרצח הנער הפלשתינאי נמצא בכותרת הראשית. אין לי ספק שזאת אנטישמיות גלויה, זאת לא שמאלנות אירופאית או פרו-פלשתינאיות, זה שנאת יהודים טהורה. אין אמונה בגויים. אין אמונה בגויים. אין אמונה בגויים. השיבנו ה' ונשובה, חדש ימינו כקדם.

עוקב אחרי CNN בפייסבוק, אמנם הזכירו את זה אבל רוב התגובות שם היו איך אומרים ה' ישמור.
כאילו, רוב התגובות שם היו 'מה אכפת לי מהנערים האלה כשישראל הורגת אלפי ילדים בעזה וביו"ש!!'
לא האמנתי.
מוסלמים שכותבים את זה אפשר להאשים באנטי-ישראליות ולהבין שהם חשים שאנחנו האויב שלהם, אבל הנוצרים שמנהלים את האתרים האלה וכל כותרת עוברת עשרות עורכים נוצרים, ועדיין יש החלטה את מי לשים בכותרת הראשית ואת מי לא, זאת אנטישמיות טהורה מצידם. לא שמאלנות ולא פרו-פלשתינאיות(זה לגיטימי) אלא שנאת אדם ממוצא יהודי. הפרוטוקולים של זקני ציון המודרנים.

כי הערבים הם לא שמים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 14:26 
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/279217

ציטוט:
הרב יעקב רוז'ה, יו"ר ועד רבני זק"א וחבר מועצת הרבנות הראשית, המשמש כרב המכון הפתולוגי במכון לרפואה משפטית באבו כביר, סיפר כי לראשונה בחייו, נתקל בגופות ששכבו בשדה במזג אוויר חם ולא נמצאו תולעים על גופם.

"אני מעיד כי בשלושת הקדושים לא שלטה רימה ותולעה", אומר הרב רוז'ה, "מעבר לפגיעות הירי לא היו כל סימני התעללות או פגיעה".

"לדברי הרופאים במכון לרפואה משפטית, אין לתופעה זו הסבר מדעי", מוסיף הרב רוז'ה ומתייחס לחרושת השמועות והתמונות שהופצו ברשת, בהן נראו לכאורה גופות החטופים לאחר מותם. "ברצוני להוסיף כי תמונות זוועה שרצות ברשתות השונות אין להן קשר לנפטרים ה' יקום דמם".

היידה קונספירציות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 14:29 
סמל אישי של המשתמש
מה בדיוק הקונספירציה שעולה לך לראש? אני מפספס משהו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 14:30 
שמת שלוש נקודות, לוזר.
והקונספיקציה היא שמישהו העלים את הגופות ואז החזיר אותן לשטח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 14:59 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
שמת שלוש נקודות, לוזר.

אני לא פוסל את השימוש ב3 נקודות. לפעמים זה מתאים..

אבל מה הקונספירציה? באותה מידה שצהל עשה את זה, יכלו גם החוטפים לעשותאת זה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 15:31 
Officer Barbrady כתב:
ברור לי שבפורום שמלא יהודים מומרים, אין סיכוי ליהודי לשרוד. אלפקה ישקר ויטען שאני טועה, צור יתעלם מההפגנות האלימות וידויי האבנים בצומת שהוא כל כך אוהב, והפסטיבל הפרו פלשתינאי יחגוג. זה כל כך קל לחשוב שאתה צודק כשאתה הרוב ולא לראות את הזנב של עצמך. תמשיכו ללעוג כדי להשתיק את המצפון שלכם על הדיעות החד צדדיות המבחילות שלכם.

צור יתעלם? יותר אופיסר לא יאמר אמת.

שוב, לא תמיד שקט שם,
אבל 99% מהזמן כן. וגם כשלא שקט, אלו לא תושבי אום אל פאחם שמתפרעים שם.

להגיד "כל שני וחמישי זורקים שם אבנים" זה שקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
התשובה היחידה לרצח שלושת הנערים: להגיד מה שאמרתי קודם,

מה שאני אומר כל החיים,

מה שאני כותב בטוקבקים מתוך שינה,

מה שרקום לי על הבפנים של הבגד ים (שהוא כמעט ספידו, אבל למעשה קוראים לו ספיטו; אשתי קונה באינטרנט מסין),

מה שחרוט לי על קליפת המוח, ליד הסיסמה של הצפייה למבוגרים בהוט,

בקיצור, את מה שממילא הייתי אומר גם אם אף אחד לא היה שואל אותי –

אבל הרבה, הרבה, הרבה יותר בקול רם

(עוזי וויל, לוחם, הוגה דעות ודוב הכותל במיל'. ויש המשך:)

זה ענק.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
שמת שלוש נקודות, לוזר.

לא. ביהדות יש כלל שאומר שגופם של קדושים נשאר שלם וללא תולעים, שכן תולעים נועדו לכפר על חטאים. בגלל זה כתבו שאין לזה הסבר מדעי, הרב טוען שהילדים האלה הם קדושים והעובדה שאין להם תולעים בגוף מוכיחה לטענתו את הכלל ביהדות.

צור, חבל שאתה מתעלם ממה שקורה שם. נכון שזה לא כל שני וחמישי(הרי זה ביטוי), אבל ידויי אבנים והפגנות אלימות בצומת הזה זה לא דבר נדיר. עם כל הכבוד לעובדה שאתה קונה שם כל שישי, יש גם יהודים שאוכלים חומוס בחברון ועדיין זה לא מעיד כלום על העיר עצמה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
Officer Barbrady כתב:
MANDALA כתב:
Officer Barbrady כתב:
בימים האחרונים אני עוקב אחרי BBC ו-CNN ולא ראיתי אזכור לחטיפת או רציחת הנערים היהודים(לפחות לא בכותרות הראשיות), והיום כשאני פותח את האתרים שלהם אני מגלה שרצח הנער הפלשתינאי נמצא בכותרת הראשית. אין לי ספק שזאת אנטישמיות גלויה, זאת לא שמאלנות אירופאית או פרו-פלשתינאיות, זה שנאת יהודים טהורה. אין אמונה בגויים. אין אמונה בגויים. אין אמונה בגויים. השיבנו ה' ונשובה, חדש ימינו כקדם.

עוקב אחרי CNN בפייסבוק, אמנם הזכירו את זה אבל רוב התגובות שם היו איך אומרים ה' ישמור.
כאילו, רוב התגובות שם היו 'מה אכפת לי מהנערים האלה כשישראל הורגת אלפי ילדים בעזה וביו"ש!!'
לא האמנתי.
מוסלמים שכותבים את זה אפשר להאשים באנטי-ישראליות ולהבין שהם חשים שאנחנו האויב שלהם, אבל הנוצרים שמנהלים את האתרים האלה וכל כותרת עוברת עשרות עורכים נוצרים, ועדיין יש החלטה את מי לשים בכותרת הראשית ואת מי לא, זאת אנטישמיות טהורה מצידם. לא שמאלנות ולא פרו-פלשתינאיות(זה לגיטימי) אלא שנאת אדם ממוצא יהודי. הפרוטוקולים של זקני ציון המודרנים.

כי הערבים הם לא שמים...

אני לא מאשים את הערבים או המוסלמים, הם לא אנטישמים, הם אנטי ציונים. אני מאשים את העורכים הנוצרים בBBC וCNN.

ולמי שטען שזה היה בכותרת הראשית, אני לא עקבתי ביומיים אחרי הרצח ולא ראיתי כלום בכותרות הראשיות. אולי אם נכנסים לקטגוריית מזרח תיכון או אסיה או פוליטיקה או אלוהים יודע מה, אפשר למצוא. בטח שזה לא בכותרת הראשית של האתר כמו הרצח של הפלשתינאי. אני לא משקר, אין לי אינטרס כזה, אולי הייתה שעה-שעתיים שזה היה בכותרת הראשית ופספסתי, אבל אני לא משקר. אני לא ראיתי את העניין בכותרת הראשית, ואת הרצח של הפלשתינאי ראיתי גם ראיתי.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
די נו אופיסר. אין מצב שאתה מאמין ב"תאוריה" הזו של קדושים ותולעים.

זה לא אמיתי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 16:44 
Officer Barbrady כתב:
zink כתב:
שמת שלוש נקודות, לוזר.

לא. ביהדות יש כלל שאומר שגופם של קדושים נשאר שלם וללא תולעים, שכן תולעים נועדו לכפר על חטאים. בגלל זה כתבו שאין לזה הסבר מדעי, הרב טוען שהילדים האלה הם קדושים והעובדה שאין להם תולעים בגוף מוכיחה לטענתו את הכלל ביהדות.

צור, חבל שאתה מתעלם ממה שקורה שם. נכון שזה לא כל שני וחמישי(הרי זה ביטוי), אבל ידויי אבנים והפגנות אלימות בצומת הזה זה לא דבר נדיר. עם כל הכבוד לעובדה שאתה קונה שם כל שישי, יש גם יהודים שאוכלים חומוס בחברון ועדיין זה לא מעיד כלום על העיר עצמה.

כן רק ש-
א'.חברון זה לא בישראל.
ב'.בחברון יש הרבה יותר תקריות אלימות מאשר באום אל פאחם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 16:50 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

זה לא אמיתי..

אני מאמין. בוא נסכם שאתה הרציונלי ואני ההזוי ונחסוך את גורם ההפתעה כל פעם.

צור, רשמתי את מה שרשמתי כי RED IN BLOOD אמר שהוא הרגיש שבירושלים היה סוג של ליל הבדולח. הבעתי פליאה על העובדה שהוא לא מזכיר את ההתפרעויות במזרח ירושלים וצומת אום אל פאחם, ואיך זה לא מזכיר לו את ליל הבדולח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 17:06 
סמל אישי של המשתמש
האינתיפאדה השלישית כבר החלה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 17:22 
Officer Barbrady כתב:
אדום נחמד כתב:

זה לא אמיתי..

אני מאמין. בוא נסכם שאתה הרציונלי ואני ההזוי ונחסוך את גורם ההפתעה כל פעם.

צור, רשמתי את מה שרשמתי כי RED IN BLOOD אמר שהוא הרגיש שבירושלים היה סוג של ליל הבדולח. הבעתי פליאה על העובדה שהוא לא מזכיר את ההתפרעויות במזרח ירושלים וצומת אום אל פאחם, ואיך זה לא מזכיר לו את ליל הבדולח.

כי גם אם הערבים יכנסו פה ל100 בתים וירצחו אותנו בלילה זה עדיין לא דומה לליל הבדולח,
זה כנראה משהו שאתה מתקשה מאוד להבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 17:42 
Officer Barbrady כתב:
zink כתב:
שמת שלוש נקודות, לוזר.

טוב אז כנראה שהרב שקרן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1028 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: