אדום נחמד כתב:
MANDALA כתב:
Officer Barbrady כתב:
בימים האחרונים אני עוקב אחרי BBC ו-CNN ולא ראיתי אזכור לחטיפת או רציחת הנערים היהודים(לפחות לא בכותרות הראשיות), והיום כשאני פותח את האתרים שלהם אני מגלה שרצח הנער הפלשתינאי נמצא בכותרת הראשית. אין לי ספק שזאת אנטישמיות גלויה, זאת לא שמאלנות אירופאית או פרו-פלשתינאיות, זה שנאת יהודים טהורה. אין אמונה בגויים. אין אמונה בגויים. אין אמונה בגויים. השיבנו ה' ונשובה, חדש ימינו כקדם.
עוקב אחרי CNN בפייסבוק, אמנם הזכירו את זה אבל רוב התגובות שם היו איך אומרים ה' ישמור.
כאילו, רוב התגובות שם היו 'מה אכפת לי מהנערים האלה כשישראל הורגת אלפי ילדים בעזה וביו"ש!!'
לא האמנתי.
למה לא האמנת?
למה נראה לך אבסורד שלמישהו מבחוץ (אנטישמי ככל שיהיה) יהיה יותר מפריע רצח של יהודים מאשר רצח של הרבה הרבה יותר פלסטינים?
וגם אם העולם אנטישמי שונא ישראל צבוע עם מוסר כפול, איך זה מנקה אותנו מהפשעים שאנחנו עושים?
שמע, לא מצפה (וגם לא כ"כ אכפת לי) מבחור מחו"ל שיהיה 'בעד' ישראל, בעד הזכות שלנו לשבת בהתנחלויות, ומצידי שיחשוב שצריך למסור את כל השטח עד קו 67 עד המילימטר האחרון, אבל שיהיה קצת פחות מנותק מהמציאות בכל הקשר ל*סכסוך הדמים* שקורה פה.
ממה שהבנתי מהרבה תגובות שם, אני לא בטוח שהם יודעים שחבר'ה מעזה יורים עלינו קסאמים כל שני וחמישי, אבלהם כן חושבים שכשצה"ל מפציץ בעזה זה סתם להרוג ואנחנו יורים שם בלי אבחנה.
וסתם להכיר בכך שהפלשתינים יודעים להעליל עלינו לא פעם.
אבל טוב, נו, במחשבה שנייה אולי כן אפשר להבין אותו. אחרי הכל, מה אני מצפה מבחור שחי בחו"ל שיכיר את המציאות כשיש חבר'ה יהודים בישראל (לא מדבר עליך) שחושבים עלינו ככה באותה צורה ?