גביזון כתב:
אדום נחמד כתב:
גביזון כתב:
צעקנו, הזהרנו, אמרנו שזה מה שיקרה, לא שזה משנה עכשיו.
נו באמת.
יאללה בכיף המדליות בדרך.
1. למה לצטט חלקי הודעה?
2. מוזר לי שדווקא אתה ממשיך להתפס אלי
3. כשאני אמרתי שלעמותה אין משמעות וקראתי לה להתפטר כי רמון משתמש בה כמגן,אמרת שאני טרול, עכשיו כשכולם אומרים את זה וגם אתה כתבת שהעמותה מנוצלת על ידו היום, אתה סבבה.
מה העניין?
מי מחפש מדליות אימבציל?
מזיינים לנו תקבוצה בזמן שאת קראת לתת צ'אנס לכל דבר אפשרי ועצמת עיניים בכח, לא אמרתי לך כלום ואתה ממשיך לפנות אלי, לך לטיפול.
1. כי זה מה שמציק לי. וזה מה שהציק לי לכל הדרך. החשיבות העצמית הזו שאתה יודע הכל וכולם טיפשים. לגבי העמותה, בהמשך.
2. זה לא ענין של נתפס, ואין לי כלום נגדך אישית.
3. אני לא מסכים שלעמותה אין משמעות. אני גם לא חושב שרמון משתמש בה כמגן. גם בלי העמותה הכל היה קורה בדיוק אותו דבר. זו דעתי. ספציפית לפי איך שהדברים נראים היום, אני לא רואה צורך לתת עוד כסף. אני עדיין חושב שלעמותה יכול להיות הרבה יותר כח ממה שהיא מנצלת היום.
כמו שאמרתי, כשהדבר היחיד שיש לך לתרום זה ש"אמרת לנו ממזמןןן" אז אני מניח שמדליה זה מה שאתה רוצה. כי אתה גאון ואני טמבל.
אבל לפחות תדייק בעובדות. מעולם לא אמרתי לתת צ'אנס. מעולם לא קיבלתי בשוויון נפש החלטות עלובות של רמון או חג'ג'. מה שכן, לא כל החלטה שלהם היתה בעיני בזיונית. זה הכל. לכל אורך העונה אמרתי שוב ושוב שרמון עשה מספיק טעויות כדי שנעיף אותו על טיל גם בלי להמציא דברים. שוב, תדייק.
גביזון כתב:
מה קורה אדום נחמד, עכשיו אתה צועק קטסטרופה קטסטרופה,
כשאחרים אמרו שזה מה שיהיה טענת שהם פרנואידים חסרי מושג
מה שמוזר שאתה ממשיך להכנס באותם אנשים, אם זה מה שעוזר לך להתמודד, זה עוד איכשהו מובן
שוב, תדייק. לאף אחד לא קראתי פרנואיד חסר מושג.
אבל כן, היום אני צועק קטסטרופה. מה שקורה היום לא דומה במאומה למה שהיה שנה שעברה. ונראה דומה מאוד לטביב. מותר לי להחזיק בדעה כזו? אתה מרשה?