תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 00:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 135 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יש מאמן: קטש מונה סופית ל-3 שנים
הודעהפורסם: 28 יוני 2014, 07:15 
סמל אישי של המשתמש
הכלכלן הבכיר דוד דפני :BOW:
ארי,אני נפטר ממך לפעמיים..... :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 יוני 2014, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
יאללה שתתחיל כבר העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2014, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
ארי שמאי בטור אישי ל-ONE: "מכביסט" לא לוקח אליפות וגביע אירופה לצהובים או נואם בעצרת אוסישקין. אוהדי הפועל לא רשאים לבקש שלא לזמן את פניני.

1. הכותרות טוענות שהמכביסט עודד קטש יאמן את הפועל, וגם אם נכונה העובדה שקטש שיחק כמה עונות במכבי, "מכביסט" הוא לא. כי תראו לי עוד "מכביסט" שלקח לשמעון מזרחי גביע אירופה כמעט לבדו, איפה עוד מוצאים "מכביסט" שלקח לשמעון מזרחי אליפות הירואית, ועל אצבעות יד אחת אפשר למצוא "מכביסטים" שנענו במהירות רבה ובלי בעיות לקריאת אוהדי הקבוצה שאותה הוא מאמן מעכשיו לשאת כמה מילים בעצרת נגד הרס אוסישקין. כי מי שלא רצה את אוסישקין בתור אולם, קיבל אותו בדמות קבוצה חיה, עם אולם גדול וביתי יותר, עם עודד קטש על הקווים. כן, ההוא שנאם, וההוא שבמו ידיו הביא לפנאתיינקוס את גביע אירופה. ברוך הבא עודד, איש יקר אתה, לבטח לא מכביסט.

2. ובכלל, אם תעיינו בוויקיפדיה, תגלו שקטש התחיל את הקריירה במכבי רמת גן, קבוצת ליגת העל הראשונה שלו הייתה מכבי רמת גן, אחר כך עבר לגליל, ובמכבי שיחק ממש אולי ארבע עונות. וכשאימן שם, פוטר בינואר אחרי סדרת הפסדים שאת הספסל של יקירי המערכת בלאט וגרשון הייתה מנדנדנת אולי במעט. טוב, הם לא נאמו בעצרת של אוסישקין, צביקה שרף אגב כן, לידיעת אלו שאי פעם אולי ירצו לחסום את מינויו לאיזה תפקיד במועדון.

3. והמינוי הזה ראוי לא רק בגלל שקטש מנע מארון הגביעים של מכבי להיות מלא יותר, וגם לא בגלל שנאם באוסישקין. המינוי של קטש ראוי כי הוא בעיקר מאמן מצליח, ואף אם נכשל לעיתים, למי זה לא קורה. חוץ מזה, בגלל שאני מבין בכדורסל עוד פחות מאשר בכדורגל הרמתי טלפון ליועצים שלי, עורך הדין ליאור דובדבני והכלכלן הבכיר דוד דפני, ושניהם אמרו לי שהוא טקטיקן מעולה ושיש לו הרבה כדורסל. ואם נוסיף לזה את העובדה שקטש הוא מסוג האנשים הנעימים שששחקנים אוהבים לאהוב ולשחק בשבילם, חייבים לברך את האיש המקסים והעדין, רמי כהן, ואת ידידיה רפפורט הדורסני על המהלך. יאללה חברים, הבה נרוץ לחדש את כרטיסי החבר בעמותה ואת המנוי. בכל זאת האיש לקח למכבי גביע אירופה.

4. ומי שיספר לי שקטש לקח למכבי אליפות בפלייאוף לא הוגן, אפנה אותו לזכייה האחרונה של מכבי בגביע אירופה. ברכות חברים, באמת שזו היתה זכייה מרגשת (מבחינתכם), מי כמונו יכולים להבין התלהבות מניצחונות על קבוצות שהתקציב שלהן גדול בהרבה. ולא משנה אם זה קורה באיסטנבול או בהדר יוסף.

5. וזה המקום, גם כבעלים (גילוי נאות - לבני משפחתי ולי יש אחוזים בבעלות על הקבוצה של קטש), להודות לאחד מגדולי המאמנים שהיו כאן, ארז אדלשטיין, על עונות נפלאות, על שירד לליגה הנמוכה והביאנו עד הלום, על הנצחונות בדרבים, על שהלהיב והתלהב, על שאהב ונאהב, על שהוציא מהחומר שהיה לו את המירב. בהצלחה בהמשך הדרך ארז, אפילו שחלקינו הקטן אך המשמעותי לא אוהד את הקבוצה שאתה מאמן עכשיו. אתם יודעים, אלו הבוגדים שתולים את השלט שאנחנו מייצגים את "הפועל" ולא את "ישראל".

6. והערה לסיום שלא קשורה למינוי המרגש של קטש, אלא לזה המשמעותי והפחות מרגש של אדלשטיין. תהיה זו צדקנות והתחסדות מאוהדי הפועל לדרוש ממך שלא לזמן את פניני לנבחרת, ובכלל, להשעותו לצמיתות מהקבוצה שאמורה לייצג את המדינה. כי זה קצת מוזר מצידם של אוהדי קבוצה שרבים מהם משתמשים לא פעם בביטויים מתקופת השואה ואף איחולי מחלות לא זר להם, לדרוש השעייה לצמיתות של שחקן בגלל שתפסו אותו משתמש באותם הביטויים ממש. שלא לדבר שמה פתאום איכפת לנו כל כך מי ילבש את המדים הכחולים של הנבחרת של האיגוד. יאלל'ה חברים, הניחו לארז בעניין הזה, אפילו שהוא לא מפרסם, כמצופה ממנו אגב, הודעת הבהרה בעניין. העיקר הרי שעודד נאם באוסישקין.

לשם שינוי, כל מילה של ארי :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2014, 11:58 
מברוק להנהלה בראשות רמי שעושה עבודה נהדרת.
הלואי בכדורגל היה לנו צוות כזה.
תמשיכו לעבוד בשקט (ככל שניתן) בצנעה . קודם עשיה ורק בסוף ,כשהכל סגור, הודעות!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2014, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
שיהיה המון בהצלחה לנו ולקטש.
לדעתי השנה מזה הרבה זמן אנחנו אמורים לראות קבוצה שיותר קולעת ופחות מתבססת על הגנה.אני לא מאמין שקטש יתבסס על תרגילים מורכבים ויעבוד עם שחקנים מנוסים על יסודות אלא יחזור לפיק אנד רול האהוב עליו ככ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: יש מאמן: קטש מונה סופית ל-3 שנים
הודעהפורסם: 28 יוני 2014, 13:06 
gigs כתב:
עומרי קנדה כתב:
Keisar88 כתב:
בוריס כתב:
אם שולדי עוזב, מי יש בשוק בעמדה שלו?

אם הרצליה בסוף תתפרק אז יש את עוז בלייזר, שחקן מצוין.

שחקן אדיר

לפי מה שהיה כתוב השבוע הם לא מתפרקים. מקווה שקטש יקח את שולדי ויהפוך אותו לשחקן טוב אפילו יותר.
אין גבוהים ישראלים כמוהו בליגה, ואסור לוותר עליו.

שמישהו יזכיר לי שם של שחקן אחד שקטש שיפר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2014, 14:00 
רדנקו כתב:
gigs כתב:
עומרי קנדה כתב:
Keisar88 כתב:
בוריס כתב:
אם שולדי עוזב, מי יש בשוק בעמדה שלו?

שחקן אדיר

לפי מה שהיה כתוב השבוע הם לא מתפרקים. מקווה שקטש יקח את שולדי ויהפוך אותו לשחקן טוב אפילו יותר.

גוני יזראלי, אלישי כדיר

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2014, 14:02 
בוריס כתב:
רדנקו כתב:
gigs כתב:
עומרי קנדה כתב:

שחקן אדיר

גוני יזראלי, אלישי כדיר, מקל פרץ אצלו [/quote]

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2014, 14:08 
בוריס כתב:
בוריס כתב:
רדנקו כתב:
gigs כתב:
עומרי קנדה כתב:

שחקן אדיר

גוני יזראלי, אלישי כדיר, מקל פרץ אצלו
[/quote]

גוני יזרעאלי! השחקן הא-גדי! מה האפס הזה כבר עשה בקריירה שלו? ותעשה לי טובה, להיתלות בפריצה של מקל שבמקרה שיחק בגליל באותה עונה ולייחס את זה לקטש גובל בקשקוש. אלישי? נניח, שחקן שמאוד מתאים. לא ראיתי ממנו איזו פריצה או שינוי במשחק שלו מאז שעלה לבוגרים, זה מספיק, זה נחמד, לוקח אותו להפועל בשתי ידיים, אבל מכאן ועד "קטש שיפר אותו"? מרחק מרחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2014, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
מה אני צריך שהוא ישפר לי שחקנים?
שישפר לי את הקבוצה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2014, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
גוני יזרעאלי! השחקן הא-גדי! מה האפס הזה כבר עשה בקריירה שלו?

לא מבין את הזלזול הזה. יזרעאלי עשה בינתיים הרבה יותר מבר טימור ויונתן שולדבראנד בקריירה, שזה בגדול השחקנים שארז קידם וגילה אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2014, 18:54 
הפועל כתב:
ברגר כתב:

לא מבין את הזלזול הזה. יזרעאלי עשה בינתיים הרבה יותר מבר טימור ויונתן שולדבראנד בקריירה, שזה בגדול השחקנים שארז קידם וגילה אצלנו.

מה גוני עשה בקריירה? היה רכז שני בקבוצה שלקחה אליפות? לא היה מעולם אפילו ב20 האחרונים בנבחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2014, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
קופיפו כתב:
הפועל כתב:
ברגר כתב:

מה גוני עשה בקריירה? היה רכז שני בקבוצה שלקחה אליפות? לא היה מעולם אפילו ב20 האחרונים בנבחרת

איזה זלזול.
מה עשה בר טימור? נתן חצי עונה טובה בקבוצת תחתית?
מה עשה שולדבראנד? נתן איזה עונה וחצי סבירות בליגת על?

יזרעאלי העלה קבוצה ליגה כרכז מוביל, זכה בשתי אליפויות כרכז שני, היה בקבוצות צמרת כמעט כל הקריירה. יש לטימור ושולדבראנד עוד הרבה מה לעשות בקריירה לפני שיוכלו להסתכל לו בעיניים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2014, 20:01 
הפועל כתב:
קופיפו כתב:
הפועל כתב:
ברגר כתב:

איזה זלזול.
מה עשה בר טימור? נתן חצי עונה טובה בקבוצת תחתית?
מה עשה שולדבראנד? נתן איזה עונה וחצי סבירות בליגת על?

יזרעאלי העלה קבוצה ליגה כרכז מוביל, זכה בשתי אליפויות כרכז שני, היה בקבוצות צמרת כמעט כל הקריירה. יש לטימור ושולדבראנד עוד הרבה מה לעשות בקריירה לפני שיוכלו להסתכל לו בעיניים

עצוב מאוד שבשיא הקריירה שלו הוא היה רכז שני בקבוצה שהיא לא מכבי או ירושלים.
איך אתה משווה אותו ליהונתן, שחקן נבחרת(אם לא בשבדיה הוא היה בישראל)
בר טימור הספיק בגיל 22 יותר ממה שגוני הספיק כל הקריירה. ובכלל, זה יפה להשוות קריירה עם ילד בן 22..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2014, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
מה בר טימור הספיק בגיל 22? לתת חצי עונה טובה בהפועל, ולשבת בקצה הספסל בברלין?
מה שולדבראנד הספיק בקריירה, להיות גבוה מחליף בקבוצת מרכז טבלה?

לא מזלזל באף אחד מהם, זה לא טריביאלי להגיע גם לזה. אבל מה לעשות שגוני יזרעאלי, על כל כישוריו המוגבלים ועל כל העצב שבדבר (wtf אגב) , יש לו עד כה קריירה הרבה יותר מרשימה משניהם ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2014, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
כל הדיון הזה מיותר. בשביל מה אני צריך מאמן שישפר שחקנים? מה הוא מאמן נוער? מישהו שמתנהל כאילו הוא מאמן במכללות כמו אדלשטיין? אני רוצה מאמן שיביא שחקנים טובים, יוציא מהם את המקסימום וינצח משחקים. לשפר ולהשביח שחקנים זה טוב בשביל האגו והיח"צ של המאמן ובזה אדלשטיין באמת מצטיין.

עריכה: וגוני באמת שחקן בינוני בשיאו שהתמזל מזלו לשחק בשתי קבוצות אלופות.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 28 יוני 2014, 21:17, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2014, 21:07 
הפועל כתב:
מה בר טימור הספיק בגיל 22? לתת חצי עונה טובה בהפועל, ולשבת בקצה הספסל בברלין?
מה שולדבראנד הספיק בקריירה, להיות גבוה מחליף בקבוצת מרכז טבלה?

לא מזלזל באף אחד מהם, זה לא טריביאלי להגיע גם לזה. אבל מה לעשות שגוני יזרעאלי, על כל כישוריו המוגבלים ועל כל העצב שבדבר (wtf אגב) , יש לו עד כה קריירה הרבה יותר מרשימה משניהם ביחד.

אתה יכול להציג את זה ככה אבל אני מסתכל על זה כאל שני דברים שהוא לא יעשה בחיים נבחרת ולשחק באירופה(או בשבילך, להרוויח את מה שבר הרוויח השנה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2014, 21:16 
ברגר כתב:
גוני יזרעאלי! השחקן הא-גדי! מה האפס הזה כבר עשה בקריירה שלו? ותעשה לי טובה, להיתלות בפריצה של מקל שבמקרה שיחק בגליל באותה עונה ולייחס את זה לקטש גובל בקשקוש. אלישי? נניח, שחקן שמאוד מתאים. לא ראיתי ממנו איזו פריצה או שינוי במשחק שלו מאז שעלה לבוגרים, זה מספיק, זה נחמד, לוקח אותו להפועל בשתי ידיים, אבל מכאן ועד "קטש שיפר אותו"? מרחק מרחק

אני לא ממש מחזיק מקטש (אבל כן חושב שהוא האופציה הכי סבירה שנשארה), אבל אפשר לתת טענות ענייניות על כישוריו כמאמן גם בלי לדבר שטויות.
לא ראית מאלישי כדיר פריצה מאז שעלה לבוגרים? זה שחקן שהתחיל בליגה השנייה והיום הוא ישראלי בכיר ובאנקר בנבחרת. יותר מזה, הוא בשום מקום (גם לאחר שהפך לישראלי בכיר) לא הציג את אותה יכולת כמו שהציג תחת קטש בכמה קבוצות שונות.
אפשר להגיד (בצדק) שהוא שחקן שמאוד מתאים לשיטת המשחק של קטש, אבל בינינו רוב המאמנים פה לא הם לא ריק אדלמן וגם הם משחק לרוב פיק אנד רול ועדיין הוא הצליח עד כה רק תחת קטש.
לגבי גוני יזרעאלי, מה הוא עשה בקריירה? אני יודע, לזכות בשתי אליפויות מחוץ למכבי זה הישג חביב לדעתי. הבעיה היחידה שהוא לא כל כך פרץ תחת קטש אלא לפני. מה שכן, קטש ללא ספק הוציא ממנו הרבה (ומהרבה רכזים אחרים).

עם זאת, אין ספק שבקידום שחקנים וניצול יכולותיהם הוא לא מתקרב לארז. למה שנרצה מאמן שיקדם שחקנים? לא יודע נשמע לי הגיוני שככל ששחקן מוציא מעצמו יותר זה מועיל לקבוצה אבל זו דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: יש מאמן: קטש מונה סופית ל-3 שנים
הודעהפורסם: 28 יוני 2014, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
כל הדיון הזה מיותר. בשביל מה אני צריך מאמן שישפר שחקנים? מה הוא מאמן נוער? מישהו שמתנהל כאילו הוא מאמן במכללות כמו אדלשטיין? אני רוצה מאמן שיביא שחקנים טובים, יוציא מהם את המקסימום וינצח משחקים. לשפר ולהשביח שחקנים זה טוב בשביל האגו והיח"צ של המאמן ובזה אדלשטיין באמת מצטיין.

עריכה: וגוני באמת שחקן בינוני בשיאו שהתמזל מזלו לשחק בשתי קבוצות אלופות.

יובל אתה סתם נדחק לפינה.
בהנחה וקבוצה עם תקציב נמוך צריכה להתפשר על שחקן או שניים (סטייל שולדי), ההצלחה תלויה בהם כחוליה החלשה. עדיף מאמן שידע להוציא מהם יותר ממה שהם שווים כיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2014, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
לאיזו פינה אני נדחק בדיוק אם לא הייתי חלק מהדיון בכלל?
ושולדבראנד זאת התפשרות? על מה אתה מדבר?

לא צריך בכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 יוני 2014, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
לא התכוונתי לעשות כלום בכח
רק אמרתי שבמצבנו צריך מאמן שגם מקדם שחקנים.
שולדי היום זה לא שולדי כשהגיע..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2014, 23:42 
קצת יותר רוגע בספסל,קצת פחות טכניות.. , אנחנו מועדון מספיק לחוץ כך שטוב שיש מאמן שמאזן את זה.

מתחברים לנו כמה מרכיבים בסיסיים (מעבר לכשרון של שחקנים) שבליגה שלנו אמורים לשים אותנו בחלק העליון.

אולם רציני שיגדיל את ההכנסות, הנהלה חרוצה, שקופה ובעלת חזון , מאמן עם מנימום אגו ביחס למצוי (ועדיין ווינר) , וכמובן הקהל שתמיד שם ובגדול.

נקווה לטוב!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 יוני 2014, 00:24 
למי שמשועמם אפשר לשמוע עכשיו ב-5 גולד את קטש כפרשן מכביסט (אמסלם מייצג את הפועל) באחד מהדרבים באוסישקין ב-2003/4 בכלל לילה של נוסטלגית הפועל כרורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 יוני 2014, 07:39 
יש מצב שקטש ספג העונה וגם לפניה יותר טכניות מארז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2014, 09:08 
בעונה הקודמת אין שום סיכוי. בעונה האחרונה יכול להיות, ולו בגלל שייאמר לזכותו של הסכיזופרן - הוא נרגע מעט בוויכוחים עם השופטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2014, 09:11 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע חברים...
אני חושב שהוא אחלה מאמן ! אבל לקבוצות בעלות תקציב ופה הבעיה שלי
נעזוב לרגע את צבעו ושארי לא יזיין לי במוח ונגיד ששינויים רבים קורים בגזרה של הצבעים והצבעים לשעבר (ברקושוויץ)
זה שההנהלה עושה עבודה מעולה בשקט זה הכי הכי !
אבל לא יודע אם זו החתמה מעולה או מאמן בסדר גודל של ארז
ועדיין
קרלון קרלון קרלון !!! ולעוד שנתיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: יש מאמן: קטש מונה סופית ל-3 שנים
הודעהפורסם: 29 יוני 2014, 09:12 
סמל אישי של המשתמש
yossi כתב:
לא יודע חברים...
אני חושב שהוא אחלה מאמן ! אבל לקבוצות בעלות תקציב ופה הבעיה שלי
נעזוב לרגע את צבעו ושארי לא יזיין לי במוח ונגיד ששינויים רבים קורים בגזרה של הצבעים והצבעים לשעבר (ברקושוויץ)
זה שההנהלה עושה עבודה מעולה בשקט זה הכי הכי !
אבל לא יודע אם זו החתמה מעולה או מאמן בסדר גודל של ארז
ועדיין
קרלון קרלון קרלון !!! ולעוד שנתיים

קרלון לא יהיה בהפועל,שכח מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2014, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
בהצלחה. :ROSE:
אחלה החתמה.
הייתי שמח אם עודד היה מביא את שימחון שיהיה הישראלי הבכיר השלישי שלנו, ואת יועד בית יוסף שיתחרה עם דני גוט על ישראלי 4-5 שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2014, 13:56 
הסבתא של הפועל כתב:
בהצלחה. :ROSE:
אחלה החתמה.
הייתי שמח אם עודד היה מביא את שימחון שיהיה הישראלי הבכיר השלישי שלנו, ואת יועד בית יוסף שיתחרה עם דני גוט על ישראלי 4-5 שלנו.

יש לך את זה בגבעתיימיות יותר סבירה ובינונית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2014, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
גולן גוט גולן גוט גולן גוט עולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 135 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: