תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 00:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 505 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ארז עוזב
הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
עקרונית מגיע. מעשית זה ייגמר בלי פיצוי.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 00:24 
אוי איזה מכה. לא מאמין שאנחנו הולכים לשלם לאיש הזה יותר ממאה אלף לעונה ועוד להתחייב ליותר מעונה אחת.

זה מה שקורה כשהולכים על מאמנים שמראש הסיכוי שיחתמו אצלנו הוא נמוך מאד. נשארים עם אופציה אחת שבסוף מחזיקה אותנו בביצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 00:26 
את מי רצית במקומו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 00:37 
סמל אישי של המשתמש
רק משה ויינקרנץ!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 00:41 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
את מי רצית במקומו?

עזוב במקומו,
נניח הוא,
השכר צריך להיות נמוך וללכת ברובו לשחקנים (כבר חשבתי שלמדו מהטעות הזאת),
ולא להתחייב לזמן ארוך. זה פאקינג כדורז"ל ישראלי, שנה הבאה כל המאמנים שוב יהיו פנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ארז עוזב
הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 00:49 
בלי קשר לעניין קטש או לא, עדיף להשקיע עוד 20,000 דולר במאמן טוב שרוצים אותו מללכת על ברירת מחדל ולפזר עוד 5,000 דולר לכל זר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 05:34 
לטעמי מאמן זה גם מה אתה משדר. לשחקנים, לקהל, לספונסרים. ברגע שאתה מביא מאמן זול, שלא ממש הצליח, אתה משדר בינוניות. כשאתה מביא מאמן בעל שם, שגם הצליח בשנים האחרונות, אתה משדר משהו אחר. זה שהפועל מתעקשת לנסות להחתים את המאמנים הבכירים (ונקווה שזה יצליח) ראוי למחמאות. יש מספיק מאמנים שיושבים בחוץ ושאפשר להחתים אותם אחרי משא ומתן של חצי שעה.

שנית, כמו כל דבר בחיים, זה עניין של אלטרנטיבות. קטש לדעתי מאמן טוב. בנוסף, בין האופציות שיש כרגע בשוק הוא האופציה הטובה ביותר. האם עדיף לובין (גם אם הוא זול משמעותית)? שיבק? אפי?
לטעמי ממש לא. אני רוצה להאמין שאם קטש יחתום זה כי הוא יתפשר וגם הפועל תתפשר. אבל זה יפה שמכוונים לרמות האלה של המאמנים ולא מסתפקים במועט. מקווה שזה יצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 07:26 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
לטעמי מאמן זה גם מה אתה משדר. לשחקנים, לקהל, לספונסרים. ברגע שאתה מביא מאמן זול, שלא ממש הצליח, אתה משדר בינוניות. כשאתה מביא מאמן בעל שם, שגם הצליח בשנים האחרונות, אתה משדר משהו אחר. זה שהפועל מתעקשת לנסות להחתים את המאמנים הבכירים (ונקווה שזה יצליח) ראוי למחמאות. יש מספיק מאמנים שיושבים בחוץ ושאפשר להחתים אותם אחרי משא ומתן של חצי שעה.

לגמרי!

ולדעתי שם גדול על הקווים גם ימכור עוד כמה מנויים, מה שעשוי אפילו לכסות בסופו של דבר על הפער בשכר שלו.

ובכל מקרה, צודק ראצ'ו - עדיף להשקיע עוד 20K במאמן מאשר 5K על כמה שחקנים.

נראה לי ששכחתם, אנחנו הפועל! גם בעונות כאלה חייבים לשאוף לצמרת, גם בעמדת המאמן, ובטח ובטח לשדר את הכוונות שלנו כלפי פנים וכלפי חוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 09:13 
סמל אישי של המשתמש
אני מאד בעד להחתים מאמן בעל שם, ולהשקיע בזה יותר אם צריך. הגיוני לחלוטין.
אבל חוזים ל3 שנים זה בעיניי בעייתי. אני מבין את ההיגיון מאחורי זה. שקט למאמן, לשדר לשחקנים שיש אמון בו וכו' וכו'.

הבעיה היא שלרוב לא מסיימים את 3 השנים האלו (ראו מבקרה רב"ש בתור דוגמה עדכנית). זה שהצלחנו עם ארז זה באמת נדיר, יש מעט מאד מקרים כאלו. ואז בקלות מגיעים לפרידה מכוערת וממשיכים לשלם לשני מאמנים במקביל את החוזה.
צריך לזכור שלא רק אנחנו תקועים בלי מאמן, גם קטש תקוע בלי קבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 09:21 
מצד שני, רוב הקבוצות לא מתנהלות כמו הפועל ולכן גדלים הסיכויים שמאמנים לא יסיימו 3 שנים.
אנחנו שואפים להיות אלטרנטיבה ולהוות דוגמא להתנהלות שפויה. לכן לגיטימי והגיוני לחלוטין להחתים מאמן ל-3 שנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 09:53 
לא נורא אם חורגים קצת מה100 אלף דולר,
אבל חייבת להיות לנו אופציית יציאה- ולא שאם נרצה לפטר אותו אחרי חצי שנה נצטרך לשלם לו 3 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
עפ וואלה:
קטש מתקרב
ניב ברקוביץ כנראה יגיע איתו
המגעים עם שולדי הוקפאו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
רק משה ויינקרנץ!

מוישלה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
אם קטש וברקוביץ' יגיעו ביחד זה חיזוק משמעותי.
מצד שני אני מתקשה לראות איך שולדבראנד וקטש מסתדרים מבחינה מקצועית, יונתן שחקן שלגמרי לא מתאים לסגנון המשחק שקטש אוהב (גם לימונד אגב). אם קטש יחתום אני לא אתפלא אם יונתן יעזוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אני מאד בעד להחתים מאמן בעל שם, ולהשקיע בזה יותר אם צריך. הגיוני לחלוטין.
אבל חוזים ל3 שנים זה בעיניי בעייתי. אני מבין את ההיגיון מאחורי זה. שקט למאמן, לשדר לשחקנים שיש אמון בו וכו' וכו'.

הבעיה היא שלרוב לא מסיימים את 3 השנים האלו (ראו מבקרה רב"ש בתור דוגמה עדכנית). זה שהצלחנו עם ארז זה באמת נדיר, יש מעט מאד מקרים כאלו. ואז בקלות מגיעים לפרידה מכוערת וממשיכים לשלם לשני מאמנים במקביל את החוזה.
צריך לזכור שלא רק אנחנו תקועים בלי מאמן, גם קטש תקוע בלי קבוצה

זה ששרדנו 3 שנים עם ארז רק מראה שההנהלה הזאת יכולה לשרוד 3 שנים של כל דבר.
מקרה רב"ש לא רלוונטי כי מי שקיבלו את ההחלטה הם אנשים שלא הייתי נותן להם לנהל או לקבל החלטות כלשהן לגבי פיגיבנק של ילד.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
אבל אני לא רוצה ש"נשרוד". אני רוצה שכשאנחנו מגיעים למצב שההנהלה מרגישה צורך שיהיה מאמן חדש היא לא תהיה כבולה עם חוזה ארוך טווח.
ואין שום דבר מיוחד במקרה של רב"ש. אני יכול לחפור באינטרנט ולמצוא עוד הרבה דוגמאות דומות מקבוצות אחרות. חוזים ארוכי טווח זה משהו שצריך לחשוב טוב טוב עליו לפני שחותמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 10:29 
זה נכון. אבל חוזה ארוך טווח זה הלגיטימציה היחידה להציע פחות כסף..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אבל אני לא רוצה ש"נשרוד". אני רוצה שכשאנחנו מגיעים למצב שההנהלה מרגישה צורך שיהיה מאמן חדש היא לא תהיה כבולה עם חוזה ארוך טווח.
ואין שום דבר מיוחד במקרה של רב"ש. אני יכול לחפור באינטרנט ולמצוא עוד הרבה דוגמאות דומות מקבוצות אחרות. חוזים ארוכי טווח זה משהו שצריך לחשוב טוב טוב עליו לפני שחותמים

חוזה ארוך טווח זה בדיוק מה שההנהלה רוצה ובצדק גמור. היא רוצה מאמן לטווח ארוך, לא שהמאמן (קטש במקרה הזה) יסיים חוזה עוד שנה, יקבל הצעה יותר טובה ואנחנו נמצא את עצמנו שוב מחפשים בנרות מאמן נורמלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 11:00 
KingAlpaca כתב:
צור ש. כתב:
את מי רצית במקומו?

עזוב במקומו,
נניח הוא,

רעיון מצוין, אולי תנסה להציע לרמי להחתים אותו בפחות כסף, יכול להיות שהוא סתם לא חשב על זה ואפשר להחתים את קטש גם ב70.
וגם אני כבר חשבתי שלמדו מהטעות האיומה הזאת, איך הגענו רק למקום רביעי עם דרבי וחצי גמר גביע כשאנחנו עם התקציב שחקנים הכי נמוך בליגה?
זה לא סתם טעות, זה ביזיון וצריך גם לערוף פה כמה ראשים אחרת לא ילמדו כלום בהנהלה זונה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 11:35 
חייבים אופציית יציאה מהחוזה.
אחרי שנה בפיצוי של עד 20Kִִִִִִִֵֵ$
ואחרי שנתיים בלי פיצוי.

אנחנו עוד נצטער אם לא.

ועם כל הכבוד, מאמן טוב אולי מוכר מנויים - אבל אתם מדברים כאילו לאוהד שמתלבט אם לעשות מנוי קטש הוא השם שיכריע.
זו במקרה הטוב בדיחה טובה.
האוהד הממוצע של הפועל ממש לא מעריץ את קטש או סוגד לקריירת האימון שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
עשב שוטה כתב:
KingAlpaca כתב:
צור ש. כתב:
את מי רצית במקומו?

עזוב במקומו,
נניח הוא,

רעיון מצוין, אולי תנסה להציע לרמי להחתים אותו בפחות כסף, יכול להיות שהוא סתם לא חשב על זה ואפשר להחתים את קטש גם ב70.
וגם אני כבר חשבתי שלמדו מהטעות האיומה הזאת, איך הגענו רק למקום רביעי עם דרבי וחצי גמר גביע כשאנחנו עם התקציב שחקנים הכי נמוך בליגה?
זה לא סתם טעות, זה ביזיון וצריך גם לערוף פה כמה ראשים אחרת לא ילמדו כלום בהנהלה זונה הזאת.

וואו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 13:23 
חוזה ארוך טווח זה בהחלט דבר נכון. ומסכים לחלוטין שעדיף לשלם עוד 20 למאמן טוב במקום להשקיע בזר את אותו כסף.

רק שאני לא חושב שהמאמן הזה מאמן טוב יותר ממאמנים אחרים שנותרו בשוק ובעיקר לא חושב שהוא שווה את תוספת הכסף שישלמו לו ובודאי לא להתחייב לחוזה ארוך טווח איתו. זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 13:47 
רדנקו כתב:
חוזה ארוך טווח זה בהחלט דבר נכון. ומסכים לחלוטין שעדיף לשלם עוד 20 למאמן טוב במקום להשקיע בזר את אותו כסף.

מסכים איתך

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
http://m.one.co.il/iPhone/Articles/Arti ... ?id=235670

ציטוט:
עודד קטש מתקרב להפועל תל אביב, כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, ובקרוב האדומים צפויים להודיע על מינויו כמאמן הקבוצה באופן רשמי.

אחר שדחה את הצעתה הראשוני של הפועל לתקופה של שלוש שנים, קטש, שחזר לאחרונה מחו"ל וקיים אמש (חמישי) פגישה עם ראשי המועדון, צפוי לחתום על חוזה לשנתיים עם אופציה לעונה שלישית. ל-ONE נודע כי חוזהו יעמוד סביב מאה אלף דולר לעונה הראשונה ו-130 אלף לעונה השנייה.

קטש אשר מזוהה יותר מכל עם יריבתה המושבעת של האדומים, מכבי תל-אביב, נחשב למועמד הבכיר והמועדף לתפקיד מבחינת האדומים, שלאחרונה החליטו להיפרד מארז אדלשטיין.

גורמים אישרו כי קטש כבר קיבל הצעה מהפועל ונוטה להשיב לה בחיוב, זאת על אף שהוא מעדיף לאמן קבוצה שתשחק בעונה הבאה במסגרת אירופית.

בימים האחרונים גברו השמועות, לפיהן קטש, בהמלצת ז׳ליקו אובראדוביץ׳, מועמד לצסק״א מוסקבה כעוזרו של דימיטריס איטודיס. אלא שגורמים בכירים במועדון הרוסי פסלו את הרעיון והמאמן היווני צירף לצוות את עוזרו מבנביט, אנדריאס פיסטיוליס.

בהפועל מאמינים כי עם הצטרפותו של קטש, ניתן יהיה לגייס ספונסרים נוספים שיגדילו את התמיכה בקבוצה. בשנתיים החולפות הצעיד קטש את הפועל אילת פעמיים לחצי-גמר הפלייאוף וכן לגמר גביע המדינה. שחקן העבר אימן גם את מכבי ת"א, הפועל ירושלים והפועל גלבוע/גליל, עמה זכה באליפות המדינה. כמו כן, שימש כעוזר מאמן נבחרת ישראל תחת אריק שיבק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
אימייל מהעמותה:עודד קטש יאמן את הפועל ב3 השנים הקרובות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 505 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: