תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 07:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 271 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול הפועל דיונים שבועי (22/6-29/6)
הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 19:32 
מאוד מאוד מאוכזב מבניית הסגל, גם אם קיימים קיצוצים, זה לא יכול להראות ככה !! :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 19:59 
Eros Ramazzotti כתב:
אם דמארי כזה שחקן גדול, למה אף קבוצה באירופה לא מוכנה לשלם עליו?
אם קוסטה ריקה כזאת נבחרת טובה, איך זה שאף אחד מהשחקנים שלה לא משחק בקבוצה רצינית?
אם דגני כזה שחקן טוב, למה מכבי חיפה שיחררה אותו והשאירה אוסף כושלים כמו קינן, פילאבסקי וצוצאליץ?

הלוגיקה שלך מפגרת כמעט כמוך, ואני לא טוען שרב״ש הוא קלופ או משהו. הוא כן אחלה מאמן (שלא הצליח בעונה שלו בהפועל, אין עוררין) אבל עדיף בהרבה על כל מה שרצו להביא במקומו (אלי כהן/רוני לוי) ועדיף פי מיליון על החרא שהביאו במקומו בפועל.

רציתי להגיב לך על אוסף השטויות שרשמת קודם אבל ראיתי שהשקעת אז התאפקתי. אבל בוא נגיד שההשוואה שלך בין עמוס לאניימה דיי ממצה את הקשקושים שלך.

לגופו של עניין, רב"ש המאמן האהוב והנערץ שלכם לא מצא קבוצה. ניסה וניסה, ליקק לתקשורת, שלח את מקורביו לפרסם כתבה על כך שחלומו זה לאמן את מכבי חיפה, הנפיץ שמועות על התעניינות מקפריסין ואפילו שכר סוכן שיימצא לו קבוצה בבלגיה. בסוף מצא עצמו הליצן השמנמן ממהר לחתום במכבי פ"ת במהירות של גנב בלילה לפני שגם האופציה הזו תברח. אני מודה, זה די הפתיע אותי כי הייתי בטוח ששנה הבאה נמצא אותו ליד מאיר איינשטיין על כיסא הפרשן, אבל זה יחכה עוד קצת.
בשורה התחתונה אחרי שקיבל בעיטה בתחת ממכבי תוך 8 מחזורים (עם תקציב לא רע בכלל) ואחרי שניצל את המצב הכלכלי שלנו כדי לא להיות מפוטר במהלך העונה, ייקח עוד המון זמן עד שקבוצה רצינית תיגע בו (אם בכלל).
אלי כהן ורוני לוי יכולים ללמד את הליצן הזה מה זה כדורגל אבל להשוואות הדביליות שלך באמת אין מה להתייחס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 20:05 
pogi כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
אם קוסטה ריקה כזאת נבחרת טובה, איך זה שאף אחד מהשחקנים שלה לא משחק בקבוצה רצינית?
אם דגני כזה שחקן טוב, למה מכבי חיפה שיחררה אותו והשאירה אוסף כושלים כמו קינן, פילאבסקי וצוצאליץ?

הלוגיקה שלך מפגרת כמעט כמוך, ואני לא טוען שרב״ש הוא קלופ או משהו. הוא כן אחלה מאמן (שלא הצליח בעונה שלו בהפועל, אין עוררין) אבל עדיף בהרבה על כל מה שרצו להביא במקומו (אלי כהן/רוני לוי) ועדיף פי מיליון על החרא שהביאו במקומו בפועל.

רציתי להגיב לך על אוסף השטויות שרשמת קודם אבל ראיתי שהשקעת אז התאפקתי. אבל בוא נגיד שההשוואה שלך בין עמוס לאניימה דיי ממצה את הקשקושים שלך.

לגופו של עניין, רב"ש המאמן האהוב והנערץ שלכם לא מצא קבוצה. ניסה וניסה, ליקק לתקשורת, שלח את מקורביו לפרסם כתבה על כך שחלומו זה לאמן את מכבי חיפה, הנפיץ שמועות על התעניינות מקפריסין ואפילו שכר סוכן שיימצא לו קבוצה בבלגיה. בסוף מצא עצמו הליצן השמנמן ממהר לחתום במכבי פ"ת במהירות של גנב בלילה לפני שגם האופציה הזו תברח. אני מודה, זה די הפתיע אותי כי הייתי בטוח ששנה הבאה נמצא אותו ליד מאיר איינשטיין על כיסא הפרשן, אבל זה יחכה עוד קצת.
בשורה התחתונה אחרי שקיבל בעיטה בתחת ממכבי תוך 8 מחזורים (עם תקציב לא רע בכלל) ואחרי שניצל את המצב הכלכלי שלנו כדי לא להיות מפוטר במהלך העונה, ייקח עוד המון זמן עד שקבוצה רצינית תיגע בו (אם בכלל).
אלי כהן ורוני לוי יכולים ללמד את הליצן הזה מה זה כדורגל אבל להשוואות הדביליות שלך באמת אין מה להתייחס.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול הפועל דיונים שבועי (22/6-29/6)
הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 20:18 
pogi כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

אלי כהן כהן עשור מנסה להכניס את עצמו חזרה להפועל..

זה נחמד לסתור עובדות מנומקות שפירטו בפנייך ב״אוסף שטויות״, עמוק.

אני לא טוען שהוא גאון כדורגל, לא חושב שהוא עילוי, ולא משווה אותו לגוטמן. אבל בין זה לבין לקרוא ליצן, שאלי כהן יכול ללמד אותו כדורגל, לשלול ממנו כל קרדיט לכמה דברים טובים שבכל זאת קרו העונה ועם זאת לייחס לו את כל החרא שאכלנו, יש מרחק רב.

אבל את כל אלה אפשר סתם ליחס לאוהד הפועל נחפז שמחפש את מי להאשים ומקצין את האגנדה שלו.

לחשוב שבמצבנו ביום תחילת הפגרה, יש לנו אופציה טובה יותר מאשר להשאיר אותו בחוזה מקוצץ- זה כבר להיות ליצן סטייל ברקו. ברכותיי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול הפועל דיונים שבועי (22/6-29/6)
הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 20:23 
אה ועוד דבר, אין ספק שהמצב במכבי בזמן שזרקו אותו אחרי 8 מחזורים, הוא דוגמא ומופת להתנהלות של מועדון. אין לך מושג כמה אוהדי מכבי מתגעגעים לחזור להתנהל באותה צורה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 20:37 
אז בנתיים
שוערים:קליימן,אלמדון
הגנה:לוי,קולין,דגני,צ'קול,כהן
קישור:שי,סאשה,גרזיצי'ץ'
קישור התקפי:זגורי,ורמוט,יחזקאל,ספורי,פדידה,מלכה,
התקפה:דמארי,שרם

פספסתי מישהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 20:50 
g11g כתב:

אני לא טוען שהוא גאון כדורגל, לא חושב שהוא עילוי, ולא משווה אותו לגוטמן. אבל בין זה לבין לקרוא ליצן, שאלי כהן יכול ללמד אותו כדורגל, לשלול ממנו כל קרדיט לכמה דברים טובים שבכל זאת קרו העונה ועם זאת לייחס לו את כל החרא שאכלנו, יש מרחק רב.

אבל את כל אלה אפשר סתם ליחס לאוהד הפועל נחפז שמחפש את מי להאשים ומקצין את האגנדה שלו.

לחשוב שבמצבנו ביום תחילת הפגרה, יש לנו אופציה טובה יותר מאשר להשאיר אותו בחוזה מקוצץ- זה כבר להיות ליצן סטייל ברקו. ברכותיי

יקירי, אף אחד לא הביא לי פה חצי עובדה מנומקת, רק סיפורים שאפשר לספר אולי לילד שהתחיל אתמול לראות כדורגל.
במבחן בניית הסגל - השוער שרב"ש הביא לא טוב (עמוס), הבלמים לא טובים (קולין ואיליץ'), הקשרים האחוריים אחד בינוני ואחד גרוע (סשה וגרזיצ'יץ'), הקשר ההתקפי שהוא הביא בינוני ולא מבריק במיוחד (זגורי) על השחקנים ה"משלימים" אין מה לדבר (כל צ'וקולים למיניהם). היחידים שהוא יכול לקבל עליהם קרדיט אלה דגני ולוי שכמו שרשמתי קודם גם עליהם הוא בנה לתפקידים אחרים.
מבחינת כדורגל- עד הישורת האחרונה של הגארבג'-טיים הקבוצה שיחקה כמו תחת- הנעת חסרת תכלית, משחק הגנה לקוי ושערים שמגיעים בזכות הברקות של שחקן אחד.
מבחינת ניהול משחק טקביעת הרכבים- חילופים הזויים כמעט מידי משחק והרכבים לא יציבים שהשתנו כמעט כל שבוע
מבחן התוצאה- הדחה מוקדמת ועלובה מאירופה, הדחה בשלב הראשון במשחק נוח בגביע, איבוד עניין בליגה אחרי הסיבוב הראשון והגעה מקרית לאירופה בזכות ההישגים של איזי בק"ש.
אחרי כל זה אתם באים ומנסים להסביר לי שמדובר באחלה מאמן.

ולגבי המצב שהיה במכבי.. בוא תסביר מה היה כל כך רע שם? לפי מה שאני זוכר רב"ש קיבל מאלכס שניידר הרבה כסף ובנה שם קבוצת נגרים (ממש כמו אצלנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 21:00 
^
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
מיתר והמשתמש המוזר עם השם שמזכיר ״נסקפה״ :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול הפועל דיונים שבועי (22/6-29/6)
הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 21:28 
סמל אישי של המשתמש
אלון כתב:
אז בנתיים

פספסתי מישהו?

ליאור לוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
אז ההרכב בנתיים נראה ככה
-------קליימן-------
כהן-----קולין----דגני----לוי
--------סאשה-----שי-------
זגורי-------ורמוט------יחזקאל/ספורי
---------------דמארי/שרם----------
פלייאוף עליון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
Daniel כתב:
אז ההרכב בנתיים נראה ככה
-------קליימן-------
כהן-----קולין----דגני----לוי
--------סאשה-----שי-------
זגורי-------ורמוט------יחזקאל/ספורי
---------------דמארי/שרם----------
פלייאוף עליון?

שכחת את אריק שבוודאי יגיע בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
חשוב לציין לצד ההרכב, מאמן: אסי דומב
עוזר מאמן: אין צורך
פיזותרפיסט: היה במשך 21 שנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 22:05 
pogi כתב:
g11g כתב:

יקירי, אף אחד לא הביא לי פה חצי עובדה מנומקת, רק סיפורים שאפשר לספר אולי לילד שהתחיל אתמול לראות כדורגל.
במבחן בניית הסגל - השוער שרב"ש הביא לא טוב (עמוס), הבלמים לא טובים (קולין ואיליץ'), הקשרים האחוריים אחד בינוני ואחד גרוע (סשה וגרזיצ'יץ'), הקשר ההתקפי שהוא הביא בינוני ולא מבריק במיוחד (זגורי) על השחקנים ה"משלימים" אין מה לדבר (כל צ'וקולים למיניהם). היחידים שהוא יכול לקבל עליהם קרדיט אלה דגני ולוי שכמו שרשמתי קודם גם עליהם הוא בנה לתפקידים אחרים.
מבחינת כדורגל - עד הישורת האחרונה של הגארבג'-טיים הקבוצה שיחקה כמו תחת- הנעת חסרת תכלית, משחק הגנה לקוי ושערים שמגיעים בזכות הברקות של שחקן אחד.
מבחינת ניהול משחק טקביעת הרכבים- חילופים הזויים כמעט מידי משחק והרכבים לא יציבים שהשתנו כמעט כל שבוע
מבחן התוצאה- הדחה מוקדמת ועלובה מאירופה, הדחה בשלב הראשון במשחק נוח בגביע, איבוד עניין בליגה אחרי הסיבוב הראשון והגעה מקרית לאירופה בזכות ההישגים של איזי בק"ש.

ולגבי המצב שהיה במכבי.. בוא תסביר מה היה כל כך רע שם? לפי מה שאני זוכר רב"ש קיבל מאלכס שניידר הרבה כסף ובנה שם קבוצת נגרים (ממש כמו אצלנו).

שמע, כשמציגים עובדות בצורה מוטה קל להגיע למסקנות שאתה מכוון אליהן.
להגיד על קשר צעיר שבעונתו הראשון הבקיע 8 ובישל 8 שהוא "שחקן בינוני ולא מבריק" זה להטות עובדות. איפה הוא ואיפה בינוניים אמיתיים מירקו אורמוש סטייל.
להגיד על איליץ', שבהחלט היה טוב רוב העונה והבעיה איתו הייתה בעיקר שלפעמים לא ממש בא לו לשחק, שהוא בלם רע זה להטות עובדות. ברור שרב"ש לא פטור מאשמה במקרה שלו, אבל בלמים רעים אמיתיים זה פטקוביץ', פאביצ'ביץ', רוצ'לה וכו'. לא איליץ'.
בסופו של דבר רב"ש הביא שלושה שחקנים שבוודאות שווים הרכב (דגני, לוי וזגורי) ועוד שני שחקנים שתחת מגבלות כלכליות בהחלט הייתי שמח לראות אותם בהפועל (סאשה ואיליץ').
בעונה שעברה לצורך העניין, לא הובא אפילו שחקן אחד שהמשכנו (שמעון הרוש זה לא שחקן) איתו והיחידים שעוד איכשהו היו סבירים אלה חמ"ן וטב"ח אבל באמת שלא יותר מזה.
בעונה שלפני זה המשכנו עם דמארי שהגיע בעסקה מפוקפקת ובסכום אסטרונומי ואפולה אדל (וחוטבא על תקן הרוש).
אני לא חושב שמישהו יטען שלרב"ש היה עונה מוצלחת, אבל מפה ועד לכישלון המוחץ שעשיתם ממנו יש מרחק רב. מה גם שלהקטין את ההישגים הבאמת מרשימים שיש לו בקריירה זה כבר איפשהו בין טימטום לצביעות.

לגבי מצב הרכש של הפועל, אני לא מבין על הפליאה. זה היה די צפוי שללא מכירה של דמארי רכש לא יהיה כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
איזה דיכאון, אין שום שחקן על הכוונת וזה לא נראה כאילו מישהו הולך להגיע
הלוואי שדמארי יישאר ואז יהיה שלד נחמד של דגני, ליאור לוי, לוקאס, ורמוט, זגורי ודמארי.
ואז אפשר לשלב צעירים כמו יחזקאל, שרם, פדידה, מלכה, ספורי שאני מקווה שכל אלה באמת שווים משהו
אם לא אז אכלנו אותה ופלייאוף עליון תהיה מטרה קשה.
חבל שלא הביאו את חנן ממן לאמצע, אחלה שחקן, אפילו את אור אלקבץ הפסדנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
איפה שמעת שהפסדנו את אור אלקבץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
איפה שמעת שהפסדנו את אור אלקבץ?

פורסם היום ב-ONE שחתם בהפועל ירושלים.

אופירע אפילו הסתירה את העובדה שהוא היה מועמד אלינו, מגודל הפאדיחה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 22:35 
סמל אישי של המשתמש
אלון כתב:
אז בנתיים

פספסתי מישהו?

מישהו כבר לקח את עמוס ואיליץ'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 22:41 
MENTELCASE כתב:
חמ''ן חתם בביתר לפי ספורט 5

מה המשתמש עזרא יגיד על זה?

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 00:49 
להתעסק במאמן זה לא העיניין בכלל..
דעתי האישית שרב"ש מאמן טוב וחבל שלא נתנו לו להישאר עוד עונה אבל זה לא רלוונטי.

כל עוד אין לנו הנהלה אולי ניקח פעם גביע , פעם נגיע לצמרת אבל זה יהיה מקריות והרבה מזל, ברוב המקרים נהיה קבוצה בינונית מאוד. השחקנים,המאמן ושאר הצוות לא יכולים לעבוד ככה! להאשים אותם כאילו בגללם אנחנו נראים ככה זה פשוט לא נכון. כשיהיה לנו בעלים והנהלה יהיה אפשר לדון בגורמים אחרים.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 00:57 
סמל אישי של המשתמש
התירוץ הזה לא מחזיק מים. מעבר לכך שבן שמעון קיבל תנאים שאף מאמן בהפועל לא קיבל מזה שנים רבות, שורה לא קצרה של מאמנים בשנים האחרונות הביאה לא מעט תארים והישגים תחת הנהלות לא פחות גרועות ואף יותר מזאת הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 01:08 
יובל כתב:
התירוץ הזה לא מחזיק מים. מעבר לכך שבן שמעון קיבל תנאים שאף מאמן בהפועל לא קיבל מזה שנים רבות, שורה לא קצרה של מאמנים בשנים האחרונות הביאה לא מעט תארים והישגים תחת הנהלות לא פחות גרועות ואף יותר מזאת הנוכחית.

סבבה אז אמרתי פה ושם יכול להיות שנגיע להישגים והצלחות. לטווח הרחוק זה לא יכול להמשיך ככה.

אולי ההצלחה בשנים האחרונות כבר עיוורו פה אנשים אבל אני תופס ממך אדם חכם שיודע שזה הרבה מקריות.
אפשר להגיד בוודאות שאם היה לנו בעלים כמו אלונה אפילו, אחרי עונת הדאבל יכולת באמת למותת את הליגה ולהתחיל לקחת אליפויות שנה אחרי שנה בקלות כמו שמכבי עושים לכולם עכשיו, אבל ההנהלה לא הייתה קיימת ובגלל זה במקום חיזוק רציני הגיע מנטאש.... אפשר להתעלם ולהצליח שנה-שנתיים-שלוש אבל בסוף הכל מתפוצץ ברגע אחד. המזל לא תמיד ישחק לטובתנו ובלי בעלים זה פשוט לא יעבוד.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 01:31 
סמל אישי של המשתמש
מה זה מקריות? הייתה הצלחה כי התקבלו החלטות מקצועיות טובות, למרות ההנהלות הגרועות. בשנתיים האחרונות בנוסף להנהלה הגרועה גם התקבלו החלטות מקצועיות גרועות. ברור שתחת הנהלה טובה יש סיכוי יותר טוב להצליח, וכשנכשלים הנזק הוא קטן יותר, אבל יש מקום להצליח ולהיכשל גם תחת הנהלות טובות וגם תחת גרועות. את הכישלון של בן שמעון אי אפשר לייחס להנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 01:35 
ברור שאפשר לייחס להנהלה. כל המערכת הייתה בחוסר יציבות לאורך עונה כמעט שלמה.
מספר פעמים עסקו בקיצוצים לשחקנים. מהרגע הכמעט ראשון דיברו על המחסור בתקציב ועל שחרור שחקנים. איך כל זה לא אמור להשפיע?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 01:40 
סמל אישי של המשתמש
הכישלונות המקצועיים הגיעו מהרגע הראשון, הרבה לפני הבעיות הכלכליות. אפשר אפילו להגיד שהם היו הגורם לאותן בעיות - לא שזה צריך להיות ככה, אבל זה המצב כשאין בעלים עם כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 01:44 
ברגע הראשון הפועל ניצחה קבוצה מבולגריה 4-1 בחוץ (הליגה הבולגרית ממש לא חלשה כמו שכמה משתמשים ניסו לספר פה בתחילת השנה). אחר כך היא הפסידה באופן סביר לחלוטין לקבוצה מהמקום השני ברומניה, ליגה טובה בהרבה מהישראלית. להגדיר את זה ככישלון זה קצת מוזר בעיניי. מאותו רגע והלאה התחילה ההיסטריה, היסטריה שלרב"ש אין יד או רגל בה, והשפיעה בצורה דרסטית על היכולת של הקבוצה.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 02:09 
סמל אישי של המשתמש
בסדר, זאת לא תהיה הפעם הראשונה, וכנראה גם לא האחרונה, שמה שמוזר בעינייך נראה הגיוני לגמרי בעיניי כל השאר. הקביעה שהליגה הרומנית טובה בהרבה מהליגה הישראלית ושההדחה של הפועל סבירה היא עוד נדבך במציאות המדומיינת שבנית לך ושהופכת אותך למושא ללעג, בפורום הזה ואפילו באחרים. אבל נו, בוא נדבר על ה"היסטריה" שהתחילה "מאותו רגע" ואיך היא באה לידי ביטוי. כי לאחר ההדחה, המועדון (אוהדים, שחקנים, מאמן) קיבלו הבטחות והרגעות שיש ערבויות - שרק לאחר כמה חודשים התגלו כבלוף, ובסופו של דבר מההדחה מאירופה ועד סוף חלון ההעברות אף שחקן לא שוחרר, והקבוצה אפילו חוזקה בליאור לוי ועבדורחימי - לא צעד שהעיד על בעיות כלכליות באותו זמן, ובטח לא גרם להיסטריה. לאחר מכן הגיעו עוד סדרת כישלונות בליגה, ובשלב מסוים בעונה, הרבה אחרי שכל המטרות המקצועיות חמקו מעבר להישג יד, החלו דיבורים על מחסור בכסף למשכורות ורצון לשחרר שחקנים, שלאחר מכן גם תורגמו למעשים. מעניין איך זה שגוטמן התמודד עם היסטריה, וקשטן, ושירזי, ואבוקסיס, ופרדי דוד, וכולם כולל כולם הגיעו להישגים טובים יותר תחת הנהלות גרועות יותר או גרועות באותה מידה. ורק בן שמעון המסכן, שקיבל בקיץ הקודם תנאים מפליגים שאף מאמן בהפועל לא חלם עליהם, לא יכל להושיע את הקבוצה בסיטואציה הבלתי אפשרית שאליה היא נקלעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 04:50 
סמל אישי של המשתמש
כיפה אדומה כתב:
ידיעות אחרונות 26/6 :

לוזון: "אני אחליט איפה דמארי ישחק בעונה הבאה, אין שום בעיה שהוא ישחק במכבי ת"א".
מכבי ת"א לוחצת על לוזון להעביר אליה את השחקן, בהפועל מעדיפים שלא יחצה את הכביש.
הצעות מבלגיה ומכבי חיפה נפלו.

מוזר, הייתי בטוח שעידן העבדות נגמר מזמן.
לוזון לא יחליט איפה דמארי ישחק, רק דמארי עצמו יחליט את זה.
לוזון יכול לקבל הצעה שנמוכה מ-1.5 מיליון, או לשתוק אם יש הצעה גבוהה מזה, אבל בכל מקרה מבין אלו ההחלטה הסופית אם כן או לא שייכת לדמארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 05:38 
לוזון יכול הכל. להזכיר לך את מקרה טב"ח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 06:18 
הוקיץ' כתב:
pogi כתב:
g11g כתב:

מבחינת כדורגל - עד הישורת האחרונה של הגארבג'-טיים הקבוצה שיחקה כמו תחת- הנעת חסרת תכלית, משחק הגנה לקוי ושערים שמגיעים בזכות הברקות של שחקן אחד.

שמע, כשמציגים עובדות בצורה מוטה קל להגיע למסקנות שאתה מכוון אליהן.
להגיד על קשר צעיר שבעונתו הראשון הבקיע 8 ובישל 8 שהוא "שחקן בינוני ולא מבריק" זה להטות עובדות. איפה הוא ואיפה בינוניים אמיתיים מירקו אורמוש סטייל.
להגיד על איליץ', שבהחלט היה טוב רוב העונה והבעיה איתו הייתה בעיקר שלפעמים לא ממש בא לו לשחק, שהוא בלם רע זה להטות עובדות. ברור שרב"ש לא פטור מאשמה במקרה שלו, אבל בלמים רעים אמיתיים זה פטקוביץ', פאביצ'ביץ', רוצ'לה וכו'. לא איליץ'.
בסופו של דבר רב"ש הביא שלושה שחקנים שבוודאות שווים הרכב (דגני, לוי וזגורי) ועוד שני שחקנים שתחת מגבלות כלכליות בהחלט הייתי שמח לראות אותם בהפועל (סאשה ואיליץ').
בעונה שעברה לצורך העניין, לא הובא אפילו שחקן אחד שהמשכנו (שמעון הרוש זה לא שחקן) איתו והיחידים שעוד איכשהו היו סבירים אלה חמ"ן וטב"ח אבל באמת שלא יותר מזה.
בעונה שלפני זה המשכנו עם דמארי שהגיע בעסקה מפוקפקת ובסכום אסטרונומי ואפולה אדל (וחוטבא על תקן הרוש).
אני לא חושב שמישהו יטען שלרב"ש היה עונה מוצלחת, אבל מפה ועד לכישלון המוחץ שעשיתם ממנו יש מרחק רב. מה גם שלהקטין את ההישגים הבאמת מרשימים שיש לו בקריירה זה כבר איפשהו בין טימטום לצביעות.

לגבי מצב הרכש של הפועל, אני לא מבין על הפליאה. זה היה די צפוי שללא מכירה של דמארי רכש לא יהיה כאן.

אני שואל את עצמי אם כשאתה מדבר על ההישגים הבאמת מרשימים אתה לוקח בחשבון את הכישלונות בהפועל חיפה ומכבי ת"א או שזה לא נחשב.
בכל מקרה, אם אתה מנסה לצייר אותו כמאמן סביר בכך שאתה משווה את הקבוצה שהוא בנה לקבוצה של לפני שנתיים אז עם זה באמת אין לי איך להתמודד. אם זה קנה המידה אז הוא אכן אחלה מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 271 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: