אמנם מעולם לא ראיתי קבוצות שלו אבל אני לא חושב שננו גינזבורג הוא איזה יהלום שמתבלט מעל כולם, סה"כ בארץ הוא היה מאמן לא כל כך מוצלח שהקדנציות שלו בליגת העל נעו בין בינוניות לכישלון. אמנם בשנים האחרונות האחרונות הוא אימן ברמות הגבוהות וזכה באליפויות עם נימבורק, אבל אני לא יודע כמה זה מעיד על יכולות האימון שלו. האליפויות של נימבורק, גם אם לא כמו של מכבי בארץ זה לא רחוק מכך, ומספיק להסתכל על המאמנים המטומטמים שמשחקים ביורוליג נגד מכבי כדי לראות שאין באירופה שום קורלציה בין רמת השחקנים לרמת האימון. המאמנים בארץ לא נופלים מאלה שנמצאים בכל אירופה.
אבל בעיקר אני גם חושב שהוא לגמרי לא ריאלי, הוא מאמן עכשיו את נבחרת צ'כיה שמשחקת במוקדמות היורובאסקט שמסתיימות בסוף אוגוסט ומן הסתם לפני זה יש משחקי הכנה ואני לא רואה איך עד ספטמבר הוא פנוי למשהו בכלל. אם אצל אדלשטיין שהיה מאמן מכהן זה היה בעייתי, מה נגיד על מאמן שלא היה בכלל פה בליגה שמונה שנים? מתי יהיה לו זמן לבנות קבוצה ולהכין אותה לעונה? שלא לדבר על אם הוא יכול או רוצה בכלל.
אני חושב שאם לא נוכל להחתים את קטש אז אנחנו במצב מאוד בעייתי, אני לא מצליח לחשוב על אופציה סבירה אחת. יש מצב שעדיף להמר על עונה אחת עם מאמן צעיר וזול (שגם פה אין לי רעיונות), לפנות כסף לתקציב השחקנים ולקוות לטוב. או שאפשר ללכת על הרעיון הגאוני של ברזל ולהביא היישר מארה"ב את איש המחשבים היוגוסלבי רדנקו דובראש