Eros Ramazzotti כתב:
גורדנה זה לא הימור ולא כלום, מעולם לא בנו עליו בהפועל. רק בעונה האחרונה הוא נכנס להרכב באופן יחסית קבוע ופתח את העונה ממש טוב. במחנה ובמחזורים הראשונים הוא היה בסדר גמור (אתם יכולים לבדוק איך נראו כאן האשכולות בקיץ ואיך כולם היללו אותו) ולפני שגילי חזר לעניינים היה היחידי שהצליח ליצור משהו מסוכן מהקישור האנמי. בניגוד לשניים האחרים, גורדנה כן יודע לעבור שחקן, כן יודע לפרוץ צפיפות, וכן מסוגל לשחק תחת לחץ של היריב, מה ששי בחיים לא ידע לעשות.
אבוטבול לעומת זאת הוא משהו שכושל כבר 10 שנים, העיקר שיש את אותה פציעה כדי להגיד שאוטוטו הוא הפך ליא-יא טורה וזה עצר הכל. שחקן כבד, איטי, מחלץ משהו כמו 10 כדורים בעונה שלמה, קורס תחת לחץ. יש לו יכולת מסירה טובה שבאה לידי ביטוי רק כשהוא עומד לבד רבע שעה ואף אחד לא מפריע לו (בדיוק כמו סלים כיום אגב) ובשביל זה לא מחזיקים שחקן כדורגל בסגל.
אור אוסטווינד זו בדיחה לא מצחיקה עם סרטון ביצועים הכי מביך שראיתי.
במצב אידיאלי היינו עם גורדנה בקצה הספסל כשאבוטבול לא כאן ואוסטווינד לא מוזכר אפילו, אבל במצב הנוכחי אני בהחלט מעדיף שגורדנה ישאר. בטח אם אוסטווינד הוא המחליף שלו.
אני לא צריך להסתכל בשום אשכול, אני זוכר טוב מאוד מה היה בתחילת העונה כשהכושר שלו היה סביר וגם אז כשכולם היללו אותו חשבתי שאין לו מושג.
מי שחושב שגורדנה שחקן זה אותם אנשים שחושבים שאיגיבור זה השחקן הכי גדול שנחת פה (משער שאתה ביניהם). קשה לי להתווכח עם אנשים חסרי מושג שמתלהבים מכמה דריבלים חסרי תוחלת במרכז השדה.