תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 17:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1028 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 35  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 17 יוני 2014, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
Frank Serpico כתב:
אדום נחמד כתב:
סלח לי, אבל העיסוק האובססיבי היום בחנין זועבי הוא פתטי.

לא כשמדובר בחברת כנסת.

היא לא אמרה שום דבר שמצדיק את העיסוק הזה.
היא לא הצדיקה ולא עודדה. רק שהיא לא מתפלאת.

"החוטפים אינם טרוריסטים, הם פשוט נאלצים להשתמש באמצעים האלה" זה לא הצדקה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 17 יוני 2014, 20:09 
Frank Serpico כתב:
אדום נחמד כתב:

לא כשמדובר בחברת כנסת.

זכותה לאמר מה שהיא רוצה (ולא שמעתי שום דבר יותר מידי מזעזע שם. לא מאוד שונה ממה שברק אמר באותו ראיון מפורסם או ממה שבגין עשה, ולא רק אמר) וההתעסקות בחברת כנסת מהשוליים של המפה הפוליטית בישראל באמת בזבוז זמן ופתטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חברון
הודעהפורסם: 17 יוני 2014, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
אישתון בפייסבוק לפני כמה דקות

ציטוט:
אני אגיד זאת בזהירות ואני מקווה שכשאני אומר "אני אגיד זאת בזהירות" זה פוטר אותי מההשלכות של מה שאני הולך לומר (שבתכלס הוא לא ממש זהיר), אבל אני יכול להגיד בשלב זה שארוע החטיפה הולך להסתיים תוך שעות, כפי שדיווחו בתקשורת כבר לפני כמה ימים (ושוב ושוב מאז). יש תפנית משמעותית בחקירה, כפי שדיווחו בתקשורת, בכנסת ואף ראש הממשלה עצמו, גם בנוגע לרצח של שלי דדון לפני חודש ואפשר לומר שמדובר בסיפור הצלחה בקנה מידה של החקירה המוצלחת של הבר-נוער.

לפי המקורות שלי במשרד הביטחון, המקרה ממש לפני סיום ואני מבקש שלא תעמיקו ותחשבו האם הגיוני שבכירים במודיעין ובשב"כ ימסרו לי מידע שכזה אם הוא היה נכון, תוך שהם יודעים שאני אשדר את זה והחוטפים ישמעו זאת. ואם אתם כן מאמינים לי שבאמת נתנו לי מידע אמיתי מתוך חקירה קריטית בעודה מתרחשת, אבקש שלא תביעו שום דאגה ושום תלונה לגבי כך שגופי המודיעין של המדינה מדליפים מידע שכזה.

תזכרו: שמעתם את זה כאן אצלנו לראשונה.
תשכחו: שמעתם את זה כאן אצלנו לראשונה.

נעבור עכשיו לכתבה על המרושעים וחסרי האחריות האלה ברשתות שמפיצים שמועות ללא גיבוי וללא ידע של ממש, בעוד ההורים המודאגים יושבים בביתם בחרדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2014, 20:16 
הא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2014, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
הוא עוקץ את התקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2014, 20:54 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
הוא עוקץ את התקשורת.

בשביל לעקוץ, הנעקץ צריך להבין מה הוא קרא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חברון
הודעהפורסם: 17 יוני 2014, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
שיואו הוא כזה מתיש ומלא בעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חברון
הודעהפורסם: 17 יוני 2014, 21:32 
Frank Serpico כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
שבתאי יחבס כתב:
סיכום קצר:
ימני-טיפש
שמאלי-אינטיליגנט.

תמצתת יפה את הגישה שמביאה לכך שהשמאל יושב כבר לא יודע כמה שנים, באופוזיציה, ואין אור בקצה המנהרה (ואם יש - זו הרכבת שבאה ממול..)

אתה באמת לוקח ברצינות ילד טוקבקיסט טיפש?

זה ממש כמו לענות לטוקבקיסטים בוויינט או בוואן.

מייצג זרם גדול מאוד בשמאל, לאו דווקא הקיצוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2014, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
לא במקרה הזה. :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2014, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
אל באנדי כתב:
אנצל את האשכול כי אני לא עוקב 24 שעות אחרי החדשות
אבל מה הסיפור עם הקרובים של חנין זועבי וזועבי עצמה ?
הבנתי שיש עצורים גם מהצד שלה

היא אמרה שהחוטפים לא טרוריסטים (אמירה מטופשת כשלעצה)
בלי קשר היה בחור בשם מוחמד זועבי שהוציא סירטון כנגד החוטפים וכמה מבני משפחתה של זועבי איימו עליו ונעצרו

אחרי חיפוש קצר בגוגל (תודות לך)
מתברר שמוחמד זועבי הוא גם קרוב משפחה של חנין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 03:08 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
אדום נחמד כתב:
Frank Serpico כתב:
אדום נחמד כתב:

לא כשמדובר בחברת כנסת.

היא לא אמרה שום דבר שמצדיק את העיסוק הזה.
היא לא הצדיקה ולא עודדה. רק שהיא לא מתפלאת.

"החוטפים אינם טרוריסטים, הם פשוט נאלצים להשתמש באמצעים האלה" זה לא הצדקה?

ואם תשמע למשל: החוטפים הם כן טרוריסטים, הם פשוט נאלצים להיות טרוריסטים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 06:28 
סמל אישי של המשתמש
אז זו אמירה כל כך גזענית ומתנשאת הרבה בשמאל נופלים בה.
מה זה נאלצים לעזעזל? יש מיליוני פלסטינאים בעזה ובגדה ביחד, אתה לא רואה את כל המילליונים האלה חוטפים ילדים.
טרוריסט הוא טרוריסט ושום כיבוש לא מצדיק את זה. אין נסיבות מקלות למעשי טרור.
בזמנו היה אשכול על הנבלה ששפך דלי צבע על המצבה של רבין ורומאריו ניסה להצדיק אותו, או לתת לו נסיבות מקלות וכולם התנפלו עליו-ובצדק.

צריך להיות פלוץ מתנשא כדי לתת לגיטממציה לחטיפת שלושה נערים. עד כדי כך אתה לא מעריך את הצד השני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 06:42 
סמל אישי של המשתמש
מצחיק אותי הטיפשות של אנשים: מצד אחד עסוקים בלהצדיק את הלאומנים הפלשתינאים ("נאלצים להיות טרוריסטים") ומצד שני ללאומנים הישראלים הם בזים (בצדק)
לאומנים הם זבל בלי הבדל של דת או צבע, הם הסיבה לכל החרא הזה וזה נכון לשני הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 06:44 
איזו ערימה של קלישאות. אני אגיד לך יותר מזה, הטרוריסט לא סתם נאלץ להיות טרוריסט. אנחנו אלה שמאלצים אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 06:53 
סמל אישי של המשתמש
ערימה של קלישאות? אבו מאזן וערפאת יכלו להגיע להסדר מספר פעמים אם היו מסכימים לזוז מילימטר מהלאומנות שלהם, במקום זאת הם חיזקו מצד אחד את חמאס ומצד שני את הליכוד ובנט. אז אפשר לבלבל את המוח על כמה אנחנו מכריחים אותם או שאפשר להבין שזו בחירה מושכלת שלהם מתוך תפיסה (שגויה לדעתי) שהקצנה תביא להם יותר במשא ומתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 07:21 
סמל אישי של המשתמש
טרוריסטים או לא, זה לא משנה. סתם טרמינולוגיה. גם אנחנו טרוריסטים כי אנחנו "קוטפים" ילדים מדי פעם?

מה שחשוב הוא שזה לא צריך להפתיע, כמו שהיא אמרה.
אנחנו דוחקים עם שלם עם הגב לקיר. הגיע הזמן שנבין שההשלכות, גם אם בדמות קיצונים שמבצעים פשעי מלחמה (מערבים אוכלוסיה אזרחית), הן על הראש שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 07:22 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
איזו ערימה של קלישאות. אני אגיד לך יותר מזה, הטרוריסט לא סתם נאלץ להיות טרוריסט. אנחנו אלה שמאלצים אותו

אף אחד לא מאלץ אף אחד להיות טרוריסט, יש מציאות שהיא לא נוחה ומתאימה, והם בוחרים במציאות הזאת להיות טרוריסטים.
הם בוחרים להתמודד עם המציאות בדרך של אלימות והרג של חפים מפשע.
הם בוחרים, לא אף אחד אחר בוחר בשבילם, עובד שיש עוד מליון + פלשתינאים שלא בוחרים בזה.

עומר מ. כתב:
ערימה של קלישאות? אבו מאזן וערפאת יכלו להגיע להסדר מספר פעמים אם היו מסכימים לזוז מילימטר מהלאומנות שלהם, במקום זאת הם חיזקו מצד אחד את חמאס ומצד שני את הליכוד ובנט. אז אפשר לבלבל את המוח על כמה אנחנו מכריחים אותם או שאפשר להבין שזו בחירה מושכלת שלהם מתוך תפיסה (שגויה לדעתי) שהקצנה תביא להם יותר במשא ומתן.

עומי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 07:23 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
טרוריסטים או לא, זה לא משנה. סתם טרמינולוגיה. גם אנחנו טרוריסטים כי אנחנו "קוטפים" ילדים מדי פעם?

אנחנו דוחקים עם שלם עם הגב לקיר. הגיע הזמן שנבין שההשלכות, גם אם בדמות קיצונים שמבצעים פשעי מלחמה (מערבים אוכלוסיה אזרחית), הן על הראש שלנו.

אולי הם עם שלם שדוחק בנו לבצע את המעשים שדוחקים אותם לקיר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 07:24 
סמל אישי של המשתמש
כן. אולי.
אולי העם הקטן והכבוש בלי צבא ואמצעים הוא זה שדוחק את האמפריה הציונית לקיר.
אולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 07:35 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
כן. אולי.
אולי העם הקטן והכבוש בלי צבא ואמצעים הוא זה שדוחק את האמפריה הציונית לקיר.
אולי.

א. אנחנו לא אימפריה, אולי אם תפסיקו להתייחס ל 7 מליון איש שחיים על ראש של סיכה אימפריה המצב יהיה שונה.
ב. ב 1939 לא היינו יישות מדינית בכלל, ועדין עם הקטן והכבוש ניסה להרוג אותנו יחד עם האימפריה מברלין.
ג. העם הקטן והכבוש בחר בהתנגדות האלימה לפני שהיה לו מול מה להתנגד, אלא אם ההתנגדות היא לקיומה של מדינת ישראל.

או במילים אחרות, די כבר עם השטויות שלכם, אין כאן צדיק ואין חלש וחזק, יש מציאות שצריך להתמודד איתה, ושום צד לא מוכן לזה בשלב הזה, וכנראה שלא ב 40 שנה הקרובות.

וכל זה לא משנה ולא שווה טיפת דם של ילד פלשתינאי או הורה אחד מודאג כי כבר חמישה ימים גורל הילד שלו פחות ברור ופחות טוב מהמצב הפיננסי של הפועל ת"א,

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 07:41 
מעניין שאנשים שמזהים עצמם עם אידאולוגיה של השמאל משננים מנטרות שביבי ואפילו בנט היו מחלקים להן פרחים ולבבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 08:15 
סמל אישי של המשתמש
מה קשור?
מי שהוא אומר שצריכים לכבוש את כל הרצועה ולספח שטחים?
מי שהוא אומר שכל הערבים צריכים למות?
מישהו אומר מביע תפיסת עולם ימנית? אני מציג מציאות, המציאות היא לא שמאל ולא ימין, דרך ההתמודדות איתה היא שמאת וימין.
לצערי הרב העובדות שציינתי הן עובדות אשר לא ניתנות לערעור,

אלא אם אתה טוען שלא בוצע פוגרום ביהודי חברון בשנת 1939?
אלא אם אתה טוען ש1948 לא פתחו צבאות ערב וערבי הארץ במלחמה נגד היישות הציונית שזה הרגע קמה.
אלא אם אתה טוען שמדינת ישראל היא איפריה (טענה הזויה כמו של לוזון לפיו אנחנו הליגה השישית בטיבה).
יש מציאות וצריכים להתמודד איתה, לצערי המציאות חרא, וסטופיט לא בדיוק נמצא בסל התרופות של מי מהצדדים.

עכשיו אם אתה שואל אותי מה שמעניין זה שאנשים שרואים את עצמם מזדהים עם תפיסת עולם שמאלנית מנסים להראות איך פגיעה בחופש התנועה של אדם
ובייתר חירותיו הבסיסיות ביותר היא לגיטימית, אז לא היא לא לגיטימית באשר היא לא משנה מי מבצע אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
מעניין שאנשים שמזהים עצמם עם אידאולוגיה של השמאל משננים מנטרות שביבי ואפילו בנט היו מחלקים להן פרחים ולבבות.

הבנתי, אם אני שמאלני בדעותיי אני צריך לקבל כל טיעון שלך או מישהו אחר כי אתם מהמחנה שלי?
כשאנשים מהשמאל מדברים שטויות כמו עובדיה זה כואב לי פי כמה כי זה רק מנציח למה לעולם לא נחזור לשלטון במדינה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
עומר מ. כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

הבנתי, אם אני שמאלני בדעותיי אני צריך לקבל כל טיעון שלך או מישהו אחר כי אתם מהמחנה שלי?
כשאנשים מהשמאל מדברים שטויות כמו עובדיה זה כואב לי פי כמה כי זה רק מנציח למה לעולם לא נחזור לשלטון במדינה הזאת.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 10:31 
השאלה מה מניע אנשים לעסוק בטרור זו שאלה של תפיסת עולם ולא של פוליטיקה.
הטענה שזו "בחירה שלהם" , היא לגיטימית, אבל בעיני רחוקה מהמציאות ומשקפת נקודת מבט קצת צרה על המציאות שלנו ועל הייצור הזה שקרוי בן אדם.
היא גם משקפת את תפיסת עולם של המרכז - ימין הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק, הפלסטינים צריכים להימנע מפעולות אלימות, לשבת בשקט ולתת לישראל לגנוב אדמות ולבנות יישובים במשך עוד כמה עשורים.
הממשלה בישראל היא ממשלה שוחרת שלום שאם רק הפלסטינים היו רוצים כבר מזמן היתה חותמת איתם על הסכמי שלום, מאפשרת להם להקים מדינה ומפנה את הפולשים ששלחה להתיישב אצלם.
178% מהערבים המסריחים הם טרוריסטים, חיות אדם, שרק רוצים לזרוק אותנו לים.
אנחנו לעומת זאת מדינה לא אלימה, שלא הורגת אף פעם אזרחים חפים מפשע, שאין לה שום שאיפות טריטוריאליות ושאף שר שלה לא מדבר על ארץ ישראל השלמה.
אנחנו כולנו הטובים המוחלטים (חוץ מהסמולנים הבוגדים כמובן), והם כולם הרעים המוחלטים. לבן מול שחור.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
אין ספק, הפלסטינים צריכים להימנע מפעולות אלימות, לשבת בשקט ולתת לישראל לגנוב אדמות ולבנות יישובים במשך עוד כמה עשורים.
הממשלה בישראל היא ממשלה שוחרת שלום שאם רק הפלסטינים היו רוצים כבר מזמן היתה חותמת איתם על הסכמי שלום, מאפשרת להם להקים מדינה ומפנה את הפולשים ששלחה להתיישב אצלם.
178% מהערבים המסריחים הם טרוריסטים, חיות אדם, שרק רוצים לזרוק אותנו לים.
אנחנו לעומת זאת מדינה לא אלימה, שלא הורגת אף פעם אזרחים חפים מפשע, שאין לה שום שאיפות טריטוריאליות ושאף שר שלה לא מדבר על ארץ ישראל השלמה.
אנחנו כולנו הטובים המוחלטים (חוץ מהסמולנים הבוגדים כמובן), והם כולם הרעים המוחלטים. לבן מול שחור.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אדום נחמד כתב:

להצדיק את ההתנהלות הישראלית אל מול הפלשתינאים בעזרת האלימות הפלשתינאית זה פי אלף יותר מופרך מלהצדיק את האלימות הפלשתינאית בעזרת האלימות הישראלית.
טול קורה מבין עיניך.
el dudernio כתב:

ג. העם הקטן והכבוש בחר בהתנגדות האלימה לפני שהיה לו מול מה להתנגד, אלא אם ההתנגדות היא לקיומה של מדינת ישראל.

בטח שהיה להם למה להתנגד, הם פחדו שתקום מדינה יהודית שבה הם יהיו מיעוט מקופח. בראיה היסטורית, די קשה להאשים אותם בזה.
ועוד פעם, רובם המכריע של הפלשתינאים לא עשו כלום, אפילו אם אתה רואה את השתתפות של עשרת אלפי הפלשתינאים (פלוס מינוס אלף) במלחמת תש"ח כאיזה פשע איום ונורא שאין לו מחילה, זה מצדיק לשים את כל האנשים מהמיעוט האתני הזה תחת ממשל צבאי?
זה מצדיק לא לתת לפליטים מאותו מיעוט אתני לחזור לבתים שלהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
וכשהם מנסים למחות בצורה לא אלימה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
el dudernio כתב:
אדום נחמד כתב:

להצדיק את ההתנהלות הישראלית אל מול הפלשתינאים בעזרת האלימות הפלשתינאית זה פי אלף יותר מופרך מלהצדיק את האלימות הפלשתינאית בעזרת האלימות הישראלית.
טול קורה מבין עיניך.

מי הצדיק אלימות ישראלית? היחידי פה שמצדיק אלימות זה אתה ודומך אלימות פלשתינאית כלפי חפים מפשע.
אני אמרתי את הדבר הזה ואני ממשיך לעמוד מאחריו
"כל זה לא משנה ולא שווה טיפת דם של ילד פלשתינאי או הורה אחד מודאג כי כבר חמישה ימים גורל הילד שלו פחות ברור ופחות טוב מהמצב הפיננסי של הפועל ת"א"

אמיר כתב:
el dudernio כתב:
אדום נחמד כתב:

בטח שהיה להם למה להתנגד, הם פחדו שתקום מדינה יהודית שבה הם יהיו מיעוט מקופח. בראיה היסטורית, די קשה להאשים אותם בזה.
ועוד פעם, רובם המכריע של הפלשתינאים לא עשו כלום, אפילו אם אתה רואה את השתתפות של עשרת אלפי הפלשתינאים (פלוס מינוס אלף) במלחמת תש"ח כאיזה פשע איום ונורא שאין לו מחילה, זה מצדיק לשים את כל האנשים מהמיעוט האתני הזה תחת ממשל צבאי?
זה מצדיק לא לתת לפליטים מאותו מיעוט אתני לחזור לבתים שלהם?

אז זה לגיטימי שהמתנחלים נוקטים באלימות כי הם פוחדים שתקום מדינה פלשתינאית שהם יהיו בה מיעוט? או שאתה אולי בעד מדיטד אפטרהייד פלשתינאים בה מותר רק למוסלמים לגור? כי בנוצרים הם גם טובחים.

אז שוב כמו שאמרתי קודם אתה כרגע מנסה בכוח להצדיק אלימות, איש שמאל נאור שכמותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1028 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: