תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 12:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 380 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל דיונים שבועי (15/6-22/6)
הודעהפורסם: 17 יוני 2014, 21:49 
Meitar כתב:
פאקינג ניאד חוטבה ומחמוד עבאס היו היום באימון

נו באמת, ביולי הם לא פה
רק פותחים תעונה כמו שאר היצורים שהופתענו לראות באימוני פתיחה ולא נשארו

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2014, 22:00 
Daniel כתב:
לפי sport2 יש הצעה של 1.6 מיליון יורו על דמארי ועידו חגג מתלבט

פחח
גם בפחות מזה הם מוכרים אותו בדקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2014, 22:02 
יובל כתב:
יופי, תשאירו את קולין ולא את איליץ' :bang:

למה מי בדיוק ירצה לקחת את קולין..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2014, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
Meitar כתב:
פאקינג ניאד חוטבה ומחמוד עבאס היו היום באימון

נו באמת, ביולי הם לא פה

ברור,
הם במחנה אימון בימית 2000.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל דיונים שבועי (15/6-22/6)
הודעהפורסם: 17 יוני 2014, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
יש צ'אנס בכלל להשאיר את דמארי מבלי לפרק ת'סגל לחלוטין? קובסטר

לא.
אם יש הצעה אמיתית ימכרו אותו, גם כדי לכסות את הגרעון ובעיקר בגלל שלא ישלמו חצי מסכום ההצעה ללוזונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2014, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
dino כתב:

לא.
אם יש הצעה אמיתית ימכרו אותו, גם כדי לכסות את הגרעון ובעיקר בגלל שלא ישלמו חצי מסכום ההצעה ללוזונים.

וככה יאכזבו את גילי שביקש חלוץ מחליף ברמה גבוה אם הוא עוזב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חדשות הפועל דיונים שבועי (15/6-22/6)
הודעהפורסם: 17 יוני 2014, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
kobster כתב:
dino כתב:

לא.

וככה יאכזבו את גילי שביקש חלוץ מחליף ברמה גבוה אם הוא עוזב?

הוא יחיה.
יביאו איזה חלוץ זרתותח בהשאלה ב 100 אלף דולר ויקוו לטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 יוני 2014, 22:15 
שחיים רמון יממש את הערבויות שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 17 יוני 2014, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
שחיים רמון יממש את הערבויות שלו

1. זה היה רלבנטי לעונה הקודמת. במקום זאת לקחו מקדמה מלאן על חשבון העונה הקרובה, מה שגם הוביל לכך שלא באמת אכפת להם אם תהיה ירידה בכמות המנויים כי את הכסף הם כבר קיבלו. הכל קשור אחד לשני.
2. למיטב הבנתי, רמון אמור למשוך את הערבויות שלו וחג'ג' אמור לשים במקומו את הסכום הזה. יכול להיות אפילו שזה כבר קרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 יוני 2014, 22:26 
אחלה, הכניס את המועדון לבור תקציבי ועשה הכל על מנת לא לממש את הערבויות שלו.

הלוואי ודמארי ישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2014, 23:52 
יש לנו מזל ענק שאין שחקנים כמו דמארי מבחינת אישיות,כי אחרת מזמן מכבי היו עושים את מעשה טבח2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 00:11 
kobster כתב:
dino כתב:

לא.

ואם לא תהיה על דמארי הצעה רצינית או שתגיע הצעה מקבוצה פח שהוא יחליט לדחות
ובנוסף השחקנים יגדלו ביצים ויודיעו שהם לא מקצצים שקל מהשכר להם?
מה חג׳ג׳ יעשה? יודיע שכל השחקנים למכירה? גם ככה אין מי יודע מה ביקוש לשחקנים שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 00:33 
Eros Ramazzotti כתב:
פואד כתב:
אנטיגונה כתב:
הוקיץ' כתב:
אנטיגונה כתב:
תקציב יורד בכ-40 אחוז, שחקנים מתבקשים לקצץ 20-30 אחוזים, ורק מחירי המנויים לא מושפעים מהשינויים הללו.
אני כבר קיבלתי החלטה שאם מנוי לשער 2 לא יורד העונה מ-2100 ל-1500 ש"ח אני לא מחדש מנוי.
ושערים אחרים לא רלוונטים מבחינתי.
כרטיס אני אקנה אם באמת לא יהיה לי משהו טוב יותר לעשות באותו יום, והכרטיס לא יעלה יותר מ-50 ש"ח.
בברכת הנהלת זונה ועמותה בת זונה.

מה זה ההגיון העקום הזה? לפי מה שאתה אומר המחיר של מנויי מכבי היה צריך לעלות פי 3 בעונה שגולדהאר הגיע.

בכל אופן, הבעיה האמיתית היא כמובן שהעלו את מחירי המנויים באופן "חד פעמי" רק כדי להשאיר את זה ככה לתמיד.
וגרוע מכך, כפי שהפועל ציין, ללא הודעה מוקדמת, ללא דיון, ללא התנצלות.
אנחנו החלטנו, תאכלו זין.

ההגיון שלי בטח עדיף על ההגיון של להסכים להוריד רק את עמלת שכטר, ולהישאר עם מחירי המנויים הגבוהים בארץ (גם לאחר הורדה זאת, שכאמור לא קרתה) עם תקציב מתחת ל-30 מיליון שקל, וכשבכל מקום מקצצים בקבוצה הזאת, חוץ מאשר את מחירי המנויים.
הקהל הכי מטומטמם בארץ, שכבר מזמן היה צריך להתקומם על המחירים הגבוהים בליגה, למנויים ולכרטיסים. קהל שבטח יתעסק בלמה לא הורידו את עמלת שכטר, במקום לדרוש מחירי מנויים ראויים לקבוצה עם תקציב מתחת ל-30 מיליון וציפיות להגיע לפלייאוף העליון במקרה הטוב.
אבל מרוב שזיינו את הקהל הזה בתחת, הוא כבר התרגל לזה ונראה לו הגיוני להמשיך לשלם 2100 ש"ח מנוי לשער 2, רק תורידו לו את ה-8 אחוז של שכטר ונגיד להנהלה ולעמותה תודה.

בעיקרון צריכים להוריד 16% כדי להגיע למחיר המקורי ופחות מה שלקחו לנו על שכטר.
שיורידו קודם כל את זה ואחרי זה נראה לאן מתקדמים משם

עזוב את זה שהלוגיקה שלך לא משהו, גם החישוב שלך לא נכון בלשון המעטה.

אז בו תסביר לי כי אולי אני טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 00:36 
צור ש. כתב:
אחלה, הכניס את המועדון לבור תקציבי ועשה הכל על מנת לא לממש את הערבויות שלו.

הלוואי ודמארי ישאר.

גם אם הוא מאוד היה רוצה אין לו כסף לממש שום ערבויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 06:32 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו הבנתי מי זה השוער הזה שנראה לי מוכר.
תום אלמדון גם מדריך בקייטנה של ברקוביץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 06:39 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
kobster כתב:
dino כתב:

לא.

ואם לא תהיה על דמארי הצעה רצינית או שתגיע הצעה מקבוצה פח שהוא יחליט לדחות
ובנוסף השחקנים יגדלו ביצים ויודיעו שהם לא מקצצים שקל מהשכר להם?
מה חג׳ג׳ יעשה? יודיע שכל השחקנים למכירה? גם ככה אין מי יודע מה ביקוש לשחקנים שלנו.

או שהוא יחליט שלא מתאים לו לשים כסף.
תביא מישהו שיחתום במקומו על הערבות של ההלוואה מול דיסקונט, תחזיר לו 3 מיליון שקל הלוואת בעלים, תחתום במקומו על משהו כמו 3 מיליון שקל ערבויות בבקרה והוא ילך לדרכו.
חג'ג' לא מושיע ולא משיח, אבל הוא אחד האחרונים שעוד מוכן לשים כסף בצורה כזו או אחרת בהפועל. אני מבסוט מהמצב עוד פחות ממך, תהיה בטוח.
ואגב, יש ביקוש לשחקנים מסוימים בהפועל. השאלה למי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 06:44 
אז יופי אין אף אחד ששם כסף חוץ מהעלק ערבויות ששוות לחור.
נתניה לעומתנו אימפריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 07:37 
סמל אישי של המשתמש
הוא גם שם כסף בפועל אבל זה לא באמת משנה. אם יש מישהו שמוכן לשים כסף, שיבוא ויזרוק את כולם מראשון המנהלים ועד אחרון האפסנאים.
לנתניה אגב יש שני אנשים ששמים הרבה כסף, הם משלמים גרושים עבור השימוש במגרש בנתניה ובמגרשי האימונים שלהם והתקציב הכולל שלהם קטן מהתקציב שלנו, אני גם בספק אם תקציב שכר השחקנים שלהם גדול משלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 07:46 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
הוא גם שם כסף בפועל אבל זה לא באמת משנה. אם יש מישהו שמוכן לשים כסף, שיבוא ויזרוק את כולם מראשון המנהלים ועד אחרון האפסנאים.
לנתניה אגב יש שני אנשים ששמים הרבה כסף, הם משלמים גרושים עבור השימוש במגרש בנתניה ובמגרשי האימונים שלהם והתקציב הכולל שלהם קטן מהתקציב שלנו, אני גם בספק אם תקציב שכר השחקנים שלהם גדול משלנו.

לא מסכים איתך. מה זה לשים כסף? עבור המעט מאוד שהוא שם להמליך אותו למלך הפועל ושיזרוק מי שרוצה ושיעשה מה בא לו? אנחנו אומנם זונה אבל בתקווה שלא ירדנו לרמה של תל ברוך. עבור המעט שהוא שם ועבור המעט שהוא מבטיח לא מגיע לו כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 08:02 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
kobster כתב:

לא מסכים איתך. מה זה לשים כסף? עבור המעט מאוד שהוא שם להמליך אותו למלך הפועל ושיזרוק מי שרוצה ושיעשה מה בא לו? אנחנו אומנם זונה אבל בתקווה שלא ירדנו לרמה של תל ברוך. עבור המעט שהוא שם ועבור המעט שהוא מבטיח לא מגיע לו כלום

לא הבנת.
אם יש מישהו במקום חג'ג' שמוכן לבוא ולשים כסף כמו בעל בית רציני, שיבוא ויזרוק את כולם.
מעט זה מושג יחסי. 3 מיליון הלוואת בעלים, 3 מיליון ערבויות, חתימה כערב להלוואה מדיסקונט ואני מניח שהוא יצטרך לשים כסף בפועל בעונה הקרובה כי אם לא נעלה לבתים יהיה פער של 5-6 מיליון בין ההכנסות להוצאות שאני לא יודע איך הוא מתכוון לכסות אותו מבלי להגדיל משמעותית את הגרעון (משהו שהוא התחייב שלא יעשה).
אלי טביב השתלט על הפועל בפחות מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 08:09 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
dino כתב:
kobster כתב:

לא הבנת.
אם יש מישהו במקום חג'ג' שמוכן לבוא ולשים כסף כמו בעל בית רציני, שיבוא ויזרוק את כולם.
מעט זה מושג יחסי. 3 מיליון הלוואת בעלים, 3 מיליון ערבויות, חתימה כערב להלוואה מדיסקונט ואני מניח שהוא יצטרך לשים כסף בפועל בעונה הקרובה כי אם לא נעלה לבתים יהיה פער של 5-6 מיליון בין ההכנסות להוצאות שאני לא יודע איך הוא מתכוון לכסות אותו מבלי להגדיל משמעותית את הגרעון (משהו שהוא התחייב שלא יעשה).

אז אם לא עולים לבתים שוב ידברו על מכירת ורמוט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 08:22 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
kobster כתב:
dino כתב:
kobster כתב:

לא הבנת.

לא.
בניגוד לשנה שעברה, הסיכון הוא סביר בהחלט וגם אם לא נגיע לבתים הפער של הכנסות-הוצאות הוא משהו שאפשר להתמודד איתו, גם עבור חג'ג'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 08:47 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
dino כתב:
kobster כתב:
dino כתב:
kobster כתב:

לא הבנת.

לא.
בניגוד לשנה שעברה, הסיכון הוא סביר בהחלט וגם אם לא נגיע לבתים הפער של הכנסות-הוצאות הוא משהו שאפשר להתמודד איתו, גם עבור חג'ג'.

רגע רגע.
אז אתה טוען שהפער בין התקציב להכנסות עומד על הרבה פחות מ10 המליון שיכנסו אם נעלה לבתים?
כלומר, במידה ונעלה לבתים, נהיה מיידית ברווח?
האם במקרה כזה יבוא חיזוק ראוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 08:55 
סמל אישי של המשתמש
חג'ג' מתכנן תקציב של 25-26 מיליון עם הכנסות צפויות של 19-20 מיליון בלי אירופה.
מה יקרה אם נגיע לבתים זה כבר עניין אחר. אפשר לצמצם את הגרעון, אפשר לשלם חובות, אפשר גם להגדיל את התקציב ולהביא שחקנים. הלוואי שנגיע לנקודת ההחלטה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 10:26 
kobster כתב:

תביא מישהו שיחתום במקומו על הערבות של ההלוואה מול דיסקונט, תחזיר לו 3 מיליון שקל הלוואת בעלים, תחתום במקומו על משהו כמו 3 מיליון שקל ערבויות בבקרה והוא ילך לדרכו.
חג'ג' לא מושיע ולא משיח, אבל הוא אחד האחרונים שעוד מוכן לשים כסף בצורה כזו או אחרת בהפועל. אני מבסוט מהמצב עוד פחות ממך, תהיה בטוח.

זה בדיוק העניין, אין לי מישהו שיחתום במקומו על ערבויות ואין לי מאיפה להחזיר לו 3 מליון שקל הלוואת בעלים
העניין הוא שחג'ג' וחברים שלו חתומים על ערבויות בבקרה, לא אני
אם השחקנים לא יסכימו לקצץ ולא תהיה הצעה נורמאלית על דמארי, חג'ג' יאלץ לשלם כל שקל מהערבויות שהוא שם תוך כדי שתיית כוס מים קרים ולקיחת כדורי הרגעה. בשביל זה בדיוק נולדו הערבויות, כדי שיהיה איך לשלם לשחקנים כשהבעלים מחליט שלא מתאים לו לממש את החוזים עליהם חתם.

אני לא בא בטענות לחג'ג' על זה שהוא שם או לא שם כסף.
אני פשוט טוען שעל מעשים שגובלים בטמטום צריך לשלם.
הוא וחבריו זרקו בשנתיים האחרונות מליונים לפח תוך כדי עשיית שגיאות אינפנטיליות בכל מקום אפשרי, עכשיו שיאכלו את מה שבישלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
kobster כתב:

זה בדיוק העניין, אין לי מישהו שיחתום במקומו על ערבויות ואין לי מאיפה להחזיר לו 3 מליון שקל הלוואת בעלים
העניין הוא שחג'ג' וחברים שלו חתומים על ערבויות בבקרה, לא אני
אם השחקנים לא יסכימו לקצץ ולא תהיה הצעה נורמאלית על דמארי, חג'ג' יאלץ לשלם כל שקל מהערבויות שהוא שם תוך כדי שתיית כוס מים קרים ולקיחת כדורי הרגעה. בשביל זה בדיוק נולדו הערבויות, כדי שיהיה איך לשלם לשחקנים כשהבעלים מחליט שלא מתאים לו לממש את החוזים עליהם חתם.

אני לא בא בטענות לחג'ג' על זה שהוא שם או לא שם כסף.
אני פשוט טוען שעל מעשים שגובלים בטמטום צריך לשלם.
הוא וחבריו זרקו בשנתיים האחרונות מליונים לפח תוך כדי עשיית שגיאות אינפנטיליות בכל מקום אפשרי, עכשיו שיאכלו את מה שבישלו.

בדיוק מסוג ההודעות שכתבתי בעונה האחרונה.
כל מה שקורה בקיץ הנוכחי הוא תולדה של ההתנהלות הבזיונית בשנתיים האחרונות בהן בנו קבוצה עם תקציב גדול משמעותית מההכנסות האמיתיות של המועדון. לפי ההצהרות של חג'ג' הוא הולך לשנות את ההתנהלות הזו, נראה אם הוא יצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
חג'ג' מתכנן תקציב של 25-26 מיליון עם הכנסות צפויות של 19-20 מיליון בלי אירופה.
מה יקרה אם נגיע לבתים זה כבר עניין אחר. אפשר לצמצם את הגרעון, אפשר לשלם חובות, אפשר גם להגדיל את התקציב ולהביא שחקנים. הלוואי שנגיע לנקודת ההחלטה הזו.

הדבר הנכון במקרה כזה יהיה לצמצם את הגרעון ולהתקדם עוד צעד למציאת רוכש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
הדבר הנכון ביותר הוא לקבוע מהי הנחת העבודה ההגיונית ביותר על סמך העבר, והיא שתסריט של רוכש שיגיע לכאן כדי לשפוך כסף הרבה יותר תלוש מאשר שימור הניקוד האירופי, מקור ההכנסה הבולט ביותר של הקבוצה.
מועדון בריא היה מגדיר מדיניות שימוש בכספים מהעפלה לשלב הבתים (כמו למשל פריסה על-פני 5 שנים של כל סכום שיכנס מהעפלה כזו, תוך התחשבות ובחינה מחדש לאחר כל שנה בהתאם להעפלות נוספות ושאר אלמנטים כמו הגרעון), אבל למה לעשות את זה כשאפשר להתנהל כמו שוק ולהכניס כל אחד למשרד ולהגיד לו "שומע אחשלי היקר אתה מפוטרררר!! אופירה שמעת?"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 13:17 
Eros Ramazzotti כתב:
הדבר הנכון ביותר הוא לקבוע מהי הנחת העבודה ההגיונית ביותר על סמך העבר, והיא שתסריט של רוכש שיגיע לכאן כדי לשפוך כסף הרבה יותר תלוש מאשר שימור הניקוד האירופי, מקור ההכנסה הבולט ביותר של הקבוצה.
מועדון בריא היה מגדיר מדיניות שימוש בכספים מהעפלה לשלב הבתים (כמו למשל פריסה על-פני 5 שנים של כל סכום שיכנס מהעפלה כזו, תוך התחשבות ובחינה מחדש לאחר כל שנה בהתאם להעפלות נוספות ושאר אלמנטים כמו הגרעון), אבל למה לעשות את זה כשאפשר להתנהל כמו שוק ולהכניס כל אחד למשרד ולהגיד לו "שומע אחשלי היקר אתה מפוטרררר!! אופירה שמעת?"

בדיוק לזה כן צריך מנהל מקצועי, כל מאמן שמגיע לפה מחתים 10 שחקנים חצי מהם חתולים בשק עם חוזים מכבידים אותו מאמן
עוזב אחרי שנה ואנחנו נשארים עם גירעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
kobster כתב:

לא מסכים איתך. מה זה לשים כסף? עבור המעט מאוד שהוא שם להמליך אותו למלך הפועל ושיזרוק מי שרוצה ושיעשה מה בא לו? אנחנו אומנם זונה אבל בתקווה שלא ירדנו לרמה של תל ברוך. עבור המעט שהוא שם ועבור המעט שהוא דמבטיח לא מגיע לו כלום

סוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 380 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: