הוקיץ' כתב:
אנטיגונה כתב:
תקציב יורד בכ-40 אחוז, שחקנים מתבקשים לקצץ 20-30 אחוזים, ורק מחירי המנויים לא מושפעים מהשינויים הללו.
אני כבר קיבלתי החלטה שאם מנוי לשער 2 לא יורד העונה מ-2100 ל-1500 ש"ח אני לא מחדש מנוי.
ושערים אחרים לא רלוונטים מבחינתי.
כרטיס אני אקנה אם באמת לא יהיה לי משהו טוב יותר לעשות באותו יום, והכרטיס לא יעלה יותר מ-50 ש"ח.
בברכת הנהלת זונה ועמותה בת זונה.
מה זה ההגיון העקום הזה? לפי מה שאתה אומר המחיר של מנויי מכבי היה צריך לעלות פי 3 בעונה שגולדהאר הגיע.
בכל אופן, הבעיה האמיתית היא כמובן שהעלו את מחירי המנויים באופן "חד פעמי" רק כדי להשאיר את זה ככה לתמיד.
וגרוע מכך, כפי שהפועל ציין, ללא הודעה מוקדמת, ללא דיון, ללא התנצלות.
אנחנו החלטנו, תאכלו זין.
ההגיון שלי בטח עדיף על ההגיון של להסכים להוריד רק את עמלת שכטר, ולהישאר עם מחירי המנויים הגבוהים בארץ (גם לאחר הורדה זאת, שכאמור לא קרתה) עם תקציב מתחת ל-30 מיליון שקל, וכשבכל מקום מקצצים בקבוצה הזאת, חוץ מאשר את מחירי המנויים.
הקהל הכי מטומטמם בארץ, שכבר מזמן היה צריך להתקומם על המחירים הגבוהים בליגה, למנויים ולכרטיסים. קהל שבטח יתעסק בלמה לא הורידו את עמלת שכטר, במקום לדרוש מחירי מנויים ראויים לקבוצה עם תקציב מתחת ל-30 מיליון וציפיות להגיע לפלייאוף העליון במקרה הטוב.
אבל מרוב שזיינו את הקהל הזה בתחת, הוא כבר התרגל לזה ונראה לו הגיוני להמשיך לשלם 2100 ש"ח מנוי לשער 2, רק תורידו לו את ה-8 אחוז של שכטר ונגיד להנהלה ולעמותה תודה.