תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 20:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 15 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מגורים ליד אתר בנייה-התייעצות
הודעהפורסם: 16 יוני 2014, 23:11 
אני ובן זוגי פתחנו בחיפוש דירות קדחני- דירה אחת שראינו הכל בה מדהים -חדשה, מחיר טוב, נוף לים, בעלת בית מקסימה א ב ל- המרפסת עם הנוף לים פונה בדיוק לאיפה שבונים בניין (כך שבהמשך לא יהיה נוף לים). בגדול אנחנו מתכננים לגור שם שנה ואחכ לקנות . מהדיירים כרגע בבניין הבנו שהם עובדים מ7 בבוקר עד 17-18 ובשישי עד 13, עכשיו זה שלב הנחת היסודות אז זה החלק הגרוע אבל אפשר להסתדר עם חלונות סגורים (לדבריהם). כמובן שאני אבוא גם בבוקר להקשיב אבל מה דעתכם? למישהו יצא לגור ככה פעם? אציין גם שברוב הימים אני כבר ערה בשעה כזאת ולא בבית ברוב הימים עם זאת אני ישנה די קל ורעשים מעירים אותי בקלות . (בן זוגי זה לא אישיו כי הוא יכול לישון בכל רעש)
תודה לעוזרים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מגורים ליד אתר בנייה-התייעצות
הודעהפורסם: 16 יוני 2014, 23:18 
גרתי באתר בנייה עד לפני שנה וחצי (אז סיימו כולם לבנות). מדובר בבתים פרטיים, אבל אני לא חושב שיש הבדל גדול.
בכל מקרה, ממש לא נורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2014, 23:22 
סמל אישי של המשתמש
סמיילית כתב:
אני ובן זוגי פתחנו בחיפוש דירות קדחני- דירה אחת שראינו הכל בה מדהים -חדשה, מחיר טוב, נוף לים, בעלת בית מקסימה א ב ל- המרפסת עם הנוף לים פונה בדיוק לאיפה שבונים בניין (כך שבהמשך לא יהיה נוף לים). בגדול אנחנו מתכננים לגור שם שנה ואחכ לקנות . מהדיירים כרגע בבניין הבנו שהם עובדים מ7 בבוקר עד 17-18 ובשישי עד 13, עכשיו זה שלב הנחת היסודות אז זה החלק הגרוע אבל אפשר להסתדר עם חלונות סגורים (לדבריהם). כמובן שאני אבוא גם בבוקר להקשיב אבל מה דעתכם? למישהו יצא לגור ככה פעם? אציין גם שברוב הימים אני כבר ערה בשעה כזאת ולא בבית ברוב הימים עם זאת אני ישנה די קל ורעשים מעירים אותי בקלות . (בן זוגי זה לא אישיו כי הוא יכול לישון בכל רעש)
תודה לעוזרים!

בעיקרון שלב היסודות בבניין חדש זה באמת רוב הרעש (בניגוד לשיפוץ בבנייה חדשה איך כמעט שבירות )
אבל, וזה אבל גדול אתר בנייה זה אומר רעש מבוקר עד ערב של דפיקות צעקות ציפצופים והכי גרוע עם זה קרוב מספיק ליכלוך בלתי פוסק

לא יודע מה טיב הזיגוג שלכם והאטימה סביב החלון (בד"כ אם זה חלון ישן האטימה יורדת) אבל בשלב בנייה חלון סגור ומיזוג די מעמעמים את הרעש
בתור אחד שמתעורר בקלות לעיתים זה לא מספיק , וזה אומר שאין מצב לפתוח חלון בשעות העבודה .

לפי החוק הם יכולים לעבוד עד 10 כך שאם לקרת התקדמות העבודה לא תהיה התקדמות מספקת מבחינת היזם או הקבלן קחי בחשבון שהשעות יכולות להתאחר

מכאן זה כבר השיקול שלך :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2014, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
גרתי באתר בנייה עד לפני שנה וחצי (אז סיימו כולם לבנות). מדובר בבתים פרטיים, אבל אני לא חושב שיש הבדל גדול.
בכל מקרה, ממש לא נורא.

הבדל די משמעותי מבחינה אקסוטית
שוב תלוי מה הקומה מה בונים ממול וכמה בנינים מסביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2014, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו גרנו 50 מטר מאתר בניה כזה, ומה שבעיקר הפריע היה הלכלוך התמידי.
הרעש הרבה פחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2014, 23:33 
אני גר גם כן בשכונה כזאת.
אם הבית חדש יותר- זה יתרון, שלי לדוגמה- משנת 2012, אני ליד 2 בניינים שכרגע בבניה, ואני מרגיש את זה 70-30(שקט), יש רגעים מסויימים שוואלה זה חופר קצת אבל זה רק לרגעים, היום גם ציוד הבניה השתפר, זה הרבה יותר שקט מפעם, יש אצלי בבניין/בסביבה הרבה מאוד משפחות צעירות עם ילדים קטנים/תינוקות, מדי פעם הם מתלוננים על זה אבל שוב, זה רק הרגעים המסויימים האלה, רוב הזמן לא מרגישים את זה כמעט, היה לי יותר מרעיש כשגרתי בבית קרקע ליד בית ספר, מאשר בקומה גבוהה בבניין, גם ליד בית ספר וגם ליד סביבת בניה כזאת, ושוב בשתי הדוגמאות מדובר ברעש לעניים.
לגבי הלכלוך- אם יש רשתות בבית אין לך מה לדאוג, באופן יחסי אולי יש אבק וכו', אבל זה לא באמת משמעותי, אני לא מרגיש את זה.
ועוד דבר- אם את כבר הולכת על בניין כזה בסביבה כזאת של בניה- עדיף בקומות הגבוהות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2014, 08:21 
תודה לכולכם על העזרה , בגדול הדירה היא הכי גבוה שאפשר בבניין הזה אבל זה אומר קומה 3 בלבד... אין אף בניין חוצץ וזה ממש צמוד .. מבחינת האיטום הבניין די ישן אבל משופץ היטב יש גם תריסים וגם זכוכיות אבל באמת אשאל את הדיירים לגבי זה ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2014, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
בנוסף לרעש וללכלוך, אם זה ממש מול החלון צריך להביא בחשבון גם את העובדה שעשרות פועלים משועממים יסתובבו כל היום מול החלון שלך, ולפעמים יציצו מרוב שעמום פנימה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2014, 10:46 
כרגע אני יותר גבוהה מהם אז הם לא במצב של להציץ אולי בשלב שהם יגיעו לקומה זה אפשרי אבל עדיין אפשר לסגור תריסים וכאלה....
היום היינו שם בבוקר וזה לא נשמע נורא..
בכל מקרה ננסה להוריד הבעלת בית במחיר גם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2014, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
אם יש לכם כלב או כלבים, צריך לקחת גם את זה בחשבון - סטרס נורא ובלתי פוסק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2014, 13:30 
גם כן לא מורגש.
הסטרס היחיד שיש לכלבה שלי(שיצו) זה או כשהיא צריכה לצאת או כשהכלבים של השכנים נובחים וגם זה קורה לעיתים רחוקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2014, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
תלוי בכלב.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2014, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
האמת מניסיון העבר שלי דווקא כלבים מושפעים יותר מויברציות של חפירת יסודות או זעזועים שלנו לא מפריעים כי יחסית אלו עבודות שקטות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2014, 17:00 
כרגע עוד אין כלב משותף, מאמינה שבקרוב עם הדירה ואז הוא יגיע בתור גור ויתרגל- זה פחות אני דואגת...

יותר השינה שלי :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2014, 17:06 
סמל אישי של המשתמש
סמיילית כתב:
כרגע עוד אין כלב משותף, מאמינה שבקרוב עם הדירה ואז הוא יגיע בתור גור ויתרגל- זה פחות אני דואגת...

יותר השינה שלי :SMOKE:

אלפיון עליון...:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 15 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: