תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 12:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1028 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 35  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: חברון
הודעהפורסם: 14 יוני 2014, 20:57 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:

בן אדם שלוקח טרמפ באזור הזה בשעה הזו ובתקופה הזו מפקיר את גורלו לאחרים , עם כל הצער שבדבר ,זה לא עניין של אשמה זה עניין של עובדה

רק מה זה שונה מבחורה שמסתובבת לבד בלילה בתל אביב? או שזה לא שונה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חברון
הודעהפורסם: 14 יוני 2014, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
ילדים קדושים.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2014, 21:16 
רק בואו נבדיל בין 'תרבות הטרמפים', עניין שלא קשור לסכנה שכרוכה בלקיחת טרמפים, עניין שאין ספק שהציבור הדתי-מתנחלי לוקח בו חלק גדול (ולפי דעתי יש לזה סיבה), לבין טרמפים במקום שיש בו סכנה כמו ביו"ש ועוד בלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2014, 21:25 
סימרוטיץ כתב:
אחד עם כיפה כתב:
סימרוטיץ כתב:

בן אדם שלוקח טרמפ באזור הזה בשעה הזו ובתקופה הזו מפקיר את גורלו לאחרים , עם כל הצער שבדבר ,זה לא עניין של אשמה זה עניין של עובדה

אז תהיה בן-אדם ותחכה עם העובדות שלך.

מה זה קשור ללהיות בן אדם ??? אנחנו בפורום של כדורגל מדברים על עניינים של אה ודא, אני חושב שזו אחת הסוגיות היותר חשובות לדבר עליהם עכשיו
מותר ורצוי לדבר על דברים כאלו ואין בזה שמץ של פגיעה בנערים המסכנים שאני לא מרחם עליהם במצב הזה
בכל זאת אני ממליץ לך לא לנסות לסתום פיות בפורום

א. מראש אני אומר - אני לא מאמין לך. אני לא מאמין שהיית מאפשר דיון של רבנים בשם "חופש הביטוי" אחרי הרצח בברנוער האם הומוסקסואליות הרצח הוא עונש משמיים או לא, אני לא מאמין לך אם תגיד שיום אחרי ששליט נחטף העלאת דיון על ריפיון של חיילים. אני מרגיש שהדעה שלך הייתה משתנה אם היה מדובר על היעלמות של זונה, באותו מקרה בדיוק.
ב. יש בזה ועוד איך פגיעה בהם, אתה מאשים אותם (אפילו לא בעקיפין) וכתוצאה ישירה מוריד את האשמה של החוטפים. המוטיבציה להציל אותם פוחתת.
ג. מה זה להיות בן אדם? לדבר כמה שאתה רוצה על כל נושא, בכל זמן בגלל חופש הביטוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 יוני 2014, 21:33 
סמל אישי של המשתמש
אחד עם כיפה, אני מצטער, אבל חוסר האחריות המשווע של תופסי הטרמפים ביו"ש משפיע על כולנו. זה לא סותר את העובדה שכולנו מקוים שזה יגמר בשלום..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2014, 21:39 
אני לא זוכר שעודדתי את התרבות הזאת, וכתבתי שאני אשמח שתהיה תחבורה ציבורית. זה רחוק מאוד מלקרוא להם "אפסים", דבר שנעשה באשכול הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 14 יוני 2014, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
בוא ספר לי על זה אחרי 15 שנה של שירות בשטחים.
מה שקורה בחמש השנים האחרונות שם איבד כיוון לחלוטין והמציאות שצה"ל נאלץ להתמודד איתה אבסורדית, אין לנו שום יכולת להגן על מיעוט יהודי בשטח כזה גדול כשהמיעוט הזה מתנהל בצורה חסרת אחריות ומקשה עלינו את המשימה עוד יותר.
איך ישיבה, מוסד חינוכי לצורך העניין, משחרר תלמידים בשעה עשר בלילה לבתים שלהם כשהם יודעים שהדרך היחידה להגיע הביתה היא בטרמפים.
אתה היית נותן לילדים שלך לחזור בטרמפים בעשר בלילה אפילו בת"א או בר"ג ?
זו התנהלות בזיונית שמגיעה אך ורק מלמעלה ומהגב שהם מקבלים מהשלטון, ואני לא אומר את זה מהשערה.

בגדול, אני די מסכים איתך.
ציינתי שמדובר בנוהג שלא צץ אתמול וכמובן שיהיה צריך לחשוב איך נוהגים מעתה והילך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2014, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
עמוס הראל ב"הארץ" רומז על התקדמות בחקירה והערכה פסימית באשר לתוצאות:

ציטוט:
החטיפה בגדה: כוחות הביטחון מתחילים לכרסם במעטפת החיצונית של החוטפים

כמעט 48 שעות לאחר חטיפת שלושת תלמידי הישיבה בגוש עציון, הולכות ומתחזקות שתי הנחות יסוד, הנשענות גם על ניסיון העבר בתקריות דומות: האחת - שזרועות הביטחון עשויות להגיע לפענוח הפרשה במהירות יחסית. השנייה - שהדבר אינו משפר בהכרח את הסיכויים שהחטיפה תסתיים בכי טוב. למרות הזהירות שמשדרים ראשי מערכת הביטחון בדבריהם באשר לגורלם של שלושת החטופים, נראה שאין הרבה מקום לאופטימיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2014, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
החטופים לא אפסים, מה הם? ילדים בני 15? מה הם יודעים מהחיים שלהם? מי שנתן להם חינוך ומי שלימד אותם שהם בעלי הבית הוא אפס. אפס חסר אחריות ומגיע לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2014, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה כתב:
החטופים לא אפסים, מה הם? ילדים בני 15? מה הם יודעים מהחיים שלהם? מי שנתן להם חינוך ומי שלימד אותם שהם בעלי הבית הוא אפס. אפס חסר אחריות ומגיע לו.

אני בכיף הייתי מחליף אותך עם הילדים הקדושים האלה, חתיכת ילד קקי מטומטם שצריך לכלוא את ההורים שלו על זה שהביאו אותך לעולם.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2014, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
קדושים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 יוני 2014, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה אוהבים אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2014, 00:36 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
קדושים?

شهيد. ברבים-شهداء.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2014, 04:08 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
עובדיה כתב:

אני בכיף הייתי מחליף אותך עם הילדים הקדושים האלה, חתיכת ילד קקי מטומטם שצריך לכלוא את ההורים שלו על זה שהביאו אותך לעולם.

וחוץ מלבלבל את השכל אתה יודע גם לענות לעניין? או שביקשתי יותר מדי מאופיסר ברביידי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2014, 06:18 
סמל אישי של המשתמש
מענה מטופש לאיחול מטופש ("מגיע להם"). ככה זה בתחרות זריקת קקי, אין צד שיוצא מטומטם פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2014, 09:34 
Officer Barbrady כתב:
עובדיה כתב:

תשמור על השפה שלך יא מתלהם לא מפותח, מספיק לשמוע את הדעות שלך בלי שתקלל, חתיכת חצוף. בגלל ההורים של הילדים המסכנים האלה(שידעו שהם הולכים לתפוס טרמפים!! בלילה!!) כל המדינה והעם שלך יסבול. אז כן, חוסר אחריות זה אנדרסטייטמנט.
ואם אתה חושב אחרת אז אתה מוזמן לקחת מקל ותרמיל וללכתלתפוס טרמפים בשטחים להנאתך, נראה כמה בטוח תרגיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2014, 09:47 
אני לא מבין את אלה שמנסים להאשים את הילדים (או את ההורים שלהם), כאילו אי אפשר לחטוף ילדים גם בלי שיקחו טרמפים.

הם מסכנים וקורבנות של מציאות מחורבנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 יוני 2014, 10:05 
גם אפשר להידרס כשאתה עובר במעבר חצייה ומסתכל שמאלה וימינה. לא רק כשאתה רץ לכביש מהיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2014, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
ברור שזו אשמתם, של מציאות החיים שהם בחרו לחיות בה ובעיקר - של תפיסת העולם המשיחיסטית ההזויה שהם דבקים בה שממנה נגזרת התנהלות יום-יומית מופקרת וחסרת אחריות, אבל מפה ועד לומר "מגיע להם!" המרחק הוא רב.

צר לי עליהם - על הילדים ועל משפחותיהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2014, 10:26 
לא תתפוס אותי כתב:
אני לא מבין את אלה שמנסים להאשים את הילדים (או את ההורים שלהם), כאילו אי אפשר לחטוף ילדים גם בלי שיקחו טרמפים.

ברור שאפשר, הילדים מסכנים, ההורים מטומטמים.
מי מגדל את הילד שלו בשכנות לאנשים שאתה מחשיב אותם לאויבים שלך? איך, זה לא נתפס בכלל, איך מקובל שם לתפוס טרמפים.
אני בתל אביב באמצע הלילה פוחד לתפוס טרמפ.

בגלל שזה חטיפה של ילדים זה מזעזע, אבל בגדול, פיגוע בחברון מזיז לי הרבה פחות מפיגוע באשקלון. מי שחי שם זה אנשים שהחליטו לחיות את הסכסוך יום יום מתוך בחירה, ורק מלבים אותו יותר בכל יום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2014, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
העבק.

ארהב והעולם הכירו בממשלת פתח-חמס החדשה. ישראל הובכה והובסה מדינית.
על מנת להוכיח לעולם שהממשלה החדשה היא טרוריסטית, העלימה ישראל שלושה נערים ויוצרת עליהום עולמי נגד אבו מאזן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חברון
הודעהפורסם: 15 יוני 2014, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

מי מגדל את הילד שלו בשכנות לאנשים שאתה מחשיב אותם לאויבים שלך? איך, זה לא נתפס בכלל, איך מקובל שם לתפוס טרמפים.

בגלל שזה חטיפה של ילדים זה מזעזע, אבל בגדול, פיגוע בחברון מזיז לי הרבה פחות מפיגוע באשקלון. מי שחי שם זה אנשים שהחליטו לחיות את הסכסוך יום יום מתוך בחירה, ורק מלבים אותו יותר בכל יום.

כפיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2014, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק ששובו לפורום של "עובדיה" בנוסף ל"שבתאי יחבס" מהווה תוספת כוח חשובה לזרם המליטנטי שהוא קונטרה לאופיסר ברדלס,קומוניסים ושאר חברי ז'אנר כלגנו"ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2014, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה כתב:

3 ילדים נחטפו, מדגיש ילדים, ומה שמעניין אותך זה להאשים אותם ואת המשפחה שלהם ?
בושה שאתה חלק ממדינת ישראל. וזה עוד בצורה הכי מתונה שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 יוני 2014, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
איזה באסה לעובדיה. תמיר אמר שזו בושה שהוא חלק ממדינת ישראל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2014, 12:31 
NARKOTIKA כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

אני מתכוון יותר לעניין הטרמפים. נהיה מן עליהום כזה על הנערים, כאילו הם המציאו את הטרמפים או שחוטפים אנשים רק כשהם עולים על טרמפ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2014, 12:53 
NARKOTIKA כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

תצאו רק רגע מהאג'נדות הפוליטיות וממה שאתם חושבים על השטחים.
שלושה נערים נלקחו נגד רצונם באלימוץ בלי שעשו שום דבר רע למישהו ולא ידוע מה קורה איתם עכשיו.
לא ברור אם הם חיים או מתים, אם מתעללים בהם או בכלל מה המצב שלהם.
אני לא מבקש מכם להתפלל עליהם או אפילו להתעצב, אבל זה ממש לא הזמן לדבר על אשמת ההורים או על תרבות הנסיעה בטרמפים. יש בזה מידה רבה של חוסר רגישות.

(ואני לא פונה לחיות כמו 'עובדיה' שמרגיש תחושת צדק ושמחה לאיד כלפי הורים שהילדים שלהם חטופים ומצבם לא ידוע, אלא לרוב היותר שפוי באשכול.)

נערך לאחרונה על ידי אחד עם כיפה בתאריך 15 יוני 2014, 12:56, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2014, 12:54 
http://mekomit.co.il/%D7%97%D7%99%D7%99%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%93%D7%91%D7%A8-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%9B%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A9/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2014, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
אחד עם כיפה כתב:
בלי שעשו שום דבר רע למישהו
רק תיקון טעות קלה שלך: המתנחבלים, כולם כולל כולם, גורמים להמון סבל להרבה מאד אנשים על בסיס יומי.
לפי ההגדרות הבינלאומיות הם כולם פושעי מלחמה (וגם אני, על זה ששמרתי במילואים על התנחבלויות).

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2014, 12:59 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
אחד עם כיפה כתב:
בלי שעשו שום דבר רע למישהו
רק תיקון טעות קלה שלך: המתנחבלים, כולם כולל כולם, גורמים להמון סבל להרבה מאד אנשים על בסיס יומי.
לפי ההגדרות הבינלאומיות הם כולם פושעי מלחמה (וגם אני, על זה ששמרתי במילואים על התנחבלויות).

נו באמת איציק..
הילדים לא אשמים בכלום גם אם הוריהם פושעי מלחמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1028 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: