Maor7 כתב:
נחש סולידי כתב:
MANDALA כתב:
מי שכתב את ההודעה על שחרור החטופים הוא אדם נאלח.
ואני לא אהיה פה כל השבת, אז אחסוך לכם תגובות אפשריות.
להאשים את הנערים בלקיחת טרמפים זה בערך כמו להאשים נשים שנאנסו על לבוש לא צנוע.
מקווה שישתחררו עוד היום
לתפוס טרמפים מאחורי הקו הירוק זה חתיכת סיכון, ורק אדיוט ייקח את הסיכון הזה. עזוב חטיפה, כל רכב יכול לעלות עליך ולהמשיך לנסוע כאילו כלום. האירוע הזה לא מפתיע, הכל זה חלק מהחשיבה המשיחית של יהודי השטחים, שהכל פה שלנו, כלום לא יקרה לנו ואנחנו נמשיך לנהל חיים נורמטיבים סביב רוב של ערבים, וכל עם ישראל יעשה מילואים וישמור עלינו.
מעניין מה יקרה עם החוק החדש של בנט לגבי שחרור המחבלים.
אני גרתי שנים מאחורי הקו הירוק. אתם אולי לא מבינים את ה"שיטה" אבל באמת שאין ברירה. אין תחבורה, אין רכבות, אין מוניות ספיישל. זו הדרך לנוע ממקום למקום. כמו שבאפריקה עולים על פילים ובמדבר עולים על גמלים, בקו הירוק עולים על טרמפים. להגיד שזה טוב? לא ברור שלא, אבל תבינו שהילדים האלה נולדו לעולם כזה. לשיטה הזאת. זה לא חלק מחשיבה משיחית או כל שטות אחרת שאתה מאכיל את עצמך.
אני לא יודע על אילו שנים אתה מדבר אבל כששירתתי בשטחים, לא היה חסר תחבורה ציבורית מסודרת ומאורגנת.
ולגבי הטרמפים והעוללים המסכנים שנולדו לעולם הקשה והאכזר הזה, אם אתה לא חי בגבולות של המדינה שלך, מה לעזאזל אתה חושב שאתה עושה כשאתה תופס טרמפים? אז או שהם לא ממש חכמים, או שההורים/חברים/סביבה שלהם נתנו להם את הבטחון להרגיש כל כך בנוח להסתובב שם בחופשיות. עצוב לי על הילדים האלו. עצוב לי שעכשיו המדינה צריכה להתמודד עם עוד חטופים, לשחרר עוד מחבלים, לגרום למשפחות שכולות כאב עצום וכל זה בגלל טמטום.
מקווה שיחזרו הביתה בשלום ולא נדע מקרים שכאלה יותר.