בר קולמוסא כתב:
GATE7 כתב:
שחקן מוכח היה פעם שחקן לא מוכח אתה יודע. שחקנים מוכחים לא עוברים את גיל 16 ואז מתחילים להיות מצטיינים בקבוצות בליגת העל.
לפי השיטה שלך זהבי למשל שהוא הדוגמא הכי טובה שאני יכול לחשוב עליו לא היה לעולם משחק בליגת העל.
כי זהבי כשהוא עלה להרכב היה אפס מאופס ורק אחרי הרבה זמן יחסית בהרכב הראה ניצוצות של שחקן.
חלק מהסיכון זה להביא שחקנים שאולי לא יהפכו להיות כוכבים גדולים אבל הסיכון הזה הוא אותו סיכון עם שחקני עבר גדולים כמו שאתה יודע.
כל מה שזה מראה זה על מערך סקאוטינג רדוד ואינפנטילי כמו שמישהו פה אמר שגם אוהד ממוצע יכול לנהל אותו. תביא את השחקנים שכבר הוכיחו את עצמם.
ד"א מכבי לא עשו את זה רק בשנתיים האחרונות כבר 10 שנים לפחות שהם עושים את השיטה הזו, למה יש לי תחושה שלא היללת את השיטה הזו לפני כמה שנים שהם לא היו בשיא?
שיטת הגלאקטיקוס הידועה פיתאום זו השיטה הכי טובה להצליח אה?
למה שמכבי יביאו כשרונות פוטנציאלים, מה זה מנג'ר??
יש להם כסף להביא כשרונות מוכחים ו11 קבוצות נוספות שיכולות לטפח עבורן כשרונות פוטנציאלים כך שיהיו מוכנים לקליטה במכבי. אתה חושב שאת קרוייף מעניין אם הוא "גילה" או "הכשיר" את זהבי או טיבי או נאתכו לדוגמא? בשביל זה יש מועדונים עניים יותר, בלי לוקסוס של לקנות את הישראלים הטובים בשוק, שחייבים לקחת הימור על שחקנים צעירים (ומבטיחים או לא מבטיחים, זה כבר תלוי במועדון).
אתה באמת חושב שאם היה לנו כסף כמו מכבי היינו מביאים את שובל גוזלן? או זגורי? או חנן ממן?
היינו מביאים את כיאל ונאתכו ומליקסון ושכטר. כמו שקבוצה גדולה צריכה להתנהג.
בחיי תקרא את ההודעה שלך ואז תגיד לי "מה זה מנג'ר"
נביא את כיאל נאתכו מליקסון ושכטר!!!!! בחיי אתה גאון כדורגל . הבאת את שכטר עונה שעברה לא?
אתה יכול להיות אחלה מאמן נבחרת ישראל אתה יודע?
הפועל של הדאבל לפני שהייתה הפועל של הדאבל שכולם מהללים התחזקה בשחקנים מכפ"ס!! שירדה ליגה באותה עונה! משחקן נוער שעלה בתור מחליף בגלל שחקן אחר נפצע ולא נשכח את השוער הכי גדול שהיה כאן בכל הזמנים וינסנט אניימה הגדול! שהגיע לא לא מליון, מבני יהודה.
זה לא העניין של כסף או הקטע של לגלות את הצעירים העניין הוא שהשחקנים האלה הם הדור הבא והם יביאו אליפות לקבוצה שתחזיק בהם ואם הקבוצה שתיקח אליפות תנצל את זה בצורה טובה היא תוכל להתמודד על עוד כמה אליפויות במשך כמה שנים.
ההימור הגדול שכמעט גמר לך את הקבוצה היה להביא את שכטר. אם היית מביא עוד 4 שחקנים כמו זגורי ודגני היית יכול להתמודד על האליפות אתה לא מבין?
זה לא אומר שלקנות שחקנים שכבר הוכיחו את עצמם זו טעות כזו גדולה אבל זה לא שיטה שתחזיק את עצמה לאורך זמן ולא היא לא מבטיחה תוצאות כי זה
לא מנג'ר.