תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 12:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 960 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 32  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל 8.6-דיונים
הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 16:02 
יהלום אדום כתב:
מידע על הפועל, חדשות על שמעון הרוש בנתניה או רב"ש בפ"ת סתם מפתחות תקוות שוא

ההודעה הכי חשובה שנכתבה השבוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 16:04 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
GATE7 כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
חס וחלילה לא פוגע קשות. פוגעים בי אנשים כמוך שמוציאים משפט כזה מטומטם מהמקלדת "גם כשהם שולטים הם בדיחה".
מה הבדיחה כאן בדיוק? ניסית להיזכר איך נראו השנתיים האחרונות שלנו?
אם יבוא מחר אוליגרך ויקנה את הפועל, ונרכוש את טיבי, גרסיה, אלברמן, בן-הרוש, אלירן עטר ודאבור ונזכה באליפות. אתה תגיד שזו בדיחה? לא נראה לי

להביא שחקנים שהיו טובים בהפועל זו לא הבדיחה.
הבדיחה היא שאחרי 3-4 שנים הם עדיין עושים את זה.
במקום ללכת לאיגיבור הם היו יכולים לחפש את "האיגיבור" שהגיע אלינו באותה עונה. מדובר פה בשחקן זר לא ישראלי למרות שגם ישראלים יש עם פוטנציאל לא מבוטל.
במקום להביא זהבים כל הזמן לשמור על שחקן כמו דאבור, או לחפש את "זהבי" לפני שהיה ערן זהבי הידוע לשמצה.
מבחינתי עם תקציב כמו שלהם וצוות מקצועי כמו שלהם לקנות את הכוכבים הכי גדולים בליגה זו בדיחה כן.
להזכיר לך שכל אותם שחקני הדאבל היו כמעט כלום כשהם הגיעו להפועל?
מי היה זהבי שהוא התחיל לשחק בהפועל? מי היה שכטר? זה מראה על התנהלות שכונתית כמעט כמו מה שאני מצפה מברקוביץ' (למרות שבנתיים כנראה בגלל התקציב הנמוך הוא פונה לפתרונות יצירתיים יותר)

בעונת הדאבל שלנו לא בנינו קבוצה של שחקני נבחרת ישראל. הם סוג של נוצרו באותה עונה.
בסופו של דבר יגמרו השחקנים שהיו בדאבל ומה אז יעשה מערך הסקאוטינג המהולל של מכבי? יעבור לשחקנים של השנה אחרי למשל.

שמע בנאדם, אין לי מושג מה אתה רוצה ומה בדיוק הבעיות שלך,
ככה זה עובד בעולם - קבוצות עם כסף מביאות שחקנים מוכחים (לרוב מיריבות) ולא שחקני נוער, וזה מביא להן תארים. אם אתה חושב שזו בדיחה אתה מוזמן ללכת לצחוק גם על ריאל מדריד, מיאמי היט, ביירן מינכן, ברצלונה, יונייטד, סיטי וכיו"ב. כל עוד לא מדובר באיזה סמל של יריבה או שחקן שנוא שמחקתי לנצח (ע"ע זהבי), מעניין לי את התחת איפה השחקן היה ומתי, וכמה חברים ששיחקו איתו יחד בגן באו יחד איתו.

כן גם אותי זה לא מעניין. אני רואה שאתה מתקשה להבין.
לא איכפת לי אם הוא היה בהפועל או לא. אני לא אחזור שוב על כל מה שכתבתי אז תקרא שוב אם אתה באמת לא מבין.

וזה שאנחנו בדיחה בזמן האחרון לא אומר כלום ואני לא צריך להתנצל על זה. מדובר על קבוצה עם נקודת פתיחה הרבה יותר טובה משלנו - בחסד ולא בזכות. שנכון לעכשיו לא מוכיחה מבחינתי בשום צורה עליונות משמעותית על הליגה.
אם הם היו מתנהלים נכון הם לא היו חוזרים שוב ושוב לשמות גדולים מהעבר אלה מביאים שחקנים עם פוטנציאל לא ממומש ויש פה ה-מ-ו-ן כאלה.
ולא לא צריך לבנות את כל הקבוצה על נוער אבל בוא נגיד שלפי שיטת הרכש של מכבי שחקן כמו דאבור שהיה חוליה כנראה לא מספיק עיקרית בקבוצה שלהם עוד שנה יהיה הרכש הכי גדול שלהם - זה טמטום וזו בדיחה כן.

אני באמת מתאמץ ועדיין לא מצליח את ההגיון שלך.
למה שקבוצה שיש לה את האמצעים לקנות את השחקנים הכי טובים בארץ בשיא שלהם ועם עוד הרבה שנים לתת (ובנוסף גם יש לה את האופי הדורסני בשביל ממש לעשות את זה אבל זה לא רלוונטי) תתפשר על פוטנציאלים לא ממומשים?
אם יש לך שחקן מוכח ביד ושחקן לא מוכח שאתה יכול להביא אתה תבחר בלא מוכח?

מקרה דאבור הוא דווקא לא רלוונטי.
דאבור דווקא כן היה מוכח ועובדה שהם עשו עליו יופי של כסף על מכירה לאירופה, שזה מקור פרנסה חשוב לקבוצות ישראליות (במיוחד כשהשחקן מבקש) גם אם הן בבעלות מיליארדר.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
עמותת האדומים כתב:
אירוע פתיחת עונת 2014/15 יוצא לדרך!

לאחר ההצלחה הגדולה של אירוע פתיחת העונה בקיץ שעבר, אנו ממשיכים לייצר מסורת בה כל משפחת הפועל פותחת עונה בכייף. יותר מ- 1,600 אדומים מכל הגילאים ומכל הארץ הגיעו ל'חודורוב' בקיץ שעבר- הם זכו בפרסים, נפגשו עם שחקני הקבוצה, שיחקו מול כוכבי העבר ובעיקר נהנו- הפעם אנחנו מקווים לשדרג את האירוע עוד יותר.

לטובת הצלחת האירוע אנו זקוקים לעזרתכם! אוהדים המעוניינים לסייע לנו בתכנון, בהפקה, בהפעלות, בגיוס פרסים וספונסרים- כולם מוזמנים לסייע, כל אחד על פי יכולתו וכשרונו. פנו אלינו במייל info@haadumim.com

מזומנים להיזכר באירוע הקודם בסרטון --> http://bit.ly/1s5l8W5
ובתמונות --> http://on.fb.me/1l88U5r

אני מבין שכבר התייאשתם מהנסיונות להשגיח על זה שתהיה לנו קבוצה בעונה הבאה אז אפשר להתעסק בדברים החשובים באמת.
אילו שחקנים יגיעו הפעם?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 16:14 
ItaiH6 כתב:
עמותת האדומים כתב:

לאחר ההצלחה הגדולה של אירוע פתיחת העונה בקיץ שעבר, אנו ממשיכים לייצר מסורת בה כל משפחת הפועל פותחת עונה בכייף. יותר מ- 1,600 אדומים מכל הגילאים ומכל הארץ הגיעו ל'חודורוב' בקיץ שעבר- הם זכו בפרסים, נפגשו עם שחקני הקבוצה, שיחקו מול כוכבי העבר ובעיקר נהנו- הפעם אנחנו מקווים לשדרג את האירוע עוד יותר.

לטובת הצלחת האירוע אנו זקוקים לעזרתכם! אוהדים המעוניינים לסייע לנו בתכנון, בהפקה, בהפעלות, בגיוס פרסים וספונסרים- כולם מוזמנים לסייע, כל אחד על פי יכולתו וכשרונו. פנו אלינו במייל info@haadumim.com

אני מבין שכבר התייאשתם מהנסיונות להשגיח על זה שתהיה לנו קבוצה בעונה הבאה אז אפשר להתעסק בדברים החשובים באמת.
אילו שחקנים יגיעו הפעם?

צא כבר מהסרט שהעמותה יכולה או צריכה להשפיע על הקבוצה בעונה הבאה. הרבה יותר רלוונטי והגיוני להתעסק בהפקה של ארוע פתיחת עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
ItaiH6 כתב:
עמותת האדומים כתב:

אילו שחקנים יגיעו הפעם?

צא כבר מהסרט שהעמותה יכולה או צריכה להשפיע על הקבוצה בעונה הבאה. הרבה יותר רלוונטי והגיוני להתעסק בהפקה של ארוע פתיחת עונה.

מה גם שאין קשר בין שני הדברים, והם לא באים אחד על חשבון השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 16:18 
ItaiH6 כתב:
עמותת האדומים כתב:

אילו שחקנים יגיעו הפעם?

וואלה.
מה היית עושה במקומם?
ולמה זה חייב לבוא אחד על חשבון השני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 16:22 
ItaiH6 כתב:
GATE7 כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
GATE7 כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
חס וחלילה לא פוגע קשות. פוגעים בי אנשים כמוך שמוציאים משפט כזה מטומטם מהמקלדת "גם כשהם שולטים הם בדיחה".
מה הבדיחה כאן בדיוק? ניסית להיזכר איך נראו השנתיים האחרונות שלנו?
אם יבוא מחר אוליגרך ויקנה את הפועל, ונרכוש את טיבי, גרסיה, אלברמן, בן-הרוש, אלירן עטר ודאבור ונזכה באליפות. אתה תגיד שזו בדיחה? לא נראה לי

להביא שחקנים שהיו טובים בהפועל זו לא הבדיחה.
הבדיחה היא שאחרי 3-4 שנים הם עדיין עושים את זה.
במקום ללכת לאיגיבור הם היו יכולים לחפש את "האיגיבור" שהגיע אלינו באותה עונה. מדובר פה בשחקן זר לא ישראלי למרות שגם ישראלים יש עם פוטנציאל לא מבוטל.
במקום להביא זהבים כל הזמן לשמור על שחקן כמו דאבור, או לחפש את "זהבי" לפני שהיה ערן זהבי הידוע לשמצה.
מבחינתי עם תקציב כמו שלהם וצוות מקצועי כמו שלהם לקנות את הכוכבים הכי גדולים בליגה זו בדיחה כן.
להזכיר לך שכל אותם שחקני הדאבל היו כמעט כלום כשהם הגיעו להפועל?
מי היה זהבי שהוא התחיל לשחק בהפועל? מי היה שכטר? זה מראה על התנהלות שכונתית כמעט כמו מה שאני מצפה מברקוביץ' (למרות שבנתיים כנראה בגלל התקציב הנמוך הוא פונה לפתרונות יצירתיים יותר)

בעונת הדאבל שלנו לא בנינו קבוצה של שחקני נבחרת ישראל. הם סוג של נוצרו באותה עונה.
בסופו של דבר יגמרו השחקנים שהיו בדאבל ומה אז יעשה מערך הסקאוטינג המהולל של מכבי? יעבור לשחקנים של השנה אחרי למשל.

שמע בנאדם, אין לי מושג מה אתה רוצה ומה בדיוק הבעיות שלך,
ככה זה עובד בעולם - קבוצות עם כסף מביאות שחקנים מוכחים (לרוב מיריבות) ולא שחקני נוער, וזה מביא להן תארים. אם אתה חושב שזו בדיחה אתה מוזמן ללכת לצחוק גם על ריאל מדריד, מיאמי היט, ביירן מינכן, ברצלונה, יונייטד, סיטי וכיו"ב. כל עוד לא מדובר באיזה סמל של יריבה או שחקן שנוא שמחקתי לנצח (ע"ע זהבי), מעניין לי את התחת איפה השחקן היה ומתי, וכמה חברים ששיחקו איתו יחד בגן באו יחד איתו.

כן גם אותי זה לא מעניין. אני רואה שאתה מתקשה להבין.
לא איכפת לי אם הוא היה בהפועל או לא. אני לא אחזור שוב על כל מה שכתבתי אז תקרא שוב אם אתה באמת לא מבין.

וזה שאנחנו בדיחה בזמן האחרון לא אומר כלום ואני לא צריך להתנצל על זה. מדובר על קבוצה עם נקודת פתיחה הרבה יותר טובה משלנו - בחסד ולא בזכות. שנכון לעכשיו לא מוכיחה מבחינתי בשום צורה עליונות משמעותית על הליגה.
אם הם היו מתנהלים נכון הם לא היו חוזרים שוב ושוב לשמות גדולים מהעבר אלה מביאים שחקנים עם פוטנציאל לא ממומש ויש פה ה-מ-ו-ן כאלה.
ולא לא צריך לבנות את כל הקבוצה על נוער אבל בוא נגיד שלפי שיטת הרכש של מכבי שחקן כמו דאבור שהיה חוליה כנראה לא מספיק עיקרית בקבוצה שלהם עוד שנה יהיה הרכש הכי גדול שלהם - זה טמטום וזו בדיחה כן.

אני באמת מתאמץ ועדיין לא מצליח את ההגיון שלך.
למה שקבוצה שיש לה את האמצעים לקנות את השחקנים הכי טובים בארץ בשיא שלהם ועם עוד הרבה שנים לתת (ובנוסף גם יש לה את האופי הדורסני בשביל ממש לעשות את זה אבל זה לא רלוונטי) תתפשר על פוטנציאלים לא ממומשים?
אם יש לך שחקן מוכח ביד ושחקן לא מוכח שאתה יכול להביא אתה תבחר בלא מוכח?

מקרה דאבור הוא דווקא לא רלוונטי.
דאבור דווקא כן היה מוכח ועובדה שהם עשו עליו יופי של כסף על מכירה לאירופה, שזה מקור פרנסה חשוב לקבוצות ישראליות (במיוחד כשהשחקן מבקש) גם אם הן בבעלות מיליארדר.

שחקן מוכח היה פעם שחקן לא מוכח אתה יודע. שחקנים מוכחים לא עוברים את גיל 16 ואז מתחילים להיות מצטיינים בקבוצות בליגת העל.
לפי השיטה שלך זהבי למשל שהוא הדוגמא הכי טובה שאני יכול לחשוב עליו לא היה לעולם משחק בליגת העל.
כי זהבי כשהוא עלה להרכב היה אפס מאופס ורק אחרי הרבה זמן יחסית בהרכב הראה ניצוצות של שחקן.
חלק מהסיכון זה להביא שחקנים שאולי לא יהפכו להיות כוכבים גדולים אבל הסיכון הזה הוא אותו סיכון עם שחקני עבר גדולים כמו שאתה יודע.
כל מה שזה מראה זה על מערך סקאוטינג רדוד ואינפנטילי כמו שמישהו פה אמר שגם אוהד ממוצע יכול לנהל אותו. תביא את השחקנים שכבר הוכיחו את עצמם.
ד"א מכבי לא עשו את זה רק בשנתיים האחרונות כבר 10 שנים לפחות שהם עושים את השיטה הזו, למה יש לי תחושה שלא היללת את השיטה הזו לפני כמה שנים שהם לא היו בשיא?
שיטת הגלאקטיקוס הידועה פיתאום זו השיטה הכי טובה להצליח אה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 16:28 
כן אה. כי שמות כמו בדש, טיבי וראדי פשוט היו סופרסטארים מטורפים לפני שהגיעו למכבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 16:30 
הרגתם תאשכןל מידע טינופות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 16:36 
אדום כתב:
כן אה. כי שמות כמו בדש, טיבי וראדי פשוט היו סופרסטארים מטורפים לפני שהגיעו למכבי...

טיבי הגיע למכבי אחרי עונת שיא בק"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל 8.6-דיונים
הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 16:49 
סמל אישי של המשתמש
Violet כתב:
עמותת האדומים כתב:

גם השנה יהיה משחק ראווה?

לא יודעים עדיין. גם באירוע הזה נכבד את שחקני העבר בצורה כלשהי, יכול להיות שבמשחק ראווה.
פגישת התנעה תערך בימים הקרובים. כאמור מי שרוצה לתרום מזמנו למען הצלחת והפקת האירוע, יותר ממוזמן.

ItaiH6 כתב:
עמותת האדומים כתב:
אני מבין שכבר התייאשתם מהנסיונות להשגיח על זה שתהיה לנו קבוצה בעונה הבאה אז אפשר להתעסק בדברים החשובים באמת. אילו שחקנים יגיעו הפעם?

אין קשר בין הדברים. אתה מוזמן להגיע לאסיפת חברים ב26.6 בבית הצנחן ולשמוע יותר
על פעילות העמותה בכל הגזרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 16:54 
GATE7 כתב:

שחקן מוכח היה פעם שחקן לא מוכח אתה יודע. שחקנים מוכחים לא עוברים את גיל 16 ואז מתחילים להיות מצטיינים בקבוצות בליגת העל.
לפי השיטה שלך זהבי למשל שהוא הדוגמא הכי טובה שאני יכול לחשוב עליו לא היה לעולם משחק בליגת העל.
כי זהבי כשהוא עלה להרכב היה אפס מאופס ורק אחרי הרבה זמן יחסית בהרכב הראה ניצוצות של שחקן.
חלק מהסיכון זה להביא שחקנים שאולי לא יהפכו להיות כוכבים גדולים אבל הסיכון הזה הוא אותו סיכון עם שחקני עבר גדולים כמו שאתה יודע.
כל מה שזה מראה זה על מערך סקאוטינג רדוד ואינפנטילי כמו שמישהו פה אמר שגם אוהד ממוצע יכול לנהל אותו. תביא את השחקנים שכבר הוכיחו את עצמם.
ד"א מכבי לא עשו את זה רק בשנתיים האחרונות כבר 10 שנים לפחות שהם עושים את השיטה הזו, למה יש לי תחושה שלא היללת את השיטה הזו לפני כמה שנים שהם לא היו בשיא?

למה שמכבי יביאו כשרונות פוטנציאלים, מה זה מנג'ר??
יש להם כסף להביא כשרונות מוכחים ו11 קבוצות נוספות שיכולות לטפח עבורן כשרונות פוטנציאלים כך שיהיו מוכנים לקליטה במכבי. אתה חושב שאת קרוייף מעניין אם הוא "גילה" או "הכשיר" את זהבי או טיבי או נאתכו לדוגמא? בשביל זה יש מועדונים עניים יותר, בלי לוקסוס של לקנות את הישראלים הטובים בשוק, שחייבים לקחת הימור על שחקנים צעירים (ומבטיחים או לא מבטיחים, זה כבר תלוי במועדון).
אתה באמת חושב שאם היה לנו כסף כמו מכבי היינו מביאים את שובל גוזלן? או זגורי? או חנן ממן?
היינו מביאים את כיאל ונאתכו ומליקסון ושכטר. כמו שקבוצה גדולה צריכה להתנהג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 17:06 
אחרי שלקחנו בקלות את ליגת הנעת הכדור, מה מצבנו בליגת הלהביא שחקנים טובים אבל לא מדי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 17:12 
נועם שחם כתב:
אדום כתב:

ומי בדיוק החשיב אותו כבלם הישראלי הטוב בליגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 17:23 
פתטיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 17:34 
עכשיו בכלל יהיו יחסי עבודה נהדרים בין המנג'ר למנהל מחלקת הנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 17:35 
סמל אישי של המשתמש
לפי מה ששמעתי יבחנו בימים הקרובים כ-150 שחקנים.
המועדון הזה הגיע לשפל שעוד לא היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 17:40 
נועם שחם כתב:
אדום כתב:

גם ראדי ובדש עברו למכבי בכושר הכי טוב בקריירה שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
נועם שחם כתב:
ItaiH6 כתב:
עמותת האדומים כתב:

אילו שחקנים יגיעו הפעם?

מה גם שאין קשר בין שני הדברים, והם לא באים אחד על חשבון השני.

אני דווקא כן הייתי מצפה שלגוף שמחזיק 20% מהבעלות על הקבוצה תהיה איזושהי מילה, גם אם לא המילה האחרונה או סוג כלשהו של מילה קובעת, בנוגע למה שקורה בקבוצה. בטח אם לבעלי 5%, 4% ו0% יש מילה שכן קובעת.
מהתפטרות של יושב ראש העמותה ועוד חבר ועד מנהל אני מבין שיש ייאוש מיכולת העמותה לתפקד כמו שהועד המנהל מצפה ממנה.
אותי מענין אילו שחקנים יגיעו לאירוע אם עד שייקבע תאריך לאירוע יכול להיות שבכלל לא יהיו שחקנים בקבוצה (אני בטוח שהמונים ינהרו למתחם להצטלם עם שובל גוזלן, אורי כהן ועידן שמש. לפחות לנצח יהיה את שי אבוטבול להצטלם איתו).

לפחות השאלה שלי העלתה את הפרט המעניין ועד עכשיו לא מיוחצן במיוחד שעוד שבועיים יש אסיפת חברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 17:49 
ציטוט:
הפועל ת"א למנהל מחלקת הנוער: "חזור לעבודתך"

המועדון האדום חזר בו מהחלטתו והודיע לאיתי מרדכי כי הוא אינו מפוטר. מנהלת מחלקת הנוער התנה את המשך דרכו בהתנצלות פומבית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 17:53 
Meitar כתב:
ציטוט:

המועדון האדום חזר בו מהחלטתו והודיע לאיתי מרדכי כי הוא אינו מפוטר. מנהלת מחלקת הנוער התנה את המשך דרכו בהתנצלות פומבית

אני לא חושב שלמועדון תהיה בעיה שהוא יתנצל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל 8.6-דיונים
הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 17:54 
סמל אישי של המשתמש
Meitar כתב:
ציטוט:

אז אם לא מתנצלים הוא... מתפטר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 17:58 
סמל אישי של המשתמש
לא קשור ממש להפועל אבל קראתי שחוץ מהרוש בנתניה רוצים את חוטבא. צמד חמד. תנחומיי לאוהדי היהלומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 18:04 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:

כל מה שזה מראה זה שיושב שם מישהו ומקבל החלטות הגיוניות על סמך רצון להצליח ולא על סמך אג'נדה משיחית של פיתוח שחקני נוער (שהם ממש לא יתנגדו לפתח אבל לא על חשבון הצלחה מקצועית) או מתן צ'אנסים לפוטנציאלים לא ממומשים או שחקנים שפג תוקפם (שאת זה הם דווקא כן עשו בתקופות הכסף הקודמות עם למשל מאור בוזגלו ולחילופין עם המנג'ר האהוב שלנו).

אני גם לא יודע כמה משחקים של הפועל ראית ב2009 עד 2011 אבל בערך כל פעם מהפעמים הלא רבות שהוא עלה מהספסל זהבי הכניס גול נצחון (לי זכורים המשחקים באורווה נגד שתי הפתח תקוואיות בשני משחקי חוץ רצופים. אני לא זוכר יותר מדי משחקים אחרים שהוא קיבל בהם דקות ב2009).
איזה אפס מאופס ואיזה אבטיח בראש שלך? מהדקות הראשונות שלו במדי הפועל ראו שהוא הולך להיות כוכב (גם אם יש כמה שעד היום טוענים שהוא לא באמת שחקן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
אם רב"ש רוצה את חרסיסיץ' שיביא את לידור כהן בתמורה ושלום על ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 18:08 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי שהוא חתם בביט"ר.
הכהן היחיד שנקבל ממנו זה אלרואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 18:09 
מרדכי הזה מותח את החבל טיפי יוצר מדי, מה עוד הוא רוצה שיוציאו להורג את ברקוביץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
ברקוביץ' יסכים להתנצל אם מרדכי ישתחווה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 18:15 
סמל אישי של המשתמש
איתי מרדכי דרש התנצלות כמו שברקוביץ' דרש שמישהו ישתחווה לו.
ציטוט:
במכתב ששלח פרקליטו של מרדכי להנהלת המועדון נכתב: "היום הודעתם למרשי באופן מפתיע באמצעות מר יניב משולם כי אתם חוזרים בכם מהודעת הפיטורים ואף הוריתם למרשי לשוב לעבודתו כרגיל... ככל והודעתכם על חזרה מפיטורים נעשתה בתום לב דורש מרשי שתלווה גם בפרסום בכלי התקשורת בין היתר על מנת להקטין את הנזק שנגרם למרשי ואת חוסר הוודאות שאופף את המשך העסקתו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 18:22 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
אם רב"ש רוצה את חרסיסיץ' שיביא את לידור כהן בתמורה ושלום על ישראל.

אם רב"ש רוצה אותו אז שיקח אותו וישלם לו את המשכורת לשחקן פח הזה, זה יספק אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 960 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 32  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: