עומרי קנדה כתב:
בוא תסתור אותי,תביא ציטוט של ברקוביץ' אומר שמחנה אימונים בחו"ל ומחלקת נוער שווים לתחת.
תביא הוכחה שאדם שהאג'נדה שלו לאורך שנים הייתה שצעירים צריך לשחק יותר ובעצמו הקים מחלקת נוער גדולה בנשר אמר שזה דבר מיותר.
אתה מוכיח בפעם האלף שאתה פה כדי לקדם איזה אג'נדה נגד מישהו או שלחלופין אין לך מושג.
אתה יודע, אתה באמת משהו מיוחד
אבל סתם בשביל הספורט בוא אני אענה לך כדי שתרגיש טוב עם עצמך
1. קודם כל עניתי למשתמש שרשם שמחלקות הנוער שוות פה לתחת. זה מצחיק אותי שבכל החלטה ביזיונית של ברקוביץ' עד כה קם פה מישהו ומכריז "מחלקות הנוער שוות לתחת", "מחנות בחו"ל זה סתם בזבוז ולא מועיל" כשבפועל במקום להתקדם אנחנו טסים אחורה.
2. האג'נדה של ברקוביץ' עד עכשיו שווה לאג'נדה של דודתי פרומה, מהסיבה הפשוטה שהוא עד עכשיו לא ניהל מועדון כדורגל (ותחסוך ממני את החודש שהוא ניהל את נתניה לפני שפוטר ואת הבצפר המצחיק שלו בנשר שכמוהו יש עשרות וממש לא מהווה קנה מידה לניהול מועדון בליגת העל). מה הוא אמר כשחקן או כפרשן או כעיתונאי או כחרטטן אצל אופירה מעניין את התחת. מה שקובע אלו הדברים שהוא עושה בפועל.
3. לפי
פעולותיו עד כה נראה בהחלט כי מחנה האימון בחו"ל ומחלקת הנוער של הפועל שווים בעיניו לתחת.
את מחנה האימון הוא ביטל (למרות שאפילו רוב קבוצות הלאומית טסות). למחלקת הנוער הוא רוצה למנות מנהל במשכורת של 5000 שקל.
נ.ב.
ממליץ לך ללכת לבדוק את הפירוש למילה "אג'נדה".
אתה משתמש בה יותר מידי כשנראה שאין לך באמת מושג מה היא אומרת