אדום נחמד כתב:
kobster כתב:
לירון האדום כתב:
קובסטר האם אתה חושב שחג׳ג׳ מעוניין למכור את הקבוצה ?
או שפשוט נח לו וכיף לו להיות בעלים של מועדון ״גדול״ עם מעט כסף?
כי בינתיים הוא מקבל פרסום חיובי ובחינם
אי אפשר למכור כרגע את הפועל, בפעם המאה אלף.
חג'ג' עושה את מה שרמון היה צריך לעשות לפני שנתיים, לנהל מועדון בהתאם ליכולות שלו ולהישאר מאוזנים עד שיגיע רוכש.
מה הוא מקבל מזה באמת שלא מעניין אותי, גם ככה אין מה להרוויח בכדורגל המגעיל שלנו חוץ מפרסום.
המבחן שלו יהיה קודם כל להביא את הפועל למצב שאפשר למכור אותה ואז לזוז הצידה במידה ויגיע בן אדם כזה. נראה מה הוא יעשה.
1. מספיק עם ההפחדות. הפועל יכולה להמכר אם היה מישהו שרוצה לקנות, והיה מי שרוצה למכור. כל הסיבוכים המשפטיים לא מרשיים אף אחד. כמה מליונים יותר או פחות לא ימנעו מרוכש פוטנציאלי לקנות. בשביל להחזיק מועדון כמו הפועל צריך הרבה יותר מהבור התקציבי שלנו בכל מקרה.
2. רמון לקח בקיץ הימור מושכל שהרוב כולל אתה הייתם בעדו. בנוסף, חג'ג' היה שותף לכל החלטה, ואתה משלה את עצמך אם אתה חושב שהוא לא.
3. לא מענין אותך מה חג'ג' מרוויח, אבל נורא עניין אותך כל השנה מה רמון ותאומים מרוויחים.
4. בסופו של יום, לא הייתי בקטע של מחאה רבתי בכל הנוגע לרמון, ולכן גישתי לא שונה גם לגבי חג'ג', אם כי אני עצבני טיפה יותר כשאני רואה מי המאמן מי המנג'ר ומי המגן השמאלי.
1. לא הפחדות, מציאות. הסיכוי למצוא אחד שישפוך הרבה כסף למספר גורמים שונים הוא קלוש ועובדה שגם כשהיו כאלה שהתעניינו הם נסוגו בהם אחרי שראו את הספרים ושמעו את הדרישות של רמון. מניח שגם אתה לא קונה את השטות הזו על רוכשים שנרתעו מהאוהדים.
2. אין לי בעיה עקרונית עם מישהו שלוקח הימור אבל יכול לכסות את ההימור הזה בעצמו ולא לגלגל אותו על האוהדים, השחקנים והעתיד הכלכלי של המועדון כמו שרמון עשה ביחד עם חג'ג'. תלך אחורה אפילו באשכול הזה ותראה שאני לא מוריד את האחריות מחג'ג' למצב שהגענו אליו. כנראה שגם הוא מבין שהמהלכים האלו היו שגויים והפועל צריכה לחיות לפי היכולות שלה במקום להגדיל גרעון ולקחת הלוואות ומקדמות מכל כיוון.
3. זה כבר איבד טעם בשלב מסוים ולא באמת משנה אם יש להם אינטרס להחזיק את המועדון. התוצאה היא אותה תוצאה.
4. מעולם לא חשבתי שצריכה להיות מחאה סטייל טביב אלא שהפתרון צריך להגיע מבפנים, ולא היה רחוק שזה יקרה. מני ויצמן החליט ללכת עם חג'ג', לטובת הפועל אני מקווה שזה יצליח. למיטב הבנתי אין עדיין מגן שמאלי..