תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 אוגוסט 2025, 07:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 131 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ה"מירוץ" לנשיאות המדינה
הודעהפורסם: 13 מאי 2014, 03:33 
סמל אישי של המשתמש
נדמה לי שאני זוכר שהיו מקרים שהנשיא בגרמניה סרב לחתום על חוקים, אבל עוד פעם, כל הדיון הזה על גרמניה לא ממש רלוונטי.
לגבי הטענה "זה מה שהעם רוצה", העם גם רוצה את ביבי, זה לא אומר שאני צריך בעד זה.

לא שזו הנקודה שהכי חשובה לי בעולם, אבל עכשיו נראה שיש הזדמנות, אז למה לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2014, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
פרסום ראשון של משה נוסבאום: פואד נחקר חמש שעות במשטרה בחשד לקבלת כספים שלא כחוק
https://twitter.com/amit_segal/status/4 ... 7192577024

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2014, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
גם בישראל הנשיא חותם על כל חוק. ואין בגרמניה למיטב ידיעתי מקבילה לוועדה למינוי שופטים. השופטים שם ממונים בגיל מאוד צעיר כי השפיטה היא מקצוע.
שורה תחתונה - אותן סמכויות כמו בישראל. לא קרוב - אפילו לא טיפ טיפה קרוב - למודל האמריקאי.
אני לא רואה בתפקיד של ראש מדינה פורמלי משהו שנורא קריטי לי אישית, אבל אם הרוב המכריע של אזרחי המערב תופסים את זה כמשהו שנורא חשוב להם, אני לא רואה אסון בכיבוד הנוהג הזה גם בארץ. לא מריח לא מסריח.

ברור שזה לא אסון, אף אחד גם לא מת מזה שראש הממשלה שלך טוחן גלידה על חשבונך.
זה פשוט נורא מיותר, בזבזני וחסר משמעות, שאני לא רואה סיבה לא לוותר על זה.
עריכה - רק הרגע ראיתי שההודעה מה23 במאי....

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2014, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
התחושה שלי הייתה שהסיבוב השני יהיה פואד וריבלין כאשר ריבלין ינצח בשני.אחרי כל הבאלגנים אני מאמין שזה לא ישתנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יוני 2014, 18:08 
סמל אישי של המשתמש
אלא אם הגיע מידע ממש טרי ומפתיע לידי המשטרה, אני ממש לא מבין מה היה דחוף לזמן את פואד לחקירה, ארבעה ימים לפני הבחירות לנשיאות.
זה מריח כמו חיסול פוליטי.
מעניין מי ולמה. אני מהמר על ליברמן שרוצה לשפר את הסיכוי של דליה איציק להגיע לסיבוב שני...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2014, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
דובראש כתב:
התחושה שלי הייתה שהסיבוב השני יהיה פואד וריבלין כאשר ריבלין ינצח בשני.אחרי כל הבאלגנים אני מאמין שזה לא ישתנה

לדעתי סיבוב שני ריבלין לא לוקח.
סיבוב שני, כשיש פחות מועמדים אנשים יצביעו נגד ולא בעד.
ולצערו של ריבלין, נתניהו בסוף תומך בו.
אני כעיקרון בעד לא פוליטיקאי. אבל אני יודע שאין סיכוי אז מהפוליטיקאים אני בעד ריבלין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 יוני 2014, 18:50 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
אלא אם הגיע מידע ממש טרי ומפתיע לידי המשטרה, אני ממש לא מבין מה היה דחוף לזמן את פואד לחקירה, ארבעה ימים לפני הבחירות לנשיאות.
מעניין מי ולמה. אני מהמר על ליברמן שרוצה לשפר את הסיכוי של דליה איציק להגיע לסיבוב שני...

אלדד יניב במום חזק מאוד עליו. ואחד הטורים שלו בוואלה ,על פואד , הוסר לאחר לחץ של פואד.
וזה עשה הרבה יותר רעש מאשר אם לא היה מוסר.
היו כמה עשרות כתבים פוליטיים(ולא) ששיתפו את הטור הזה וגם את זה שבא אחריו.
באותו טור אלדד יניב הביא כמה דוגמאות לשיטת עבודה דומה של פואד כמו במקרה סילבן (כשיש תחרות כלשהי על משרה או תפקיד המתמודד מול פואד מקבל חיסול פוליטי)
גם בחדשות 2 (אם אני לא טועה) הראו שהוא מהמר בהרבה בתי קזינו.
ויש דיבור על הבית שלו שנקנה ב9 מיליון שקל ומאיפה הכסף הזה הגיע.

בקיצור.. לדעתי לא חובה שזה חיסול פוליטי. הוא אחד מהיותר מושחתים.

הנה עוד משהו מהיום מאת אלדד יניב, כנראה (עוד לא הספקתי לקרוא) בעקבות הפרסום היום:
http://drucker10.net/?p=2176

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 יוני 2014, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
RaPPeR כתב:
סומך כתב:

אלדד יניב במום חזק מאוד עליו. ואחד הטורים שלו בוואלה ,על פואד , הוסר לאחר לחץ של פואד.
באותו טור אלדד יניב הביא כמה דוגמאות לשיטת עבודה דומה של פואד כמו במקרה סילבן (כשיש תחרות כלשהי על משרה או תפקיד המתמודד מול פואד מקבל חיסול פוליטי)

הנה עוד משהו מהיום מאת אלדד יניב, כנראה (עוד לא הספקתי לקרוא) בעקבות הפרסום היום:

אלדד יניב פרסם את הטור עליו לפני חודש או אפילו יותר. אם זימנו אותו על סמך זה. אז זה די בוודאות חיסול פוליטי. אני מקווה שזה על סמך מידע חדש, אחרת זה מאוד מטריד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2014, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
בוואלה אמרו ששמו עלה בחקירת הנמל ובענינו נחקר השותף של בן זקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2014, 19:57 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:

ב 2 אמרו שזה בגלל כספים שקיבל מבן אדם עשיר בשם ננקשבילי ומעוד מישהו שבכסף הזה הוא קנה את הבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2014, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
RaPPeR כתב:
r200 כתב:

ב 2 אמרו שזה בגלל כספים שקיבל מבן אדם עשיר בשם ננקשבילי ומעוד מישהו שבכסף הזה הוא קנה את הבית.

זה השותף של בן זקן ברוב עסקיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2014, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
בקיצור ריבלין הנשיא הבא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 יוני 2014, 22:11 
סומך כתב:
RaPPeR כתב:
סומך כתב:

אלדד יניב פרסם את הטור עליו לפני חודש או אפילו יותר. אם זימנו אותו על סמך זה. אז זה די בוודאות חיסול פוליטי. אני מקווה שזה על סמך מידע חדש, אחרת זה מאוד מטריד

למה חיסול פוליטי?
טוב מאד שעושים להם את זה בזמן שהכי מפריע להם. למה שיזמנו אותם לחקירה מתי שנוח להם? לחכות אחרי שהוא ייבחר?

שיחקרו מאיפה לכל עובדי המדינה האלה יש כסף לכל הנכסים האלה, ואחד אחד שיבזו אותם ברגעים הכי חשובים להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 יוני 2014, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
סומך כתב:
RaPPeR כתב:
סומך כתב:

למה חיסול פוליטי?
טוב מאד שעושים להם את זה בזמן שהכי מפריע להם. למה שיזמנו אותם לחקירה מתי שנוח להם? לחכות אחרי שהוא ייבחר?

שיחקרו מאיפה לכל עובדי המדינה האלה יש כסף לכל הנכסים האלה, ואחד אחד שיבזו אותם ברגעים הכי חשובים להם.

כנראה לא הסברתי את עצמי. אני בעד שכל פוליטיקאי מושחת (ונראה שפואד אחד המושחתים) יחטוף זובור וביזוי וימוצה איתו הדין.
אבל, כשפוליטיקאי מושחת נלקח לחקירה על נושא שכבר ידוע תקופה ארוכה ובתזמון כזה. זה קצת מחשיד. ומעורר אצלי אי נוחות גדולה לגלות שהמשטרה היא עוד כלי שרת בידי פוליטיקאים מושחתים, לסיכולים פוליטיים.

למרות שמסתמן שזה בעניין מעט שונה וכנראה באמת יש ממצאים חדשים. אז בכלל כל הדיון כנראה פחות רלוונטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יוני 2014, 23:38 
אני אישית מאד בעד לקחת לחקירה דווקא בתזמון כזה.
שהמושחתים יפחדו להעיז להתמודד על משהו בכלל.
אם מישהו מושחת, הבכי שלו על התיזמון שבו בוחרים לחקור את זה, לא מזיז לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 07 יוני 2014, 00:05 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אני אישית מאד בעד לקחת לחקירה דווקא בתזמון כזה.
שהמושחתים יפחדו להעיז להתמודד על משהו בכלל.
אם מישהו מושחת, הבכי שלו על התיזמון שבו בוחרים לחקור את זה, לא מזיז לי.

אתה מסתכל על הצד המושחת - וזה בהחלט לגיטימי לחקור אותו. ואפילו מומלץ בכל עת.
אבל כמו שסומך רשם, הבעיה בתזמון היא שבדר"כ מי שגורם לחקירה הזאת יש לו עיניין שהיא תצא לפועל עכשיו ברגע הנתון הזה.
זאת אומרת שבמקרה הרע, זה מעיד שיש לפחות עוד גורם אחד שהוא מושחת לפחות כמו זה שנחקר.
במקרה של פואד, אני לא בטוח שיש מושחת ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 יוני 2014, 13:02 
אז את המושחת השני מישהו אחר יפיל בבוא הזמן. אין לי בעייה עם זה.
זו הרתעה מצויינת, שכל מי שיש לו עבר כזה, שיחשוב אם בא לו להתמודד בכלל.
המדינה אמורה לחקור ולנבור בעבר של כל מי שמתמודד על תפקיד כזה, אם היא לא עושה את זה, שיפילו אחד את השני. בסדר גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2014, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
פואד בן אליעזר פורש מהמירוץ לנשיאות -
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4527683,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2014, 16:19 
סמל אישי של המשתמש
לירן כהן כתב:

ברוך שפטרנו .
שיצא לפנסייה כבר
מאחל לפואד לצאת נקי מהפרשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 יוני 2014, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
אלדד יניב מלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2014, 16:31 
האמת שיהיה זה רק ראוי שבשלב מסויים המשטרה או היועץ המשפטי לממשלה יסבירו למה מזמנים איש ציבור לחקירה שכזאת, על מעשים שהיו לכאורה לפני המון שנים, 4 ימים לפני הבחירות, כאשר ברור שהחקירה לא תניב שום תוצאות, לכאן או לכאן, לפני הבחירות. למה אי אפשר היה לעשות את זה לפני חודש או בעוד חודש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2014, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
האמת שיהיה זה רק ראוי שבשלב מסויים המשטרה או היועץ המשפטי לממשלה יסבירו למה מזמנים איש ציבור לחקירה שכזאת, על מעשים שהיו לכאורה לפני המון שנים, 4 ימים לפני הבחירות, כאשר ברור שהחקירה לא תניב שום תוצאות, לכאן או לכאן, לפני הבחירות. למה אי אפשר היה לעשות את זה לפני חודש או בעוד חודש?

לדברי אברמוביץ הפרשן של ערוץ 2 :

המידע התגלה בשני השבוע בעת חקירת פרשת נמל אשדוד . לא רצו לדחות את החקירה מחשש שיצטרכו לחקור נשיא מדינה מכהן או ניבחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2014, 16:59 
הסבר מעניין. האמת שאני מקווה שבמקרה מישהו נתקל במידע שכזה במקרה כשבוע לפני הבחירות.
ואגב, גם אם אלו העובדות המדוייקות אני חושב שההחלטה לחקור מישהו ביום שישי כשברור שלא יהיה שום ממצא לפני הבחירות היא שגויה. אם אי אפשר להשלים את החקירה במהירות (שבוע) אז בסופו של יום עדיף לתת למערכת הפוליטית לעשות את שלה גם אם זה אומר לחקור מישהו שנבחר לנשיא.

אם הפרשה הזאת לא תסתיים בכתב אישום (ורצוי הרשעה) אז זה יהיה די נורא. מועמד מוביל (שדעתי עליו לא ממש חשובה) נאלץ לפרוש בגלל חקירה בלי סיכוי להוכיח את חפותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2014, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
אלדד יניב: ח״כים ממפלגת העבודה צריכים לשאול את איציק שאלה פשוטה: מהיכן גייסת מליון דולר בפחות משנה
https://www.facebook.com/eldad.yaniv/po ... 7852796641

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2014, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
Guy Rolnik כתב:

דליה איציק מועמדת לתפקיד נשיאת המדינה - למה זה מגיע לנו?

פשוט מאוד - כמו בכל נושא, או תפקיד שלצידם כח והשפעה גם כאן - יש כוחות רבים, שרוצים שהיא תהיה בתפקיד - כוחות שרוצים להחזיר לעצמם את הכח הפוליטי שניטל מהם לאחרונה- המועדון של פוליטיקאים שקשורים עם בעלי ההון והתקשורת, שרידי מחנה אולמרט או פורום החווה, בסיוע נלהב של מו"ל ידיעות אחרונות, שמזה שנים תומך בדליה איציק.

המשפט האחרון שלה החרוט בזכרוננו נאמר על ידה ככל הנראה לא מזמן - כששאלו למה היא מסתופפת בצילם של טייקוני ערוץ 2 ומשמשת כדירקטורית ובתפקידים אחרים - היא ענתה -
"מה אתם רוצים, שאני אעבוד אצל עניים?"

מזל שלא הציעה גם לחלק להם עוגות. זוהי דליה איציק של היום- מסתופפת בצילם של בעלי הון ופוליטיקאים, מתומכותיו העיקריות של אהוד אולמרט - איתו עזבה לקדימה ואולי אם תתמנה לנשיאה- תוכל להעניק לו חנינה??

כי דליה איציק היא אישה תאבת כח וכבוד - מי שהיתה עסקנית מפלגתית ב - 35 השנים האחרונות, ונדחקה מהפוליטיקה מתכננת כבר כמה שנים את התפקיד הבא- תפקיד הנשיאה.
אך אם תעקבו אחר תרומתה לחברה הישראלית תיווכחו שקשה לזהות במה תרמה לתחום כלשהו לרבות התחומים הרבים בהם פעלה כשרה- מסחר ותעשייה, תקשורת ועוד. בעצם דעותיה חסרות משמעות ומעולם לא נשמע קולה בשום נושא ערכי חברתי או כלכלי.
להפך- כשפרצה המחאה החברתית הזדרזה והגנה על חברי אנשי המועדון- הון שלטון.
אכן היא עשתה דרך ארוכה מילדה ירושלמית לתפקיד יו"ר הכנסת אך כל זאת בעזרת חברים ומרפקים ושום דבר מעבר לכך- לא חזון ולא בשורה- עסקנות פוליטית במיטבה שזיהתה מהי דרך התנהלות הנכונה בפוליטיקה הישראלית: תחפש מיהו החזק ותתחנף אליו ואז תקבל גם אתה חלק בעוגת הניצחון. כך היא עברה כמו לוליינית קרקס מתמיכה במפלגת העבודה להערצה לאולמרט.. ובעזרתו גם קיבלה את התפקיד הנחשק של יו"ר הכנסת שבמסגרתו אף זכתה למלא את מקומו של נשיא המדינה, משה קצב לאחר שנבצר ממנו לשמש בתפקידו עקב האישומים נגדו ומשפטו וקודם כמחליפתו בנסיעותיו.

דליה איציק כבר זיהתה מזה שנים שטוב להיות זנב לאריות- אך לא רק לפוליטיקאים - אלא גם לאנשים העשירים בישראל- היא חברה אליהם והפכה להיות ידידה קרובה של רבים מהם- הפיעלות החברתית העיקרית שלה היא במועדון ההון שלטון - שם תמצאו אותה בארועים נוצצים מסתחבקת עם כל מי שמוכן. החל מאודי אנג'ל ורמי לוי וכלה בחיים סבן!

כשכיהנה כשרה או כיו"ר ועדה - ברחה מכל עימות עם בעלי ההון שחלילה לא יכעסו .. היא לא לוחמת חברתית- אלא לוחמת למען החברים!!

כי דליה כמו אולמרט הבינה מזמן שאין חשיבות לכח פוליטי בלי חברים עם כסף, הרבה כסף..

ועכשיו ב היא רוכבת על הגל הפמינסטי: הגיע זמן לאישה בבית הנשיא! הבעיה היחידה שאין שום קשר בין דליה איציק לפמיניזם - אולי ההפך- היא האשה הכי פחות פמיניסטית בפוליטיקה הישראלית.
לא זכור לי ואשמח שתתקנו אותי שום הצעה או חקיקה שהובילה למען נשים למעט הצעת חוק סהרורית בענין מספר בתי השימוש שיוקצו לנשים- פי שניים מאשר לגברים- זו תרומתה העיקרית למאבק הפמינסיטי שבשלה הגיע זמן לבחור בה בשל היותה אישה לתפקיד הנשיאה- נו באמת.

בניגוד לשרים אחרים- דליה איציק מעולם לא מינתה נשים לתפקידים במשרדים עליהם היתה ממונה והיא תמיד הותירה להם בכבוד את תפקיד המזכירה, או ראש הלשכה- ואת תפקיד המנכ"ל מילא גבר שידע לציית כמו שצריך- אבי בלשניקוב למשל..
לאחר פרישתה מהחיים הפוליטיים עברה לעבוד אצל בעלי ההון. בניגוד לשרה לשעבר יולי תמיר או לאחרים היא לא הסתפקה בתפקיד ציבורי אלא חיפשה ומצאה תפקידים מתגמלים בעולם העסקים- כי בחיים צריך גם כסף לא רק כבוד!!
בסוף הקריירה הלא מרשימה שלה הסתבכה גם בנושא שיפוץ ביתה ודו"ח מבקר המדינה, לא נרחיב ומי שמעונין יכול לחפש את הסיפור המלא.
ועתה היא רצה לתפקיד הנשיאה של מדינת ישראל- אתם צריכים עכשיו לשאול- רגע אם אין בה כלום מי תומך בה ולמה?
אהה - זו השאלה המדאיגה באמת- מיהם האנשים שחושבים שדליה איציק ראויה להיות נשיאה ואיך הם מסבירים זאת?
מה הם מצפים ממנה? הרי תפקיד הנשיא במדינת ישראל הוא תפקיד שרובו כיבודים וכבוד..
אז חברי כנסת נכבדים תזכרו שלנשיא מדינת ישראל יש סמכות אחת חשובה ביותר: סמכות החנינה!!
ועתה תשאלו מיהם החברים הקרובים ביותר לדליה והאם הם צריכים או יצטרכו בעתיד חנינה.
טובה נוספת שיכול נשיא לגמול לחבריו- היא לצרפם לפמליתו לנסיעות ברחבי תבל לפגישה עם ראשי ממשלות ונשיאים במדינות שונות ועל ידי כך לפתוח להם דלת מזהב למדינות רבות כחברים של נשיאת מדינת ישראל..זה בוודאי יכול להועיל להרבה בעלי עסקים שלעיתים כמו מסתכסכים עם מדינות שונות..
בקיצור חברה נשיאה זו ברכה לחבריה...אך לנו לכולנו- שום תועלת לא תצמח מכהונתה כנשיאה...

[להפך - במקום לקבל אדם- אישה או גבר שיביאו כבוד למדינה נקבל אישה שלאחרונה דווח, הביאה את הקוסמטיקאית הבכירה שלה - רונית רפאל לפגישה עם האפיפיור!!]

מה שחשוב לציין הוא שדליה איציק היא סוג הפוליטיקאי ואיש הציבור שאנחנו רוצים להיפטר ממנו. ואם יש תמיכה במישהו כמוה לתפקיד נשיא המדינה על תקן של אישה - נשים צריכות לקום ולאמר שלא אישה כזו ראויה לכבוד של נשיאה.
ואם כבר אישה- דליה דורנר - [אותו שם פרטי] ראויה ממנה אלפי מונים כאישה!!

אך השאלה המטרידה שצריכה להטריד אתכם באמת - היא מי רוצה שדליה איציק תהיה נשיאה ומה יצא להם מזה?

גם אם אין לכם תשובה ברורה- אסור לבחור בה כנשיאה, פשוט כי היא באמת לא ראויה.

https://www.facebook.com/guy.rolnik/posts/10153153582139572

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2014, 12:55 
אדום אופטימי כתב:
לירן כהן כתב:

ברוך שפטרנו .
שיצא לפנסייה כבר
מאחל לפואד לצאת נקי מהפרשה.

אני דווקא מאחל לו לשבת בכלא, למושחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2014, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
הופרדו:

דליה דורנר

תמונה

גדעון להב

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2014, 18:15 
nirog כתב:
אלדד יניב: ח״כים ממפלגת העבודה צריכים לשאול את איציק שאלה פשוטה: מהיכן גייסת מליון דולר בפחות משנה
https://www.facebook.com/eldad.yaniv/po ... 7852796641

נתנה תשובה לא רעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2014, 19:16 
סמל אישי של המשתמש
אני מציע לפואד לרוץ, בלי קשר לנשיאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2014, 19:25 
nirog כתב:
אני מציע לפואד לרוץ, בלי קשר לנשיאות

זאת לא בדיחה שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 131 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: