נועם שחם כתב:
הוקיץ' כתב:
מחצית סבירה של הנבחרת, החזיקו מעמד בסך הכל.
חבל על הגול הטיפשי מהטעות של דן גלזר.
רמזי עם כמה פעולות יפות וכמה איבודים טיפשיים.
הבעיה היא שאחזקת הכדור מתחלקת בערך 70 אחוז לפורטוגל ו-30 אחוז למיכאל אוחנה. גדל פה שחקן בלתי נסבל פשוט.
אין לי מושג איזה משחק ראית.
משחק רע מאד במחצית הראשונה. הנבחרת לוקה מאד במשחק הקבוצתי, ובמקום להניע כדטר בצורה פשוטה, כל שחקן מכדרר עם הראש בקיר עד שהוא מאבד. רמזי במחצית הראשונה לא עשה פעולה אחת חיובית ואיבד 5-6 פעמים כדור בכדרורים חסרי סיכוי (בחלק מהמקרים לא הייתה לו ברירה חוץ מלכדרר).
אוחנה הוא השחקן היחיד בנבחרת הזו שמצליח לשמור על כדור כמו שצריך ולעבור בכדרור את השחקן שמולו וכל המצבים המסוכנים של הנברחת באו בעקבות פעולות אישיות יפות שלו.
איזה הנעת כדור בראש שלך? פערי הרמות היו גדולים מאוד ודווקא במחצית הראשונה כשהנבחרת התגוננה יחסית המצב עוד היה סביר.
אחר כך הם יצאו קדימה וחטפו בראש.
לגבי רמזי, אכן משחק חלש שלו אבל מלבד אוחנה הוא בערך היחיד שם עם כישרון שעושה פעולות וגם נגד פורטוגל היו לו כמה לא רעות.
לגבי אוחנה, סמוך עלי שאני מכיר אותו טוב ומדובר באחד השחקנים הכי מעצבנים וטיפשים שגדלו פה.
עם כל הכישרון הגדול שלו (והוא אכן גדול) מדובר בשחקן שלא רואה אף אחד ממטר ולא ימסור גם אם יקיפו אותו ארבעה.
הוא עדיין צעיר כך שיכול להיות שהוא ימצא מאמן שיתן לו בראש אבל כרגע מדובר בשחקן בלתי נסבל.
הסיבה היחידה שנגד פורטוגל זה עוד איכשהו נראה סביר זה כי גם ככה לא נגענו בכדור וכל מה שהיה לנו להציע זה פעולות אישיות פה ושם שבזה הוא באמת מצוין.