תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 11 אוגוסט 2025, 15:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 187 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל ליום ראשון 1.6.14 - דיונים
הודעהפורסם: 01 יוני 2014, 13:39 
שחר כתב:
אדום נחמד כתב:
אתם אומרים דברים שאינם סותרים
לרן מבחינה חוקית מגיע כל שקל שהחוזה מחייב. על זה אין ספק.
מבחינה אנושית, הבחירה שלו לשבת בבית עם חוזה שמן כשהוא יודע כמה המועדון שנתן לו את הקרדיט הזה בקשיים, זה חתיכת כתם שאני מקווה שישאר איתו כשהוא יחליט שכן בא לו לעבוד.
שמן אפס בן זונה.

הבחירה שלו ??

בטח שזו בחירה שלו,
אם היה מסכים לקצץ ב70 אחוז, ואחרי זה ב90% או שבכלל היה מוכן לשלם לחג'ג קצת, אז אולי היו נותנים לו להמשיך לאמן וככה היה מוריד את הכתם מעליו....

ואדום נחמד, אולי זה יכתים לרגע קל את רב"A (לא שאיזה שהוא בעלי קבוצה בכלל מסתכל על זה), אבל לדעתי הכתם בינתיים ולא בפעם הראשונה הוא על המועדון שלנו עכשיו זה כי הוא שולח מאמן הביתה למרות שהסכים ללכת לקראת ולקצץ כפי שביקשו , זה מצטרף לפרדי (הבדיחה) שלו נאמר כי אם יביא את הקבוצה למקום השלישי ואירופה אז הוא ימשיך לעונה נוספת (ולמרות זאת פוטר), ממשיך עם מעללי הנוכל וככה משיך הלאה והלאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2014, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
למיטב הבנתי לא מדובר על כך שהוא יישב בבית ויקבל את המשכורת שלו. אלא מדובר על כך שהוא יקבל את הפיצוי המגיע לו כפי שהוגדר בחוזה.
כלומר, אם הבנתי נכון, בחוזה יש סעיף יציאה אחרי שנה תמורת פיצוי, וזה מה שהוא דורש.
צודק לגמרי.

משום מה נדמה לי שהפיצוי זה אחוז מהשכר שהוא היה אמור לקבל, במקום השכר, ובמידה והוא מוצא קבוצה, הפיצוי תלוי בהפרש. כלומר, אם הוא יקבל אותו שכר בקבוצה אחרת הוא לא יקבל מהפועל כסף.

אם אני טועה, וגם אם הוא מוצא מחר קבוצה שתשלם לו פי 2 מהפועל הוא עדיין אמור לקבל פיצוי, זה די נורא, ואני לגמרי אתמוך בהפועל אם יעשו לו טביב.

שחר, בבחירה שלו התכוונתי שהוא יעדיף לשבת ולקבל שכר מאשר למצוא קבוצה אחרת. כל זה בהנחה ואני לא טועה במה שכתבתי בהתחלה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2014, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
שחר כתב:
אדום נחמד כתב:
אתם אומרים דברים שאינם סותרים
לרן מבחינה חוקית מגיע כל שקל שהחוזה מחייב. על זה אין ספק.
מבחינה אנושית, הבחירה שלו לשבת בבית עם חוזה שמן כשהוא יודע כמה המועדון שנתן לו את הקרדיט הזה בקשיים, זה חתיכת כתם שאני מקווה שישאר איתו כשהוא יחליט שכן בא לו לעבוד.
שמן אפס בן זונה.

הבחירה שלו ??

בטח שזו בחירה שלו,
אם היה מסכים לקצץ ב70 אחוז, ואחרי זה ב90% או שבכלל היה מוכן לשלם לחג'ג קצת, אז אולי היו נותנים לו להמשיך לאמן וככה היה מוריד את הכתם מעליו....

ואדום נחמד, אולי זה יכתים לרגע קל את רב"A (לא שאיזה שהוא בעלי קבוצה בכלל מסתכל על זה), אבל לדעתי הכתם בינתיים ולא בפעם הראשונה הוא על המועדון שלנו עכשיו זה כי הוא שולח מאמן הביתה למרות שהסכים ללכת לקראת ולקצץ כפי שביקשו , זה מצטרף לפרדי (הבדיחה) שלו נאמר כי אם יביא את הקבוצה למקום השלישי ואירופה אז הוא ימשיך לעונה נוספת (ולמרות זאת פוטר), ממשיך עם מעללי הנוכל וככה משיך הלאה והלאה

אני חושב שהבעתי את דעתי בעבר על הדרך שבה ההנהלה נפרדה ממנו. אני מתבייש בזה בדיוק כמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 יוני 2014, 14:02 
מי שחתם על חוזה ואחר כך מתנער ממה שהוא אמור לשלם, הוא אפס מאופס, וכולי תקווה שירוששו אותו בבית משפט.

נורא? שלא יחתמו על הסעיף הזה מלכתחילה. אף אחד לא הכריח אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2014, 14:03 
אדום נחמד כתב:
kruvi1 כתב:
למיטב הבנתי לא מדובר על כך שהוא יישב בבית ויקבל את המשכורת שלו. אלא מדובר על כך שהוא יקבל את הפיצוי המגיע לו כפי שהוגדר בחוזה.
כלומר, אם הבנתי נכון, בחוזה יש סעיף יציאה אחרי שנה תמורת פיצוי, וזה מה שהוא דורש.
צודק לגמרי.

משום מה נדמה לי שהפיצוי זה אחוז מהשכר שהוא היה אמור לקבל, במקום השכר, ובמידה והוא מוצא קבוצה, הפיצוי תלוי בהפרש. כלומר, אם הוא יקבל אותו שכר בקבוצה אחרת הוא לא יקבל מהפועל כסף.

אם אני טועה, וגם אם הוא מוצא מחר קבוצה שתשלם לו פי 2 מהפועל הוא עדיין אמור לקבל פיצוי, זה די נורא, ואני לגמרי אתמוך בהפועל אם יעשו לו טביב.

שחר, בבחירה שלו התכוונתי שהוא יעדיף לשבת ולקבל שכר מאשר למצוא קבוצה אחרת. כל זה בהנחה ואני לא טועה במה שכתבתי בהתחלה פה.

לפי דעתי את טועה והפיצוי הוא במקרה של פרידה אחרי עונה ביזומת הפועל ללא קשר אם הוא יאמן או לא במקום אחר
(הרבה יותר זול לנו מאשר באמת לתת לו את האופציה של לשבת בבית עונה שלמה ולקבל משכורת מלאה (בהנחה שהסכום של ה2.5 מיליון ברוטו אכן נכון ואמיתי ולא עוד אחד מהשקרים של ההנעלה))

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2014, 14:06 
אדום נחמד כתב:
kruvi1 כתב:
צודק לגמרי.

כן, הוא צריך לבחור אם הוא ייאמן במנצ'סטר או בריאל מדריד. הרי כל קבוצות אירופה פתוחות בפניו וישלמו לו את החוזה שהיה לו בהפועל, מה עוד שאני לא ראיתי בשום מקום שיש לו סעיף שפוטר את הפועל מתשלום במידה והוא מוצא קבוצה אחרת.
כל עונה עם הפועל אותו סיפור, כל פעם זה שזרקו אותו ולא מוכן לוותר על מה שמגיע לו לפי החוזה הוא האשם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2014, 14:10 
מה יש? רק גילי צריך להחזיר למועדון שדאג לו לרמת חיים גבוהה בשנים האחרונות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2014, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
אדום נחמד כתב:
kruvi1 כתב:
צודק לגמרי.

לפי דעתי את טועה והפיצוי הוא במקרה של פרידה אחרי עונה ביזומת הפועל ללא קשר אם הוא יאמן או לא במקום אחר
(הרבה יותר זול לנו מאשר באמת לתת לו את האופציה של לשבת בבית עונה שלמה ולקבל משכורת מלאה (בהנחה שהסכום של ה2.5 מיליון ברוטו אכן נכון ואמיתי ולא עוד אחד מהשקרים של ההנעלה))

למה זה שונה משחקן? אם הפועל רוצה להפטר משחקן היא רק צריכה לוודא שהוא ממשיך לקבל את אותו השכר כמו בהפועל, או להשלים אותו. לא לפצות אותו.
אתה אומר שחוזה עם מאמן הוא שונה? מישהו פה ראה את החוזה שלו שאתם כל כך נחרצים?

שחר, סליחה, לא ידעתי שבשבילו זה או הפועל או הטופ של אירופה.. שוב סליחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2014, 14:18 
שחר כתב:
אדום נחמד כתב:
kruvi1 כתב:
צודק לגמרי.

כן, הוא צריך לבחור אם הוא ייאמן במנצ'סטר או בריאל מדריד. הרי כל קבוצות אירופה פתוחות בפניו וישלמו לו את החוזה שהיה לו בהפועל, מה עוד שאני לא ראיתי בשום מקום שיש לו סעיף שפוטר את הפועל מתשלום במידה והוא מוצא קבוצה אחרת.
כל עונה עם הפועל אותו סיפור, כל פעם זה שזרקו אותו ולא מוכן לוותר על מה שמגיע לו לפי החוזה הוא האשם...

לפחות הפעם יש לנו את אתר הבית ONE שיעשו קמפיין השמצות נגדו !!!!!!!!!1111אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2014, 14:20 
לא ממש ראיתי את החוזה ואני מסתמך על מה שנאמר ואני זוכר,
בעיקרון אין הבדל בין מאמן לשחקן.
גם שחקן יכול להגיד שהוא לא מוכן ללכת לשחק במועדון האחר (דמארי אהמ אהמ) ואז אתה "תקוע" איתו והמשכורת שלו עד תום החוזה,
אם אתה מעוניין, אתה יכול לתת לו פיצוי על חלק מהשכר העתידי והוא יהיה חופשי לעבור לקבוצה אחרת בתנאים שיסגור מולה (אלרועי אהמ אהמ)

ההבדל העיקרי שמאמן שישב בבית במשך שנה יוכל ללכת לכל מיני השתלמויות שיקנו לו ידע נוסף וערכו לא ממש ירד ,
שחקן שישב שנה בבית לא ממש ישפר את יכולתיו ויעלה את ערכו ויוכל כנראה להמשיך ולשחק בקבוצה הרבה פחות טובה בעונה שלאחר מכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2014, 14:28 
אדום נחמד כתב:
kruvi1 כתב:
צודק לגמרי.

אבוקסיס עבד השנה בבני יהודה ועדיין קבל את מלוא משכורתו גם מהפועל תל אביב בגלל אדיוט שעכשיו קודם להיות היו"ר.
למרות "אהבתו" של אבוקסיס למועדון, גם הוא לא ויתר על שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2014, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
אם רן עומד לקבל שכר מהמועדון שיחזור לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל ליום ראשון 1.6.14 - דיונים
הודעהפורסם: 01 יוני 2014, 14:43 
לא מבין את האנשים כאן. העיפו את המאמן בצורה הכי בזויה שיש, השפילו אותו עד עפר ואח״כ מבקשים שיוותר על כסף ויילך לקראתם.
מישהו מהפורום מוכן ללכת לקנות מחג׳ג׳ דירה ושבועיים אחרי חתימת ההסכם להגיע אליו ולבקש ממנו שיקצץ במחיר הדירה 30% כי אין לו כסף. מעניין מה תהיה התגובה...
הנהלה של אפסים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל ליום ראשון 1.6.14 - דיונים
הודעהפורסם: 01 יוני 2014, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:
לא מבין את האנשים כאן. העיפו את המאמן בצורה הכי בזויה שיש, השפילו אותו עד עפר ואח״כ מבקשים שיוותר על כסף ויילך לקראתם.
מישהו מהפורום מוכן ללכת לקנות מחג׳ג׳ דירה ושבועיים אחרי חתימת ההסכם להגיע אליו ולבקש ממנו שיקצץ במחיר הדירה 30% כי אין לו כסף. מעניין מה תהיה התגובה...
הנהלה של אפסים!

לא השפילו אותו,הפרידה הייתה בזיונית כי לא הייתה שם טיפת רצון להמשיך את ההתקשרות מלכתחילה,בעיני זאת עדיין לא סיבה להתעקש על כסף שהבטחת לא להתעקש עליו ממועדון שאתה יודע שנמצא במצב כלכלי קשה ואתה חלק מהסיבות.
מגיע לרן פיצוי אבל ביחס לנסיבות אין סיבה שלא ייתפשר על חלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 יוני 2014, 15:09 
בטח לא השפילו. רק ביקשו ממנו לקצץ ב40% את המשכורת והוא הלך לקראת המועדון והסכים, ואז אמרו לו שבעצם מפטרים אותו.
התנהלות עצובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 יוני 2014, 15:10 
בטח לא השפילו. רק ביקשו ממנו לקצץ ב40% את המשכורת והוא הלך לקראת המועדון והסכים, ואז אמרו לו שבעצם מפטרים אותו.
התנהלות עצובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2014, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
ספורט5
"רעננה מנסה להחתים את אביחי ידין"
אגב מה עם תמיר כהן הוא לא אופציה טובה להביא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2014, 15:19 
Daniel כתב:
ספורט5
"רעננה מנסה להחתים את אביחי ידין"
אגב מה עם תמיר כהן הוא לא אופציה טובה להביא?

אופציה נוראית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 יוני 2014, 15:21 
מדהים איך חג'ג מרים לעצמו להנחתות כדי לצאת סנטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2014, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
דיי כבר להביא כתבות על פירוק מחלקת הנוער או על בעיות בהפועל,
קובסטר אמר לסמוך על חג'ג, מקסימום נתפרק,
תנו לו ימי חסד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל ליום ראשון 1.6.14 - דיונים
הודעהפורסם: 01 יוני 2014, 15:24 
עומרי קנדה כתב:
Asafas כתב:
הנהלה של אפסים!

לא השפילו אותו,הפרידה הייתה בזיונית כי לא הייתה שם טיפת רצון להמשיך את ההתקשרות מלכתחילה,בעיני זאת עדיין לא סיבה להתעקש על כסף שהבטחת לא להתעקש עליו ממועדון שאתה יודע שנמצא במצב כלכלי קשה ואתה חלק מהסיבות.
מגיע לרן פיצוי אבל ביחס לנסיבות אין סיבה שלא ייתפשר על חלק.

הוא לא חלק מהסיבות ומספיק כבר לקשקש והנסיבות לא רלוונטיות, הוא לא פילנטרופ.
הפועל מנוהלים כמו שוק, כמו בית"ר של דדש במקרה הטוב, קבצנים. לוקחים מההוא בשביל ברקוביץ ומהשני בשביל אלמוג כהן. חתמת על חוזה? תכבד אותו. מה שהוא אמר או לא אמר לא רלוונטי. אני הייתי לוקח כל שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2014, 15:25 
יותר מידיי חדשות משמחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2014, 15:26 
redead כתב:
יותר מידיי חדשות משמחות

חכה תן לברקו להכנס לעובי הקורה ולעשות סדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2014, 15:27 
יותר מדי חדשות מכל מיני אתרים לא מעניינים, פחות מדי חדשות מאתר ONE. צריך איזה משהו שמח. שיתחילו לעבוד שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2014, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
דיי כבר להביא כתבות על פירוק מחלקת הנוער או על בעיות בהפועל,
קובסטר אמר לסמוך על חג'ג, מקסימום נתפרק,
תנו לו ימי חסד.

באמת שאני לא יכול להבין את זה. אין שום סיבה לחשוב שיש עתיד חיובי לקבוצה תחת חג'ג' וברקושוויץ. ועוד יש שמנסים לשכנע לתת שקט למערכת.
בא לי למות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2014, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
מי צריך מחלקת נוער?
העיקר שברקו שלח SMS מצחיק לבניון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2014, 17:26 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
יותר מדי חדשות מכל מיני אתרים לא מעניינים, פחות מדי חדשות מאתר ONE. צריך איזה משהו שמח. שיתחילו לעבוד שם.

רצית קיבלת, כתבה מזומנת מחג'ג' על שגיב יחזקאל להוריד את האש קצת מהעניינים הבאמת חשובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2014, 17:38 
"כתבה מוזמנת".

ביטחון עצמי :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2014, 17:41 
אגב לדעתי צריך לקחת קצת בעירבון מוגבל את הכתבות שמתפרסמות בוואלה, הם מסוכסכים עם אייל ברקוביץ' ותמיד מחפשים איך ללכלך עליו (לא בקטע של להגן על ברקוביץ' או משהו, סתם משהו שצריך לקחת בחשבון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 יוני 2014, 17:44 
חוץ מאופירע יש מישהו שלא מסוסכך איתו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 187 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: