תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 23:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ערווץ הספורט מציג - מוסר כפול
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 17:23 
שני מקרים קרו בשבוע האחרון:

1) רן בן-שמעון מקבל בעיטה בתחת, כשהוא תחת חוזה, אחרי שההנהלה ניסתה בכל דרך לגרום לו ללכת לבד. בהתחלה היא ניסתה לקצץ לו 20% והוא הסכים. אח"כ היא העלתה את הקיצוץ ל- 50% והוא עדיין הסכים. בסוף לא נשארה ברירה והיא פיטרה אותו באמצע חוזה, כדי לפנות מקום לאייל ברקוביץ.
מה עשה ערוץ הספורט? כלום. בכל זאת אייל ברקוביץ הוא פרשן בערוץ, ולמעט רון קופמן, חבר של כולם שם.

2) ארז אדלשטיין מסיים חוזה בהפועל אחרי 3 שנים ובוחר לקחת את הנבחרת. זה אחרי שהוא רצה שהפועל תשחק גם באירופה. ברור שהוא לא יכול גם לשחק באירופה, גם להתרכז בליגה וגם בנבחרת. הפועל בחרה לא לחדש חוזה והודיעה לו את זה בצורה יפה, לפני שיצאה הודעה מסודרת לתקשורת.
מה עשו בערוץ הספורט? החליטו לתקוף את הנהלת הפועל שהעזה לא לחדש לארז אדלשטיין חוזה ולשלם לו שכר מלא, כשבזמן הם מתחלקים עם הנבחרת.
בכל זאת, ארז אדלשטיין הוא פרשן עבר בערוץ והחבר הטוב של פיני גרשון.
הגזען המטונף שהמציא מחדש את תורת הגזע וחילק שחומי עור בין צבעי מוקה לשוקו ודירד את טיפשותם לפי הצבע, מטיף מוסר לבן-אדם שמנהל את הפועל בהתנדבות כבר 6 שנים.

ערוץ הספורט הוא האויב הכי גדול של הפועל היום וארז אדלשטיין בחר את הצד שלו במלחמה הזו. מקווה שתזכרו את זה כשתראו משחקים של הנבחרת ובעיקר כשהוא יגיע למשחקים של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ערווץ הספורט מציג - מוסר כפול
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 17:35 
סמל אישי של המשתמש
לא היום כבר הרבה זמן הוא האויב הכי גדול
וכן יבואו אלה שיגידו שלא צריך אויבים והמלחמות האלה בעיקר אצלנו בראש ...תוציאו תראש מהתחת הם נגדנו ויש יד מכוונת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
ביום שיקום ערוץ ספורט נוסף, שהבעלים שלו יהיה הבעלים של הפועל, נגמר להם הסיפור
:DEVIL4:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ערווץ הספורט מציג - מוסר כפול
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 18:15 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
לא היום כבר הרבה זמן הוא האויב הכי גדול
וכן יבואו אלה שיגידו שלא צריך אויבים והמלחמות האלה בעיקר אצלנו בראש ...תוציאו תראש מהתחת הם נגדנו ויש יד מכוונת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 18:17 
פיני גרשון וגינצבורג שברו אתמול שיאים, בעיקר השני.. איך אפשר להעלות את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 18:24 
כל סיפור אדלשטיין מוקדש באהבה למעריציו העיוורים שתקפו אותי בשנה האחרונה כשסיפרתי כאן איזה בן אדם חרא הוא.
אז צור ש, רנג'ף, ארדיטי, רד או, ומצטער אם שכחתי מישהו - פעם הבאה שדניס ברגקאמפ מספר לכם משהו תעברו לדום ותשתחוו.

נערך לאחרונה על ידי bergkamp בתאריך 30 מאי 2014, 18:29, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
כל סיפור אדלשטיין מוקדש באהבה למעריציו העיוורים שתקפו אותי בשנה האחרונה כשסיפרתי כאן איזה בן אדם חרא הוא.
אז צור ש, רנג'ף, ארדיטי, רד או, ומצטער אם שכחתי מישהו - פעם הבאה שדניס ברגקאמפ מספר לכם משהו תעברו לדם ותשתחוו.

טביעת רגלו של ברקוביץ במועדון כבר ניכרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 18:30 
תשתחווה גם אתה כשאתה מדבר אליי. שמעת? תשתחווה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 19:36 
גביזון כתב:

לפחות בכדורגל יש לך עכשיו אתר שהוא במיוחד בשבילך-וואן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
גביזון כתב:

לפחות בכדורגל יש לך עכשיו אתר שהוא במיוחד בשבילך-וואן

זה כמו שתגיד שישראל היום משרת את הליכוד את הימין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 20:39 
bergkamp כתב:
אז צור ש, רנג'ף, ארדיטי, רד או, ומצטער אם שכחתי מישהו - פעם הבאה שדניס ברגקאמפ מספר לכם משהו תעברו לדום ותשתחוו.

כל הנבלות של רקאנטי תוקפים את הפועל ואתה זורח משמחה,
רק מוכיח שהיה לך קשה לקבל את ההצלחה של ארז בהפועל, ממש טובת הפועל לנגד עינך.

מבקש את רשותך לענות לעניין ולא לחפש סגירת חשבונות,

א. ערוץ רקאנטי הוא אוייב ראשי שלנו כבר תקופה ארוכה, חבורה של עלאק עיתונאים ששמו להם למטרה לפגוע בהפועל כמועדון ובקהל בפרט. הפעם הם גם מכוונים את האש אל רמי רק משום שהיו לו הביצים להחליט שלא לחדש את החוזה של ארז, חברם הטוב.
אז כן, הם לא פירסמו סרטון שאכן היה פוגע בנו מאוד אם היה מפורסם אבל זה ממש לא מכשיר את קופת השרצים שהם לא מפסיקים לפתוח.

ב. ארז עשה עבודה נפלאה בהפועל ואת זה אף אחד לא יקח ממנו,
אין לזה שום קשר למסע ההכפשות המבחיל שמקורביו מובילים כנגד הפועל וברור לגמרי מי הדלק שמניע אותם.
חבל לי שארז פועל בצורה כזאת ונראה שלאחר שהמסע הרפש כבר יצא לדרך, לא נותר לנו אלא לחזק ההנהלה שלנו ולקוות שגם הקול שלנו ישמע.

לא חשבתי לעולם שארז הוא אדם מושלם, אני פשוט רואה את החיים כקצת יותר משחור לבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 20:48 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
ערוץ הספורט הוא האויב הכי גדול של הפועל היום וארז אדלשטיין בחר את הצד שלו במלחמה הזו. מקווה שתזכרו את זה כשתראו משחקים של הנבחרת ובעיקר כשהוא יגיע למשחקים של הפועל.

ערוץ הספורט הוא לא האויב הכי גדול של הפועל - ארז אדלשטיין הוא האויב הכי גדול של הפועל מאז ומעולם! שונא הפועל, מחריב הפועל, אויב אויב אויב!

מקווה שתזכרו את זה כשתראו משחקים של הנבחרת ובעיקר כשהוא יגיע למשחקים של הפועל. פניני ושימון מזרחי ירגישו בבית יחסית ליחס שהעמלק הזה צריך לקבל מאיתנו!!!!1

(רשימת האויבים של אוהדי הפועל. תמיד עם היד על הדופק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
villa crespo כתב:

ערוץ הספורט הוא לא האויב הכי גדול של הפועל - ארז אדלשטיין הוא האויב הכי גדול של הפועל מאז ומעולם! שונא הפועל, מחריב הפועל, אויב אויב אויב!

מקווה שתזכרו את זה כשתראו משחקים של הנבחרת ובעיקר כשהוא יגיע למשחקים של הפועל. פניני ושימון מזרחי ירגישו בבית יחסית ליחס שהעמלק הזה צריך לקבל מאיתנו!!!!1

ומצד שני, להמליך אותו כאיש עם המגל, אחרי שאמר "לא אאמן במכבי" (מי לעזאזל ייקח מאמן עם 0 תארים??), זה גם אוהדי הפועל קלאסי.
הפועל,רמי, ומה שהוא עושה ומקריב למען הפועל, חשובים לי קצת יותר ממאמן שיצא אפס מאופס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 21:40 
צור ש. כתב:
bergkamp כתב:

כל הנבלות של רקאנטי תוקפים את הפועל ואתה זורח משמחה,
רק מוכיח שהיה לך קשה לקבל את ההצלחה של ארז בהפועל, ממש טובת הפועל לנגד עינך.

מבקש את רשותך לענות לעניין ולא לחפש סגירת חשבונות,

קודם כל תשתחווה ואז תקבל רשות.
הדבר היחיד שמשמח אותי זה שעיוורים כמוך קיבלו לפרצוף את הפנים האמיתיות של מר כדורסל. תמיד אמרתי שזה לא אחראי להפקיד קבוצה כמו הפועל בידיים של איש לא יציב עם אינספור בעיות אישיותיות שוודאי היו מאובחנות אם הוא רק היה הולך לטיפול כמו שכל מופרע כמוהו חייב. אתה בחרת לתקוף אותי ולהטיל ספק באינטרסים שלי כאוהד עם ותק של 15 שנה יותר ממך במגרשים. אז עכשיו כולם נחשפים לחלק קטן מהדברים שידועים עליו.
ושיהיה ברור, אני נגד לקלל את אדלשטיין אם וכאשר ניפגש במשחק מול הקבוצה הבאה שלו (שבה הוא יחזיק לכל היותר כמה חודשים לפני שיחזור למזגנים של ערוץ הספורט). צריך פשוט להתעלם ממנו בצורה הכי קרה. תרצה ההנהלה להעניק לו פרחים - זכותה. אני אישית לא אמחא לו כפיים וגם לא אשרוק בוז. מבחינתי הוא אוויר מעכשיו - העיקר שהוא לא בהפועל.

ונקנח בדברים שאמר עליו גידי דודי, דובר הפועל ירושלים. קצת רקע: זה הגיע אחרי שאדלשטיין התראיין ב"חמישיות" (אלא איפה?) ואמר על קבוצתו לשעבר: "בכירים בקבוצה התקשרו לעיתונאים והדליפו עליי דברים שהכפישו אותי" (להדליף ולהכפיש? בושה. מזל שהוא לא עושה דברים כאלה אף פעם).
דודי בתגובה עלה לשידור בגל"צ ואמר: "הוא בושה לכל מקום שלא יעבוד בו. הוא עדיין חושב שהוא חלק מהקבוצה, ובגלל זה הוא מטיל רפש. הוא אדם מסכן, אבל אני לא מרחם עליו כי הוא גם רע. הוא טוען שרצינו שהוא ייכשל, אבל עשינו הכל, טייחנו הכל כדי שהוא ימשיך. יש לו סגידה עצמית חולנית. הוא היה בודק מה כותבים עליו בטוקבקים, היה מפריע לו שאני מדבר עם השחקנים. אם לא הייתי עונה לו לפלאפון, הוא לא היה מפסיק להתקשר ולשלוח SMS-ים. זה היה סיוט לעבוד איתו, וסיוט להיות איתו, פשוט סיוט".

נערך לאחרונה על ידי bergkamp בתאריך 30 מאי 2014, 21:47, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
עדת המעריצים העיוורים של ארז קיבלו wake up call רציני מאוד. כל מילה של ברגקמפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
האיש רוצה אחרי הנבחרת את העבודה של בלאט...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 22:01 
הלוואי. אם אפשר שמכבי ירכיבו בבקשה צוות שיכלול אותו ואת ברד גרינברג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 22:18 
פחחחחח, במכבי לא ינגעו בו עם מקל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2014, 11:13 
bergkamp כתב:

״תעברו לדום ותשתחוו״.
אם על ההודעות שהיה ברור שאתה אוכל את הלב אחרי נצחונות יפים של הפועל (אוהד אש אתה), חשבתי שרק יש לך משהו אישי נגד ארז, עכשיו אני כבר בטוח שאתה צריך אבחון יותר מעמיק.
בנוסף, תפרסם מראש את רשימת המאמנים שתשמח אחרי הפסד שלהם אם יאמנו את הפועל. שיהיה יותר קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2014, 12:02 
אולי בתוך תוכו,עמוק פנימה הוא בעל תכונות מכביסטיות מובהקות ( נעלב על נקלה, מפעיל אנשים סידרתי) אולי הוא בדיוק כמו פנחס,שהיה מוסווה טוב טוב בקדנציה בגליל כאיש אחר ממה שהוא היום- חלאה גיזענית ,ולא קולגיאלית לאף אחד בתחום האימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2014, 12:11 
שער 7 נוסטלגיה כתב:
אולי בתוך תוכו,עמוק פנימה הוא בעל תכונות מכביסטיות מובהקות ( נעלב על נקלה, מפעיל אנשים סידרתי) אולי הוא בדיוק כמו פנחס,שהיה מוסווה טוב טוב בקדנציה בגליל כאיש אחר ממה שהוא היום- חלאה גיזענית ,ולא קולגיאלית לאף אחד בתחום האימון.

טוב אולי גם אפשר קצת להתחבר למציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2014, 12:23 
זינק, בוא ננסה להשאר עיניניים,
לא חוכמה מצד ארז להיות "הפועל" כש 1500 איש מעודדים אותך כל שבוע,זה הכי קל, בוא תשאר הוגן גם כשהאגודה מחליטה להפרד ממך. מישהו הפר חוזה איתו? מישהו ליכלך עליו? כלום!!!! כולם היו מופתעים, וטרח תוך 24 שעות מתחיל הליכלוך מהצד שלו, אלא אם כן אתה באמת מאמין שהגזען מדבר בשם עצמו,אולי מי יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2014, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
Frank Serpico כתב:
villa crespo כתב:

ומצד שני, להמליך אותו כאיש עם המגל, אחרי שאמר "לא אאמן במכבי" (מי לעזאזל ייקח מאמן עם 0 תארים??), זה גם אוהדי הפועל קלאסי.
הפועל,רמי, ומה שהוא עושה ומקריב למען הפועל, חשובים לי קצת יותר ממאמן שיצא אפס מאופס.

זהו, שאין "צד שני", יש רק צד אחד שמתייג את הכל (במקרה הזה את ארז) בשחור, ויש את כל השאר, שלוקחים דברים בפרופורציות.

אף אחד מעולם לא הכתיר את ארז אדלשטיין כ"איש עם המגל" וגם אף אחד לא חשב שהוא המלך של הפועל, וגם לא הוצע לקרוא על שמו את האולם החדש. גם אין פה "עדת מעריצים עיוורים" כפי שנטען פה למעלה. היו אלו (ואני ביניהם) שהיו, ועדיין, מלאי הערכה לפועלו המקצועי בשלוש השנים האחרונות, על אף ולמרות הביקורת המקצועית הנקודתית פה ושם (בעיקר סביב עניין הזרים והחלפתם/אי החלפתם) ועל אף ולמרות האישיות הגבולית שכולנו ידענו שהוא לוקה בה.

מצד שני, (סליחה מצד אחד), יש פה את אלו שכבר מתייגים אותו כאויב הגדול של הפועל, שונא הפועל, מחריב הפועל, אויב אויב אויב, שצריך לקבל מאיתנו יחס ששמור רק לאויבים אמיתיים כמו שימון מזרחי, פניני או שאול אייזנברג אם רק יעז להופיע באולמנו הביתי. ועל כך אני אומר - רשימת האויבים (הדמיוניים) של אוהדי הפועל. תמיד עם היד על הדופק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2014, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
ארז לא היה ולא צריך להיות אוייב של הפועל (וחבל שבכלל משתמשים במילה הזו בדיון זה) .

תמיד ידענו שארז משוגע וחולני. וכי לארז חשוב ארז.
גם אני התלהבתי ממנו ומהקשר ההדוק שנוצר בינו ובין המועדון (וזה היה גם בקדנצייה הקודמת שלו). יכול להיות שחלק מההיזדהות של ארז עם הקבוצה היתה אמיתית וחלק היתה פוזה. הכל בסדר. מי שחשב שארז הפך להיות אוהד הפועל שיטיל את האשמה בציפיות שפיתח ולא בארז. מי שחשב שארז יצא לפנסייה מהפועל שיטיל את האשמה בציפיותיו.

ההתנהגות של ארז באמצעות דוברו , מנוולת מגעילה ומקוממת בוודאי שכפויית טובה.
הייתי כותב זאת לגבי כל אחד שיורק לבאר ממנה התפרנס בכבוד , וארז התפרנס בכבוד אפילו רב מהפועל 3 שנים.
כל הכבוד להנהלה על האיפוק שהיא נוהגת למרות ההשתלחויות בה. זה מה שמייחד אותה.

להבנתי ההתנהגות של ההנהלה בפרידה מארז הינה ללא דופי וגם אם היתה אחרת לא מצדיקה השתלחות שכזו של ארז באמצעות דוברו.

מכאן ועד להפוך אותו לאוייב, בשבילי אוייב זה מישהו שצריך לרדוף אותו, המרחק רב מאוד. כניראה שהפרספקטיבה שלי שונה משל "השונאים המקצועיים" .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2014, 12:48 
ranjef כתב:
bergkamp כתב:

״תעברו לדום ותשתחוו״.
אם על ההודעות שהיה ברור שאתה אוכל את הלב אחרי נצחונות יפים של הפועל (אוהד אש אתה), חשבתי שרק יש לך משהו אישי נגד ארז, עכשיו אני כבר בטוח שאתה צריך אבחון יותר מעמיק.
בנוסף, תפרסם מראש את רשימת המאמנים שתשמח אחרי הפסד שלהם אם יאמנו את הפועל. שיהיה יותר קל.

מה זה אכלתי את הלב, אל תשאל. בניצחון בדרבי רציתי למות.
כשרביב נפצע (אחרי שהזהרתי שבוע קודם שארז שוחק אותו בכך שלא מביא זר ושהוא הולך להיפצע), יריתי זיקוקים.
כשעשינו במכנסיים בחצי גמר ביד אליהו פתחתי שמפניה.
כשבמשחק 1 נגד אילת נראינו כמו קבוצת קטסל מבוהלת, עשיתי מסיבה.
חתיכת יצור פאתטי. אתה ממשיך לבייש את עצמך אחרי שהאליל שלך חירבן עליך ומרח את החרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2014, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
ארז לא היה ולא צריך להיות אוייב של הפועל (וחבל שבכלל משתמשים במילה הזו בדיון זה) .

תמיד ידענו שארז משוגע וחולני. וכי לארז חשוב ארז.
גם אני התלהבתי ממנו ומהקשר ההדוק שנוצר בינו ובין המועדון (וזה היה גם בקדנצייה הקודמת שלו). יכול להיות שחלק מההיזדהות של ארז עם הקבוצה היתה אמיתית וחלק היתה פוזה. הכל בסדר. מי שחשב שארז הפך להיות אוהד הפועל שיטיל את האשמה בציפיות שפיתח ולא בארז. מי שחשב שארז יצא לפנסייה מהפועל שיטיל את האשמה בציפיותיו.

ההתנהגות של ארז באמצעות דוברו , מנוולת מגעילה ומקוממת בוודאי שכפויית טובה.
הייתי כותב זאת לגבי כל אחד שיורק לבאר ממנה התפרנס בכבוד , וארז התפרנס בכבוד אפילו רב מהפועל 3 שנים.
כל הכבוד להנהלה על האיפוק שהיא נוהגת למרות ההשתלחויות בה. זה מה שמייחד אותה.

להבנתי ההתנהגות של ההנהלה בפרידה מארז הינה ללא דופי וגם אם היתה אחרת לא מצדיקה השתלחות שכזו של ארז באמצעות דוברו.

מכאן ועד להפוך אותו לאוייב, בשבילי אוייב זה מישהו שצריך לרדוף אותו, המרחק רב מאוד. כניראה שהפרספקטיבה שלי שונה משל "השונאים המקצועיים" .

ההתנהגות שלו מאז המינוי לנבחרת היא בהחלט התנהגות של אויב.
הוא גרם לקבוצה נזק כלכלי עם הזר "לא בכושר משחק" שהוא הביא לקראת הפלייאוף.
הוא גרם לקבוצה נזק מקצועי עם כל מיני החלטות מפוקפקות בזמן אמת (כרגע אני משאיר בצד את ההתנהלות בנושא הזרים שהיא הייתה גם לפני המינוי לנבחרת ואני מאמין שהיא בסך הכל חלק מהמגלומניה שלו שבמסגרתה הוא בונה סגל נחות בשביל להראות שהוא מוציא ממנו יותר ממה שהוא שווה).
הוא עמד מנגד בזמן שלקבוצה נגרם נזק תדמיתי (על ידי אותם חברים שלו שעכשיו הוא משתמש בהם בשביל לגרום לה עוד יותר נזק תדמיתי), שהביא גם לנזק כלכלי בגלל ענישה על דברים שמותר לעשות כהגדרת הדיין, על לא עוול בכפה.

אם זה לא אויב אני לא יודע מה כן.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 מאי 2014, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
אתה מתבלבל. אויב עושה מעשים בשביל לפגוע בך. ארז לכל היותר כושל&דואג לעצמו.
זה לא אויב. זה סתם טמבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2014, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
די איתי, נו באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2014, 17:35 
Frank Serpico כתב:
גביזון כתב:
Frank Serpico כתב:
villa crespo כתב:

זהו, שאין "צד שני", יש רק צד אחד שמתייג את הכל (במקרה הזה את ארז) בשחור, ויש את כל השאר, שלוקחים דברים בפרופורציות.

אף אחד מעולם לא הכתיר את ארז אדלשטיין כ"איש עם המגל" וגם אף אחד לא חשב שהוא המלך של הפועל, וגם לא הוצע לקרוא על שמו את האולם החדש. גם אין פה "עדת מעריצים עיוורים" כפי שנטען פה למעלה. היו אלו (ואני ביניהם) שהיו, ועדיין, מלאי הערכה לפועלו המקצועי בשלוש השנים האחרונות, על אף ולמרות הביקורת המקצועית הנקודתית פה ושם (בעיקר סביב עניין הזרים והחלפתם/אי החלפתם) ועל אף ולמרות האישיות הגבולית שכולנו ידענו שהוא לוקה בה.

מצד שני, (סליחה מצד אחד), יש פה את אלו שכבר מתייגים אותו כאויב הגדול של הפועל, שונא הפועל, מחריב הפועל, אויב אויב אויב, שצריך לקבל מאיתנו יחס ששמור רק לאויבים אמיתיים כמו שימון מזרחי, פניני או שאול אייזנברג אם רק יעז להופיע באולמנו הביתי. ועל כך אני אומר - רשימת האויבים (הדמיוניים) של אוהדי הפועל. תמיד עם היד על הדופק.

נראה לי שהיחיד שכתב כאן שארז אויב הפועל (בצחוק כמובן), זה אתה. ואז באת והפכת את זה לדעה שלנו.
אף אחד לא אמר שהוא אויב הפועל. אבל הוא פגע בהפועל ויצא חתיכת בן-זונה ולכן מגיע לו לשמוע את זה כשהוא יבוא למשחק. זה הכל.
אף אחד לא אמר שהוא בדרגה של שמעון מזרחי וחולדאי. אז אולי אתה דווקא זה שרואה הכל שחור ולבן. אם אנחנו מקללים את ארז, אז אוט' אנחנו שמים אותו בשורה אחת עם שמעו מזרחי. מי קבע את זה (חוץ ממך כמובן)? אין אמצע?
אגב, מצחיק שאתה מזכיר את גיא פניני בשורה אחת עם שמעון מזרחי ושאול אייזנברג. מי זה גיא פניני בכלל? אם כבר מדרגים, אז כן, מה שארז עשה זה הרבה יותר גרוע משחקן דביל שקילל את יונתן בקללות כמו נאצי וסרטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2014, 19:08 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
די איתי, נו באמת.

ויז'ה קרספו ניסח את זה יותר טוב.
הוא עשה דברים שפגעו בקבוצה מקצועית, תדמיתית וכלכלית בשביל לקדם ולפאר את עצמו, תוך כדי התקשרות חוזית עם הקבוצה ואחריה.
זה לא ממש משנה איך תגדיר אותו בגלל זה אבל בהחלט צריך לזכור ולהזכיר גם לו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: