תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 09:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 505 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 16:36 
בטח, לא החתיכת אפס ששמרו לו על התחת כל הקדנציה הוא כפוי הטובה.
בן אדם עלוב שיקבל קללות ששמורות לזבלים מסוגו כל פעם שיבוא.

מעדיף אלף בן שמעונים על אפס מאופס אחד מסוגו. לא פלא שכלב מת לא הסכים לגעת בו במשך שנים. שייכשל עם הנבחרת, ואז יילך להיות כינור שלישי ב"חמישיות". כלומניק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
KingAlpaca כתב:
אדום נחמד כתב:
רמי כהן הוא איש שהוכיח אמינות בעיני, ובנוסף יודע באמת מה קורה מאחורי הקלעים. אולי אפילו דיבר עם ארז אחרי המופע של פיני אתמול וזה הרגיע אותו.
אתה וייה קרספו וחוץ מלנחש אין לך כלום.
באמת יפתיע אותי אם אני אקשיב לרמי (או בוכמן למשל) ולא למישהו אקראי מהפורום?

אתה מילגרם מהלך.

Dude.. what the..

לא רציתי לרשום זימברדו,
נותן קונוטציות לא טובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:
villa crespo כתב:
אדום נחמד כתב:
דווקא על בוכמן אמרתי שהוא אמין בעיני.
כבר נכתב לי פה לקרוא מה הוא כתב ואני מודה שפספסתי את ההודעות שלו.
אני אתפנה לזה. תודה.

א. אני שמח שאני לא אמין בעינייך. מעניין לי אתה יודע את מה.
ב. בשבילך, פיני גרשון ממשיך לטנף על הפועל עכשיו בהפסקת המשחק של מגדל וחיפה. בין היתר הוא טוען שאת כל הטענות שלו נגד הפועל, הוא שמע מארז אדלשטיין בשיחות ב- 2:00 בלילה. אז אתה מוזמן להמשיך לטעון שאני מנחש שפיני גרשון מדברר את ארז אדלשטיין.
ג. אני חוזר בי מהמילים הטובות על ארז אדלשטיין. לא מגיעה לו שום מילה טובה. אני מאחל לו רק רע בקריירת האימון ובחיים הפרטיים שלו. ואני כ"כ מחכה לרגע שהוא יגיע למשחק של הפועל. את המוות אני אעשה לו. בן של אלף זונות. סמרטוט רצפה. לא יאומן מה שהוא עושה להפועל ביומיים האלה.
ד. הבנתי שהנהלת הפועל לא רוצה להוסיף שמן למדורה ולהוציא רפש. אני אומר תוציאו הכל. שארז אדשלטיין יידע שהוא פתח במלחמה לא נגד ידידיה רפפורט, אלא נגד הפועל והקהל שלה ושהוא שרוף אצלנו.

ואתה ושאר המלעיזים כפויי טובה.
אני לא בטוח שאם לא ארז אדלשטיין אנחנו לא עולים לליגת העל ונמצאים שם היום. שלא נדבר על להשאר בליגה שנה שעברה ועל נצחונות על מכבי וחצי גמר גביע המדינה.
שלא תבינו לא נכון, משהו כאן מסריח - בין אם זה ההתנהגות של ארז ואיך שהוא סיים או בין אם זה הלחצים מתוך ההנהלה לסיים את ההתקשורת לא ממניעים ספורטיביים אלא אישיים.
בכל מקרה - את מה שארז עשה אי אפשר לקחת ממנו. ולא יזיק אם אנשים כאן קצת יצננו את הלכלוכים כלפי ארז. זיכרון קצר יש לאנשים פה.

כולם רשמו שאין ויכוח שהוא המאמן הטוב בארץ אז איפה הזיכרון הקצר?
וכן ארז הלך לחברים בערוץ הספורט(עליהם הגן גם שאימן אצלנו) ודרכם התחיל הרפש
ארז קיבל חופש מקצועי ברמות שאף אחד לא קיבל
ארז הביא אחרי יותר מחצי עונה זר כושל להחליף זר כושל אחר שלטענתו לא הוא הביא אבל בכל זאת הרכיב אותו כל העונה
ארז הלך מיוזמתו לנבחרת והזמין את פניני לאחר שאממר בראיון שאסור לו להיות בנבחרת
ארז לא הוציא מילה שסופו דרס את בנו
ארז הוא אולי מאמן טוב אבל בן אדם קטן בלי ביצים שצריך את הגזען כדובר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ארז עוזב
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
לא מתכוון לקלל ולא כלום. אני בעיקר מרחם עליו. קללות אני שומר לאנשים שבאים מרוע, לא מהזיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
לא מתכוון לקלל ולא כלום. אני בעיקר מרחם עליו. קללות אני שומר לאנשים שבאים מרוע, לא מהזיות
זה כל מה שיש לי לאמר לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 16:44 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אדום נחמד כתב:
KingAlpaca כתב:
אדום נחמד כתב:
רמי כהן הוא איש שהוכיח אמינות בעיני, ובנוסף יודע באמת מה קורה מאחורי הקלעים. אולי אפילו דיבר עם ארז אחרי המופע של פיני אתמול וזה הרגיע אותו.
אתה וייה קרספו וחוץ מלנחש אין לך כלום.
באמת יפתיע אותי אם אני אקשיב לרמי (או בוכמן למשל) ולא למישהו אקראי מהפורום?

אתה מילגרם מהלך.

Dude.. what the..

לא רציתי לרשום זימברדו,
נותן קונוטציות לא טובות.

אה אז תודה אחי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 16:50 
יש אנשים שצריכים תרגום בגוף הסרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 16:54 
ואתה ושאר המלעיזים כפויי טובה.
אני לא בטוח שאם לא ארז אדלשטיין אנחנו לא עולים לליגת העל ונמצאים שם היום. שלא נדבר על להשאר בליגה שנה שעברה ועל נצחונות על מכבי וחצי גמר גביע המדינה.
שלא תבינו לא נכון, משהו כאן מסריח - בין אם זה ההתנהגות של ארז ואיך שהוא סיים או בין אם זה הלחצים מתוך ההנהלה לסיים את ההתקשורת לא ממניעים ספורטיביים אלא אישיים.
בכל מקרה - את מה שארז עשה אי אפשר לקחת ממנו. ולא יזיק אם אנשים כאן קצת יצננו את הלכלוכים כלפי ארז. זיכרון קצר יש לאנשים פה.[/quote]

אז אתה לא בטוח ואני בטוח שכן. אם יוטר ומתן לא נפצעים הפועל עולה ליגה עם שרון אברהמי עונה קודם.
עם כל הכבוד להשגים של ארז עשו אותו דבר בשנים קודמות באשדוד נתניה ונס ציונה אם לא יותר מזה.
שום דבר לא מסריח. לארז נגמר החוזה וזכותה של הפועל לא לחדש לו. גם התנהלות לא נוחה להנהלה זה סיבה לא לחדש גם כישלון בבחירת זרים שנתים ברציפות זה סיבה לא לחדש.
מה שמסריח זה ארז שמסתבר שחושב שהוא גדול יותר מהמועדון והשליחים שלו בערוץ של מכבי מספרים לנו שהוא לקח אותנו מהזבל שבלי ארז לא יקנו מנויים רמי כהן מגוחך, יש פוליטיקה מסריחה בהנהלה ובכלל ארז אכל המון חרא.
אז שימות ארז ובעונה הבאה עם מאמן שמסגול לנהל סגל אני בטוח שתהייה עונה לא פחות טובה מזו שהסתיימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
בל נשכח שהסיבה שלארז נגמר החוזה היא ארז בעצמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 17:52 
לא יאמן כדורגל/כדורסל לאנשים הזיכרון קצר כ"כ. גועל נפש!

אני לא מדבר ספציפית על ארז אלא בכללי, מצד אחד לדרוש משחקן לוותר על הרבה כסף שיכול לקבל במקומות אחרים אבל אחרי כמה חודשים אותם אוהדים יקללו את האמא שלו אם הוא יהיה בתקופה פחות טובה.

ארז עשה בהפועל מעל ומעבר , נתן את הנשמה שלו בקבוצה ובסוף מקללים אותו ואומרים שהוא צבוע/מגעיל/אפס או כל דבר אחר שבסגנון.

למה שהמאמן הבא שיבוא ישקיע את החיים שלו בקבוצה ויתן את האקסטרה? כשהוא יעזוב יגידו שהוא היה רק רע בקבוצה.
או ניקח לדוגמא שדמארי עוזב לחו"ל ורוצה לחזור לארץ עוד שנתיים. מכבי מציעים לו חוזה פי 3 מהפועל. למה שיבוא אלינו?למה שיוותר על הרבה כסף בגלל אהבה שלו אלינו והרי אותם אוהדים שיתחננו שרק יבוא יהיו אותם אוהדים שיקללו וירדו עליו בלי סוף.

זה קורה כל הזמן ואנשים פשוט לא לומדים , זה פוגע רק בנו וחבל!

ארז :ROSE:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 17:54 
סמל אישי של המשתמש
בואו נעשה פרחים ולא ניתן לעובדות לבלבל אותנו :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 17:57 
shaharot כתב:

אני לא מדבר ספציפית על ארז אלא בכללי, מצד אחד לדרוש משחקן לוותר על הרבה כסף שיכול לקבל במקומות אחרים אבל אחרי כמה חודשים אותם אוהדים יקללו את האמא שלו אם הוא יהיה בתקופה פחות טובה.

ארז עשה בהפועל מעל ומעבר , נתן את הנשמה שלו בקבוצה ובסוף מקללים אותו ואומרים שהוא צבוע/מגעיל/אפס או כל דבר אחר שבסגנון.

למה שהמאמן הבא שיבוא ישקיע את החיים שלו בקבוצה ויתן את האקסטרה? כשהוא יעזוב יגידו שהוא היה רק רע בקבוצה.
או ניקח לדוגמא שדמארי עוזב לחו"ל ורוצה לחזור לארץ עוד שנתיים. מכבי מציעים לו חוזה פי 3 מהפועל. למה שיבוא אלינו?למה שיוותר על הרבה כסף בגלל אהבה שלו אלינו והרי אותם אוהדים שיתחננו שרק יבוא יהיו אותם אוהדים שיקללו וירדו עליו בלי סוף.

אתה צודק בעניין של השחקנים, רק שלמקרה עם ארז אין שום קשר למקרה שכטר.
אוהדי הפועל צריכים לסגוד לשחקנים כמו גילי, שכטר ודמארי. לא שהם מקבלים משכורת רעב בהפועל, אבל הם יכלו לקבל יותר במכבי וגם מקצועית זו הייתה בחירה טובה יותר והם העדיפו הפועל. הם הרוויחו ביושר את הזכות לקבל תמיכה מהקהל, גם כשהם יהיו בשפל מקצועי.
ארז לא ויתר על כלום בשביל הפועל. אבל נניח וכן והוא באותה שורה שלהם, אז גם הוא הרוויח ביושר את הזכות לקבל תמיכה גם בעת כישלון מקצועי.
הוא, וגם הם, ממש, אבל ממש לא קיבלו את הזכות ללכלך על הפועל שמשלמת להם משכורת ובטח שלא לעשות יד אחת עם הערוץ של מכבי נגד הפועל, בטח לא בתקופה כזו רגישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 18:01 
r200 כתב:
בואו נעשה פרחים ולא ניתן לעובדות לבלבל אותנו :ROSE:

סבבה זה הדעה שלי ואני מכבד מאוד את ארז.

ושוב , ארז לא העניין בכלל. היום זה ארז , מחר זה מאמן אחר. היחס המזלזל והמעליב הוא מהצד שלנו וזה לא רלוונטי מי יעמוד על הקווים/ישחק.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 18:04 
כל מי שמלכלך (מלכלך? פחדן ששולח אחרים ללכלך) ככה על מקום עבודה, הוא אפס מסריח. ארז משה או יהודה.
כבוד? אפס כבוד יקבל. רק קללות.
סמרטוט רצפה עלוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 18:09 
villa crespo כתב:
shaharot כתב:

אתה צודק בעניין של השחקנים, רק שלמקרה עם ארז אין שום קשר למקרה שכטר.
אוהדי הפועל צריכים לסגוד לשחקנים כמו גילי, שכטר ודמארי. לא שהם מקבלים משכורת רעב בהפועל, אבל הם יכלו לקבל יותר במכבי וגם מקצועית זו הייתה בחירה טובה יותר והם העדיפו הפועל. הם הרוויחו ביושר את הזכות לקבל תמיכה מהקהל, גם כשהם יהיו בשפל מקצועי.
ארז לא ויתר על כלום בשביל הפועל. אבל נניח וכן והוא באותה שורה שלהם, אז גם הוא הרוויח ביושר את הזכות לקבל תמיכה גם בעת כישלון מקצועי.
הוא, וגם הם, ממש, אבל ממש לא קיבלו את הזכות ללכלך על הפועל שמשלמת להם משכורת ובטח שלא לעשות יד אחת עם הערוץ של מכבי נגד הפועל, בטח לא בתקופה כזו רגישה.

מסכים איתך במיליון אחוז.

אבל לא תמיד כל מה שרשום הוא נכון. ספורט 5 הוא צהוב בגלל רקאנטי ותמיד ינסה לשנות דברים,להזיז ולהציג את התמונה כמו שהוא רוצה בשביל לרמוס אותנו בתקשורת. מה גם שזה חלק מתפקיד התקשורת לעשות רעש מכל דבר לכן צריך לקחת כל דבר בעירבון מוגבל.
חוץ מזה, לא הכל שחור ולא תמיד כולם נגדנו.
סה"כ נתתי כבוד למאמן גדול שעבד אצלנו וזהו הוא הלך השאר זה לא רלוונטי.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
לטובת מי שפספס, מי שראה ולא הבין מה הוא רואה (אהמ אדום נחמד) ומי שלא יודע איך נראה מהלך מתוכנן שכולו גועל נפש אחד גדול :

http://vod.sport5.co.il/?Vc=147&Vi=169930&Page=1

החל מדקה 20:15

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 18:52 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
לפעמים נדמה לי שיש אנשים שלא חיים במדינה הזאת, ולוקח להם שנתיים-שלוש בכדי להבין איזה אנשים הם ארז אדלשטיין וחיים רמון (שתי דמויות מייצגות).

וקשטן ותאומים ומוני הראל וטביב וחג'ג' ורמון וברקוביץ' ועוד רבים וזבלים אחרים.
לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 18:52 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
זה בדיוק המשל עם העקרב והנהר

לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 19:09 
kobster כתב:
לטובת מי שפספס, מי שראה ולא הבין מה הוא רואה (אהמ אדום נחמד) ומי שלא יודע איך נראה מהלך מתוכנן שכולו גועל נפש אחד גדול :

http://vod.sport5.co.il/?Vc=147&Vi=169930&Page=1

החל מדקה 20:15

איך שכולם שם מתיישרים עם פיני גרשון, בוני גינצבורג דקה לפני האייטם הזה לא ידע בכלל מי זה ידידיה רפפורט, מה שלא מנע ממנו לגנות בחירוף נפש את הפועל על המהלך הזה. איזה עיתונות פח ואיזה ערוץ פח :PUKE: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה שרוב האנשים בארץ מטומטמים שרואים את ערוץ הספורט ו מאמינים לכל מה שנאמר שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 19:23 
סמל אישי של המשתמש
"הפח אשפה של אוסישקין"
חבורה של חלאות, לא מבין איך בכלל אפשר להגן על סגירת החשבון הדוחה הזו.
וכל זה בגלל שארז נעלב שהוא לא המאמן הראשון באולם החדש, כמה קטנוני אפשר להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 19:43 
סמל אישי של המשתמש
גם בוואלה קונים את הגירסה של ארז בלי לפקפק
http://sports.walla.co.il/?w=/170/2751370

תמיד מדהים הסטנדרטים הנחותים של תקשורת הספורט. לא משנה בכלל מה האמת ומה קרה, לא צריך לנסות לבדוק להרים טלפון, לאמת, מינימום.
העיקר מישהו זרק לאויר איזו אמירה, וזהו מעתה זה הבסיס לכל הדיון התקשורתי. עכשיו לך תוכיח שאין לך אחות

ארז מאד מאכזב. מעריך אותו מאד כאיש מקצוע, אבל שכל שלוחיו עכשיו בתקשורת מתנפלים עלינו כאילו לא סיימנו איתו התקשרות בצורה מכובדת אחרי 3 שנים של חופש מקצועי מוחלט, אלא פיטרו אותו אחרי סאגה ניהולית נוראה אחרי שזכה ביורוליג...
יוצא איש קטן מאד. פשוט מאכזב. באמת ציפיתי להרבה יותר.
ואם הוא חושב שמישהו מהאנשים שבאים למשחקים לא יודע איזה הד-קייס הוא, וקונה את השטויות שלו על ההנהלה הוא פשוט חי בסרט.

נערך לאחרונה על ידי הפועל בתאריך 30 מאי 2014, 19:56, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 19:54 
הפעם לא צריך להוכיח.
שיחשבו מה שהם רוצים. את מי זה מעניין?
החלפת מאמן בהפועל תל אביב זה עניין של הפועל תל אביב בלבד.
כל השאר זה רכילות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 19:57 
סמל אישי של המשתמש
כן רק שעכשיו זה הופך לחלק מהמסע השמצה נגדנו, שמאשימים אותנו שאנחנו "מתלכלכים" ומתערבים למאמן, והנהלה חובבנית וכו'.
וזה הכי מאכזב. שמישהו שנתפס כבשר מבשרנו, שהכי פרגנו לו ונתנו לו לעשות מה שהוא רוצה במועדון גורם לזה. מאד מאכזב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 20:07 
איכס. חתיכת אפס האדלשטיין הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
red pepper כתב:
הפעם לא צריך להוכיח.
כל השאר זה רכילות

מצד אחד האלגנטיות שבה מתנהלת ההנהלה שלנו בסיפור הדוחה הזה מרשימה. ובאמת מי שיורד לליכלוכים כאלה מתלכלך בעצמו.
מצד שני, הדברים האלה נתפסים והופכים אט אט לאמיתות. קודם בשוליים ואח"כ גם במציאות. ולכן לא ברור אם לשתוק באמת יעשה לנו טוב.

והאכזבה הכי הכי גדולה זה ארז. באמת הערכתי אותו. באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 20:11 
סמל אישי של המשתמש
היה לי היום ויכוח עם איזה שני דבילים שהם בדיוק צרכני הספורט הממוצעים במדינת פח הזאת, וישר הם דיקלמו את הטיעונים המביכים של השמן הגזען גרשון. אני מאמין מקווה ומתפלל ששנה הבאה נעשה עונה מוצלחת ומכובדת ושאדון ארז הבוגדני יישב בבית מול הטלוויזיה ויאכל את הלב. נראה אותו עם הנבחרת המסריחה שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 20:15 
ונניח ויהיו אנשים שיחשבו שזה אמת. נו אז? זה ימנע ממאמנים טובים לבוא להפועל? זה ימנע מספונסרים לבוא להפועל?
לדעתי ממש לא.
ולגבי ארז, זה האיש. זה אולי עצוב ומאכזב אבל מאוד צפוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:
red pepper כתב:
הפעם לא צריך להוכיח.
כל השאר זה רכילות

מצד אחד האלגנטיות שבה מתנהלת ההנהלה שלנו בסיפור הדוחה הזה מרשימה. ובאמת מי שיורד לליכלוכים כאלה מתלכלך בעצמו.
מצד שני, הדברים האלה נתפסים והופכים אט אט לאמיתות. קודם בשוליים ואח"כ גם במציאות. ולכן לא ברור אם לשתוק באמת יעשה לנו טוב.

והאכזבה הכי הכי גדולה זה ארז. באמת הערכתי אותו. באמת.

אני כן חושב שעדיף לשתוק. לרדת לקרב הביבים הזה לא יכול לתרום לנו כלום.
הדרך היחידה להשיב לזה באמת זה למצוא מאמן טוב לבנות קבוצה טובה, ולהראות כמה שיותר מהר שהפועל גדולה יותר מכל אדם. גם אם קוראים לו ארז אדלשטיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 20:20 
נקווה שכשזה ייתפס כאמת המוחלטת, לא יעלה לך יותר להחתים מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 505 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: