תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 09:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 505 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ארז עוזב
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 09:29 
סמל אישי של המשתמש
מר כדורסל אולי חושב שאין לו תחליף ושהמועדון ייכשל בלעדיו, אבל להפתעתו הוא יגלה שהפועל יותר גדולה ממנו ומהאגו שלו, ושנה הבאה הוא יאכל את הלב בבית כשהמועדון יגיע לגבהים חדשים. הניסיון שלו להרחיק את עצמו מהפועל הוא כל כך שקוף ופתאטי, רק כמה חודשים אחרי שהוא הכריז ש״אני הפועל״. בהצלחה עם הליקוקים לטיוס שיעשה לך טובה בקיץ ויגיע לשחק בשבילך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 09:32 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
הוקיץ' כתב:
Fez כתב:
יובל כתב:
מילה על ארז מבחינה מקצועית לפני שממשיכים הלאה - קצת חבל שהוא לא ממשיך. מעבר לכך שהוא מאמן מצוין, לדעתי בתור מאמן נבחרת הייתה יכולה להיות לו משיכה לשחקנים, כמו נעימי למשל. והכי חשוב, החיבור המקצועי שלו עם השלד הישראלי שלנו - רביב, מתן וגם יונתן, מהם הוא הוציא את המקסימום ואפילו מעבר לכך. ממש לא בטוח שכך יהיה עם המאמן הבא, מי שהוא לא יהיה.
עם זאת ההחלטה של ההנהלה מוצדקת לחלוטין ואני סומך עליה שתבחר את מאמן הנכון. עם שילוב עם הגדלת התקציב הצפויה, אולי ירידה בעלות הצוות המקצועי והדרישות שלו ומאמן שלא מתבייש להביא זרים מוכחים ולקבל החלטות במהלך העונה, אני מקווה שסוף סוף יהיה לנו סגל חזק שלא משחק בנחיתות עונה שלמה.

אני לא חושב שזה חבל שהוא לא ממשיך למרות שהוא מאמן מצוין, פשוט כי לדעתי פיצוץ זה דבר שעומד באוויר והוא רק עניין של זמן, ואין לי כמעט ספק שזה היה קורה בעונה הבאה. ארז לא טיפוס שקל לעבוד איתו, אני כן נותן לו קרדיט על הרבה דברים שהוא עשה בשביל המועדון שהם לא טריוויאליים, אבל בוא נגיד ששלוש שנים עם ארז אף הנהלה אחרת לא היתה מחזיקה (אפילו לא מדבר על הג'ף רוזנים והדורסמנים של הליגה אלא גם הנהלות יחסית פסיביות) וגם ההנהלה שלנו שהיא ללא ספק הכי סבלנית בליגה לא יכלה להמשיך לעד את הרומן הזה.

לגבי הסגל הישראלי יונתן לא מסתדר עם ארז (and vice versa) ואני לא חושב שהוא הוציא ממנו את המקסימום, יונתן זה כישרון אדיר ובעונה בה שני הזרים הגבוהים כל כך חלשים התקפית הוא היה יכול לתרום יותר. מעבר לזה אני בספק כמה יונתן היה רוצה להשאר כשארז מאמן. מתן לא נתן עונה טובה העונה, ירד בתרומה מעונה שעברה וכמו יונתן בעיקר בעיה קשה של יציבות והבדלים אדירים ביכולת ממשחק למשחק. רק רביב באמת נתן עונה אדירה ועונת שיא והכל, ואין ספק שלארז יש חלק בזה, אבל כמו שכל הזמן אמרנו ארז הוא לא קוסם והוא לא מוציא יש מאין. לא ראיתי שמאריאלי או שירן הוא הוציא גדולות מנצורות, מזליקוביץ' ראינו בשתי העונות האחרונות כמה מעט ארז הוציא וכו'. רביב שחקן מצוין ונכס אדיר בין אם ארז מאמן ובין אם לא.

מאוד לא מסכים.
קודם כל, לדעתי אתה קצת מקטין את העבודה של ארז עם רביב. זה לא רק עונת קריירה של רביב, אלא אחת מעונות השיא של איזשהו ישראלי ב-15 השנים האחרונות.
לא מדובר פה באיזה שחקן בן 24 שמחכה לפריצה, הוא נתן בגיל 29, תחת ארז, יכולת שהוא לא התקרב אליה בשום שלב בקריירה.
לגבי מתן, הבן אדם מקבל בהפועל יד חופשית לעשות מה שהוא רוצה. אני לא חושב שבגילו ועם כל הפציעות שהוא עבר (ועדיין עובר) הוא יכול לתת יותר ממה שהוא נתן.
יונתן לא היה קיים בארץ לפני ארז. הוא הגיע להפועל בליגה שנייה לא כי הוא אוהד הפועל שרוף. תחת ארז הוא הפך לאחד הגבוהים הישראלים הטובים בליגה. אני לא רואה איך אפשר לזלזל בזה.
ונכון שיונתן הוא כישרון התקפי עצום שלא נוצל עד תום, אבל ההגנה שלו כל כך רעה שאתה פשוט לא יכול לשחק איתו יותר. אם תחת ארז ועופר הוא עדיין עושה כל כך הרבה נזק קשה לי להאמין שתחת מאמנים אחרים זה יהיה יותר טוב.
אמנם הוא לא שידרג את אריאלי או שירן (את בר טימור ועוד איך), אבל הוא גם לא הוציא מהם פחות ממה שהם שווים. אריאלי כבר שנים בליגה ולא עושה שום דבר.

ואני גם לא חושב שהיחסים עם ארז היו על סף פיצוץ וזה היה עניין של זמן או משהו כזה.
אבל את זה אף אחד מאיתנו לא יודע באמת.

אני לא מקטין שום דבר, כתבתי שרביב נתן עונת שיא ויש לארז חלק בזה. שזו המציאות. לנסות לטעון כאילו רביב זה איזה שחקן שכל הקריירה דשדש ופתאום בא ארז וגאל אותו זו כבר ממש לא המציאות. רביב שחקן ענק ותמיד היה, בטח לרמה של הפועל, כתבתי את זה בקיץ הרבה לפני שארז "הפיח בו רוח חיים" וגם אז כתבתי שאין לי ספק שהוא יתן בהפועל תרומה כמו של שחקן זר טוב. אז שוב, נכון שהוא נתן מעבר ונכון שלארז יש חלק בזה אבל לא צריך להפוך אותו לקוסם עם שרביט.
זה שיונתן "לא היה קיים בארץ לפני ארז" זה לא אומר כלום. הבן אדם היה לא רק סופרסטאר בשבדיה אלא שחקן טוב מאוד בליגה השניה בספרד (שהיא ליגה חזקה מאוד) ובטורניר הקיץ שארז ראה אותו הרבה מאמנים שמו עליו עין. אני כן חושב שהוא עשה התקדמות יפה בשלוש שנים בהפועל וזה לזכות כל הצוות המקצועי, אבל שוב, היו הרבה תאקלים בין ארז ליונתן שפגעו מאוד בתפקוד שלו ואני גם בספק כמה הרומן האישי שלהם היה מחזיק עוד שנה וכמה יונתן היה מעוניין בזה. כך שמהבחינה הזאת זה בטח לא אסון שארז הלך.
מתן קיבל "יד חופשית" מתוך ההחלטה לא להביא זר על העמדה שלו ובעצם להיות תלויים בו. שזו החלטה סבירה בעיני. בכל אופן, מתן לא נתן עונה טובה השנה.

צריך לשים את הדברים האלה בפרופורציה. ארז גם קיבל הרבה שחקנים מוכשרים שהוא לא עשה איתם כלום - ג'סטין הארפר לדוגמה, ולא שאני מאשים את ארז במשהו חוץ מהקרדיט המוגזם אליו, אבל בכל זאת מדובר פה בבחירה 32 בדראפט שנחשב לוואחד כישרון בארה"ב וגם נתן בעבר חצי עונה טובה מאוד בצמרת הליגה הצרפתית, והיה נראה בהפועל כמו אחד הזרים החלשים בליגה במשך עונה שלמה. איפה הקוסם היה כאן? ואנתוני מארשל שנתן כמעט 17 נק' למשחק בקבוצת צמרת באוקראינה ממש עד כמה ימים לפני שהגיע להפועל, ופתאום שמענו כל מיני סיפורים שהוא לא כשיר ולא מחובר ולא ככה ולא ככה. איפה הקוסם היה כאן? לגבי יותם שירן אגב, ארז בעצמו טען שהוא אחד השחקנים הכי מוכשרים בארץ יותר מפעם אחת, אז בבקשה תגיד לו את המשפט הזה ששירן גם ככה לא שווה ולא לי. ואת זליקוביץ' כבר הזכרתי.
אני לא אומר שארז אשם בדברים האלה, רק שצריך להסתכל על כל הצדדים ולא להפוך מאמנים לקוסמים שאין להם תחליף, כמו שאמרתי כאן כל השנה. לא צריך לקחת כל דבר טוב שקורה ולייחס את זה ב-100% למאמן ואז לקחת את הדברים הפחות טובים ולהגיד "טוב זה לא אשמתו". בסך הכל ארז כן הוציא מהסגל המוגבל שלו מעל ומעבר רוב השנה, אבל בואו לא ניצור פה איזו תמונה כאילו כל שחקן שעובר תחת ארז פתאום נהיה 200% יותר טוב.

ולגבי היחסים על סף פיצוץ אני חושב שקיבלת את התשובה.

למה אתה ממשיך לומר שמתן נתן עונה לא טובה? הוא היה טוב מאוד העונה, בהשוואה לעונה הקודמת הוא נתן רק מעט פחות נקודות (שלפני שנה הייתה לנו קבוצה סופר-מוגבלת והתפקיד שלו בהתקפה הייתה מוגזם מאוד) ובאפקטיביות יותר גבוהה, עד הפציעה היה לו משהו כמו 39% לשלוש ורק כשהוא חזר מהפציעה בכמה משחקים לא הכי קריטיים בפלייאוף העליון האחוזים שלו ירדו. ובסדרה נגד אילת, אמנם זה לא קיבל יותר מדי פוקוס בגלל הכישלון הקבוצתי אבל הוא היה נהדר, גם בקליעה מבחוץ (בעיקר במשחק הראשון אבל לא רק) וגם מבחינה הגנתית, עם המון חסימות וחטיפות.
וגם יונתן, אמנם מבחינה אישית הרומן הזה לא היה מושלם - גם, לדעתי בעיקר בתחילת הדרך והרבה פחות בשתי העונות האחרונות - אבל מבחינה מקצועית הוא הלך והשתפר כל הזמן בשלוש העונות שלו בהפועל. הקפיצה שלו ביכולת בעונה השנייה הייתה גדולה מאוד וגם העונה האחרונה הייתה הרבה יותר טובה מהעונה הקודמת. אני לא מבין מאיפה היכולת להגיד שמאמן אחר היה מוציא ממנו יותר כשיונתן בלאומית היה נראה עב"ם ברמה שלא מתאימה לקבוצה מקצוענית.
והנקודה היא לא כמה ארז מוציא משחקנים, שפה בהחלט יש שחקנים שהוא מצליח להוציא מהם יותר ויש שחקנים שפחות (במידה מסוימת כמו כל מאמן), אלא כמה הוא מצליח להוציא מהשחקנים הספציפיים שעליהם אמור להיבנות הסגל, רביב ומתן הם כנראה שני השחקנים הבטוחים היחידים ברוטציה ומהם הוא בהחלט הוציא את המקסימום. מצד שני באמת יכול להיות שעם יונתן הוא לא היה מסתדר בעונה הבאה ומהבחינה הזאת העזיבה שלו היא דווקא דבר טוב אם יונתן יישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 09:44 
אדום נחמד כתב:
רמי כהן הוא איש שהוכיח אמינות בעיני, ובנוסף יודע באמת מה קורה מאחורי הקלעים. אולי אפילו דיבר עם ארז אחרי המופע של פיני אתמול וזה הרגיע אותו.
אתה וייה קרספו וחוץ מלנחש אין לך כלום.
באמת יפתיע אותי אם אני אקשיב לרמי (או בוכמן למשל) ולא למישהו אקראי מהפורום?

חוץ מלנחש?
למה, מה שרשמתי כאן אלה ניחושים? המצאות?
ולפי מה שאתם רושם ובהמשך להודעה הקודמת שלי, הדעות שלי כרגע הן קציוניות ומבוססות על ניחושים. ברגע שרמי כהן ייתן גושפנקא, אז זו תהיה האמת היחידה.
וואלה, יופי.
אז אני צריך אישור מרמי כדי להביע דעה שתהיה לגיטימית?
תשאל את רמי כהן מה הוא חושב על ארז אדלשטיין. אבל אני רק מנחש. לך תדע, אולי הוא מת עליו מתאבל על העזיבה שלו כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 10:05 
אני חושב שאנשים פה מספיק אינטלגנטים להבין מה קרה אתמול ומה ארז עשה ועדיין ממשיך לעשות לצערי.
הייתה תחושה של מיצוי שנבעה מהרבה סיבות, ואני חושב שגם על חלקן דיברו פה בפורום השנה (שהן אולי אחוז אפסי מהמציאות שעברנו העונה)
אבל במשך כל העונה העדפנו לספוג על עצמנו (וספגנו) כדי לאפשר לקבוצה להצליח מקצועית. גם הפרידה אתמול מהצד שלנו והוצאת ההודעה שהייתה בסיכום משותף הייתה הכי מכובדת שאפשר ומתוך מטרה לסיים את זה יפה. כל מה שקרה מאותו הרגע והדברים שקורים עכשיו (ואני נושך את השפתיים שלא להגיד יותר) הם אולי הדבר הכי מכוער שנתקלתי בו מעולם ובאמת חבל שזו הדרך. קל מאוד להיגרר למלחמה בתקשורת ולהתחיל להוציא את כל הרפש החוצה אבל זה לא שווה לאף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
אחי מותר לך לרשום מה שבא לך וזה גם לגיטימי. אבל כן. אף אחד לא מנחש שפין גרשון עשה מה שעשה מטעם עצמו.
אין שום בסיס עובדתי לנחש אחד מהשניים ועדיין.. מה זה אם לא ניחוש..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
גם בוכמן מנחש בטח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 10:38 
סמל אישי של המשתמש
דווקא על בוכמן אמרתי שהוא אמין בעיני.
כבר נכתב לי פה לקרוא מה הוא כתב ואני מודה שפספסתי את ההודעות שלו.
אני אתפנה לזה. תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 11:10 
purvis short כתב:
ולגבי הקרסוליים.
אז אולי הם לא מגיעים לקרסוליים שלו. אבל דני פרנקו זכה בגביע עם חולון. דן שמיר בשני גביעים עם ירושלים. שרון דרוקר (שאני ממש לא רוצה שיחתימו אותו) זכה ביול"ב קאפ עם ירושלים, אפי בירנבוים (שאני ממש לא רוצה שיחתימו אותו) זכה בגביע עם הרצליה, אריק שיבק (שאני ממש לא רוצה שיחתימו אותו) אימן בהולנד ובבלגיה וזכה בתארים, ננו גינזבורג זכה בתארים עם נימבורק.
אז הם לא מגיעים לקרסוליים שלו. וארז אולי מאמן יותר טוב מהם.
אבל כשהוא יזכה במשהו בקריירה שלו. בעצם, ניתן לו הנחה, כשהוא יתקרב ללזכות במשהו בקריירה שלו - שיודיע לנו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 11:54 
עוד לא הבנתי מה קרה אתמול , במה מדובר? אפשר הסבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
purvis short כתב:
ולגבי הקרסוליים.
אז אולי הם לא מגיעים לקרסוליים שלו. אבל דני פרנקו זכה בגביע עם חולון. דן שמיר בשני גביעים עם ירושלים. שרון דרוקר (שאני ממש לא רוצה שיחתימו אותו) זכה ביול"ב קאפ עם ירושלים, אפי בירנבוים (שאני ממש לא רוצה שיחתימו אותו) זכה בגביע עם הרצליה, אריק שיבק (שאני ממש לא רוצה שיחתימו אותו) אימן בהולנד ובבלגיה וזכה בתארים, ננו גינזבורג זכה בתארים עם נימבורק.
אז הם לא מגיעים לקרסוליים שלו. וארז אולי מאמן יותר טוב מהם.
אבל כשהוא יזכה במשהו בקריירה שלו. בעצם, ניתן לו הנחה, כשהוא יתקרב ללזכות במשהו בקריירה שלו - שיודיע לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
ראיתי עכשיו, בא לי להקיא. פיני גרשון אמר שידידיה החליט להעיף את ארז, זה המשיך בזה שטענו שהתערבו לארז בעניינים מקצועיים(פחחחח) ונגמר בזה שגרשון אמר שבגלל שארז עזב לא ימכרו מנויים. שערוץ הספורט ישרף ושארזכפוי הטובה הזה יסתכל במראה ויתבייש בלכלוכים הדוחים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 12:29 
ארז יצא קטן מאוד בכל הפרידה הזו.
זה לא שפיטרו אותו אפילו, נגמר לו החוזה והחליטו לא להמשיך, בצורה הכי לגיטימית בעולם בדרך מכובדת בהודעה רישמית
בלי לפזר ספינים לפני אצל כל מיני עיתונאיים וגופי תקשורת כמו שקורה בד"כ ברוב הקבוצות. (אולי זה מה שלא אהבו בתקשורת שלא הדלפנו להם לפני).

ארז הוא מאמן ענק אחד הגדולים אבל כנראה שבן אדם עם אופי בעייתי במקצת (זה היה ידוע אבל עכשיו ברור יותר).

לכל הנהלה מותר להגיד את דעתה עד גבול מסוים לגבי סגל שחקנים. בהפועל זה קורה הכי מעט בארץ אז שכל הפינים ירגעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
לפעמים נדמה לי שיש אנשים שלא חיים במדינה הזאת, ולוקח להם שנתיים-שלוש בכדי להבין איזה אנשים הם ארז אדלשטיין וחיים רמון (שתי דמויות מייצגות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
די נו בחיאת, לא צריך להפוך את זה לדרמה. רוב האנשים לא שונאים את ארז, וגם יום לא נעים כמו היום לא ישנה זאת. סתם חבל שזה מסתיים ככה.
עדיף להפועל ולנו לא להתעסק בזה יותר, לאחל בארז בהצלחה ולהמשיך בחיינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 14:00 
שתכשל איפה שתלך אמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 14:36 
מצטער פז, אני שוב נאלץ לא להסכים עם מילה ממה שאתה אומר (מלבד הפיצוץ כמובן שלא לקח לנו הרבה זמן לצערי לגלות שצדקת).
קודם כל, אני ממש לא חושב שארז קוסם. מספיק שתראה מה חשבתי על ניהול הסגל שלו, האינטנסיביות שלנו בהגנה בפלייאוף העליון ולמעשה כל ניהול הסדרה מול אילת כדי להבין זאת.
לגבי רביב, לדעתי אין כאן ויכוח אפילו. רביב אובייקטיבית הוציא מעצמו העונה הרבה הרבה יותר ממה שהוא התקרב להוציא בכל עונה אחרת בקריירה. "תרומה של שחקן זר טוב"? נו בחייאת. איזה שחקן זר טוב נותן 12 נקודות למשחק (שזה מה שרביב נתן בעונות השיא שלו)?
מעבר לזה, רביב תמיד נחשב לסוג של סרטן קבוצתי (פחות באופי ויותר בסגנון המשחק) ולשחקן טיפש שפוגע במשחק הקבוצתי. איפה זה ואיפה מה שקיבלנו העונה? עצם העובדה שזה קורה בגיל כל כך מאוחר רק מראה כמה משמעותית הייתה העבודה של ארז.
לגבי יונתן, הליגה השבדית היא ליגה בדיחה. כמו שאני לא מתלהב מההישגים של טל קרפלס ברומניה ושל רוטבארט בטורקית השנייה אני גם לא מתלהב ממה שיונתן עשה שם. ואני מצטער אבל הוא לא היה שחקן טוב מאוד בליגה הספרדית השנייה. הוא היה שחקן של 7 נקודות ו-3 ריבאונדים למשחק (משהו באיזור הזה) שזה בסדר אבל בטח לא משהו שמבטיח לך שחקן ברמה שקיבלנו ממנו בשלוש השנים האחרונות.
בכל אופן, אם תסתכל על השחקנים תראה שאולי לא את כולם הוא שידרג, אבל מאף אחד הוא לא הוציא פחות ממה שהוא היה במקומות אחרים (למעט זליקוביץ' שזה נושא מורכב קצת).
ונכון, ארז לא קוסם, אבל בנושא של להוציא את המיטב משחקנים הוא לא רואה אף מאמן אחר בליגה מלבד בלאט.

לגבי מה שהיה ביציע העיתונות, אני חושב שארז הוא מאמן מצוין ואחד הטובים בארץ, אבל אחרי מה שהיה אתמול אוי ואבוי אם נותנים לו להתקרב להפועל.
גועל נפש כזה כלפי אנשים שנתנו לך יחס מדהים ולא הפסיקו לשבח אותך ולהגן עליך (אפילו אחרי הפרידה) זה לא פחות מדוחה.
מאחל לו כישלון בהמשך הדרך ושנמצא מאמן שלא יתן עוד דקת משחק לדברים כמו ג'סטין הארפר. פרנקו, שמיר וננו גינזבורג יתקבלו בברכה (עודד קטש ממש לא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו שהפכת מפרשן לליגה הלאומית למאמן נבחרת ישראל
אפשר לנגב עם מי שנותן לך צ'אנס מאז ומתמיד את התחת
פתח על רמי יא שרמוטה
מגיע לך פניני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
איפה הוא פתח על רמי גביזון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 15:05 
אדום נחמד כתב:
אני אתפנה לזה. תודה.

א. אני שמח שאני לא אמין בעינייך. מעניין לי אתה יודע את מה.
ב. בשבילך, פיני גרשון ממשיך לטנף על הפועל עכשיו בהפסקת המשחק של מגדל וחיפה. בין היתר הוא טוען שאת כל הטענות שלו נגד הפועל, הוא שמע מארז אדלשטיין בשיחות ב- 2:00 בלילה. אז אתה מוזמן להמשיך לטעון שאני מנחש שפיני גרשון מדברר את ארז אדלשטיין.
ג. אני חוזר בי מהמילים הטובות על ארז אדלשטיין. לא מגיעה לו שום מילה טובה. אני מאחל לו רק רע בקריירת האימון ובחיים הפרטיים שלו. ואני כ"כ מחכה לרגע שהוא יגיע למשחק של הפועל. את המוות אני אעשה לו. בן של אלף זונות. סמרטוט רצפה. לא יאומן מה שהוא עושה להפועל ביומיים האלה.
ד. הבנתי שהנהלת הפועל לא רוצה להוסיף שמן למדורה ולהוציא רפש. אני אומר תוציאו הכל. שארז אדשלטיין יידע שהוא פתח במלחמה לא נגד ידידיה רפפורט, אלא נגד הפועל והקהל שלה ושהוא שרוף אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 15:08 
מקווה שאחרי מה שעשה עכשיו פיני גרשון בהפסקת המשחק יוביא לתביעת דיבה נגדו!!
מספיק לנתינת היד הפתוחה לערוץ המסריח הזה, יושב מאמן עבר שנזרק מהמדרגות מקבוצה
בה היה אלוף אירופה אחרי עונה אחת ומשתלח ברמי כהן שבסה"כ אמר מה שהיה צריך להגיד על הביזיון של אתמול
כאילו רמי נכנס בו.

מבחינתי כל מילה של פיני גרשון היום היא מילה של ארז אדלשטיין, ארז מקווה שתקרא את זה- אתה יוצא קטן, מלוכלך ואחרי
היום אני מקווה שהנבחרת שלך תכשל ולהפועל לא תחזור.

פשוט גועל נפש! :bang:

רמי כהן :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
א. אני לא מבין למה אתה נפגע. אין סיבה שאוהד אקראי יהיה אמין. אם אני אגיד לך שרמי כהן ירק על ארז אתה תאמין לי? אל תקח את זה אישי.
ב. ג. ד. אין לי מושג מה היה עכשיו ולכן אין לי דרך להגיב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 15:11 
אז אחרי המתקפה אתמול ביציע היום הפין תוקף את רמי בצורה קיצונית בשידור של חיפה ירושלים
בהנחה שלא נשמע את ארז מגיב לדברים מתנער ומתנצל בפני רמי
ארז אדלשטיין הפך מבחינתי לאישיות בלתי רצויה.
לא זר פרחים,לא מגן הוקרה בוז גדול לאדם קטן. קטן מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 15:12 
סמל אישי של המשתמש
אפשר תקציר של הדברים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 15:23 
שוב חזר על המנטה "נראה מי יבוא במקומו" כאילו כולם אפסים חוץ מארז..............ובכלל יורד על כל המאמנים "באקדמיה יש רק שחקנים טובים ,אין מאמנים" "ראיתי את גמר הנוער אתמול,אין שם שום דבר,אם זה הכדורסל אז 10 שנים לא יהיה כאן כלום" .
איזה דיבור מתנשא, איזה לא קולגיאלי, איזה אפס!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ארז עוזב
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 15:27 
מהפכה כתב:
אז אחרי המתקפה אתמול ביציע היום הפין תוקף את רמי בצורה קיצונית בשידור של חיפה ירושלים
בהנחה שלא נשמע את ארז מגיב לדברים מתנער ומתנצל בפני רמי
ארז אדלשטיין הפך מבחינתי לאישיות בלתי רצויה.
לא זר פרחים,לא מגן הוקרה בוז גדול לאדם קטן. קטן מאוד

בדיוק. מחוק אם לא מתנצל ומתנער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
רמי כהן הוא איש שהוכיח אמינות בעיני, ובנוסף יודע באמת מה קורה מאחורי הקלעים. אולי אפילו דיבר עם ארז אחרי המופע של פיני אתמול וזה הרגיע אותו.

אתה מילגרם מהלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
יש אנשים שצריכים לסבול בכל רגע שהם בחיים
מתפקידנו כאזרחים טובים להזכיר להם זאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אדום נחמד כתב:

אתה מילגרם מהלך.

Dude.. what the..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 16:25 
villa crespo כתב:
אדום נחמד כתב:
אני אתפנה לזה. תודה.

א. אני שמח שאני לא אמין בעינייך. מעניין לי אתה יודע את מה.
ב. בשבילך, פיני גרשון ממשיך לטנף על הפועל עכשיו בהפסקת המשחק של מגדל וחיפה. בין היתר הוא טוען שאת כל הטענות שלו נגד הפועל, הוא שמע מארז אדלשטיין בשיחות ב- 2:00 בלילה. אז אתה מוזמן להמשיך לטעון שאני מנחש שפיני גרשון מדברר את ארז אדלשטיין.
ג. אני חוזר בי מהמילים הטובות על ארז אדלשטיין. לא מגיעה לו שום מילה טובה. אני מאחל לו רק רע בקריירת האימון ובחיים הפרטיים שלו. ואני כ"כ מחכה לרגע שהוא יגיע למשחק של הפועל. את המוות אני אעשה לו. בן של אלף זונות. סמרטוט רצפה. לא יאומן מה שהוא עושה להפועל ביומיים האלה.
ד. הבנתי שהנהלת הפועל לא רוצה להוסיף שמן למדורה ולהוציא רפש. אני אומר תוציאו הכל. שארז אדשלטיין יידע שהוא פתח במלחמה לא נגד ידידיה רפפורט, אלא נגד הפועל והקהל שלה ושהוא שרוף אצלנו.

ואתה ושאר המלעיזים כפויי טובה.
אני לא בטוח שאם לא ארז אדלשטיין אנחנו לא עולים לליגת העל ונמצאים שם היום. שלא נדבר על להשאר בליגה שנה שעברה ועל נצחונות על מכבי וחצי גמר גביע המדינה.
שלא תבינו לא נכון, משהו כאן מסריח - בין אם זה ההתנהגות של ארז ואיך שהוא סיים או בין אם זה הלחצים מתוך ההנהלה לסיים את ההתקשורת לא ממניעים ספורטיביים אלא אישיים.
בכל מקרה - את מה שארז עשה אי אפשר לקחת ממנו. ולא יזיק אם אנשים כאן קצת יצננו את הלכלוכים כלפי ארז. זיכרון קצר יש לאנשים פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 16:32 
לארז יש הרבה חסרונות (אישיות קשה, פרנואידית, קושי בקבלת החלטות), אבל גם הרבה יתרונות שקשורות ליכולות האימון ולכדורסל שלו.

נראה שההודעה על "פרידה משותפת" היתה לא נכונה. אפשר היה להגיד משהו כמו "מחלוקות בלתי ניתנות לגישור" או "בחרנו שלא להאריך".
זה לגיטימי, זה מותר.

נקווה לטוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 505 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: