Asafas כתב:
יש כאן אנשים כמו חביתות. חיים רמון נכשל. נקודה.
עלאק שיכנעו אותו להביא את אלמוג כהן- הוא היה בין המתנגדים הגדולים לחזרה של זהבי ובדיעבד זו הטעות הגדולה ביותר.
הוא זה שלחץ בינואר למכור את דמארי ועשה את המחטף עם שכטר אחרי שלקח ממני עוד 100 ₪. זה לא אותו אדם שבזכות החוזים שלו אנחנו משלמים לאיזה 15 מאמנים בו זמנית? אם לא ורמוט, הקבוצה הזו מועמדת לירידה.
להזכירכם, מיד עם קבלת הקבוצה הוא מכר את אייגבור והכניס 5 מיליון ₪. העמותה תרמה עוד 2.5 מיליון ש״ח וגם עם זה נוצר גירעון של 22 מיליון. בכל מקום שבו הוא נוגע, הוא משאיר אדמה חרוכה.
אני מסכים שלנו יש חלק בגירעון שנוצר עם כל המעשים הטיפשיים והרדיוסים, אבל האשם הגדול הוא רמון.
כולם מסכימים שהוא נכשל. אני אישית שמח שהוא בדרך החוצה (ככה נראה).
אבל לא צריך להמציא דברים או לעוות את המציאות.
אני מבין שיש פה אנשים עם טראומה קשה מטביב אבל לא כל אחד עכשיו שיכנס לקבוצה הוא טביב.
אני מאמין שהוא ניסה למצוא רוכש, ואני מאמין שהם עדיין מחפשים רוכש.
עכשיו תורו של חג'ג', ואין לי בעיה שחג'ג' יהיה בקבוצה כי כל מי שחושב קצת בהגיון ולא עובר סיוטים בלילה על טביב ורואה את טביב פה ושם ומנפח דיון של מעל 100 עמודים על טביב, מבין שהבן אדם הזה הוא לא טביב.
אז אין לי בעיה שישאר ויחזיק את הקבוצה בתנאי אחד שעושים הכל בשביל למצוא רוכש רציני.
מכל מה שרמון אמר דבר אחד שימח אותי מאוד וזה שהתקציב יהיה רק מכסף שיש ולא מהימורים שיכניסו אותנו לגרעונות נוספים. אני מקווה (אבל יודע שלא) שהאוהדים יקבלו זאת בהבנה.
לשחק עם תקציב שפוי, לנסות להגיע לאירופה ולכוון לרוכשים שמאלנים שרוצים קבוצה שמייצגת את השמאל, הדו קיום וכ"ו כי אף אחד אחר לא יגיע להפועל (ויסלחו לי הימנים זה בעיקר באשמת חברכם)
אם הניהול יהיה ככה והגרעין הקשה של האוהדים ירגיע מלהתערב בניהול המועדון יש סיכוי למצוא רוכש בשנים הקרובות.