תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 09:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל טבריה
הודעהפורסם: 28 מאי 2014, 13:11 
אדום נחמד כתב:
zink כתב:
#אנשים_שלא_יודעים_מה_זה_גילוי_נאות
#אנשים_שלא_יודעים_מה_זה_ציניות
@לירון האדום
..

אתה חמוד. טועה, אבל חמוד.

כך אומרות כולן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 מאי 2014, 13:11 
גילוי נאות - יש לי חברים אוהדי זו ויש לי חברים אוהדי השנייה.
זה בסדר?

הם גם דרשו שליטה בלעדית על מחלקת הנוער וזכות וטו על המון דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2014, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
ראש העיר טבריה נראה על פניו כאדם רהוט ובלי שאיפות מגלומניות

לצערי הסידרה כביש 90 חשפה את מה שכל מה שמכיר את האזור כבר יודע וזה התחרדות העיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 מאי 2014, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
גילוי נאות - יש לי חברים אוהדי זו ויש לי חברים אוהדי השנייה.
זה בסדר?

הם גם דרשו שליטה בלעדית על מחלקת הנוער וזכות וטו על המון דברים.

לא אמרתי שגילוי נאות זו בעיה. גם לי יש חבר טוב שחזק בקטמון. רק היה נדמה לי שאתה לא רוחש הערכה רבה לפרוייקט שלהם או לניהול שלו מחוסר אובייקטיביות מסוים. זה בסדר כך וכך.

מה הבעיה שהם רוצים שליטה על הנוער? שוב, הם רוצים להעיף את סאסי. סאסי היום שולט בנוער. הם רוצים לנהל את הקבוצה המאוחדת. מי נציגי הפועל ירושלים רוצים שינהל את הנוער, ולמה לא לתת את זה למי שינהל את הקבוצה המאוחדת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2014, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אני מנסה להזכר בשמות של שחקנים משם וזוכר רק את ניני עשור (שעבר משם למכבי) ואת האחים אייל ועופר דן. דגמי, זרוק עוד שמות לרענן את הזכרון.

אם אני זוכר נכון אריה אלטר שיחק שם לא הרבה אחרי האליפות של 88/ הירידה של 89

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2014, 13:37 
zink כתב:
@לירון האדום
..

ואיך אני קשור לפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2014, 14:47 
אדום נחמד כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
בוודאי, אז בוא נתרכז בעובדות.

עם כל הערכים והזה לא התאים להם להתחיל מהליגה האחרונה אז הם התאחדו עם מזכרת בתיה, שחקנים מכרו משחקים, לא הצליחו לעלות מליגה א', וכשהם הצליחו לעלות ללאומית הם ירדו שנה אחרי עם קבוצה יחסית טובה ומאמן פח שלא הצליחו לפטר מרוב שהם לא רוצים להתערב אבל כן מתערבים בהכל, כשבאמצע שערוריית בטים ומכירות.
כרטיס בקופה למשחק ההישרדות שלהם עלה 60 ש"ח, בממוצע יותר מכרטיס ליגה להפועל ת"א.

אם הם פרוייקט הדגל של קבוצות אוהדים בכדורגל, אני לא רוצה את זה.

שוב, זהו מקרה פרטי שנוהל עם טעויות בתחילת הדרך, אבל תפס את עצמו בידיים והרים קבוצה מליגה ג לליגה לאומית.
ענייני הבטים לא שמורים רק לקבוצת אוהדים אתה יודע. אז למה זה טיעון נגד?
והכי חשוב, מי אמר שהם פרוייקט דגל?
למה הפועל אוסישקין זה לא פרוייקט דגל?
למה בכלל צריך לבחור פרוייקט דגל?
כל קבוצה אוהדים יכולה להגדיר לעצמה איך היא תתנהל, ואם מי שעומד בראש אותה עמותה גם יעשה את זה טוב (ואין סיבה שלא, אם הוא יהיה איש מוכשר ומתאים), אז אין סיבה שהיא תתרסק. ואם היא גם תשכיל לצרף משקיע עם כסף בתמורה ל49 אחוז, היא תהיה גם עם תקציב גבוה.

מי שרוצה לפסול את זה, יכול. טיעונים אפשר למצוא מפה עד שנה הבאה. אבל זה בעיקר תלוי נסיבות ואנשים.

איך תבחן את הטענות שלך אם לא במבחן התוצאה על שתי קבוצות ששתיהן בליגה א' ולא ממש מצליחות לצאת ממנה?
הפועל אוסישקין לא פרוייקט דגל של קבוצת אוהדים בכדורגל כי היא לא עונה לתנאי של קבוצת כדורגל. בנתיים נראה שלטיעונים של מתנגדי קבוצות האוהדים בכדורגל יש ביסוס במציאות והצד השני מתעסק בנראה-לי ובתירוצים.

כשתקום קבוצת אוהדים שתצליח להתעלות מעל הרפש של הכדורגל הישראלי, ולהביא נורמות אחרות (כמו שהם טוענים) שגם מובילות להישגים - נדבר על החזון של הפועל ת"א כקבוצת אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2014, 15:02 
אדום נחמד כתב:
zink כתב:
@לירון האדום
..

אם היית מכיר את זינק האמיתי, לא היית אומר דבר כזה. זה יכול לעלות לך בפיקה של הברך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2014, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
אדום נחמד כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

עם כל הערכים והזה לא התאים להם להתחיל מהליגה האחרונה אז הם התאחדו עם מזכרת בתיה, שחקנים מכרו משחקים, לא הצליחו לעלות מליגה א', וכשהם הצליחו לעלות ללאומית הם ירדו שנה אחרי עם קבוצה יחסית טובה ומאמן פח שלא הצליחו לפטר מרוב שהם לא רוצים להתערב אבל כן מתערבים בהכל, כשבאמצע שערוריית בטים ומכירות.

שוב, זהו מקרה פרטי שנוהל עם טעויות בתחילת הדרך, אבל תפס את עצמו בידיים והרים קבוצה מליגה ג לליגה לאומית.
כל קבוצה אוהדים יכולה להגדיר לעצמה איך היא תתנהל, ואם מי שעומד בראש אותה עמותה גם יעשה את זה טוב (ואין סיבה שלא, אם הוא יהיה איש מוכשר ומתאים), אז אין סיבה שהיא תתרסק. ואם היא גם תשכיל לצרף משקיע עם כסף בתמורה ל49 אחוז, היא תהיה גם עם תקציב גבוה.

מי שרוצה לפסול את זה, יכול. טיעונים אפשר למצוא מפה עד שנה הבאה. אבל זה בעיקר תלוי נסיבות ואנשים.

איך תבחן את הטענות שלך אם לא במבחן התוצאה על שתי קבוצות ששתיהן בליגה א' ולא ממש מצליחות לצאת ממנה?
הפועל אוסישקין לא פרוייקט דגל של קבוצת אוהדים בכדורגל כי היא לא עונה לתנאי של קבוצת כדורגל. בנתיים נראה שלטיעונים של מתנגדי קבוצות האוהדים בכדורגל יש ביסוס במציאות והצד השני מתעסק בנראה-לי ובתירוצים.

כשתקום קבוצת אוהדים שתצליח להתעלות מעל הרפש של הכדורגל הישראלי, ולהביא נורמות אחרות (כמו שהם טוענים) שגם מובילות להישגים - נדבר על החזון של הפועל ת"א כקבוצת אוהדים.

כשהמציאות מורכבת משתי קבוצות כדורגל וקבוצת כדורסל אחת, אין לך אלא לשחק בנראה לי. כל זה כמובן בליגה הישראלית.
יש לא מעט דוגמאות באירופה של קבוצות שהאוהדים מעורבים בהן.
ההבדל, לדעתי, טמון בתקציב.
כסף->הצלחה->שקט מערכתי. זה היה נכון תמיד וזה יהיה נכון תמיד. כל עוד, כמובן, אין מישהו שפשוט מתחשק לו לעשות נזק בכוונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2014, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אדום נחמד כתב:
zink כתב:
@לירון האדום
..

אם היית מכיר את זינק האמיתי, לא היית אומר דבר כזה. זה יכול לעלות לך בפיקה של הברך.

שיבוא. אני מחכה. .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2014, 15:45 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:

ואגב, ברור לך שהמחיר הזה נובע מבעיות תקציב. אל תשכח גם לציין שבמכירה מוקדמת הכרטיס עלה 40.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2014, 15:59 
אדום נחמד כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
אדום נחמד כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

כשהמציאות מורכבת משתי קבוצות כדורגל וקבוצת כדורסל אחת, אין לך אלא לשחק בנראה לי. כל זה כמובן בליגה הישראלית.
יש לא מעט דוגמאות באירופה של קבוצות שהאוהדים מעורבים בהן.
ההבדל, לדעתי, טמון בתקציב.
כסף->הצלחה->שקט מערכתי. זה היה נכון תמיד וזה יהיה נכון תמיד. כל עוד, כמובן, אין מישהו שפשוט מתחשק לו לעשות נזק בכוונה.

אז מה שאתה אומר זה שיש דוגמאות של שתי קבוצות, אחת עם קצת יותר קהל ואחת עם פחות, שתיהן לא מצליחות כבר חצי עשור בערך, אבל זה לא משהו שאפשר להסתמך עליו כמו ההרגשה של אדום נחמד שיהיה בסדר. זכותך להחזיק באיזה דעה שאתה רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2014, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
אם בעיניך חצי עשור זה זמן מספיק להפוך קבוצה מאבק לאמפריה, אז הבעיה היא לא אצלי.
ושוב, אני לא מצליח להבין אם יש לך טענה אחרת פרט ל "בישראל זה לא יכול להצליח". כי ברור לך שזו לא טענה רצינית..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2014, 18:48 
להיות קבוצה בליגה הלאומית זה להיות אימפריה?
הטענה העיקרית שלי היא שעד שזה לא מצליח במקום אחר בארץ לא צריך לנסות בהפועל. הטענה שלך, או שלכם, זה שזה נשמע לכם ניסוי מגניב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הפועל טבריה
הודעהפורסם: 28 מאי 2014, 19:28 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
להיות קבוצה בליגה הלאומית זה להיות אימפריה?

זה לא מה שאמרתי. תקרא שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 00:39 
שיתחילו מקבוצה מעל ליגה א'. מי שהזכיר אימפריות זה אתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 07:03 
סמל אישי של המשתמש
לא אחי. אמרתי שהם עדיין לא אמפריה והזוי לצפות לזה אחרי חצי עשור זה מטורף. זה שהם עדיין לא, וזה שהם גם כשלו מקצועית השנה, לא קשור לכלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: