תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 09:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שני 26/5 (מידע)
הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 06:01 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

"הבעיות של המועדון הן לא הבעיה שלי"
יורגן קולין, בלמה של הפועל ת"א, אמר למקורביו שלא יעזוב את הקבוצה עד שיקבל את מה שמגיע לו על פי חוזהו רן בן שמעון והבעלים חיים רמון צפויים להיפגש היום ולסכם על פרידה או על המשך שיתוף הפעולה, בכפוף לקיצוץ שכרו של המאמן
שי ארצי
הפועל ת"א מתכוננת לעונה פיננסית, שבמהלכה יצטרכו השחקנים ועובדי המועדון לקצץ פעם נוספת בשכרם. בקבוצה טוענים כי עידו חג'ג' וחיים רמון כבר החלו לעבוד לפי תוכנית ההבראה שהכינו למועדון, אולם צפויה להם לפחות בעיה אחת בגיזרת יורגן קולין, שעם כל הזרים, למעט סאשה, לא אמור להמשיך בקבוצה.
הבלם הבהיר לסובבים אותו כי ינסה למצוא קבוצה אחרת בישראל, אך יעזוב רק אם יקבל את השכר שמגיע לו בהתאם לחוזה. "יש לי חוזה לעוד עונה והבעיות של המועדון הן לא הבעיה שלי," אמר השחקן למקורביו.
בתוך כך, מאמן הפועל ת"א רן בן שמעון אמור להיפגש היום עם רמון, מחזיק זכויות הניהול והבעלים בפועל של המועדון. בסיום הפגישה אמורה להתקבל החלטה סופית לגבי המשך דרכו של המאמן, שמחזיק בחוזה גם לעונה הקרובה אבל התבקש לקצץ באופן משמעותי בשכרו כתנאי ברור להישארותו.
כבר לפני כשלושה שבועות פורסם ב"ישראל היום" כי האדומים מעריכים שהמאמן לא יהיה מוכן לקיצוץ המדובר, דבר שיוביל לעזיבתו. בסביבתו של בן שמעון טענו כי הוא מוכן לקצץ באופן ניכר את שכרו, אך לא 50-ב אחוזים כפי שגורמים בהפועל טענו שהתבקש. "בן שמעון כנראה לא יישאר," העריך אתמול גורם במועדון. אם הצדדים לא יגיעו להבנות בפגישה, אסי דומב, עוזרו של בן שמעון, הוא המועמד המוביל להחליפו על הקווים. במקרה כזה יש אפשרות שאלי כהן (השריף) ימונה לסמכות מקצועית לצידו.
לאחר שסאגת המאמן תבוא לסיומה, יחלו בקבוצה להעלות הילוך בכל הקשור להכנות לקראת העונה הבאה, כאשר על הפרק מכירת עומר דמארי, השארת גילי ורמוט וגם הבאת רכש, ככל שהמצב הכלכלי יאפשר. אחד מבעלי המניות של הקבצה, סיימון כץ, אמור לטוס היום לגרמניה כדי לסגור מחנה אימונים לאדומים . בעונה שעברה קיימה הפועל את מחנה האימונים בפולין, אך העונה הוא יתקיים ככל הנראה בגרמניה.
בימים האחרונים ניהלו בהנהלה מגעים עם אנשי עסקים בנוגע לרכישת הקבוצה, אך עושה רושם כי נכון לעכשיו השיחות לא יבשילו לעיסקה. "כל הזמן יש התעניינות אבל אני לא חושב שיש משהו רציני," סיפר אתמול חג'ג' ל"ישראל היום" והוסיף: "השנה היעדים שלי הם להביא את המועדון להבראה מבחינה כלכלית, כך שכולם יתאמצו יותר גם בשכר וגם בעשייה."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 26/5 (מידע)
הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 06:24 
כתבה בידיעות אחרונות שאומרת שרבש הסכים לקצץ ב40 אחוז אבל קיימים כמה מחלוקות עם רמון וחגג,רבש רוצה להשאיר את הפסיכולוג ספורט שהביא איתו ואת בריאן גרזיציץ,רמון מסרב לכך ורוצה שיקצץ ב70 אחוז.
כמו כן הובטח לרבש מענק עלייה לשלב הבתים בסהכ כמיליון שקלים ועוד מענקים גבוהים על מיקום בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 06:39 
Yalla Hapoel כתב:
כתבה בידיעות אחרונות שאומרת שרבש הסכים לקצץ ב40 אחוז אבל קיימים כמה מחלוקות עם רמון וחגג,רבש רוצה להשאיר את הפסיכולוג ספורט שהביא איתו ואת בריאן גרזיציץ,רמון מסרב לכך ורוצה שיקצץ ב70 אחוז.
כמו כן הובטח לרבש מענק עלייה לשלב הבתים בסהכ כמיליון שקלים ועוד מענקים גבוהים על מיקום בליגה

בנוסף מידיעות -
אם רב"ש לא יסכים לקיצוץ הפועל תשלם לו 500 אלף פיצוי + 200 אלף על הפרשי שכר שקוצצו לו!!!

חג'ג' - "אנחנו לא יכולים לעמוד בתקציבי העונה הקודמת ולכן אם בן שמעון יסכים הוא האופציה הראשונה שלנו ואם הוא לא יסכים לקיצוצים, אסי דומב יהיה המאמן".

התקציב יפחת מ 50 מיליון ל 25 מיליון.
חיים רמון יזוז הצידה וחג'ג' יעמוד בראש חברת ניהול חדשה. יוסי סחלי, יהיה אחד מאנשי הניהול וכבר שוחח עם חלק מהעובדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=169698&lang=HE

בהפועל ת"א עדיין מחכים לפגישה שעתידה להתקיים היום (שני) בין חיים רמון לבין רן בן שמעון על מנת להבין באופן סופי האם המאמן יסכים לקיצוץ שנדרש ממנו, כאשר כל הסימנים מראים כי המאמן יסרב לדרישות המועדון ויעזוב את תפקידו.

מקורבים למאמן הבהירו לאתר ערוץ הספורט כי אם וכאשר יכריזו על פרידה, מבחינתו של המאמן יהיה מדובר בפיטורים והוא ידרוש את מלוא סכום הפיצוי כפי שמצויין לו בחוזה - חצי מיליון ש"ח. בנוסף, בן שמעון ידרוש את הסכום שקוצץ ממשכרותו במהלך העונה בעקבות הקיצוץ הרוחבי שנעשה ע"י רמון, המסתכם ב-150 אלף ש"ח.

בינתיים ראשי הפועל חושבים על 'היום שאחרי בן שמעון'. כפי שכבר פורסם באתר ערוץ הספורט, אם לא תהיינה הפתעות אסי דומב ימונה למאמן. השאלה המרכזית שנותרה פתוחה היא מי ישמש כמנג'ר. כזכור, חיים רמון ומושיק תאומים לוחצים כי אלי כהן 'השריף' ימונה לתפקיד הזה, כשגם גם מרקו בלבול נמצא בתמונה. רוני לוי נלקח בתחילה בחשבון אולם האדומים ירדו מהרעיון בשל העובדה שיהיה יקר מדי.

בכל מקרה, בהמשך השבוע תתקיים פגישה בנושא בין מולי הולצמן (שמשמש כרגע כיו"ר העמותה לאחר ההתפטרות של ראשיה) לבין חג'ג' ונציגו יוסי סחלי, כאשר הנושאר הנ"ל יעלה לדיון. "העונה יתקיימו פגישות חודשיות עם העמותה ובעלי המניות", נמסר מהפועל, "כולם יקבלו את כל העדכונים".

בתוך כך, מאחורי הקלעים החלה תסיסה בקרב האוהדים כנגד ההנהלה. ארגון האולטראס פתח במחאה בעיקר בעקבות הפרסומים על ההצעה להעברת מחלקת הנוער לידיו של אייל ברקוביץ', כשלטענתם המחלקה צריכה להישאר בידי המועדון.

עמותת האוהדים, 'האדומים', גם כן שוקלת את צעדיה. העמותה מתוסכלת מכך שרמון לא עומד בהסכמים שנחתמו מול 3500 חברי העמותה, שאין שקיפות ובעלי המניות ממודרים מהחלטות מהותיות. עוד שבועיים לערך תתקיים אסיפת חברים בה יוחלט על המשך פעילותה של העמותה מול רמון ועידו חג'ג'. נראה שהעמותה תפנה לאופציה המשפטית על מנת שיתקייים דירקטוריון ויחשפו המספרים כפי שמעוגן בהסכם בין העמותה לרמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/234153.html

בשעה זו בת"א: חיים רמון נפגש עם רן בן שמעון
כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, הבעלים זימן את המאמן לשיחה, בה הוא צפוי לסיים את דרכו בהפועל תל אביב אחרי עונה אחת. השניים דנים על גובה הפיצוי

יום גורלי בהפועל תל אביב. בשעה זו נפגשים המאמן רן בן שמעון והבעלים חיים רמון במשרדיו של רמון ברמת החייל, במטרה לנתק את הקשר בין המאמן למועדון, כפי שפורסם לראשונה ב-ONE.

בן שמעון הגיע למשרדים כאשר הדבר שצפוי לעמוד בראש הפגישה הוא הפיצוי אותו צריך לקבל המאמן כתוצאה מסעיף השחרור בחוזהו שעומד על כחצי מיליון שקלים, וכמובן שיש גם את הקיצוץ אותו חסך בן שמעון לקבוצה במהלך העונה הסדירה.

בן שמעון מצידו מרגיש פגוע מאוד מהדרך בה נעשו הדברים בשבוע האחרון וצפוי לדרוש מרמון לפחות כחצי מיליון שקלים כפי שמצויין בחוזה, אך לא מן הנמנע שחיים רמון יצליח לשכנע את המאמן לבוא לקראת המועדון הנמצא בקשיים כלכליים.

הפגישה אמורה לסלול את דרכו של אסי דומב לאימון הקבוצה, כאשר עידו חג'ג' הוא המצודד העיקרי במועמד שהיה עוזר המאמן בעונה שעברה.

בכל הנוגע לאוהדים, אמש נפגשו בכירים במועדון עם נציגים של האולטראס וניסו להרגיע את הרוחות לאחר שאלו החלו להפגין מול בתיהם של הבעלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 14:22 
לפי ואן הוא פוטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
http://one.co.il/Article/234163.html

ציטוט:
הפועל ת"א צפויה למנות את ברקוביץ' למנג'ר
בלעדי: בשעות אלו רמון פותח במו"מ רשמי עם ברקוביץ' כדי למנות אותו למנג'ר הפועל על כל מחלקותיה. אסי דומב ימונה למאמן בפיקוחו האישי

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 17:15 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
האדומים החליטו לא לשחרר את גילי ורמוט ולממש את האופציה על בשארט עבדורחימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
תגובת ספורט5

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 69713.html

ציטוט:
חילוקי דעות: רמון תומך באלי כהן כמנג'ר, חג'ג' בברקוביץ'
התגעגעתם? סאגה חדשה יוצאת לדרך בהפועל תל אביב, הפעם לגבי זהות המנהל המקצועי. האיש החזק במועדון מעדיף את 'השריף', אך איש העסקים שמחזיק ב-5% מהמניות רוצה את שחקן העבר. גם סיני בתמונה. הבלאגן רק החל

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
- בקרוב זה יקרה: עידו חג'ג' ייקח את זכויות הניהול מחיים רמון
- חגג ייפגש מחר עם עמותת האוהדים שתנסה לשכנע אותו לרדת מדומב ולמנות את אלי כהן או קשטן

http://sport2.thepost.co.il/content/991 ... PNtLM.dpuf

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
ספורט 5 מיישר קו
ציטוט:
חוזר למגרשים: ברקוביץ' סיכם כמנהל המקצועי בהפועל ת"א
למרות חילוקי דעות בין חיים רמון לעידו חג'ג', שחקן העבר יהפוך לסמכות המקצועית הבכירה במועדון האדום. ברקוביץ' אמור לעבוד מעל אסי דומב, שיחליף את רן בן שמעון בעמדת המאמן

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 17:55 
ברקוביץ':"כשהציעו לי את תפקיד המנג'ר, ישר אמרתי כן"
לאחר הפרסום הראשון באתר ONE לגבי מיניו של אייל ברוקביץ' למנג'ר החדש של הפועל תל אביב, שוחחנו עם ברקוביץ' לגבי המינוי המתקרב ובא והתוכניות שלו בתור מנג'ר האדומים.

אייל ברקוביץ' מה השתנה מהמועמדות שלך כמנהל מחלקת הנוער בהפועל תל אביב?
"קיבלתי הצעה טובה לגבי מחלקת הנוער. אבל ברגע שהציעו לי היום את תפקיד המנג'ר, ישירות אמרתי כן. זה הג'וב שרציתי הרבה שנים, אני מתכוון ללכת על זה בכל הכוח. אני אוהב לעבוד, אני איש עבודה".

מה לגבי התפקיד שלך בתקשורת?
"זה לא אותו דבר כמו התפקיד על הדשא, כאשר קיבלתי הצעה מחיים רמון ועידו חג'ג' אמרתי ישר כן. זה התפקיד שרציתי תמיד, זה מה שאני רוצה לעשות בכדורגל".

למה דווקא הפועל תל אביב?
"להפועל תל אביב יש פוטנציאל אדיר, יש קהל מדהים. כאשר עליתי לשחק בתור שחקן תמיד עניין אותי כמה קהל יש ביציעים. כאשר פנו אליי קבוצות קטנות, בלי לפגוע, תמיד אמרתי להן שאני לא יכול להיכנס למגרש והיציעים ריקים. שמחתי לעשות את התפקיד של המנג'ר במכבי נתניה, אבל ברגע שדניאל יאמר החליט שהוא רוצה לנהל עזבתי, עכשיו יש לי הזדמנות בהפועל".

מה הדבר הראשון שאתה רוצה לעשות בהפועל תל אביב?
"עדיין לא חתמנו, אבל הדברים מסוכמים. אני מקווה מאוד שנחתום בקרוב, אני לא רוצה לדבר לגבי התוכניות שלי לעתיד כי עדיין אין חתימה".

אתה הולך למועדון שאין בו הרבה כסף, זה מפחיד אותך?
"לב ונשמה מנצחים כל יריב, אפשר רק בקשה לשבוע הקרוב? מהפעם הבאה שתתקשרו אליי זה יהיה באישור של הבעלים. אני רוצה להודות לכל ONE ולך אופירה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 18:51 
סמל אישי של המשתמש
לפי שירי אלאגם:
עידו חג'ג' קנה את המניות של חיים רמון שיעזוב ויהיה האיש החזק במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שני 26/5 (מידע)
הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 18:53 
סמל אישי של המשתמש
Daniel כתב:
לפי שירי אלאגם:

מעניין; במיוחד לאור העובדה שחיים רמון מחזיק באפס מניות בהפועל ת"א

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 19:36 
ציטוט:
גם סיני בתמונה.

:HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 20:06 
הפייסבוק הרשמי:
אייל ברקוביץ' סיכם את תנאיו במועדון ועשוי להתמנות למנהל המקצועי של הפועל תל אביב. המשא ומתן שנערך מול עידו חג'ג' נמשך כשבין הצדדים ישנו רצון לחתום ולהתחיל בעבודה המשותפת.

ברקוביץ' כבר שוחח עם אסי דומב והשניים ייפגשו בקרוב וידונו בתוכניות המקצועיות לעונה הבאה. בכל מקרה, נושא מכירת מחלקת הנוער או הפרטתה אינו על הפרק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שני 26/5 (מידע)
הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
Daniel כתב:
לפי שירי אלאגם:

מעניין; במיוחד לאור העובדה שחיים רמון מחזיק באפס מניות בהפועל ת"א

למה 0?? 50 אחוז בסימן שאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2014, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
ד"א נוסטלגיה*

אייל ברקוביץ' ימונה למנג'ר הפועל תל אביב. צפו ב-6 רגעים שנויים במחלוקת

http://timeout.co.il/%D7%A2%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99/%D7%AA%D7%9C-%D7%90%D7%91%D7%99%D7%91/%D7%90%D7%99%D7%99%D7%9C-%D7%91%D7%A8%D7%A7%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A5-%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%A0%D7%92%D7%A8-%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A2%D7%9C-%D7%AA%D7%9C-%D7%90%D7%91%D7%99%D7%91

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: