תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 18:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1098 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 37  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 24 מאי 2014, 06:43 
סמל אישי של המשתמש
איר קנדה כתב:
זדיינו השגתי כרטיסים לאירוע בואנקובר! (ב90 דולר, מקווה שהמשקפת מספיק טובה)

מרגש.
ארוס תהיה באירוע ב 7/6 בניו מקסיקו.
אתה תהיה באירוע ב 14/6 בואנקובר.
בונים עליכם על עדכונים ותמונות מהשטח...

174 הולך להיות אחלה אירוע, בעיקר הקרב של רורי מקדונלד הקנדי מול טיירון וודלי ואולי גם תתפוס הפתעה
בקרב על החגורה בין ג'ונסון לבגאוטינוב.
תעשה חיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 06:44 
סמל אישי של המשתמש
אדיר, פשוט אדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול ה-UFC הרשמי ע"ש קובסטר
הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 10:45 
ואו. בעסה שלא ראיתי בישיר ונאלצתי להסתפק במה שמעלים בפייסבוק של mma leech

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
יש כרגע ויכוח סוער האם זו ההפתעה הגדולה ביותר בתולדות ה UFC, בטח בקרב על החגורה.
אני חושב שכן, בעיקר לאור המאזן של שניהם, הרצף הבלתי נתפס של בראו ויחס ההימורים לפני הקרב (1 ל 8 נגד דילשואו).
וזה אפילו לא היה גניבה של ניצחון או איזו מכה שתפסה את בראו בהפתעה (כמו דוס סנטוס וקיין בקרב הראשון בניהם) ,הוא פשוט שלט בקרב מההתחלה ועד הסוף,ועוד בעמידה. אין מספיק סופרלטיבים לקרב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 10:57 
אני מאד מסמפט את דיללשואו (שראיתי עד היום בשני קרבות), אבל אני מודה שגם אני הלכתי שבי אחרי הפרשנים שלא נתנו לו סיכוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
יש כרגע ויכוח סוער האם זו ההפתעה הגדולה ביותר בתולדות ה UFC, בטח בקרב על החגורה.
אני חושב שכן, בעיקר לאור המאזן של שניהם, הרצף הבלתי נתפס של בראו ויחס ההימורים לפני הקרב (1 ל 8 נגד דילשואו) .
וזה אפילו לא היה גניבה של ניצחון או איזו מכה שתפסה את בראו בהפתעה (כמו דוס סנטוס וקיין בקרב הראשון בניהם) ,הוא פשוט שלט בקרב מההתחלה ועד הסוף,ועוד בעמידה. אין מספיק סופרלטיבים לקרב הזה.
לא מבין במכות, אבל נתת פה (בבולד) את ההסבר הכי טוב. בימינו ההימורים מגיעים לכל ספורט.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
איזה קרב מטורף. אני גם לא נתתי שום סיכוי לדילשואו,מגיע לו שאפו.
אני גם עדיין מאמין שבראו הוא הטוב יותר מבין השתיים והחגורה תוחזר אליו בהקדם. בראו די קיבל בומבה רצינית בסיבוב ה1 (או שמא השני?) שנראה שדי זעזעה אותו והוא לא התאושש מאז.
איציק, ספקולוציה מעניינת אבל אני לא חושב שבראו היה מוכר את הקרב בשביל כסף שכן לא חסר לו וגם היה נראה שהוא נותן את המיטב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
איר קנדה כתב:
אני גם עדיין מאמין שבראו הוא הטוב יותר מבין השתיים והחגורה תוחזר אליו בהקדם. בראו די קיבל בומבה רצינית בסיבוב ה1 (או שמא השני?) שנראה שדי זעזעה אותו והוא לא התאושש מאז.
איציק, ספקולוציה מעניינת אבל אני לא חושב שבראו היה מוכר את הקרב בשביל כסף שכן לא חסר לו וגם היה נראה שהוא נותן את המיטב

סיבוב שני. דילשואו גם אמר שאחרי הסיבוב הזה הוא ראה שמשהו בעיניים של בראו השתנה והוא הבין שיש פה הזדמנות אמיתית לנצח. לטעמי הוא ניצח כל אחד מהסיבובים בלי קשר לנוקאאוט בסוף והיה דומיננטי כמו שאף אחד לא היה מול בראו עד היום.
אגב,דילשואו מתחתן בחודש הבא, אחלה מתנת נישואין.
אגב2, איציק חזק ב KFC ופחות ב UFC, הוא לא העלה שום ספקולציה מעניינת אלא מחשבה מגוחכת מתוך חוסר ידע וקנאה עזה על כך שהאשכול שלו הושמד בגיהנום של קנסו :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
איר קנדה כתב:

סיבוב שני. דילשואו גם אמר שאחרי הסיבוב הזה הוא ראה שמשהו בעיניים של בראו השתנה והוא הבין שיש פה הזדמנות אמיתית לנצח. לטעמי הוא ניצח כל אחד מהסיבובים בלי קשר לנוקאאוט בסוף והיה דומיננטי כמו שאף אחד לא היה מול בראו עד היום.
אגב,דילשואו מתחתן בחודש הבא, אחלה מתנת נישואין.
אגב2, איציק חזק ב KFC ופחות ב UFC, הוא לא העלה שום ספקולציה מעניינת אלא מחשבה מגוחכת מתוך חוסר ידע וקנאה עזה על כך שהאשכול שלו הושמד בגיהנום של קנסו :SMOKE:

ככה קנדים מבטאים מחשבה מגוחכת :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 18:41 
סמל אישי של המשתמש
האיגרוף העולמי ירד להרבה שנים בגלל שמועות על מכירות נקווה שזה לא יגיע לכאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

למה אתה לא מוריד בטורנט?
יש אתר שהקרבות עולים אליו כמה שעות לאחר שידורם ככה אתה מתנתק מהאינטרנט כל היום ואז רואה בערב כמו בנאדם.
דבר איתי אם אתה צריך הזמנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
קורמייה הוא חתיכת מפלצת. חייב כבר לראות אותו מול ג'ון ג'ונס.
מעניין מול מי יהיה הקרב הבא שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 19:48 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול ה-UFC הרשמי ע"ש קובסטר
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:

הולך לשבת ולחכות לקרב על התואר.
מבחינתו הוא הוכיח את כל מה שהיה צריך להוכיח כדי לקבל את ההזדמנות שלו (מאזן 15-0, חמישה קרבות ב 15 החודשים אחרונים) והוא יחזיק אצבעות לג'ונס שינצח את גוס.

אגב, נקבע הקרב המרכזי באירוע שנועד אמור להילחם בו (ufc on fox 12) ב 26/7.
רובי לאולר שנתן קרב מעולה נגד אלנברגר ילחם במאט בראון שנתן תצוגה מדהימה נגד אריק סילבה באירוע בסינסינטי.
המנצח יקבל קרב על התואר וזה הולך לעשות סדר בעתיד של קטגורית ה ww:
וודלי ומקדונלד ילחמו ב ufc174 על הזכות לקבל קרב על החגורה מול ג'וני הנדריקס (אני מהמר על ufc 178 בקנדה).
מי שינצח בקרב על החגורה ילחם במנצח בין לאולר לבראון.
יהיה אש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2014, 10:18 
dr.avi כתב:
נועם שחם כתב:

למה אתה לא מוריד בטורנט?
יש אתר שהקרבות עולים אליו כמה שעות לאחר שידורם ככה אתה מתנתק מהאינטרנט כל היום ואז רואה בערב כמו בנאדם.
דבר איתי אם אתה צריך הזמנה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2014, 10:29 
dr.avi כתב:

אני חייב להגיד שאני לא רואה את ג'ונס מצליח להתמודד איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 17:43 
סמל אישי של המשתמש
מחר יתקיים ניסוי מעניין כשלראשונה בהיסטוריה של ה UFC שני אירועים יתקיימו באותו יום -

האירוע הראשון ישודר בשעה 22:00 ברקנאטי פלוס לייב ויערך בברלין, עם שני קרבות נחמדים בקטגורית ה MW :
1) מארק מוניוז (מדורג 7, מאזן של 13-4) ילחם נגד ג'גארד מוסאסי (מדורג 11, מאזן של 34-4-2) במפגש של שני הקורבנות האחרונים של ליוטו מצ'ידה מאז שירד לקטגוריה הזו. קרב שתהיה לו השפעה גדולה על ניסיון של כל אחד מהם לטפס לעבר הצמרת של הקטגוריה המצוינת הזו. מוזאזי הוא לוחם הרבה יותר מגוון ומנוסה ממוניוז, לדעתי הוא יקח את הקרב.
2) פרנסיס קרמונט הצרפתי (מדורג 9, מאזן 22-8) ילחם נגד סי.בי דולאווי (לא מדורג, מאזן של 14-5) וינסה לנצח אחרי שההפסד בקרב האחרון שלו לג'אקרה סאוזה באירוע בברזיל בפברואר קטע לו רצף של 10 נצחונות, שישה מהם ב UFC. לא רואה סיבה שהוא לא ינצח את הקרב הזה, הוא הרבה יותר אתלטי ומהיר מדולאווי שינסה לגרור את הקרב לקרקע.

האירוע השני יערך בברזיל וישודר בשעה 5 לפנות בוקר באותו ערוץ, גם כאן יש שני קרבות שכדאי לשים אליהם לב :
1) הקרב המרכזי יהיה בקטגורית ה HW ויפגיש בין סטיפה מיוצ'יץ' (מדורג 7, מאזן של 11-1) לבין פאביו מלדונאדו (לא מדורג, מאזן של 21-6) בקרב הראשון שלו מאז שעלה לקטגוריה הזו מה LHW. צפוי להיות קרב מעניין, מיוצ'יץ' פייבוריט ברור ומסומן ע"י ה UFC כבר הרבה זמן כאחד שאמור להגיע רחוק בקטגוריה הזו. חבל שדוס סנטוס נפצע ולמיוצ'יץ' לא יצא לבחון את עצמו מול יריב יותר חזק ממלדונאדו, נראה איך הקרב יתפתח.
2) הקרב השני יהיה בקטגורית ה WW ויפגיש בין דמיין מיה (מדורג 8, מאזן של 18-6) לבין אלכסנדר יקובלב (לא מדורג, מאזן של 21-4) בהופעת הבכורה שלו ב UFC. מיה לוחם אדיר ומאסטר בהכנעות (9 מ-18 נצחונות הגיעו בהכנעה), יקובלב הגיע מארגונים לא חזקים במיוחד כמו M1 ויהיה מעניין לראות אותו נלחם נגד לוחם מנוסה כמו מיה שנמצא בירידה בתקופה האחרונה עם שני הפסדים רצופים לג'ייק שילדס ורורי מקדונלד.

עדכוני אירועים :
1) ונדרליי סילבה לא הגיש בקשה לקבלת רישיון לחימה לקראת UFC 175 ולכן הוסר מהאירוע, בדיוק כמו שצ'אל סונן צפה לאורך כל הדרך. במקומו, במהלך די מפתיע, נכנס ויטור בלפורט ויצר מצב בו הוא נלחם באותו אירוע של וידמן ומצ'ידה כשכזכור הוא היה זה שאמור להילחם בוידמן על החגורה עוד ב 173 ובשל האיסור על שימוש ב TRT הוחלף במצ'ידה.

2) דיינה ווייט התייחס לקרב בין מאט בראון לרובי לאולר באירוע בסן חוזה ב 26/7 ׁ(האירוע בו ילחם גם נועד להט) ואמר שזה יהיה הקרב ממנו יצא היריב הבא של ג'וני הנדריקס על התואר, מה שכנראה יזיז את הקרב על החגורה ל 181 שיערך ב 6/12 בקנדה. שוב דפקו את טיירון וודלי.

תהנו :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2014, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
לינק לברלין???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2014, 21:29 
סמל אישי של המשתמש
http://cdnx.livetv.sx/webplayer.php?t=i ... =840&si=75

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 מאי 2014, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
אירוע שהפתיע לטובה, היו קרבות לא רעים בכלל עם קרב מרכזי שהסתיים לפי הצפוי.
רגע השיא היה עוד לפני שהתחיל הקרב הראשון כשאלכסנדר גוסטפסון :ROSE: היה בפינה של בקסטרום השבדי. ג'ונס עדיין לא חתם על הקרב נגדו, אגב.
יאללה לברזיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2014, 06:34 
סמל אישי של המשתמש
EROS IS RED בואי לפה ;)

UFC מגיע לראשונה לאלבקרקי , ניו מקסיקו באירוע שיתקיים בלילה בין שבת לראשון עם קארד שנראה מבטיח מאוד על הניר:

Lightweight Benson Henderson vs. Rustam Khabilov
Lightweight Diego Sanchez vs. Ross Pearson
Flyweight John Dodson vs. John Moraga
Lightweight Rafael dos Anjos vs. Jason High
Lightweight Yves Edwards vs. Piotr Hallmann
Bantamweight Erik Perez vs. Bryan Caraway

1) בקרב המרכזי בנסון הנדרסון (מדורג 2, מאזן 20-3) ילחם ברוסטאם קבילוב (מדורג 11, מאזן 17-1) בקרב מאוד מעניין שיכולה להיות לו השפעה גדולה בצמרת הדירוג של ה Lightweight. הנדרסון שהפסיד את החגורה לאנתוני פטיס באוגוסט האחרון אמנם ניצח מאז את ג'וש טומסון אבל הוא בסוג של תקרת זכוכית אחרי ששני הפסדים האחרונים שלו היו לפטיס גם ב WEC וגם ב UFC ולכן למרות שהסיכוי שהוא יקבל שוב קרב על החגורה מול פטיס די קלוש, הוא חייב את הקרב הזה כדי להישאר בטופ של הדירוג. קבילוב לעומתו נמצא ברצף של שישה נצחונות,שלוש משלוש ב UFC, והקרב הזה יכול להיות בשבילו מקפצה אדירה קדימה. הנדרסון אמנם פייבוריט ברור ולוחם יותר טוב ומנוסה ממנו, אבל קבילוב שמגיע עם רקע מרשים מאוד בסמבו (אלוף העולם ב 2007) יכול לעשות לו הרבה צרות ואני ממש לא אופתע אם הוא גם יקח את הקרב.

2) הקרב השני מבטיח מאוד ובקלות יכול להפוך לקרב הערב. דייגו סאנצ'ז (יליד ותושב אלבקרקי, מאזן 24-7) ינסה להתאושש מרצף של שני הפסדים מול רוס פירסון האנגלי (מאזן 15-6) שנמצא בפורמה לא רעה בכלל וההפסד האחרון שלו היה לפני שנתיים בדיוק. שני לוחמים מנוסים מאוד שזכו ב TUF, סאנצ'ז בעונה הראשונה, פירסון בתשיעית, לשניהם יש רקע עשיר ב BJJ שמבטיח קרב עמידה משובח עם הרבה אגרופים ובעיטות. כרגיל, מחזיקים אצבעות לסנצ'ז המרגש.

3) גם הקרב השלישי הולך להיות חם מאוד, עם שני לוחמים שנמצאים בצמרת הדירוג של ה Flyweight - ג'ון דודסון (מדורג 1, מאזן 15-6, גם יליד אלבקרקי) ילחם נגד ג'ון מוראגה (מדורג 5, מאזן 14-2). דימטריוס ג'ונסון האלוף ילחם בשבוע הבא נגד עלי באוגטינוב וזה לא יהיה הימור פרוע מדי להניח שבמידה וג'ונסון ישמור על החגורה, מי שינצח בקרב בין דודסון למוראגה יקבל הזדמנות נוספת לקרב על החגורה אחרי שג'ונסון כבר ניצח את שניהם ב 2013.
גם דודסון זכה ב TUF בעונה 14 ולדעתי הוא עדיף על מוראגה, במיוחד כשהוא הולך לקבל הרבה גב מהקהל הביתי.

שידור בנוהל ברקאנטי פלוס לייב בחמש לפנות בוקר, נקווה גם לקבל עדכונים בלייב מארוס שתהיה באירוע עצמו...

עדכוני אירועים :
במזל טוב ובשעה טובה ג'ון ג'ונס חתם אתמול על החוזה וילחם באלכסנדר גוסטפסון ב UFC 178 שיערך ב 27/9 בטורונטו קנדה, בדיוק אותו מקום שבו נערך הקרב שלהם ב UFC 165 שהיה ב 21/9/2013. היו הרבה דיבורים וביקורות מצד האוהדים והתקשורת על כך שג'ונס מנסה להתחמק מהקרב מול גוס ומעדיף להילחם בדניאל קורמייה, הלחץ מסתבר עשה את שלו וקיבלנו קרב שהולך לעשות סביבו הרבה רעש.

תהנו :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2014, 16:38 
למישהו יש מושג מתי מתחיל האירוע? משום מה ticketmaster כל פעם משנים את השעה מחמש וחצי לארבע וחצי ועכשיו אני כבר מבולבלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2014, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
EROS IS RED כתב:
למישהו יש מושג מתי מתחיל האירוע? משום מה ticketmaster כל פעם משנים את השעה מחמש וחצי לארבע וחצי ועכשיו אני כבר מבולבלת.

ארבע וחצי הקרב המקדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2014, 17:12 
r200 כתב:
EROS IS RED כתב:

ארבע וחצי הקרב המקדים

ארבע וחצי בשעון שלהם? אני יוצאת מקולורדו רק בשעה 8 אז אני לא חושבת שאספיק להגיע אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2014, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
EROS IS RED כתב:
r200 כתב:
EROS IS RED כתב:

ארבע וחצי הקרב המקדים

ארבע וחצי בשעון שלהם? אני יוצאת מקולורדו רק בשעה 8 אז אני לא חושבת שאספיק להגיע אליו.

יכול להיות ארבע וחצי גם בשעון שלך אם תכווני אותו לפי הזמן שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2014, 17:57 
r200 כתב:
EROS IS RED כתב:
r200 כתב:
EROS IS RED כתב:

ארבע וחצי הקרב המקדים

יכול להיות ארבע וחצי גם בשעון שלך אם תכווני אותו לפי הזמן שלהם

מצחיקול זה אותו שעון :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2014, 01:29 
סמל אישי של המשתמש
לראשונה בתולדות הפורום, תמונה בלייב מאירוע UFC, באדיבות המשתמשת המרגשת EROS IS RED:

תמונה

הקרב הראשון מתחיל ממש עוד מעט, פטריק קאמינס (ההוא שקורמיה דרס אותו) ילחם בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 יוני 2014, 07:14 
סמל אישי של המשתמש
אירוע מעולה ומאוד ביתי.
הנדרסון נראה מצוין, הלוואי שהוא יקבל את נורמגומדוב בקרב הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2014, 23:52 
עיר מסריחה. אבל לפחות הנדרסון ניצח :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 10 יוני 2014, 10:19 
kobster כתב:
אירוע מעולה ומאוד ביתי.
הנדרסון נראה מצוין, הלוואי שהוא יקבל את נורמגומדוב בקרב הבא.

ארוע נהדר, עם שערוריית שיפוט בקרב של פירסון וסאנצ'ז. זה היה שוד אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1098 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 37  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: