EROS IS RED בואי לפה
UFC מגיע לראשונה לאלבקרקי , ניו מקסיקו באירוע שיתקיים בלילה בין שבת לראשון עם קארד שנראה מבטיח מאוד על הניר:
Lightweight Benson Henderson vs. Rustam Khabilov
Lightweight Diego Sanchez vs. Ross Pearson
Flyweight John Dodson vs. John Moraga
Lightweight Rafael dos Anjos vs. Jason High
Lightweight Yves Edwards vs. Piotr Hallmann
Bantamweight Erik Perez vs. Bryan Caraway
1) בקרב המרכזי בנסון הנדרסון (מדורג 2, מאזן 20-3) ילחם ברוסטאם קבילוב (מדורג 11, מאזן 17-1) בקרב מאוד מעניין שיכולה להיות לו השפעה גדולה בצמרת הדירוג של ה Lightweight. הנדרסון שהפסיד את החגורה לאנתוני פטיס באוגוסט האחרון אמנם ניצח מאז את ג'וש טומסון אבל הוא בסוג של תקרת זכוכית אחרי ששני הפסדים האחרונים שלו היו לפטיס גם ב WEC וגם ב UFC ולכן למרות שהסיכוי שהוא יקבל שוב קרב על החגורה מול פטיס די קלוש, הוא חייב את הקרב הזה כדי להישאר בטופ של הדירוג. קבילוב לעומתו נמצא ברצף של שישה נצחונות,שלוש משלוש ב UFC, והקרב הזה יכול להיות בשבילו מקפצה אדירה קדימה. הנדרסון אמנם פייבוריט ברור ולוחם יותר טוב ומנוסה ממנו, אבל קבילוב שמגיע עם רקע מרשים מאוד בסמבו (אלוף העולם ב 2007) יכול לעשות לו הרבה צרות ואני ממש לא אופתע אם הוא גם יקח את הקרב.
2) הקרב השני מבטיח מאוד ובקלות יכול להפוך לקרב הערב. דייגו סאנצ'ז (יליד ותושב אלבקרקי, מאזן 24-7) ינסה להתאושש מרצף של שני הפסדים מול רוס פירסון האנגלי (מאזן 15-6) שנמצא בפורמה לא רעה בכלל וההפסד האחרון שלו היה לפני שנתיים בדיוק. שני לוחמים מנוסים מאוד שזכו ב TUF, סאנצ'ז בעונה הראשונה, פירסון בתשיעית, לשניהם יש רקע עשיר ב BJJ שמבטיח קרב עמידה משובח עם הרבה אגרופים ובעיטות. כרגיל, מחזיקים אצבעות לסנצ'ז המרגש.
3) גם הקרב השלישי הולך להיות חם מאוד, עם שני לוחמים שנמצאים בצמרת הדירוג של ה Flyweight - ג'ון דודסון (מדורג 1, מאזן 15-6, גם יליד אלבקרקי) ילחם נגד ג'ון מוראגה (מדורג 5, מאזן 14-2). דימטריוס ג'ונסון האלוף ילחם בשבוע הבא נגד עלי באוגטינוב וזה לא יהיה הימור פרוע מדי להניח שבמידה וג'ונסון ישמור על החגורה, מי שינצח בקרב בין דודסון למוראגה יקבל הזדמנות נוספת לקרב על החגורה אחרי שג'ונסון כבר ניצח את שניהם ב 2013.
גם דודסון זכה ב TUF בעונה 14 ולדעתי הוא עדיף על מוראגה, במיוחד כשהוא הולך לקבל הרבה גב מהקהל הביתי.
שידור בנוהל ברקאנטי פלוס לייב בחמש לפנות בוקר, נקווה גם לקבל עדכונים בלייב מארוס שתהיה באירוע עצמו...
עדכוני אירועים :
במזל טוב ובשעה טובה ג'ון ג'ונס חתם אתמול על החוזה וילחם באלכסנדר גוסטפסון ב UFC 178 שיערך ב 27/9 בטורונטו קנדה, בדיוק אותו מקום שבו נערך הקרב שלהם ב UFC 165 שהיה ב 21/9/2013. היו הרבה דיבורים וביקורות מצד האוהדים והתקשורת על כך שג'ונס מנסה להתחמק מהקרב מול גוס ומעדיף להילחם בדניאל קורמייה, הלחץ מסתבר עשה את שלו וקיבלנו קרב שהולך לעשות סביבו הרבה רעש.
תהנו
