תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 13:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 196 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 27/5 (דיונים)
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 20:05 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
חוץ מהאופי (המגעיל, אין ספק), את כל טענות הנסיון והיכולת הלא מוכחת וההימור, אפשר היה לומר גם אם היו ממנים את שלום תקווה. שכל הנסיון שלו מתמצה בחצי שנת עוזר מאמן אצל מאמן העל שייע פייגנבוים. ואותו דווקא מזכירים כל פעם שמדברים על מנג'ר.

אף אחד לא נולד עם נסיון.

אתה בטוח שהמקטרגים על ברקוביץ' היו שמחים עם המינוי של שלום תקווה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
ההודעה של יובל הייתה צינית למי שלא הבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 20:07 
teknoboy כתב:
19 כתב:
חוץ מהאופי (המגעיל, אין ספק), את כל טענות הנסיון והיכולת הלא מוכחת וההימור, אפשר היה לומר גם אם היו ממנים את שלום תקווה. שכל הנסיון שלו מתמצה בחצי שנת עוזר מאמן אצל מאמן העל שייע פייגנבוים. ואותו דווקא מזכירים כל פעם שמדברים על מנג'ר.

אף אחד לא נולד עם נסיון.

אתה בטוח שהמקטרגים על ברקוביץ' היו שמחים עם המינוי של שלום תקווה?

לא, כי לא עשיתי סקר דעת קהל
אבל שלום תקווה הוא השם המוביל כל פעם שמעלים כאן אופציה למנג'ר או למאמן חדש. למנג'ר בטוח, למאמן הוא אחד המובילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 20:09 
19 כתב:

אף אחד לא נולד עם נסיון.

להביא את שלום תקווה זו החלטה לא פחות גרועה. ממתי צוברים ניסיון על הגב של הפועל?
בכל אופן, אני רוצה להאמין שלפחות המינוי הזה אומר שיהיה תקצב לרכש כי אחרת הוא לא היה מגיע, למרות שזה יותר ווישפול ת'ינקינג ממשהו אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שלישי 27/5 (דיונים)
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 20:11 
אדום נחמד כתב:
19 כתב:

אף אחד לא נולד עם נסיון.

אז יש אנשים שצועקים מדי פעם תקוה. זה לא אומר שזה רעיון טוב.
למרות שבאופן כללי לא הייתי מתעצבן אם במקום החלאה היה מגיע מישהו שלפחות בנאדם ראוי.. כמובן שהכי טוב אדם ראוי עם נסיון, אחרי זה אדם בעייצי אבל מקצועי, אחרי זה להפך, ובתחתית הרשימה ברקוביץ.
ולגבי השורה האחרונה, אתה צודק. רק שאת טבילת האש לא צריך לעשות בהפועל

אולי, אבל שחקנים, בטח ששחקנים גדולים לא מתחילים מלמטה.

גווארדיולה עבד שנה אחת בקבוצת המילואים, וקיבל את אחד המועדונים הגדולים בעולם.
הופייה קודם מתפקיד העוזר לתפקיד המאמן הראשי בלברקוזן.
לורן בלאן התחיל לאמן ישר מבורדו
זינאדין זידאן קיבל ב2011 את תפקיד המנהל הספורטיבי של ריאל מדריד, כשהנסיון הקודם היחיד שהיה לו היה "יועץ בכיר של ריאל מדריד".
כנ"ל מיאטוביץ' בריאל מ2006
מתיאס זאמר פרש מדורטמונד ב99, וב2000 כבר אימן אותה

באמת שאפשר לתת עוד מיליון דוגמאות, זה לא איזה משהו חריג. זה יכול להצליח, וזה יכול לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אדום נחמד כתב:
19 כתב:

אף אחד לא נולד עם נסיון.

אז יש אנשים שצועקים מדי פעם תקוה. זה לא אומר שזה רעיון טוב.
למרות שבאופן כללי לא הייתי מתעצבן אם במקום החלאה היה מגיע מישהו שלפחות בנאדם ראוי.. כמובן שהכי טוב אדם ראוי עם נסיון, אחרי זה אדם בעייצי אבל מקצועי, אחרי זה להפך, ובתחתית הרשימה ברקוביץ.
ולגבי השורה האחרונה, אתה צודק. רק שאת טבילת האש לא צריך לעשות בהפועל

אולי, אבל שחקנים, בטח ששחקנים גדולים לא מתחילים מלמטה.

גווארדיולה עבד שנה אחת בקבוצת המילואים, וקיבל את אחד המועדונים הגדולים בעולם.
הופייה קודם מתפקיד העוזר לתפקיד המאמן הראשי בלברקוזן.
לורן בלאן התחיל לאמן ישר מבורדו
זינאדין זידאן קיבל ב2011 את תפקיד המנהל הספורטיבי של ריאל מדריד, כשהנסיון הקודם היחיד שהיה לו היה "יועץ בכיר של ריאל מדריד".
כנ"ל מיאטוביץ' בריאל מ2006
מתיאס זאמר פרש מדורטמונד ב99, וב2000 כבר אימן אותה

באמת שאפשר לתת עוד מיליון דוגמאות, זה לא איזה משהו חריג. זה יכול להצליח, וזה יכול לא.

פפ היה מזוהה עם בארסה
זידאן עם מדריד

חוץ מלהתלהם נגד הפועל והקהל שלה איך ברקו מחובר להפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 20:15 
אדום נחמד כתב:
יובל, המון טענות מופנות להנהלה, ובצדק, על ההימור שנלקח שנה שעברה. אבל לפחות אז זה היה מגובה באיש מקצוב עם קבלות ויכולות. השנה יהיה הימור על אדם נאלח בלי נסיון או יכולת? זה עדיף?
הדבר היחיד שחשוב הוא שימכרו למישהו שיכול להעמיד תקציב ראוי להפועל.

ערבבת קצת הייתי אומר.
ההימור שנה שעברה היה בכך שהם השתמשו בתקציב הרבה יותר גבוהה ממה שהיה להם. רב"ש הוא אחד הגורמים לתקציב הגבוהה הזה.
בגלל שההימור לא הצליח עכשיו אסי דומב אמור לאמן את הפועל.
אז השנה אין הימורים כספיים ומייצבים את התקציב אבל כנראה שכמה אנשים כאן עדיין רוצים להגיע לסוף העונה הבאה ולגלות שמוכרים את כל השחקנים (שגם ככה בקושי יגיעו) ושיש גרעון של 10 מליון יורו במקום 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
יובל, המון טענות מופנות להנהלה, ובצדק, על ההימור שנלקח שנה שעברה. אבל לפחות אז זה היה מגובה באיש מקצוב עם קבלות ויכולות. השנה יהיה הימור על אדם נאלח בלי נסיון או יכולת? זה עדיף?
הדבר היחיד שחשוב הוא שימכרו למישהו שיכול להעמיד תקציב ראוי להפועל.

אני לא מדבר על הימור כלכלי כמו בעונה שעברה. ההימור במקרה הזה הוא לתת את המושכות לאדם כמו ברקוביץ'. אבל אני חושב שכן יהיה ניסיון לבנות קבוצה טובה. אם ההצהרה הייתה שדומב מאמן וזהו, אני לא חושב שגם זה היה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 20:29 
kobster כתב:
שחר כתב:
kobster כתב:
פאביו כתב:
ציטוט:
הפועל ת"א: חיים רמון יזוז הצידה
שינויים נוספים אצל האדומים. היו"ר יפנה את מקומו לטובת אמיר לובין שעוזב את עמדת המנכ"ל. יוסי סחלי, חמו של עידו חג'ג' יחליפו. גם במחלקת הנוער לא רגוע

סחלי היו"ר זה מתחיל להיות מסריח מאוד,מאוד.
ברקו למנות בתור אישו מקצוע,כדורגל - לגיטימי.
למנות את חמו (אוהד מכבי אני מבין) בתור יושב ראש (תפקיד משמעותי) זה חמור,חמור מאוד.

חמו לא אוהד מכבי וזה גם לא ממש קשור (אהמ עגיב, אהמ אורנשטיין).
חג'ג' לא בא מהעולם הזה ואני מניח שאין לו את הזמן להיות מעורב ביומיום אז בתור התחלה הוא שם מישהו שהוא סומך עליו שיהיה מעורב ויעזור לו לעשות סדר.
כצעד ראשוני זה בסדר גמור, הצעד הבא צריך להיות מינוי של סמכות ניהולית אמיתית שתנהל את המועדון בצורה מקצועית (סטייל אינגלידיס או צ'יזיק) במקום לובין שכרגע עסוק בעיקר בלדאוג שהחברים שלו במערכת לא יאבדו את העבודה שלהם למרות שהם כשלו בה בכל פרמטר אפשרי.

עד לפני יומיים, חג'ג היה השטן הגדול שאמור להשמיד את הפועל.
פתאום אתה בפורום בתור הפרקליט שלו? קצת מוזר הייתי אומר.

בכל מקרה, שום דבר לא השתנה, את המועדון ימשיכו לנהל תאטרון בובות שנתנו להם צעצוע יקר שלא שייך להם ואולי גם לצבור עוד חובות ועוד התחיבויות. מי שמחזיק במועדון מאחורי הקלעים, עדיין ימשיך להחזיק בו (המניות של טביב, רמון& מני וייצמן ערבים) ואנחנו נמשיך לריב פה בפורום ולשרוף עוד עונה.

תן לי שורה אחת שבה רשמתי שחג'ג' הוא השטן הגדול שרוצה להשמיד את הפועל.
הוא שותף מלא להתנהלות הביזיונית והמבישה שהלכה פה בשנה האחרונה בהובלת חיים רמון והאחריות היא גם עליו.
בניגוד לחיים רמון, חג'ג' לוקח אחריות ומנסה לנקות את החרא, לשים סוף להפקרות התקציבית שריסקה אותנו ואולי איכשהו להעמיד את המועדון על הרגליים. הוא לא המשיח ולא המושיע, הוא האופציה הפחות גרועה במצב הנוכחי ואם לבחור בינו לבין המשך השליטה של חבורת רמוןתאומים לבין הליכה לפירוק, אין לי ספק עם מה אני מעדיף ללכת.
להגיד עכשיו ששום דבר לא השתנה זה מוקדם מאוד, הוא בקושי נכנס לתפקיד ואין לאף אחד מושג לגבי התוכניות שלו ומה הוא יודע לעשות. אנחנו כבר יודעים מה יודעת לעשות חבורת הבאים לעזרה.
אם יש לך פתרון אחר למצב של המועדון, תפאדל. אשמח לשמוע.

איך הוא לוקח אחריות? כשהוא מנסה למכור את שכטר למכבי חודש אחרי שעפנו מאירופה(אני לא בטוח שבלי רמון המהלך הזה לא היה קורה)...איפה הזכרון שלך? למיטב ידיעתי בעונה האחרונה חג'ג ניהל את המועדון והיה אחראי על כל ההחלטות שאתה לא הפסקת לבקר פה. לא יודע לאיזה תפקיד הוא נכנס, כמו שזה נראה מהצד הדבר היחיד שהשתנה זה שרמון יגיד שהוא זז הצידה כדי לא לספוג קללות וביקורי בית. אפשר לחשוב שרמון באמת ניהל את המעדון וקיבל את ההחלטות בעונה הזו.

נערך לאחרונה על ידי שחר בתאריך 27 מאי 2014, 20:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 20:30 
סמל אישי של המשתמש
ומה, כסף שמושקע השנה לא שווה כלום? לא חבל לבזבז על הכלום הזה את התקציב?

טוב זה לא באמת משנה. אני מודה שהדבר המרכזי שמפריע לי זה שברקוביץ בהפועל זה בדיחה. אני מסתובב עם תחושת השפלה מהבוקר. אף אחד לא מוכן לגעת בו והוא בהפועל בזכות החבר חגג.
זה מביך אותי מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
kobster כתב:
שחר כתב:
kobster כתב:
פאביו כתב:
[quote] הפועל ת"א: חיים רמון יזוז הצידה
שינויים נוספים אצל האדומים. היו"ר יפנה את מקומו לטובת אמיר לובין שעוזב את עמדת המנכ"ל. יוסי סחלי, חמו של עידו חג'ג' יחליפו. גם במחלקת הנוער לא רגוע

למנות את חמו (אוהד מכבי אני מבין) בתור יושב ראש (תפקיד משמעותי) זה חמור,חמור מאוד.

חג'ג' לא בא מהעולם הזה ואני מניח שאין לו את הזמן להיות מעורב ביומיום אז בתור התחלה הוא שם מישהו שהוא סומך עליו שיהיה מעורב ויעזור לו לעשות סדר.
כצעד ראשוני זה בסדר גמור, הצעד הבא צריך להיות מינוי של סמכות ניהולית אמיתית שתנהל את המועדון בצורה מקצועית (סטייל אינגלידיס או צ'יזיק) במקום לובין שכרגע עסוק בעיקר בלדאוג שהחברים שלו במערכת לא יאבדו את העבודה שלהם למרות שהם כשלו בה בכל פרמטר אפשרי.

בכל מקרה, שום דבר לא השתנה, את המועדון ימשיכו לנהל תאטרון בובות שנתנו להם צעצוע יקר שלא שייך להם ואולי גם לצבור עוד חובות ועוד התחיבויות. מי שמחזיק במועדון מאחורי הקלעים, עדיין ימשיך להחזיק בו (המניות של טביב, רמון& מני וייצמן ערבים) ואנחנו נמשיך לריב פה בפורום ולשרוף עוד עונה.

תן לי שורה אחת שבה רשמתי שחג'ג' הוא השטן הגדול שרוצה להשמיד את הפועל.
הוא שותף מלא להתנהלות הביזיונית והמבישה שהלכה פה בשנה האחרונה בהובלת חיים רמון והאחריות היא גם עליו.
בניגוד לחיים רמון, חג'ג' לוקח אחריות ומנסה לנקות את החרא, לשים סוף להפקרות התקציבית שריסקה אותנו ואולי איכשהו להעמיד את המועדון על הרגליים. הוא לא המשיח ולא המושיע, הוא האופציה הפחות גרועה במצב הנוכחי ואם לבחור בינו לבין המשך השליטה של חבורת רמוןתאומים לבין הליכה לפירוק, אין לי ספק עם מה אני מעדיף ללכת.
להגיד עכשיו ששום דבר לא השתנה זה מוקדם מאוד, הוא בקושי נכנס לתפקיד ואין לאף אחד מושג לגבי התוכניות שלו ומה הוא יודע לעשות. אנחנו כבר יודעים מה יודעת לעשות חבורת הבאים לעזרה.
אם יש לך פתרון אחר למצב של המועדון, תפאדל. אשמח לשמוע.

איך הוא לוקח אחריות? כשהוא מנסה למכור את שכטר למכבי חודש אחרי שעפנו מאירופה(אני לא בטוח שבלי רמון המהלך הזה לא היה קורה)...איפה הזכרון שלך? למיטב ידיעתי בעונה האחרונה חג'ג ניהל את המועדון והיה אחראי על כל ההחלטות שאתה לא הפסקת לבקר פה. לא יודע לאיזה תפקיד הוא נכנס, כמו שזה נראה מהצד הדבר היחיד שהשתנה זה שרמון יגיד שהוא זז הצידה כדי לא לספוג קללות וביקורי בית. אפשר לחשוב שרמון באמת ניהל את המעדון וקיבל את ההחלטות בעונה הזו.[/quote]

האמת היא שבלי העמותה המכירה של שכטר היתה יוצאת אל הפועל אבל חפיף.
חג'ג' היה שותף של רמון שהיה זה שקיבל את ההחלטות החשובות, בעיקר המקדמות והקיצוץ (כולל הדרך שבה הוא נעשה).
רשמתי קודם לכן וארשום שוב - חג'ג' לא משיח ולא מושיע ואחראי להרבה מהחרא שאנחנו נמצאים בו.
כרגע, זה או להמשיך עם רמוןתאומים או להזיז אותם ואת החברים שלהם הצידה ולתת לחג'ג' הזדמנות להבריא את המועדון. אני הולך עם הסיכוי שמשהו ישתנה פה, גם אם הוא קלוש.
עדיין לא הצעת אלטרנטיבה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
ד"ר משה לוינקופף התפטר
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 69783.html
סמל שעוזב: רופא הפועל התפטר אחרי 17 שנים
ד"ר משה לוינקופף הודיע כי יעזוב בשל ההתנהלות בכל התקופה האחרונה
"לאחר 17 שנים מלאות עניין, מהנות ומאתגרות בכוונתי לסיים את תפקידי כרופא המועדון בתאריך 1 יוני 2014", כתב לוינקופף במכתב ההתפטרות שהגיש אחרי הצהריים. "אני מאחל למועדון, למנהלים, לשחקנים ולצוות המועדון המשך פעילות פורה ורב הישגים".

יש באמת קשר בין ההתפטרות שלו למהפכת ברקוביץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 20:48 
kobster כתב:
שחר כתב:
kobster"="שחר כתב:
kobster כתב:
פאביו כתב:
הפועל ת"א: חיים רמון יזוז הצידה

כצעד ראשוני זה בסדר גמור, הצעד הבא צריך להיות מינוי של סמכות ניהולית אמיתית שתנהל את המועדון בצורה מקצועית (סטייל אינגלידיס או צ'יזיק) במקום לובין שכרגע עסוק בעיקר בלדאוג שהחברים שלו במערכת לא יאבדו את העבודה שלהם למרות שהם כשלו בה בכל פרמטר אפשרי

.

איך הוא לוקח אחריות? כשהוא מנסה למכור את שכטר למכבי חודש אחרי שעפנו מאירופה(אני לא בטוח שבלי רמון המהלך הזה לא היה קורה)...איפה הזכרון שלך? למיטב ידיעתי בעונה האחרונה חג'ג ניהל את המועדון והיה אחראי על כל ההחלטות שאתה לא הפסקת לבקר פה. לא יודע לאיזה תפקיד הוא נכנס, כמו שזה נראה מהצד הדבר היחיד שהשתנה זה שרמון יגיד שהוא זז הצידה כדי לא לספוג קללות וביקורי בית. אפשר לחשוב שרמון באמת ניהל את המעדון וקיבל את ההחלטות בעונה הזו.

האמת היא שבלי העמותה המכירה של שכטר היתה יוצאת אל הפועל אבל חפיף.
חג'ג' היה שותף של רמון שהיה זה שקיבל את ההחלטות החשובות, בעיקר המקדמות והקיצוץ (כולל הדרך שבה הוא נעשה).
רשמתי קודם לכן וארשום שוב - חג'ג' לא משיח ולא מושיע ואחראי להרבה מהחרא שאנחנו נמצאים בו.
כרגע, זה או להמשיך עם רמוןתאומים או להזיז אותם ואת החברים שלהם הצידה ולתת לחג'ג' הזדמנות להבריא את המועדון. אני הולך עם הסיכוי שמשהו ישתנה פה, גם אם הוא קלוש.
עדיין לא הצעת אלטרנטיבה אחרת.

בסדר..בלי העמותה לא היו משחררים את גלעד שליט..

האלטרנטיבה היחידה היא רוכש. אין לי כזה בכיס וכבר מיצינו את הנושא.
מבחינת המועדון כלום לא השתנה, הכל מתנהל באותה צורה ואפילו גרוע יותר. הדבר היחיד שהשתנה זו התמיכה המפתיעה של מנהיג האופוזיציה באותה פלפטורמת ניהול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
שחר, אתה ילד מספיק גדול כדי לא לשחק בנדמה לי...
אין רוכש ולא יהיה רוכש בגלל ההחלטות שנלקחו בשנה האחרונה, אז או שממשיכים לשקוע בחרא או שמנסים לצאת ממנו.
תעשה מה שאתה מבין, אני חושב שזו בערך ההזדמנות האחרונה שלנו לפני שהכל מתפרק סופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 21:06 
מכל המינויים ההזויים של היומיים האחרונים, זה של המנכ״ל, קרוב המשפחה של חג׳ג׳, הוא ההזוי מכולם.
לא מבין איך מישהו בפורום הזה (קובסטר!?) מסוגל להצדיק ולהגן על מהלך כזה.
אילו רק היו ממנים איש מקצוע (לדוגמא ניר ענבר), הכל היה נראה אחרת.
ניהול שכונתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר, עדיף לא לתת צ'אנס לבנאדם שמתנהל גרוע. זה האלטרנטיבה. חג'ג' לא מתנהל יותר טוב מרמון(לדעתי גם יותר גרוע). מספיק לי שהוא רוצה את דומב כמאמן זה מראה שהוא חי בעולם אחר שלא קשור לכדורגל. מספיק לראות את אופירע מאיימת במילותיו על שחקנים שלא יסכימו לקצץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 21:09 
kobster כתב:
שחר, אתה ילד מספיק גדול כדי לא לשחק בנדמה לי...
אין רוכש ולא יהיה רוכש בגלל ההחלטות שנלקחו בשנה האחרונה, אז או שממשיכים לשקוע בחרא או שמנסים לצאת ממנו.
תעשה מה שאתה מבין, אני חושב שזו בערך ההזדמנות האחרונה שלנו לפני שהכל מתפרק סופית.

ההזדמנות האחרונה!!!!!!

ממש דרמטי.
מה שונה העונה מקודמתה חוץ מסקלי הזה בתפקיד מקורב כלשהו שהעביר את לובין לתפקיד מקורב כלשהו משודרג?
שרמון "זז מהפרונט"??
זהו? שימנו כמה חברים טובים אז עכשיו משדרים אווירה של שינוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 21:23 
סמל אישי של המשתמש
קל להיתפס למינוי של סחלי והסברתי כבר איך אני רואה אותו.
תהיה בטוח שאם השכונה במועדון תימשך (ולדעתי היא לא אבל את זה ימים יגידו) אני הראשון שאצא נגד ההתנהלות הזו.
לקבוע עכשיו מה הולך להיות פה עוד חודש או אפילו עוד שבוע זה יומרני. התחיל פה משהו שיכול להוביל לשינוי חיובי ויכול גם להמשיך את ההדרדרות שלנו, מה שבטוח היה קורה אם רמון וחבורתו היו ממשיכים לנהל.
לא רציני להוריד את הגרזן לפני שבכלל קרה משהו, זה אשכרה להצדיק התדמית של הקהל הבכיין ששום דבר לא מספיק טוב בשבילו.
לי זה פחות מתאים אבל שכל אחד יעשה מה בראש שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי 27/5 (דיונים)
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 21:24 
סמל אישי של המשתמש
האתר הרשמי. ONE.
פאולו סוזה. אסי דומב.
גורדי קרויף. אייל ברקוביץ.
גק אנגלידיס. יוסי סחלי.
מיטש גולדהאר. עידו חג׳ג׳.

מכבי ת״א. בני יהודה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 21:27 
אני לא מתבכיין, די השלמתי עם החרא שיש כבר קודם.

רק מנסה להבין ולשאול אותך ואתה לא מוכן לגלות על איזה התחלה חדשה אתה מדבר?
זה מזכיר את ההודעות שלך בקיץ הקודם על רב"ש...
היה שכונה..יישאר שכונה.
בחסות האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר, סליחה על הבורות. מה התחיל פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 21:29 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:

היה שכונה..יישאר שכונה.
בחסות האוהדים.

כמה כיף שאפשר להאשים את האוהדים שמנסים לעשות ולשבת בבית מאחורי המקלדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
רמון זז הצידה ולא יקבל יותר את ההחלטות, אורנשטיין עזב את מחלקת הנוער אחרי שהחריב אותה לחלוטין, לובין זז תפקיד (בשאיפה גם שיזוז לכיוון דלת היציאה), התקציב הולך להיות תקציב שפוי שיתבסס על הכנסות ריאליות ולא תקציב מנופח וחסר קשר למציאות כמו בעונה הקודמת.
בעיקר הצבת מטרה להחזיר את המועדון למצב בו הוא יהיה מוכן למכירה. זה הכי חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 21:34 
עומרי קנדה כתב:
שחר כתב:

היה שכונה..יישאר שכונה.
בחסות האוהדים.

מה האוהדים מנסים לעשות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
עומרי קנדה כתב:
שחר כתב:

היה שכונה..יישאר שכונה.
בחסות האוהדים.

מה האוהדים מנסים לעשות?

אתה באמת מתייחס לשטויות של המכונת קלישאות הזאת?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
רמון זז הצידה ולא יקבל יותר את ההחלטות, אורנשטיין עזב את מחלקת הנוער אחרי שהחריב אותה לחלוטין, לובין זז תפקיד (בשאיפה גם שיזוז לכיוון דלת היציאה), התקציב הולך להיות תקציב שפוי שיתבסס על הכנסות ריאליות ולא תקציב מנופח וחסר קשר למציאות כמו בעונה הקודמת.

רמון גם ככה לא קיבל שום החלטה לבד, והיה שותף מלא לחג'ג', אורנשטיין ממש היה זה שעיכב את התפתחות המועדון קדימה, לובין קודם, לא סתם זז תפקיד, ואת מקומו תפס מקורב הזוי, התקציב הוא תוצאה של בור בתקציב ולא איזו מחשבה קדימה כי בכל מקרה אף אחד לא ילווה לנו יותר שקל, בלי קשר לזה שהתקציב שנה שעברה לא היה מנופח בלי פרופורציה, אלא הסתמך על התקווה שנגיע לבתים, מה שהיה נראה הגיוני לגמרי בקיץ שעבר.

בקיצור, זרעת פה פאניקה שנה שלמה, ועכשיו כשהמצב נראה שרק מחריף, אתה מחליט לתפוס את הצד הרגוע. אתה יכול להבין למה זה מוזר לאנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 21:42 
kobster כתב:

רמון כמעט ולא קיבל החלטות גם בעונה ההקודמת, אורנשטיין? כבר כמה עונות מספרים פה בפורום שמישהו אחר החריב את מחלקת הנוער והוא סוף סוף עזב. תקציב שפוי ולא מנופח? את זה אנחנו עוד נראה.
הצבת מטרה של להחזיר את המועדון למצב בו יהיה מוכן למכירה? כן, ברקוביץ זה בדיוק האיש הנכון כדי לעשות את זה. גם את זה אנחנו עוד נראה.

נשמע כמו אוסף קלישאות של תדריך מההנהלה "החדשה!!!!!!!"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 21:43 
אדום נחמד כתב:
kobster כתב:

רמון גם ככה לא קיבל שום החלטה לבד, והיה שותף מלא לחג'ג', אורנשטיין ממש היה זה שעיכב את התפתחות המועדון קדימה, לובין קודם, לא סתם זז תפקיד, ואת מקומו תפס מקורב הזוי, התקציב הוא תוצאה של בור בתקציב ולא איזו מחשבה קדימה כי בכל מקרה אף אחד לא ילווה לנו יותר שקל, בלי קשר לזה שהתקציב שנה שעברה לא היה מנופח בלי פרופורציה, אלא הסתמך על התקווה שנגיע לבתים, מה שהיה נראה הגיוני לגמרי בקיץ שעבר.

בקיצור, זרעת פה פאניקה שנה שלמה, ועכשיו כשהמצב נראה שרק מחריף, אתה מחליט לתפוס את הצד הרגוע. אתה יכול להבין למה זה מוזר לאנשים.

ועל זה שגרמת לי להסכים עם אדום נחמד אני לעולם לא אסלח לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

לא מצחיק, תגיב ברצינות עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 21:48 
מסכים (כרגיל) עם רוב הדברים של יוסיפוביץ.

http://sports.walla.co.il/?w=%2F%2F2750494

אני חושב שלגבי הסוף התשובה די ברורה (מצטער, אני בצד הפסימי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 196 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: