תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 13 אוגוסט 2025, 14:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 196 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
גם וגם טמבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 27/5 (דיונים)
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 15:21 
dino כתב:
אומסאפ כתב:
אולי אני תמים, אבל תכלס במידה והסגל הזה נשאר כמו שהוא (למעט שחרורים על רקע מקצועי ע"ע קולין וכו') המצב שלנו מעולה.

לפי מה שאני מבין ממכר משותף ביני ובין ברקו, הרצון שלו הוא להגיע להסכם חדש עם גילי כפי שכבר החל חג'ג' - קרי, חוזה חדש וקיצוץ 20% בשכרו.
בנוסף, ע"י הכסף מעסקת שכטר + החסכון ממשכורתו של רב"ש לנסות להשאיר את עומר בהפועל ולחזק נקודתית הגנה וכו'.

עכשיו תראו, ברור לכולנו שזה לא יהיה קל, אבל מספיק שהוא משאיר את הסגל הנוכחי ופוגע ב2 שחקני הגנה ושחקן קישור באמת שיש כאן אחלה קבוצה.
במידה ועומר ילך, המשימה תהיה יותר קשה כי לפגוע בחלוץ זה כבר עסק אחר.

נכון, שגם אם כל הסגל נשאר למעט איליץ' וקולין כרגע.. גם אם נביא לצורך העניין מגן שמאלי "זרתותח" ובלם על אותו רעיון, יש הרבה חורים בסגל והוא מאוד קצר.
מצד שני, לאורך כל העונה יש עקומת שיפור חדה מאוד אצל שחקנים כמו ליאור, אוראל, ישראל וסשה. המשכיות של התהליך הזה וחיזוק ב2-3 שחקנים ואפשר לצאת לדרך.

תחשבו על זה, סה"כ "ברקו" אוהב שאוהבים אותו, הוא חי על זה (סגנון דודו טופז עליו השלום). מבחיתנו הפועל היא רק תחנת דלק לדבר האמיתי - נבחרת ישראל.
מסכים מאוד שהוא מדבר הרבה ולפעמים נשמע תלוש מהמציאות אבל סה"כ אם הוא יעמוד בחזית זה יתן הרבה שקט לקבוצה ולשחקנים. תוסיפו לזה שהוא "מעורבב" מאוד בכל הנוגע
לשחקני נוער - אנשים מעריצים אותו והוא יכול להיות הסיבה שאיזה שובל גוזלן יסכים לשבת על הספסל שלך ולא של אלונה לצורך העניין.
תוסיפו לזה קצת קשרים עם נימני ושות' וגם חיזוק זר יכול להפתיע לטובה.

הכי גרוע שיכול להיות? ידבר הרבה, יעשה מעט. דומב לא יעמוד בלחץ והקבוצה תסיים את העונה במקומות 6-8. תאכלס? אין ספק שזה תסריט מבאס ועונה שלא כיף לך להגיע למגרש בכל שבת. אבל בחיאת, יש לנו להתחרות עם הצהובים שממול, אלונה שעושה רושם שממשיכה במגמת התקדמות, שחר שמתחיל לפתוח את הכיס ואיזי שקונה שחקנים ב4 שקל ומוכר אותם במיליארד דולר.

אז כן, אולי אני תמים, אולי אפילו תמים מאוד. אבל השנה אנחנו מתמודדים באירופה רק בגלל ק"ש. בשנה הבאה יכול להיות תסריט אחר לגמריי. אז מקום 4, 6 או 8? לא כזה מעניין.
אבל הסיכוי שהפטפטן יצליח להרים את התשוקה למשחק, יותר קהל במגרשים, למשוך צעירים ולפגוע ברכש שווה מבחינתי.

בכלל, באופן אישי, אני חושב שכדורגל הוא 80% שחקנים 20% מאמן בשונה מהכדורסל שהוא נורא טקטי, מלא תרגילים והמאמן לוקח חלק פעיל במשחק וכל החלטה בכל שניה יכולה לשנות את המשחק ב180 מעלות. בסופו של דבר, כדורגל? קו הגנה, אגפים, אלכסונים וכו'.. אף אחד לא באמת מחדש פה שום דבר.

בקיצור ולעניין, תנו לו צ'אנס מה כבר יכול להיות?

על החתום, אוהד תמים (ו/או אופטימי מדי)

אתה די מזלזל בתפקיד וחשיבות המאמן בקבוצה. בוא קח את השפעת ה20 אחוז של המאמן ותביא את אלי אוחנה או שייע או דומב למקקי של העונה ותראה אם הם קבוצת צמרת בכלל.

תפקיד המאמן הוא הרבה יותר מלקבוע שיטת משחק או מערך, או תוך כדי משחק אם להכניס חלוץ קשר או מגן.
תפקיד המאמן הוא להשפיע על השחקנים -דומב הוא כרית נוצות
תפקיד המאמן הוא לא להבין כדורגל, אלא להצליח לגרום לשחקנים לבצע את ההוראות שלו(למשל לרדוף אחרי שחקן שאיבדת לו את הכדור, לא לכדרר כמו בשכונה וכו') - אסי דומב הוא כרית רכה ונעימה ולא משפיעה על זבוב.
ואם זגורי או גורדנה או וואטבר יעשו באימון שכונה, מי יהיה שם כדי לתת להם בראש? הכרית נוצות אסי דומב?

תרשה לי לא כ"כ להסכים איתך לאור העובדה שראינו איך הם נראים עם הזין או בלעדיו. גם איתי על הקווים בפורמה שלו כרגע הם ירוצו חזק.
אבל בוא נניח שאתה צודק. אני בוחן את המצב לאור התחשבות בעלות תועלת:

הפלוסים:
1. חיבה תקשורתית - משהו שבהחלט חסר לנו בזמן האחרון. אם זה ביציע אם אצל אופריע. אולי זה שולי אבל זו בהחלט תרומה.
2. מקורב לסוכנים עסקנים וכו' - יכול לעזור בקטע של "פגיעה" בזרים
3. מקורב ומכיר את כל מחלקות הנוער בארץ - שוב רכש טוב עם פוטנציאל קדימה. משהו שבהחלט חסר לנו בענק (דוגמת נאתכו)
4. מסית את האש אליו - יכול לתת יותר שקט לקבוצה ובעיקר ימי חסד. (ז"א אם אתה לצורך העניין מחזור 3 עומד על מאזן של תיקו ו2 הפסדים עם רב"ש על הקויים שוחטים אותך)
5. יכול למשוך קהל וחסויות (עובדה שכבר עכשיו את השכר שלו ישלם "מעריץ מושבע")
6. מפנה מקום לרכש. באופן אישי אני חושב שזה יותר דחוף ממאמן. למרות שהסיכויים שעומר ישאר שואפים לאפס, אבל נניח ותעמוד שאלה רב"ש וקבוצה בלי עומר או דומב את ברקו ועומר נשאר כמובן שאעדיף את חלופה ב.

חסרונות:
1. אפס קבלות וחוסר נסיון
2. שגעון גדלות - מסוגל לשבת מחר במסיבת עיתונאים ולהצהיר שהמטרה היא לקחת גביע אירופה
3. לא צפוי - מסוגל לקום ולעזוב ביום בהיר אחד.

בקיצור ולעניין, אם ידעו לתעל את התקציב למקומות הנכונים אפשר להפתיע.

עריכה:

בנוגע לדומב כרית הנוצות, בדיוק פה אייל יבוא לידי ביטוי. לדעתי, השחקנים כן יעשו לו כבוד ובמידה ולא התפקיד שלו יהיה להתערב ודווקא בקטע הזה אני מאמין שהוא יצליח.
בנוגע להבנת המשחק, אני מאמין שעוזר מאמן שנמצא איתו בקשר רציף במשך שנה לומד עד הסוף את שיטות העבודה שלו וכו'. הדבר היחיד שמדאיג (ובקטע הזה רן פישל לא פעם ולא פעמיים העונה) זה ההרכב והחילופים. האם לדומב יהיה את ה"אומץ" להוריד את שי לצורך העניין לספסל במחצית? האם יתמהה עם חילופים? האם יתן לשחקנים בעלי תסמונת "אבי נעלבי" דוגמת טועמה ושות' לערער את חדר ההלבשה? ועוד..
וגם כאן, אייל מתאים בול. כי אם יש משהו שאני חושב שאי אפשר לחלוק עליו בנוגע לאייל זה אומץ וביצים.
שלא תבין, אני לא בונה כאן אשלייה שרצים לאליפות או משהו. פשוט חושב שזה לא כזה נורא כמו שמציירים את זה ובמצב מסויים אף יכול להפתיע לטובה.

נערך לאחרונה על ידי אומסאפ בתאריך 27 מאי 2014, 15:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
אסי דומב המאמן. אסי דומב מאמן הפועל תל-אביב :CRY2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:

חזרנו לימים של "כולם לעלות, כולם לרדת, תעשו התקפה והגנה, ותבעטו בכדור כדי שיכנס לרשת" שהיו אצל שירזי, פרדי, אבוקסיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 15:48 
האדס כתב:
נועם שחם כתב:
האדס כתב:
מה שמרגיע אותי זה שאותם אלו שהם נגד ברקו זה אותם "שפויים" שמימנו גוף שארגן הסעות.
בסוף לא נשמע אותכם, תשבו בבית בלי מנוי תתמרמרו כל החיים שלכם ואנחנו נלך לבלומפילד לאהוד את הקבוצה שלנו.
גם אם המנג'ר שלנו הוא קשקשן וגם אם המאמן שלנו שמן וגנב דעת. גם אם הבעלים שלנו הוא חג'ג' ולא רמון, זה שאתם הבאתם עלינו.
אצלכם שום דבר לא טוב, אף פעם לא מספיק טוב, תמיד משהו לא בסדר. אבל את אחמד טיבי תצטטו.

אמר הממורמר הראשי..

אוי, הכנסת לי.
לך תחכה לברקו בצומת, יא גבר גבר. תעיף אותו כי הוא "לא הפועל".

לא מעניין אותי אם הוא כן הפועל או לא הפועל. מעניין אותי אם הוא איש מקצוע ראוי שמתאים לנהל מועדון עם שאיפות ומסורת כמו הפועל ת"א.

ההתנהלות שלו עד היום מלמדת שזה מהלך בעייתי מאד. הדבר היחיד שעומד לזכותו זה שאכן היה שחקן גדול (גם סיני, נמני ואוחנה היו גדולים) ושיש לו אמביציה. הרשימה לחובתו ממלאת מחברת שלמה.

לנחש אם המהלך יצליח או לא, אי אפשר, בטווח הקצר אולי אפילו תהיה הצלחה, לך תדע. אבל האם זה מה שאנחנו צריכים כמועדון? לדעתי לא. עדין, אם וכאשר ברקוביץ' יהיה המנג'ר או השד יודע מה, אני אתפלל להצלחתו. זה לא שולל את הזכות שלי לבקר את המהלך.

אם אתה ישן טוב בלילה עם בעלים כמו חג'ג' ומנג'ר כמו ברקוביץ', אשריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי 27/5 (דיונים)
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 15:50 
IdanTheLittle כתב:
dino כתב:

חזרנו לימים של "כולם לעלות, כולם לרדת, תעשו התקפה והגנה, ותבעטו בכדור כדי שיכנס לרשת" שהיו אצל שירזי, פרדי, אבוקסיס.

עד מתי תשרפו אנשיפ עוד לפני שהם עשו דבר?
אני לא חושב שדומב יכול להיות מאמן ענק בין היתר עקב חוסר הניסיון והעובדה שהוא עוד לא התמודד בלחץ של מאמן ראשי.
עם זאת, למה לא לתת לו צאנס? למה להפעיל עליו את הלחץ עוד לפני המשחק הראשון בליגה?

היית פעם באימון שלו? אתה יודע מה האידיאולוגיה שלו וצורת המשחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:
IdanTheLittle כתב:
dino כתב:

אני לא חושב שדומב יכול להיות מאמן ענק בין היתר עקב חוסר הניסיון והעובדה שהוא עוד לא התמודד בלחץ של מאמן ראשי.
עם זאת, למה לא לתת לו צאנס? למה להפעיל עליו את הלחץ עוד לפני המשחק הראשון בליגה?

כי הוא כשל כמאמן ראשי בכפר סבא?
כי הוא כשל כעוזר מאמן (וגם לא הראה שום נאמנות למאמן הראשי שלו)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:
IdanTheLittle כתב:
dino כתב:

כי הוכחנו לך ולדומיך שמאמן עם ניסיון בא ומביא לנו עונה מהחלומות - הפרופסור רב"ש.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
red_o כתב:
IdanTheLittle כתב:
dino כתב:

כי הוכחנו לך ולדומיך שמאמן עם ניסיון בא ומביא לנו עונה מהחלומות - הפרופסור רב"ש.

הקוסם הקוסם הקוסם!!!
איך אתם מחכים לזהההההההההההההה!!!111!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:
IdanTheLittle כתב:
dino כתב:

היית פעם באימון שלו? אתה יודע מה האידיאולוגיה שלו וצורת המשחק?

למה שאני לא אקבל צ'אנס? לפחות אני אפגע בזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
כי אתה לא חבר של עידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 17:32 
סיימון כ"ץ ב103 לא נשמע ממש נלהב מברקוביץ.... לא מכיר את העלויות, לא יודע בכלל מה הרקורד שלו בתור מאמן...
מביך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 17:33 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
הפועל ת"א: חיים רמון יזוז הצידה
שינויים נוספים אצל האדומים. היו"ר יפנה את מקומו לטובת אמיר לובין שעוזב את עמדת המנכ"ל. יוסי סחלי, חמו של עידו חג'ג' יחליפו. גם במחלקת הנוער לא רגוע

סחלי היו"ר זה מתחיל להיות מסריח מאוד,מאוד.
ברקו למנות בתור אישו מקצוע,כדורגל - לגיטימי.
למנות את חמו (אוהד מכבי אני מבין) בתור יושב ראש (תפקיד משמעותי) זה חמור,חמור מאוד.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 17:37 
לזכותך יאמר שאתה החלמה חיוך על פני בתקופה דיי עצובה

סמל של מכבי תיקח ואוהד מסכן שאתה לא מכיר ויודע על יכולתו פוסל בשנייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
לזכותך יאמר שאתה החלמה חיוך על פני בתקופה דיי עצובה

סמל של מכבי תיקח ואוהד מסכן שאתה לא מכיר ויודע על יכולתו פוסל בשנייה

ברקו לא שמל של מכבי,אולי של חיפה

אוהד מסכן שהוא במקרה קרוב משפחתו , נשמע לי אחלה סידור ג'ובים.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 17:45 
לחג'ג אין גם איזה בת במקרה ?
מדינת הקומבינות וקבוצת האמא של כל הקומבינות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 17:46 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
סיימון כ"ץ ב103 לא נשמע ממש נלהב מברקוביץ.... לא מכיר את העלויות, לא יודע בכלל מה הרקורד שלו בתור מאמן...
מביך

אז אולי שפשוט יפסיק לעלות לראיונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
ציטוט:
שינויים נוספים אצל האדומים. היו"ר יפנה את מקומו לטובת אמיר לובין שעוזב את עמדת המנכ"ל. יוסי סחלי, חמו של עידו חג'ג' יחליפו. גם במחלקת הנוער לא רגוע

למנות את חמו (אוהד מכבי אני מבין) בתור יושב ראש (תפקיד משמעותי) זה חמור,חמור מאוד.

חמו לא אוהד מכבי וזה גם לא ממש קשור (אהמ עגיב, אהמ אורנשטיין).
חג'ג' לא בא מהעולם הזה ואני מניח שאין לו את הזמן להיות מעורב ביומיום אז בתור התחלה הוא שם מישהו שהוא סומך עליו שיהיה מעורב ויעזור לו לעשות סדר.
כצעד ראשוני זה בסדר גמור, הצעד הבא צריך להיות מינוי של סמכות ניהולית אמיתית שתנהל את המועדון בצורה מקצועית (סטייל אינגלידיס או צ'יזיק) במקום לובין שכרגע עסוק בעיקר בלדאוג שהחברים שלו במערכת לא יאבדו את העבודה שלהם למרות שהם כשלו בה בכל פרמטר אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 17:52 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
ציטוט:

למנות את חמו (אוהד מכבי אני מבין) בתור יושב ראש (תפקיד משמעותי) זה חמור,חמור מאוד .

א. לא הובהר והוברר שחמיו (למה חמו?) זה ההוא מהפייסבוק שאוהד של מכבי
ב. הוא המנכ"ל (במקום ליובין) ולא יו"ר. היו"ר זה ליובין המחליף את רמון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 18:01 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
פאביו כתב:
ציטוט:

חג'ג' לא בא מהעולם הזה ואני מניח שאין לו את הזמן להיות מעורב ביומיום אז בתור התחלה הוא שם מישהו שהוא סומך עליו שיהיה מעורב ויעזור לו לעשות סדר.
כצעד ראשוני זה בסדר גמור, הצעד הבא צריך להיות מינוי של סמכות ניהולית אמיתית שתנהל את המועדון בצורה מקצועית (סטייל אינגלידיס או צ'יזיק) במקום לובין שכרגע עסוק בעיקר בלדאוג שהחברים שלו במערכת לא יאבדו את העבודה שלהם למרות שהם כשלו בה בכל פרמטר אפשרי.

אם סחלי זה בסדר, אז למה ליהי טביב זה לא בסדר? אולי היא מוכשרת בניהול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 18:02 
kobster כתב:
פאביו כתב:
ציטוט:

עד לפני יומיים, חג'ג היה השטן הגדול שאמור להשמיד את הפועל.
פתאום אתה בפורום בתור הפרקליט שלו? קצת מוזר הייתי אומר.

בכל מקרה, שום דבר לא השתנה, את המועדון ימשיכו לנהל תאטרון בובות שנתנו להם צעצוע יקר שלא שייך להם ואולי גם לצבור עוד חובות ועוד התחיבויות. מי שמחזיק במועדון מאחורי הקלעים, עדיין ימשיך להחזיק בו (המניות של טביב, רמון& מני וייצמן ערבים) ואנחנו נמשיך לריב פה בפורום ולשרוף עוד עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 19:24 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
בכל מקרה, שום דבר לא השתנה, את המועדון ימשיכו לנהל תאטרון בובות שנתנו להם צעצוע יקר שלא שייך להם ואולי גם לצבור עוד חובות ועוד התחיבויות. מי שמחזיק במועדון מאחורי הקלעים, עדיין ימשיך להחזיק בו (המניות של טביב, רמון& מני וייצמן ערבים) ואנחנו נמשיך לריב פה בפורום ולשרוף עוד עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 19:38 
kobster כתב:
פאביו כתב:
ציטוט:

מי אלה החברים שלו שכשלו בכל פרמטר אפשרי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 19:42 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר, נפלת על הראש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 19:42 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מחזיק מברקוביץ' ולא מצטרף לכל הקלישאות המביכות סביבו, אני לא חושב שהוא גאון שיכול לעשות קסמים ואני גם חושב שהוא בנאדם זבל וכל הדברים השליליים שכתבו עליו נכונים.
אבל, וזה אבל גדול, אני חושב שהוא כן יגיע עם יומרות מקצועיות גבוהות. והוא כן יגבה אותן עם שאיפות ודרישות מקצועיות וכלכליות. ובמציאות הנוכחית של הקבוצה, זה חשוב מאוד. המחשבה שלי בהתחלה עם המינוי של דומב הייתה שהשאיפה היא להפוך אותנו למשהו בין הפועל חיפה לבית"ר של טביב - קבוצה בשקל תשעים, בלי שום יומרות מקצועיות, כשהמטרה של הבעלים היא להחזיק במועדון לשם ההחזקה ולא שום דבר מעבר, להשתמש במועדון כפלטפורמה לקומבינות ובינתיים לנסות להעביר עוד עונה עם כמה שפחות הוצאות. ברקוביץ' הוא הימור, אבל לפחות מהמרים על משהו במקום לוותר מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
יובל, המון טענות מופנות להנהלה, ובצדק, על ההימור שנלקח שנה שעברה. אבל לפחות אז זה היה מגובה באיש מקצוב עם קבלות ויכולות. השנה יהיה הימור על אדם נאלח בלי נסיון או יכולת? זה עדיף?
הדבר היחיד שחשוב הוא שימכרו למישהו שיכול להעמיד תקציב ראוי להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 19:51 
חוץ מהאופי (המגעיל, אין ספק), את כל טענות הנסיון והיכולת הלא מוכחת וההימור, אפשר היה לומר גם אם היו ממנים את שלום תקווה. שכל הנסיון שלו מתמצה בחצי שנת עוזר מאמן אצל מאמן העל שייע פייגנבוים. ואותו דווקא מזכירים כל פעם שמדברים על מנג'ר.

אף אחד לא נולד עם נסיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
ברקוביץ' הוא הימור, אבל לפחות מהמרים על משהו במקום לוותר מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 19:54 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
kobster כתב:
פאביו כתב:
ציטוט:

עד לפני יומיים, חג'ג היה השטן הגדול שאמור להשמיד את הפועל.
פתאום אתה בפורום בתור הפרקליט שלו? קצת מוזר הייתי אומר.

תן לי שורה אחת שבה רשמתי שחג'ג' הוא השטן הגדול שרוצה להשמיד את הפועל.
הוא שותף מלא להתנהלות הביזיונית והמבישה שהלכה פה בשנה האחרונה בהובלת חיים רמון והאחריות היא גם עליו.
בניגוד לחיים רמון, חג'ג' לוקח אחריות ומנסה לנקות את החרא, לשים סוף להפקרות התקציבית שריסקה אותנו ואולי איכשהו להעמיד את המועדון על הרגליים. הוא לא המשיח ולא המושיע, הוא האופציה הפחות גרועה במצב הנוכחי ואם לבחור בינו לבין המשך השליטה של חבורת רמוןתאומים לבין הליכה לפירוק, אין לי ספק עם מה אני מעדיף ללכת.
להגיד עכשיו ששום דבר לא השתנה זה מוקדם מאוד, הוא בקושי נכנס לתפקיד ואין לאף אחד מושג לגבי התוכניות שלו ומה הוא יודע לעשות. אנחנו כבר יודעים מה יודעת לעשות חבורת הבאים לעזרה.
אם יש לך פתרון אחר למצב של המועדון, תפאדל. אשמח לשמוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שלישי 27/5 (דיונים)
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
חוץ מהאופי (המגעיל, אין ספק), את כל טענות הנסיון והיכולת הלא מוכחת וההימור, אפשר היה לומר גם אם היו ממנים את שלום תקווה. שכל הנסיון שלו מתמצה בחצי שנת עוזר מאמן אצל מאמן העל שייע פייגנבוים. ואותו דווקא מזכירים כל פעם שמדברים על מנג'ר.

אף אחד לא נולד עם נסיון.

אז יש אנשים שצועקים מדי פעם תקוה. זה לא אומר שזה רעיון טוב.
למרות שבאופן כללי לא הייתי מתעצבן אם במקום החלאה היה מגיע מישהו שלפחות בנאדם ראוי.. כמובן שהכי טוב אדם ראוי עם נסיון, אחרי זה אדם בעייצי אבל מקצועי, אחרי זה להפך, ובתחתית הרשימה ברקוביץ.
ולגבי השורה האחרונה, אתה צודק. רק שאת טבילת האש לא צריך לעשות בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 196 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: