לירון האדום כתב:
kobster כתב:
עידן,
הבעיה שלי עוד מהשנה שעברה היתה עם רמון, קבלת ההחלטות שלו והאנשים שהוא החזיר למערכת, אותם אנשים שנכשלו שוב ושוב ושוב ואיכשהו כל פעם חוזרים לעשות עלינו סיבוב.
כולם צריכים ללכת הביתה אחת ולתמיד. רמון, תאומים, לובין, פינס, מורדי וכל שאר האינטרסנטים.
לא יודע אם המהלכים האלו יצליחו, אני יודע מה ניסינו ונכשל כבר, ולמרות שברקוביץ' הוא אחת הדמויות האחרונות שהייתי לוקח כדי לייצב מערכת , הזמן יקבע אם המהלך הזה היה מוצלח או לא.
מילא אם חג'ג' באמת היה מביא איתו איזה שינוי, אבל לובין נשאר כולם נשארים.
ובמקום אלו שהלכו מגיעים החברים של חג'ג'.
מצטער אבל לא בא לי שחברים של חג'ג' יקבלו ג'ובים בהפועל.
מוזר שדווקא אתה פתאום "תומך" במה שקורה במועדון.
אני לא תומך בשום דבר, אני מתנגד לאלטרנטיבה.
אז לובין זז לתפקיד אחר והמקורב של חג'ג' נכנס לתפקיד המנכ"ל, לומד את המערכת ואתה יכול לתאר לעצמך מה יהיה הצעד הבא.
אם, ואני מדגיש אם, יש תוכנית להטיס את חבורת רמוןתאומים מהפועל, אני בעד מי שיוציא לפועל את התוכנית הזו, גם אם זה אומר שנצטרך לסבול את הנוכחות של ברקוביץ' והכתבות המתלקקות והדוחות של אופירע.
דווקא בגלל כל החרא שאכלנו השנה ושיצאתי נגדו בכל פעם, אני מבין שאין פה פתרון מושלם שיבוא איזה מושיע שיפזר פה כסף על ימין ועל שמאל וכולם יהיו הפי הפי, הוא לא יגיע בגלל החארות שדואגים לטנף ולהכשיל כל מהלך כזה ולהשתמש בהפועל כאילו היתה צעצוע שלהם. אני מאמין שחג'ג' יראה לכולם את הדלת החוצה במוקדם או במאוחר ויביא את האנשים שלו. נזדיין בסבלנות.