תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 13:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 196 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שלישי 27/5 (דיונים)
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
אייל אף פעם לא בא לעבוד

אלא אם לעבוד זה לדבר.
כי במקומות שהוא עבד בדיבורים הוא נתן עבודה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
הפוך, כרובי.
חג'ג' רוצה את ברקוביץ' דווקא בגלל ששניהם בבחישה ובקומבינה.

יכול להיות. אני בכל זאת מסתכל על הדברים אחרת.
אני כן מאמין שהוא ינסה לבנות קבוצה טובה לפי ראות עיניו. אני לא כל כך מאמין שהוא יצליח, אבל באותה המידה אני חושב שכל אופציה אחרת הייתה הימור טוב בדיוק כמו ההימור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 10:02 
kruvi1 כתב:
teknoboy כתב:
הפוך, כרובי.

אני כן מאמין שהוא ינסה לבנות קבוצה טובה לפי ראות עיניו. אני לא כל כך מאמין שהוא יצליח, אבל באותה המידה אני חושב שכל אופציה אחרת הייתה הימור טוב בדיוק כמו ההימור הזה.

זו בדיוק הבעיה. לנהל מועדון כדורגל כמו הפועל ת"א זה לא ענין של הימורים. זה ענין של יכולת ניהול, של חשיבה כלכלית, של חזון מקצועי, של תפיסת עולם, של ראייה לטווח ארוך, של עבודת צוות. איזה מבין התכונות האלו מתקיימות באייל ברקוביץ'?

אתה צודק בדבר אחד - זה לא שמי שהיה לפניו החזיק באיזה מהתכונות האלו, אבל הטיעון ש"ממליאהייתה שכונה במועדון גם לפני ברקוביץ'", זה לא בדיוק נימוק מספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 27/5 (דיונים)
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 10:05 
אני מבין את הצורך של אוהדים רבים להכחיש את המציאות ולנסות לצייר תמונה אופטימית, אבל זה יתפוצץ לכם בפנים.
אין לי מושג מה "הכוונות" של חג'ג' או ברקוביץ.
אני מסתכל על עובדות:
1. ברקוביץ' לא אימן קבוצה בחיים, הוא ניסה להיות מנג'ר פעם אחת וקיבל בעיטה בתחת אחרי חודשיים.
2. גם ברקוביץ' וגם חג'ג' קרובים מאוד לאופירה אסייג ואני ממש לא מתפלא אם היא בוחשת חזק בתוך המערכת ומשפיעה ועוד תשפיע בצורה ישירה על מה שקורה במועדון (גם לא אתפלא אם השידוך ההזוי הוא יוזמה שלה ).
3. לאורך כל השנים האחרונות. כל פעם שניסינו להיות "מקוריים" אכלנו אותה. אם זה עם סיני כ"שחקן-מאמן", לנדאו שעם נאומיו המרגשים כמעט הוריד אותנו ליגה, לוזון המוכשר שהשיג ניצחון אחד ב10 משחקים והשנה זה היה רב"ש שחרבן לנו את העונה. לצערי אני לא רואה את הצמד המקורי "ברקוביץ את דומב" מביא תוצאות אחרות.

מה שהיה צריך לעשות השנה, זה לייצב את המערכת.
איך עושים את זה? במקום להתייעץ עם אופירע מתייעצים עם רמי כהן מהכדורסל.
הוא כבר היה אומר שעם תקציב מוגבל ושחקנים צעירים הדבר הכי חשוב זה להביא מאמן ותיק עם ניסיון.
נכון, קשטן, אלי כהן וכו' הם קצת מיושנים והתהילה מאחוריהם. אבל במצב של היום הם מה שהמועדון הזה צריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
kruvi1 כתב:
teknoboy כתב:
הפוך, כרובי.

זו בדיוק הבעיה. לנהל מועדון כדורגל כמו הפועל ת"א זה לא ענין של הימורים. זה ענין של יכולת ניהול, של חשיבה כלכלית, של חזון מקצועי, של תפיסת עולם, של ראייה לטווח ארוך, של עבודת צוות. איזה מבין התכונות האלו מתקיימות באייל ברקוביץ'?

אתה צודק בדבר אחד - זה לא שמי שהיה לפניו החזיק באיזה מהתכונות האלו, אבל הטיעון ש"ממליאהייתה שכונה במועדון גם לפני ברקוביץ'", זה לא בדיוק נימוק מספק.

אין שום ספק שהפועל לא מתנהלת בצורה אידיאלית. אבל זה מצב נתון שכרגע אני לא רואה דרך לשנות. אני טוען שכל מינוי מבין האפשרויות הקיימות היה בגדר "הימור" במצב הנוכחי, הימור סיכוייו להצליח שווים לסיכויים של ברקוביץ' להצליח. כנ"ל גם לגבי השארתו של בן שמעון שנחשב לאיש מקצוע הרבה יותר טוב מברקוביץ' ועדיין לא הצליח לבנות פה שום דבר.
הלוואי והייתה לנו מערכת עם תכנון לטווח ארוך ועבודה מסודרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
אגב, האלטרנטיבה, כפי שהצטיירה בשבוע האחרון הייתה דומב מאמן, וחג'ג' מנהל מקצועי. אני בכל זאת מעדיף את המצב הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 10:10 
אפשר להתפלסף כמה שרוצים, אבל מישהו אם כ"כ הרבה אמירות בעיתיות ספציפית נגדנו ובנושאים שמאוד רגישים לחלק גדול מהקהל פלוס זה שהוא גם
אוהד מכבי מוצהר בכדורסל לא יצליח להחזיק מעמד יותר מידי זמן בהפועל, פשוט לא יקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
לכל הקוטרים והמומחים הבטוחים בכשלונו של הקוסם. אז כן מדובר באיש גס רוח וחם מזג וברשותכם אני מתעלם לחלוטין ממה שהוא אומר בתור פרשן. תסלחו לי אבל מי שחושב שהפרשנים כולם מדברים לעניין לא יודע מה הוא מדבר (להוציא דסקל ואיל לוי אולי טיפה שונים, אבל האחד מכביסט מסריח והשני כותב בכלכליסט שזה כמו מעבר להרי הירח לרוב הקהל) . חזרה לקוסם. האיש דבר רשון קשקש הרבה אבל שייחק בפרימר ליג ולא שעתיים. קצת כבוד לעניין הזה. ופרש רק שהרגלים הרגו אותו.

הוא מבין בעניין הזה ה הרבה יותר מרוב הכותבים כאן ומזה כמה שנים בא ומציע אלטרנטיבה לצורת הניהול והאימון בארץ. במקום לנסות לחקות את בארסה עם הקומדיה דה לה שמטה שיש לנו כאן? לחזור ולנסות להשתמש בהתלהבות ובאהבת המשחק ולהשתמש במה שיש. אפשר להתווכח אתו. עובדה עד היום ? אף אחד לא נתן לו ממש הזדמנות. עם צמה שיש לנו? זה ההזדמנות שלנו. שנה שעברה יכולנו להתמודד על אליפות. נקודה. עם כל הכבוד לרב"ש? אפשר לספור את ההחלטות שלו אחת לאחת ולהראות איך הן קשורות לנקודות. אבל רבותצי בשנתיים האחרונות התקציב שלנו היה קרוב לחמישים מליון בשנה. בעיקר בגלל לחץ פה שלנו "תקנו את ההוא תביאו את ההוא מה עם בלם מה עם זה מה עם זה תקנו תביאו מה הוא ישחק במכבי? ובכן אם הייתי מליארדר כמו השייך הסעודי? הייתי נותן כמה כסף שצריך לקבוצה לחיות אבל גרוש לא לרכש יותר. הייתי נותן לעונה או שתיים ללכת עם מה שיש. בשנתיים האחרונות ? הפכנו לבור שחור של כסף. ובכן הבעלים הנוכחים. ואני משוכנע שהם לא רוצים למכור רוצים לנהל עם מעט כסף זה לגיטמי לחלוטין. ההוא משיקגו עשה את מיקל ג'ורדן ככה. וגם אם היו רוצים למכור? אף שיך סעודי לא עומד בשער.
בקיצור ? ברקו הוא הזדמנות ענקית. מה אנחנו יכולים לעשות? לעודד. לעודד ולעודד עוד פעם. זה תפקידנו בכוח והזנחנו אותו בעת האחרונה. אנחנו עוד נהדרים לעומת אחרים אבל קצת פחות טובים ממה שהינו פעם. נחזיר עטרה ....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
עם כל הכבוד ל"לתת הזדמנות", זה בנאדם שמגיע כמנהל מקצועי ומתגאה (!) שהוא לא חתם על חוזה והכל אצלו באימפולסיביות, ושמגיע כדי להחליף מאמן יקר לכאורה כשהעלות שלו עם המאמן החדש זהה לזו של פיטורי המאמן הישן.
כל ההבאה שלו מסריחה מאינטרסים וחובבנות.

וזה עוד לפני שדיברתי על זה שהוא בנאדם דוחה ומלא מעצמו, שזה עוד אפשר היה לסבול אם היה לו איזשהו רקורד מקצועי שמגבה את זה חוץ מחודשיים בקיץ אחד במכבי נתניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 10:29 
אני מציע שניתן לסבתא שלי לנהל את המועדון.

א. יש לה יכולת מוכחת לעבוד בתקציב צנוע ולהוציא את המקסימום ממוצרים נחותים. אצלה לא יהיה גרעון.

ב. היא צנועה, היא באה ממשפחה של פועלים ובמובן הזה מתאימה מאד לרוח המועדון.

ג. היא מאמינה בעבודה קשה ובצניעות, ולא תוציאו ממנה כותרות פומפוזיות.

ד. תהיה אצלה משמעת ברזל לפחות כמו בימי דוביד.

נכון שהיא לא ממש מבינה בכדורגל, אבל כדורגל זה משחק פשוט. בכל מקרה יהיה לידה עוזר מאמן שמבין ענין ויוכל לייעץ לה לגבי הרכבים, יעיבר אימונים וכו'.

בקיצור, למנות את סבתא שלי זו הזדמנות ענקית להחזיר את המועדון לימיו הגדולים. מה יש להפסיד? אם רמון וחג'ג' החליטו למנות את סבתא שלי, כל מה שנשאר לנו זה לתמוך ולעודד. זה התפקיד שלנו כקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אני מציע שניתן לסבתא שלי לנהל את המועדון.

א. יש לה יכולת מוכחת לעבוד בתקציב צנוע ולהוציא את המקסימום ממוצרים נחותים. אצלה לא יהיה גרעון.

ב. היא צנועה, היא באה ממשפחה של פועלים ובמובן הזה מתאימה מאד לרוח המועדון.

ג. היא מאמינה בעבודה קשה ובצניעות, ולא תוציאו ממנה כותרות פומפוזיות.

ד. תהיה אצלה משמעת ברזל לפחות כמו בימי דוביד.

נכון שהיא לא ממש מבינה בכדורגל, אבל כדורגל זה משחק פשוט. בכל מקרה יהיה לידה עוזר מאמן שמבין ענין ויוכל לייעץ לה לגבי הרכבים, יעיבר אימונים וכו'.

בקיצור, למנות את סבתא שלי זו הזדמנות ענקית להחזיר את המועדון לימיו הגדולים. מה יש להפסיד? אם רמון וחג'ג' החליטו למנות את סבתא שלי, כל מה שנשאר לנו זה לתמוך ולעודד. זה התפקיד שלנו כקהל.

שהסבתא שלך תשחק בפרימיר ליג ואתה זה שתחתום על הערבויות? נעודד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 11:01 
צור ש. כתב:
לא קשור להפועל
אבל איש עסקים שבבעלותו קבוצת כדורגל נעצר כחלק מהפרשה בנמל אשדוד

עוד חדשות שלא קשורות להפועל -
בלי שום קשר לציטוט שלי, הופסק המסחר במנייה של ג'קי בן זקן בבורסה.

נערך לאחרונה על ידי צור ש. בתאריך 27 מאי 2014, 11:02, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 11:02 
סמל אישי של המשתמש
השנה היה להפועל הכל כולל הכל :
תקציב מנופח
ניהול שלנו האוהדים , אוהדים שהסתובבו בחודורוב, הבאת שכטר (החלטה רומנטית שעלתה ועלתה ועלתה והביא רק צרות)
סמכנו על רבש הפרופסור שהשתלט על כל המועדון כולל הכל בשכר מטורף.
על השנה כולם פה כתבו : "סומך על רבש"
אדון רב"ש קיבל שליטה מלאה על הכל כולל הכל,דרש לשלוט 100% על הכל כולל הכל - ומה קיבלנו ?
אחת העונות המזעזעות ביותר שאני זוכר (למעט הנצחון היחיד בדרבי אני לא חושב/זוכר שהגענו להישג כלשהוא)
עפנו מאירופה בלי בתים
עפנו מהגביע בצורה מזעזעת
הפסדנו לחיפה בבלומפילד בצורה משפילה
הפסדנו לב"ש כאילו אנחנו איזה מכבי פת
קידם שחקנים כמו אנטבי

ברקו לטעמי ברברי מאוד,צעקן,גס רוח,אוחזת בו הנשמה המכביסטית ואף רחמנא ליצלן לא נולד בילדים של הפועל (כמו זונהבי)
אבל לאמר שברקו לא מבין קצת בכדורגל זה ללעוג לעצמך,ולהשוות אותו לסבתא זו אחרת זו השוואה שלא מתאימה

הפרופסור לכדורגל אדון רבש, שכל כך מבין כדורגל הרי , הביא להפועל שחקנים הזויים
למשל בלמים שעולים כל כך הרבה כסף,ומכרו אותנו משחק אחרי משחק,אז על הפרופסור סמכתם ועכשיו עוד לא הביאו שחקן אחד,עוד לא היה משחק אחד,עוד לא היה אימון אחד רבים פה יוצאים עליו.
מה גם שלצערי הרב,בכדורגל הישראלי ככל הנראה צריך ערס שיהיה בקבוצה שלך אחרת נאכל כל כך הרבה לוקשים כמו שרמון הלפלף המכובד והלא ערס אכל השנה עם הפרופסור לכדורגל שהכניס לנו כאלו צינורות בדמותם של בלמים פתטיים שמכרו אותנו או שחקנים הזויים שליגה א זו מחמאה עבורם

קצת עצוב שאחרי שנה כלכך חלשה מאכזבת לא נותנים פה אפילו לבן אדם 100 דקות של חסד

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 11:03 
צור ש. כתב:
צור ש. כתב:
לא קשור להפועל

בלי שום קשר לציטוט שלי, הופסק המסחר במנייה של ג'קי בן זקן בבורסה .

:SHOCK3: :WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
זרקו קוראץ' ועבדורחימי :LAGUH!:
מי יתן ותפשטו את הרגל יא חלאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 11:05 
צור ש. כתב:
צור ש. כתב:
לא קשור להפועל

בלי שום קשר לציטוט שלי, הופסק המסחר במנייה של ג'קי בן זקן בבורסה.

זין,
הוא לא באשדוד כדי לתרום לקהילה????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 11:06 
על מי אתה מדבר?
על ג'קי או הבעלים האשדודי של קבוצת הכדורגל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 11:37 
סבתא שלי לא שיחקה בפרמיירליג, אבל יש לה מעלות אחרות שלא מתקיימות בברקוביץ'.

זה שמישהו שיחק בפרמיירליג עדין לא מכשיר אותו לנהל מועדון כדורגל מקצועני מהגדולים בישראל, הכולל עשרות עובדים ומגלגל תקציב של עשרות מליונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

זה שמישהו שיחק בפרמיירליג עדין לא מכשיר אותו לנהל מועדון כדורגל מקצועני מהגדולים בישראל, הכולל עשרות עובדים ומגלגל תקציב של עשרות מליונים.

גם לא פוסל אותו. גם לא צעקות וקללות בטלוייזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי 27/5 (דיונים)
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 11:53 
בני יעקבי כתב:
נועם שחם כתב:

מה לא פוסל אותו?! מה זאת התשובה הזאת?
אז מה כן פוסל אדם מהישוב מלהיות המנג׳ר של הפועל תל אביב?? אי-משחק בפריימר ליג בעבר?
תראה לי תפקיד אחד נוסף בעולם שבו מרוויחים 30 אלף ש״ח נטו בחודש, מנהלים מערכת מורכבת במציאות לחוצה וקשה, ורשימת הדרישות לתפקיד הן ״שיחק בפריימרליג והיה שחקן מעולה״?
אז דע לך שאני מדהים בפרו, ובמהג׳ר העלתי קבוצות מליגת החובבים. חבל שאני לא מקבל את התפקיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 11:57 
בני יעקבי כתב:
נועם שחם כתב:

אז כמו שאמרתי, במישור הזה, גם סבתא שלי, עליה השלום וגם ברקוביץ' לא פסולים לתפקיד. קיוויתי שיש קריטריונים קצת יותר רציניים לבחירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
בני יעקבי כתב:
נועם שחם כתב:

אז כמו שאמרתי, במישור הזה, גם סבתא שלי, עליה השלום וגם ברקוביץ' לא פסולים לתפקיד. קיוויתי שיש קריטריונים קצת יותר רציניים לבחירה.

מהם?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 11:59 
אגב, רשימת הדומאות של אנשים שהיו שחקנים מופלאים וכשלו כמאמנים ומנג'רים, קצרה מלהכיל. כולל אצלנו במועדון להזכירך.

סיני, נמני, אוחנה, אבוקסיס, רביבו - שחקנים גדולים כולם. היית נותן למישהו מהם להיות המנג'ר של הפועל?

הי, אולי נציע לבניון להיות מנג'ר שחקן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 12:00 
מהמר על נובמבר, גג דצמבר שהוא יחזור לטנף עלינו אצל אופירע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 12:02 
פאביו כתב:
נועם שחם כתב:
בני יעקבי כתב:
נועם שחם כתב:

מהם?

לא להיות המאמן שאימן פה עד המינוי. זה נכון לעכשיו, לקודם, לבא אחריו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
בני יעקבי כתב:
נועם שחם כתב:

מה לא פוסל אותו?! מה זאת התשובה הזאת?
אז מה כן פוסל אדם מהישוב מלהיות המנג׳ר של הפועל תל אביב?? אי-משחק בפריימר ליג בעבר?
תראה לי תפקיד אחד נוסף בעולם שבו מרוויחים 30 אלף ש״ח נטו בחודש, מנהלים מערכת מורכבת במציאות לחוצה וקשה, ורשימת הדרישות לתפקיד הן ״שיחק בפריימרליג והיה שחקן מעולה״?
אז דע לך שאני מדהים בפרו, ובמהג׳ר העלתי קבוצות מליגת החובבים. חבל שאני לא מקבל את התפקיד

אני מבין שמינת הרבה אנשים לתפקידים בכירים בחייך. במיוחד דרישת השכר שניראת לך בשמים...עובדה אלו שמשלמים? חושבים שזה בסדר. גם אני אגב. ראיתי אותו משחק ראיתי אותו מדבר ראיתי את הסרט עליו. בעיני הוא שווה נסיון במצב של הפועל היום. סבתא שלך? לא. וכאמור משחק בפרימר ליג זה פלוס גדול. היתרון הגדול של ינקלה שחר כבעלים? הוא שהוא הזיע על המגרש ולא יום. ואוהב את המשחק. פשוט אוהב את המשחק. סמי סגול לא. יכול היה להשאר בעלים של הפועל. לא נשאר? כי הסתכל על זה רק דרך החור של הגרוש. ברקוביץ? יתן את הנשמה, הוא מבין בכדורגל חבל על הזמן. ושווה את הנסיון במיוחד במצב שלנו השנה. כסף לרכש? לא יהיה כאן. זה ברור (וצודק כפי שכתבתי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 12:05 
מה זה אומר "מבין בכדורגל"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
אסי דומב מאמן. אני פשוט יכתוב את זה כמה פעמים עד שאני יצליח לקלוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 12:07 
לא יודע מה יותר גרוע, ההודעות האלה או המינוי של הקיסם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
מה זה אומר "מבין בכדורגל"?

מבין בכדורגל בטח כמוני וכמוך. בכל תחום נסיון לא מזיק. יודע מה זה חדר הלבשה יודע מה התפקידים יכול לראות על שחקן מה הוא שווה בכלל ומה כרגע. מבין מה השיקולים של שחקנים ושל מאמנים. ראה איזה שנים שלושה משחקים בחייו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 196 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: