עומרי קנדה כתב:
נועם שחם כתב:
עומרי קנדה כתב:
אין פה אוהד אחד בפורום,אפילו לא אחד שחושב שזה המצב האידיאלי ואין פה אחד שלא היה מעדיף שאדם אחר עם כסף יותר גדול וניסיון ינהל את העסק הזה ויקבל החלטות.
גם אני שקטרגתם אותי כתומך במהלך מביע ספק גדול אם ברקוביץ' יכול לנהל את הפועל וחושש לעתיד הקבוצה תחת שרביטו,וכמוכם גם לי אין ספק שזה טריק שיווקי לפני הכל ולא לא משמח אותי שהוא יכניס "צבע" ו"באז" סביב המועדון כי זה לא קייטנה ולא פסטיבל.
אבל וזה אבל גדול אני אוהד את הקבוצה ורוצה בהצלחתה עם או בלי ברקוביץ',ויותר מהכל מאסתי במחאות וקייצים של בלאגן.
אני מעדיף כרגע לתת צ'אנס לחג'ג' להוכיח שהוא לא כמו שמסתמן שהוא,שהוא באמת רוצה להבריא את הקבוצה ולמכור אותה.
ולתת צ'אנס לברקוביץ' להוכיח שלמרות שהוא עיתונאי עם פה בהמתי הוא מסוגל לנהל בהצלחה את הפועל.
נשמע אותו במסע"ת,נראה איך יתנהל בפגרה ונבחן אותו בתחילת העונה הבאה,עד אז תעשו טובה ותלכו צעד אחורה,אל תחריבו את הניסיון הזה עוד לפני שהתחיל.
אין שום סיבה לתת צ'אנס לברקוביץ' או חג'ג'. שום סיבה. שום דבר טוב לא יצא מזה.
איך אתה יודע?
אתה אדם אינטלגנטי,בוא תסביר למה בעיניך אין שום סיכוי.
לא אמרתי שאין שום סיכוי. יכול להיות שברקוביץ' יפתיע את כולנו, אבל באותה מידה יכול להיות שאם נמנה את המאמן של בני מומוס מליגה ב' כמנג'ר הוא גם יצליח. ככה לא בונים מועדון.
לא אמנה את רשימת החסרונות של ברקוביץ', היא ידועה ומוכרת ובפני עצמה שוללת כל הגיון במינוי. רזומה כשחקן, גדול ככל שיהיה, לא מספיקה כדי להיות מנג'ר במועדון כמו הפועל ת"א, בטח כשמלווה אליו כזו רשימה של בעיות אישיותיות.
מילא, אם המינוי היה בא אחרי שברקוביץ' היה משכנע את רמון וחג'ג' - מציג תוכנית עבודה, מציג חזון, מסביר מה יעשה ב-30 מליון ש"ח, מציג שחקנים שיביא, כל דבר אחר. המינוי שלו הוא שליפה מהשרוול, וככה אי אפשר להשיג כלום.
אז כן, יכול להיות שיהיה לנו המזל וההימור ההזוי הזה יצליח, אבל זו לא סיבה מספיק טובה כדי לתמוך במינוי.