תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 10:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 287 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: ברקוביץ מונה למנגר בהפועל על פי כל אתרי האינטרנט
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 07:04 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
הסבתא של הפועל כתב:
bloodbrother כתב:
ערס מגעיל. בושה וחרפה למועדון.

זה גאוני שליד התגובה הזאת יש תמונה של גיא לוזון.

איזו סיבה (חוץ מגזענות) יש לך להגדיר את גיא לוזון כ"ערס"?

חחחחח
דל פוטה מדרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ברקוביץ מונה למנגר בהפועל על פי כל אתרי האינטרנט
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 07:23 
סמל אישי של המשתמש
שיהיה בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 07:53 
מינוים גרועים עם רמת סיכון גבוהה.

מאמן - עד כמה ברקוביץ' יתערב תוך כדי משחק. ברור שהוא רמות שלמות מעל לדומב ונראה לי שבכלל ברמה גבוהה.
הייפ - היתרון הגדול ובמישורים שונים.
חג'ג' 1 - חוסר רצינות ביחס למינוי של השריף ובודאי שרוני לוי. ניהול מלא סיכונים ואפשר לאמר מסוכן.
חג'ג' 2 - נראה שברקע יש כוונה של שניהם להרוויח מדילים על שחקנים שיהפכו ל"מחלקה בהפועל".
זמן - לטובת ברקוביץ' להישאר עונה שלמה. סביר שלא יקרה. בנתניה הביא תוך זמן קצר את גוטמן ושכטר והשתתף בבנית שלד חזק, שזה הספק מכובד.

כללי - בדיחה וסיכונים חמורים על חשבוננו (חג'ג' מסוחרר מההצלחה העיסקית עם הרבה סיכונים ?), אבל גם סיכויים שנכון לתמוך בהם.
נכון להרגע זו הפועל. בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 08:17 
מעבר לכל הענין האישי והמקצועי של הבהמה המטונפת הזו, אדם שכל קשר בינו לבין התנהלות מקצועית ומקצוענית קלוש, נטול מוסר ושכל, יש לנו עסק עם אדם שבחודש האחרון הצהיר על אהדתו למחלה, הצדיק את סופו ובעבר את טביב על אלימות כלפי אוהדי הפועל. בחודש האחרון. טפי על המועדון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 08:25 
joshsoos כתב:
מעבר לכל הענין האישי והמקצועי של הבהמה המטונפת הזו, אדם שכל קשר בינו לבין התנהלות מקצועית ומקצוענית קלוש, נטול מוסר ושכל, יש לנו עסק עם אדם שבחודש האחרון הצהיר על אהדתו למחלה, הצדיק את סופו ובעבר את טביב על אלימות כלפי אוהדי הפועל. בחודש האחרון. טפי על המועדון הזה.

אתה יכול להגיד על האישיות שלו מה שאתה רוצה, ובצדק.
על סמך מה אתה אומר שהוא לא מקצועי?
גם בנתניה בחודש עבודה הוא עשה עבודה מעולה ובנה אחלה קבוצה, וגם הקים מחלקת נוער מצליחה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 08:30 
עמית האדוםם כתב:
joshsoos כתב:

אתה יכול להגיד על האישיות שלו מה שאתה רוצה, ובצדק.
על סמך מה אתה אומר שהוא לא מקצועי?
גם בנתניה בחודש עבודה הוא עשה עבודה מעולה ובנה אחלה קבוצה, וגם הקים מחלקת נוער מצליחה מאוד.

:LOL2:

ההחמתה היחידה שלו שם הייתה... ניב ברקוביץ'
אני אסכם למה אני חושב שהוא לא מקצועי בציטוט אחד. "דני עמוס הוא השוער הכי טוב בארץ"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 08:32 
ואת כל זה הוא עשה בחודש,
מטומטם יאמר, אם היה נותן לו עוד שלושה חודשים בטוח היה לוקח גם דאבל קל (שלא לדבר על כך שהיה מביא את הצמפיונס אם היה נשאר לשתי עונות שלמות)

רק שאלה אחת קטנה,
אם הוא כזה מוכשר וגאון,
איך זה שהוא פוטר אחרי חודש בערך ומאז שום קבוצה (למעט חיב"ר של טביב) אפילו לא השתעשעה בצחוק עם הרעיון של להביא אותו אליה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 08:33 
כו, הוא בנה קבוצה מצליחה... הוא ערבב ובחש ויאמר בעט אותו מהר כשהבין עם יש לו עסק. ואיזה מחלקת נוער מצליחה בראש שלך. הוא אדם עם התנהלות שכונתית ואם לא הבנת את זה עד היום כנראה שזה כבר לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ברקוביץ מונה למנגר בהפועל על פי כל אתרי האינטרנט
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 08:35 
סומך על ברקו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 08:38 
סמל אישי של המשתמש
מדהים איך כל שורה חיובית על ברקו מתחרה על הקלישאה של העשור.
ססמאות ריקות מתוכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 08:40 
מדהים שיש פה משתמשים שתומכים בליצן.
עם כל הכבוד לברקו (ואין כבוד) לאיש אין שום ניסיון חוץ מלהגיד שטויות ולבלבל בשכל בתקשורת.
למאמן תחתיו יש ניסיון כושל.
ועם כל זה, אנשים אומרים "תנו לו צ'אנס", "הוא לא יסכים להתבזות", "הוא ווינר" ועוד סיסמאות ושטויות אחרות.
הפועל ת"א הפך ממועדון כדורגל למועדון חברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 08:59 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
עם כל הכבוד לברקו (ואין כבוד) לאיש אין שום ניסיון חוץ מלהגיד שטויות ולבלבל בשכל בתקשורת.
ועם כל זה, אנשים אומרים "תנו לו צ'אנס", "הוא לא יסכים להתבזות", "הוא ווינר" ועוד סיסמאות ושטויות אחרות.

ממועדון גדול ומפואר בדרך למועדון ספורט אשדוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ברקוביץ מונה למנגר בהפועל על פי כל אתרי האינטרנט
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 09:03 
אדום נחמד כתב:
ססמאות ריקות מתוכן.

הבדיחה היא על חשבונכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 09:24 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
אדום נחמד כתב:
ססמאות ריקות מתוכן.

הבדיחה היא על חשבונכם

אל מי אתה פונה, ולמה אתה לא נכלל ברשימה הזו? הבדיחה הזו לא על חשבונך גם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ברקוביץ מונה למנגר בהפועל תל אביב
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
כנראה שקצת שכחנו את המקום שלנו, אנחנו אוהדים, לא בעלים, אין לנו חשיבות בהחלטות כמו זהות הממג׳ר והמאמן, אי אפשר כבר ככה שכל בן אדם שדורך במועדון ישר פוסלים אותו, זה מתכון לאסון, זה מה שיש אין אלטרנטיבה ואין רוכש, תברכו אותם בברכת הדרך ותקוו לטוב .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
קוף על תוף כתב:
כנראה שקצת שכחנו את המקום שלנו, אנחנו אוהדים, לא בעלים, אין לנו חשיבות בהחלטות כמו זהות הממג׳ר והמאמן, אי אפשר כבר ככה שכל בן אדם שדורך במועדון ישר פוסלים אותו, זה מתכון לאסון, זה מה שיש אין אלטרנטיבה ואין רוכש, תברכו אותם בברכת הדרך ותקוו לטוב .

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

מדויק. האשכול הזה מלמד ככל הנראה שהיצור בעל הזכרון הקצר בעולם הוא אוהד הכדורגל.
להקיא על המועדון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
אם אפשר אשמח לקטעי יוטיוב נבחרים של ברקובעץ: החל מלפיתת האשכים, דרך האיומים על מאמני בנו ועד ציטוטים בעד טביב, נגד הפועל וכו'.
גם כתבות כמובן, אבל יש לי תחושה שהדפר אמר את כל הדברים לאחרונה ביציע העיתונות/רדיו וואן אז יש תיעוד וורבלי וויזואלי לאשפה שיצאה ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 10:20 
שלוש שנים שכשאנחנו חושבים שלא יכול להיות גרוע יותר הם מוכיחים לנו שיכול וגם נהיה גרוע יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 10:26 
מה שטוב באייל ברקוביץ' זה שהפיצוצים איתו תמיד מהירים. חבל שזה לא ככה עם חיים רמון וחג'ג'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
לפני הכל, אני מציע להמתין שהמינוי יהיה סופי ויוכרז באופן רשמי מי ירכיב את הצוות המקצועי בעונה הקרובה, גם בבוגרים ולא פחות חשוב מכך בנוער (בהנחה ואיתי מרדכי לא ימשיך בתפקידו). אנחנו לא בכדורגל מהיום וחבל להתעסק בניתוחים מפורטים עד שדברים לא נסגרים סופית.
מעבר לכך, ובהנחה והמינוי יאושר, זו תולדה של כל מה שקרה כאן בעונה החולפת ובפרט ההתנהלות הכלכלית המבישה של חיים רמון וכל מי שהיה שותף למהלכים שנעשו. החל מהרכבת סגל בעלות תקציב של כ 27 מיליון שקלים, כולל חוזים מנופחים לשחקנים לא מוכחים, ועד להתנערות מאחריות לכישלון ע"י מקדמות והלוואות ויצירת חובות שנועדו בשביל לגמור את השנה ולאפשר לחיים רמון למשוך את הערבויות שלו ולברוח מהמועדון. שוב רמון מחרב ובורח, לא בפעם הראשונה וכנראה לא בפעם האחרונה.
בסיטואציה שנוצרה, ובהיעדר אלטרנטיבות, עידו חג'ג' לקח צעד אחד קדימה וברגע שהוחלט שהוא בעל השליטה, מחובתנו כקהל לאפשר לו לקבל את ההחלטות שהוא חושב כמתאימות ביותר בסיטואציה הנוכחית,כמובן עם גבול מסוים, כל אחד והגבול שלו.
גם המינוי של הצוות המקצועי וגם המינוי של סחלי כמנכ"ל המועדון הם החלטות לגיטימיות בעיני שלא חוצות כאן איזשהו גבול שמחייב אותנו לא לעשות מנויים או להכריז מלחמה בחג'ג' ובברקוביץ'. גם אני לא מת על ההתנהלות ועל המינויים האלו אבל הדבר הכי חשוב כרגע הוא לנסות ולייצב את המערכת ולתת למי שמקבל את ההחלטות זמן בשביל להוכיח את עצמו וזמן בשביל להעמיד את המועדון המפורק הזה בחזרה על הרגליים.
תורידו את הלהבות וההיסטריה, יהיה זמן גם לזה במקרה הצורך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
הסבתא של הפועל כתב:
bloodbrother כתב:

גדול אתה.
נסה לחפש ביוטיוב "גיא לוזון".

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 11:14 
אוריאל דסקל בכלכליסט:

איל ברקוביץ' בהפועל תל אביב. זה יגמר בפיצוץ

קפטן נבחרת ישראל לשעבר מותיר אחריו שובל של אנשים מאוכזבים אבל ממשיך לקבל צ'אנסים שאחרים, ראויים יותר ממנו, לא מקבלים. ככה זה כשיש חברים

http://www.calcalist.co.il/sport/articles/1,7340,L-3632203,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
לפני הכל, אני מציע להמתין שהמינוי יהיה סופי ויוכרז באופן רשמי מי ירכיב את הצוות המקצועי בעונה הקרובה, גם בבוגרים ולא פחות חשוב מכך בנוער (בהנחה ואיתי מרדכי לא ימשיך בתפקידו). אנחנו לא בכדורגל מהיום וחבל להתעסק בניתוחים מפורטים עד שדברים לא נסגרים סופית.
מעבר לכך, ובהנחה והמינוי יאושר, זו תולדה של כל מה שקרה כאן בעונה החולפת ובפרט ההתנהלות הכלכלית המבישה של חיים רמון וכל מי שהיה שותף למהלכים שנעשו. החל מהרכבת סגל בעלות תקציב של כ 27 מיליון שקלים, כולל חוזים מנופחים לשחקנים לא מוכחים, ועד להתנערות מאחריות לכישלון ע"י מקדמות והלוואות ויצירת חובות שנועדו בשביל לגמור את השנה ולאפשר לחיים רמון למשוך את הערבויות שלו ולברוח מהמועדון. שוב רמון מחרב ובורח, לא בפעם הראשונה וכנראה לא בפעם האחרונה.
בסיטואציה שנוצרה, ובהיעדר אלטרנטיבות, עידו חג'ג' לקח צעד אחד קדימה וברגע שהוחלט שהוא בעל השליטה, מחובתנו כקהל לאפשר לו לקבל את ההחלטות שהוא חושב כמתאימות ביותר בסיטואציה הנוכחית,כמובן עם גבול מסוים, כל אחד והגבול שלו.
גם המינוי של הצוות המקצועי וגם המינוי של סחלי כמנכ"ל המועדון הם החלטות לגיטימיות בעיני שלא חוצות כאן איזשהו גבול שמחייב אותנו לא לעשות מנויים או להכריז מלחמה בחג'ג' ובברקוביץ'. גם אני לא מת על ההתנהלות ועל המינויים האלו אבל הדבר הכי חשוב כרגע הוא לנסות ולייצב את המערכת ולתת למי שמקבל את ההחלטות זמן בשביל להוכיח את עצמו וזמן בשביל להעמיד את המועדון המפורק הזה בחזרה על הרגליים.

מה לגיטימי בסחלי, ברקוביץ', דומב או חג'ג'? הכל לא לגיטימי, והכל מצחין מקומבינות.

מוזר שדווקא אתה מרגיע, אבל אולי בעצם הבעיה שלך הייתה רק עם רמון ולא עם כל הריקבון ששולט בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 11:17 
כן, ברקוביץ הוא זה שייצב מערכת. מה זאת אומרת, יש לו תואר שני בייצוב מערכות. כמו עם רמון לפני שנתיים, אקדח שמופיע במערכה הראשונה, יירה עד המערכה האחרונה. במקרה הזה, סביר להניח שכבר במערכה הראשונה. שום דבר שנעשה כאן לא לגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
bloodbrother כתב:
הסבתא של הפועל כתב:
bloodbrother כתב:

גדול אתה.
נסה לחפש ביוטיוב "גיא לוזון".

יצא לי מאמן. שהגיע להשיגים אדירים עם כל קבוצה שהוא אימן (להוציא ותנו) גם עם מכבי פתח תקווה גם עם בני יהודה (שראינו השנה מה יוסי עשה אתה) גם הצעירה שכולם דברו על נפוטיזם אבל ? ההשיגים הכי גדולים לנבחרת ישראלית בכדורגל להוציא את העליה למקסיקו. והשנה בבלגיה. מאמן נפלא. ואני מקווה שיחזור גם אלינו. בהמה? חבל על הזמן. אבל מאמן? נהדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
עידן,
הבעיה שלי עוד מהשנה שעברה היתה עם רמון, קבלת ההחלטות שלו והאנשים שהוא החזיר למערכת, אותם אנשים שנכשלו שוב ושוב ושוב ואיכשהו כל פעם חוזרים לעשות עלינו סיבוב.
כולם צריכים ללכת הביתה אחת ולתמיד. רמון, תאומים, לובין, פינס, מורדי וכל שאר האינטרסנטים.
לא יודע אם המהלכים האלו יצליחו, אני יודע מה ניסינו ונכשל כבר, ולמרות שברקוביץ' הוא אחת הדמויות האחרונות שהייתי לוקח כדי לייצב מערכת , הזמן יקבע אם המהלך הזה היה מוצלח או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
הסבתא של הפועל כתב:
bloodbrother כתב:

אני דווקא די מחבב את הבנאדם, אבל להגיד שאמרתי את זה מגזענות, זה די טימטום.
אני מאמין שאפילו הוא יעיד על עצמו כערס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

סומך על חג'ג'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 11:53 
לפי רקאנטי :

מעריץ של אייל ברקוביץ' יממן את רוב שכרו בהפועל ת"א
מדובר באיש עסקים יהודי-ישראלי, שיתרום 400 אלף שקלים מתוך 600 אלף, אותם יקבל כוכב העבר.

הבמשך הכתבה מוזכר גם נושא המאמן

בנוגע לזהות המאמן על הקווים, המנג'ר הטרי מעוניין במרקו בלבול, אם כי האדומים הבהירו שזה יהיה אסי דומב. "אם ברקוביץ' ירצה מישהו אחר תחתיו הוא יצטרך לגייס את הכסף, הפועל לא מתכוונת להוציא עוד אגורה בנושא", ציין אותו גורם בכיר.

הפועל מקוששים תל אביב :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 287 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: