תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 13:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 262 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 15:35 
מה זה בלם טוב עם ראש חרא?
הוא משחק חלש? אז זה לא מעניין למה. מי שמשחק חלש הוא שחקן חלש עם תרומה של שחקן חלש. אם זה בגלל הראש, בגלל המהירות, או בגלל שכשמגרד לו באף הוא נבהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום א' 25/5
הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 15:48 
מרגש מאוד הראיון עם דמארי,לא מייצרים עוד שחקנים כאלו.
תצליח ילד,מגיע לך להצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
Asafas כתב:
יחד עם פגיעה בזרים (מספיק להאשים אותו, אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה פגענו בזרים שלא שיחקו בארץ).
הוא לא אשם שהוא נכשל עם הזרים שהוא בחר, רק כי מאמנים אחרים נכשלו גם? איזה היגיון מעוות זה?

בדיוק אותו ההגיון שיש לאנשים פה שרוצים להשאיר את רב"ש למרות הכשלון, בגלל שגם המאמנים הקודמים נכשלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 15:56 
בוז'אן קרקיץ' כתב:
ערן כתב:
Asafas כתב:
יחד עם פגיעה בזרים (מספיק להאשים אותו, אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה פגענו בזרים שלא שיחקו בארץ).
הוא לא אשם שהוא נכשל עם הזרים שהוא בחר, רק כי מאמנים אחרים נכשלו גם? איזה היגיון מעוות זה?

בדיוק אותו ההגיון שיש לאנשים פה שרוצים להשאיר את רב"ש למרות הכשלון, בגלל שגם המאמנים הקודמים נכשלו

דו שיח חרשים זה אנדסטיימנט לעומת מה שהולך פה בפורום לגבי רב"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 16:10 
NARKOTIKA כתב:
ציטוט:
חג'ג' מצידו מכחיש: "אוהדי הפועל לא הגיעו לביתי. במידה שאוהד אחד יגיע, לא אשאר פה עוד דקה. אני עושה הכל עבור הפועל והמטרה שלי היא הכל יישאר כמו שהיה, רק בתקציב של 25 מיליון שקל במקום 45 מיליון. כל אחד יעבוד יותר קשה, אנשים יעבדו עד 11 בלילה.

ברור שלא תישאר פה עוד דקה. שקרן.
מת כבר שמישהו יחשוף כמה כסף נכנס לכם לכיס ומאיפה בדיוק הוא מגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
NARKOTIKA כתב:
ציטוט:
חג'ג' מצידו מכחיש: "אוהדי הפועל לא הגיעו לביתי. במידה שאוהד אחד יגיע, לא אשאר פה עוד דקה. אני עושה הכל עבור הפועל והמטרה שלי היא הכל יישאר כמו שהיה, רק בתקציב של 25 מיליון שקל במקום 45 מיליון. כל אחד יעבוד יותר קשה, אנשים יעבדו עד 11 בלילה.

ברור שלא תישאר פה עוד דקה. שקרן.
מת כבר שמישהו יחשוף כמה כסף נכנס לכם לכיס ומאיפה בדיוק הוא מגיע.

איפה הוא גר? ברגע שממנים את אסי דומב אני מתנדב להיות האחד שיגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
אני מאוד מקווה שרב"ש ישאר, אבל גם אם כן וגם אם לא - הצורת ניהול מו"מ של ההנהלה הזאת (בדומה להנהלה הקודמת) פשוט דוחה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 16:36 
דכאון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום א' 25/5
הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 16:37 
אינזאגי כתב:
JustZiv כתב:
Asafas כתב:
JustZiv כתב:
פתאום כולם מרחמים על רב״ש?
מה הפכתם לצבועים?!

האיש נכשל, שיחקנו כדורגל מגעיל רוב העונה. יאללה שיתקפל לקפריסין.
אכפת לי אם הוא מוכן לקצץ 50 או 70.

מי ישמע מוריניו...

צודק. ואת מי תביא במקום?

תעשה השוואה בין הסגל של הפועל למול הקבוצות שסיימו מעלינו, תוסיף את הבלאגן הניהולי ותראה שלסיים במקום הרביעי במצב כזה זה הישג.
כ״כ מתאים לארבע השנים האחרונות- רוצים הצלחות כאן ועכשיו.
אם אני לא טועה, יצטרכו לשלם חצי מיליון ש״ח פיצוי. איפה החסכון?

עוד פעם המי אני אביא במקום?
קבוצה שיש לה בתחילת עונה את דמארי, שכטר, גילי, זגורי ואת דגני כבסיס. ועליו אתה בונה סגל ובסוף מסיים בלחץ במקום אחד מתחת לביזיון של עונה שעברה, אז מצידי תביא גם את סמיר עיסא או שרון מימר מאמן. ולא גונב הדעת ב-2 מיליון שקל

שילך לשקם את עצמו בפרלמיני או שקרכלשהו.

איזו דמגוגיה,
זגורי ובטח דגני בתחילת העונה לא היו באותו מצב שהם היום (וזה לזכות המאמן ששיפר אותם והוציא מהם את המקסימום) ושכטר לכל הדעות היה אמור לספק הרבה יותר ולא עשה את זה.
ומה אכפת לך שהוא מקבל 2 מיליון שקל או 2 שקל? כן בטח המאמן הבא ירוויח 2 שקל וישחק גרוע אבל אתה תהיה "שמח" כי לפחות הוא מרוויח פחות.

הוא האופציה הכי טובה שיש כרגע, הוא כבר בפנים ומכיר את המועדון, הוא מוכן לקצץ 40%(!) מהחוזה שלו, חלאס רק אינטרסים שונים ומשונים יגרמו לא להמשיך איתו.

לטעמך הוא האופציה הכי טובה. לא לטעמי.
וגם המאמן הבא שישחק גרוע בהתאם לסגל שיהיה, גם הוא יכול ללכת הביתה.
פה זה הפועל ת״א, לא מעבדת ניסויים של מ.ס אשדוד או מכבי פ״ת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום א' 25/5
הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 16:38 
JustZiv כתב:
אינזאגי כתב:
JustZiv כתב:
Asafas כתב:
JustZiv כתב:
פתאום כולם מרחמים על רב״ש?
מה הפכתם לצבועים?!

האיש נכשל, שיחקנו כדורגל מגעיל רוב העונה. יאללה שיתקפל לקפריסין.
אכפת לי אם הוא מוכן לקצץ 50 או 70.

מי ישמע מוריניו...

צודק. ואת מי תביא במקום?

תעשה השוואה בין הסגל של הפועל למול הקבוצות שסיימו מעלינו, תוסיף את הבלאגן הניהולי ותראה שלסיים במקום הרביעי במצב כזה זה הישג.
כ״כ מתאים לארבע השנים האחרונות- רוצים הצלחות כאן ועכשיו.
אם אני לא טועה, יצטרכו לשלם חצי מיליון ש״ח פיצוי. איפה החסכון?

עוד פעם המי אני אביא במקום?
קבוצה שיש לה בתחילת עונה את דמארי, שכטר, גילי, זגורי ואת דגני כבסיס. ועליו אתה בונה סגל ובסוף מסיים בלחץ במקום אחד מתחת לביזיון של עונה שעברה, אז מצידי תביא גם את סמיר עיסא או שרון מימר מאמן. ולא גונב הדעת ב-2 מיליון שקל

שילך לשקם את עצמו בפרלמיני או שקרכלשהו.

איזו דמגוגיה,
זגורי ובטח דגני בתחילת העונה לא היו באותו מצב שהם היום (וזה לזכות המאמן ששיפר אותם והוציא מהם את המקסימום) ושכטר לכל הדעות היה אמור לספק הרבה יותר ולא עשה את זה.
ומה אכפת לך שהוא מקבל 2 מיליון שקל או 2 שקל? כן בטח המאמן הבא ירוויח 2 שקל וישחק גרוע אבל אתה תהיה "שמח" כי לפחות הוא מרוויח פחות.

הוא האופציה הכי טובה שיש כרגע, הוא כבר בפנים ומכיר את המועדון, הוא מוכן לקצץ 40%(!) מהחוזה שלו, חלאס רק אינטרסים שונים ומשונים יגרמו לא להמשיך איתו.

איך שזה נראה, אנחנו בדרך לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 16:52 
JustZiv כתב:

אז כל שנה אתה תחליף מאמן. גם אם גווארדיולה יבוא לפה. מה לעשות שכדורגל זה לא מתמטיקה וגם המאמנים הכי טובים יכולים להכשל בעונה כזו או אחרת. אפילו שחקנים דרך אגב.
המלים תהליך ודרך כמובן שנהיו פה סיבה ללגלוג, אבל מה לעשות, הם חלק בלתי נפרד מכל ארגון ומערכת מתוקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
אם הייתי אוהד מכבי שקורא על הרצון העז להפרד מרב"ש הייתי מחכך את הידיים בהנאה.

אם היית אוהד מכבי שקורא על הרצון העז להיפרד ממיץ' ושהאוהדים ירכשו את המועדון היית מחכך את הידיים בהנאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 17:01 
לאתלטיקו מדריד לקח 18 שנה של החלפת מאמנים כל שנה (ולפעמים יותר מאחד בעונה), אולי לנו זה יצליח בפחות זמן...... ;-)

דרך אגב, לכל המשווים את ההתנהלות של ההנהלה והברדק שטוענים כי זה היה גם בתקופת שירזי, אבוקסיס ופרדי, כדאי שיקראו את זה הראיון עם דמרי שציין שמלבד העונה הנוכחית שבה היתה הרגשה של כאוס מערכתי, בעונות הקודמות הם לא הרגישו כלום.......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 17:01 
סמל אישי של המשתמש
אם היה לי קר, הייתי מחכך ידיים. בהנאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 17:07 
pokara כתב:
לאתלטיקו מדריד לקח 18 שנה של החלפת מאמנים כל שנה (ולפעמים יותר מאחד בעונה), אולי לנו זה יצליח בפחות זמן...... ;-)

דרך אגב, לכל המשווים את ההתנהלות של ההנהלה והברדק שטוענים כי זה היה גם בתקופת שירזי, אבוקסיס ופרדי, כדאי שיקראו את זה הראיון עם דמרי שציין שמלבד העונה הנוכחית שבה היתה הרגשה של כאוס מערכתי, בעונות הקודמות הם לא הרגישו כלום.......

הברדק שולט פה באופן רצוף משנת 2003. דרך כל בעלי הבית שהיו פה. הכל קומבינות, ספינים ואינטרסים. בשנים האחרונות זה שובר שיאים, אין ספק. היו אולי שנתיים של שקט, 2009 ו-2010 וגם אז היתה הקומבינה של טביב.
לאתלטיקו זה לקח 18 ופרגוסון עבד ביונייטד 7 שנים עד שלקחת אליפות. ברב העונות עד אז הוא אפילו לא התמודד עליה. אצלנו הוא היה עף בינואר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
pokara כתב:

הברדק שולט פה באופן רצוף משנת 2003. דרך כל בעלי הבית שהיו פה. הכל קומבינות, ספינים ואינטרסים. בשנים האחרונות זה שובר שיאים, אין ספק. היו אולי שנתיים של שקט, 2009 ו-2010 וגם אז היתה הקומבינה של טביב.
לאתלטיקו זה לקח 18 ופרגוסון עבד ביונייטד 7 שנים עד שלקחת אליפות. ברב העונות עד אז הוא אפילו לא התמודד עליה. אצלנו הוא היה עף בינואר

אז לדעתך יונייטד טעו כשפיטרו את מויס השנה?
כי זאת הייתה עונה ראשונה שלו ואולי הוא היה לוקח אליפות עונה הבאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 17:18 
ולפלגריני לקחה שנה לקחת אליפות, גם לבלאן בפאריס, לסוזה במכבי, לאנצ'לוטי בריאל בשביל לקחת אלופות, לגווארדיולה בבאיירן לקחת דאבל. אין חוקיות ואפשר להביא דוגמאות הפוכות לכל דבר.

אגב על אתלטיקו זה פשוט לא נכון. מעבר לסימאונה, עבדו במועדון יותר מעונה, מאז עונת האליפות קיקה סאנצ'ז פלורס שנתיים, חאבייר אגירה כמעט 3, לואיס אראגונס שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 17:19 
השאלה היחידה שצריך לשאול כאן זה רב"ש (מינוס 40 אחוז) או אסי דומב.
אסי דומב היה עוזר מאמן מאז עידן יוסי אבוקסיס, האם הוא לא אחראי במידה מסויימת על הכשלונות מאז?
למה לאסי דומב מגיע להיות מאמן ולרב"ש לא?
אין סיבה.
אם זה דומב או רב"ש השני צריך להשאר ואין פה שאלה בכלל. העניין הוא כנראה לא מקצועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 17:21 
וסימאונה גם הביא גביע אופ"א בעונה הראשונה שלו. וסופרקאפ וגביע בשנייה. לא נתנו לו זמן על סמך איזו דרך,הוא הביא קבלות מהרגע הראשון. כדאי להזכיר את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 17:21 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:
השאלה היחידה שצריך לשאול כאן זה רב"ש (מינוס 40 אחוז) או אסי דומב.
אסי דומב היה עוזר מאמן מאז עידן יוסי אבוקסיס, האם הוא לא אחראי במידה מסויימת על הכשלונות מאז?
למה לאסי דומב מגיע להיות מאמן ולרב"ש לא?
אין סיבה.
אם זה דומב או רב"ש השני צריך להשאר ואין פה שאלה בכלל. העניין הוא כנראה לא מקצועי.

מי אמר שזה דומב או רב"ש? כי היה כתוב באינטרנט?
פעם אחרונה שבדקתי יש עוד מאמנים שאפשר להביא חוץ מדומב או רב"ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
צנציפח עכשיו ב103 על הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 17:25 
בוז'אן קרקיץ' כתב:
redrony כתב:
pokara כתב:

אז לדעתך יונייטד טעו כשפיטרו את מויס השנה?
כי זאת הייתה עונה ראשונה שלו ואולי הוא היה לוקח אליפות עונה הבאה?

לא ראיתי את היונייטד כמעט לשחק השנה, אז קצת קשה לי להגיד. אבל אם לקחו את מויס בגלל הרקורד שלו ובגלל שהאמינו בו על סמך דברים שהוא עשה בעבר, אז כן, זו טעות. כמובן שאם מצאו עבורו אלטרנטיבה ראויה ובטוחה יותר, אז סבבה.
זה לא המצב בהפועל.
המצב בהפועל הוא שכל שנה מחליפים מאמן, אין מנג'ר מקצועי מלמעלה שמתווה דרך ולהנהלה בודאי שאין מושג. אז כל השנה בא מאמן, מחליף חצי קבוצה ומה לעשות, בכדורגל אין קיצורי דרך. לפעמים אפילו לכסף והשקעה נכונה שלו לוקח זמן.
אני אשאל אותך משהו אחר. היפותטי לגמרי. נניח שיונייטד היו מביאים את גווארדיולה והוא היה משיג את התוצאות של מויס(ומה לעשות, זו אפשרות. לא חושב שיש מאמן שלא נכשל). היית חושב שצריך לפטר אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 17:30 
19 כתב:
ולפלגריני לקחה שנה לקחת אליפות, גם לבלאן בפאריס, לסוזה במכבי, לאנצ'לוטי בריאל בשביל לקחת אלופות, לגווארדיולה בבאיירן לקחת דאבל. אין חוקיות ואפשר להביא דוגמאות הפוכות לכל דבר.

אגב על אתלטיקו זה פשוט לא נכון. מעבר לסימאונה, עבדו במועדון יותר מעונה, מאז עונת האליפות קיקה סאנצ'ז פלורס שנתיים, חאבייר אגירה כמעט 3, לואיס אראגונס שנתיים.

גם קשטן בהפועל. בדיוק, אין חוקיות. זה שהמאמנים האלה לקחו אחרי שנה לא בהכרח עושה אותם טובים יותר ממאמנים אחרים שלקחו אחרי 7. הדרך שלך לשפוט היא מה המאמן עשה עד היום, לאו דווקא בעונה האחרונה בקבוצה שלך. בדיוק כמו שלשחקנים יש עונות פחות טובות.
עכשיו, יש אנשים שלא מעריכים את רב"ש בתור מאמן, לא רואים שום דבר חיובי שהוא עשה העונה ורוצים שהוא יילך וזה לגיטימי לגמרי. יש לי איתם ויכוח על זה, אבל זה כבר נושא אחר. אבל התוצאות שהן חשובות ללא ספק, הן לפעמים פקטור של יותר ממאמן נטו. וכן, הוא עשה מלא טעויות השנה, אבל לפחות בעיניי, הוא הבן אדם לקחת את הקבוצה הזו בעונה הבאה, במיוחד בתקציב הזה ובמיוחד על סגל שהוא רץ בעונה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
בynet הוסיפו ציטוט של חג'ג' שטוען שאם לא רב"ש אז אסי דומב יהיה המאמן
כמה הרס עושה איש עם 5 אחוזים במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

בקיצור, החבר הטוב אסי דומב הולך לקבל מעידו את הג'וב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 17:32 
19 כתב:
וסימאונה גם הביא גביע אופ"א בעונה הראשונה שלו. וסופרקאפ וגביע בשנייה. לא נתנו לו זמן על סמך איזו דרך,הוא הביא קבלות מהרגע הראשון. כדאי להזכיר את זה.

הם מסדרים את המציאות איך שנוח להם.
חיפה שיחקו עונה שעברה בסדר תחת בנאדו, העונה הם היו קטסטרופה, אז הם טעו כשהעיפו אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 17:32 
תנו לי את הכתובת של חג׳ג׳

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 17:33 
Asafas כתב:
תנו לי את הכתובת של חג׳ג׳

אתה יודע כמה דירות יש לו??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 17:33 
סמל אישי של המשתמש
כן,אדום נחמד? מה רצית לפרסם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 17:34 
הוא מאיים שבמידה ויגיעו אליו הביתה, הוא עוזב את הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 262 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: