NARKOTIKA כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
נו? אתה קראת את מה שהבאת כאן?
גם אם עושים טרנספורמציה לעולם הכדורגל, מה שממש לא תמיד אפשר לעשות, המלווים לוקחים את הכסף חזרה כאשר הקבוצה בחובות ואז הם מקבלים עדיפות.
בכדורגל אצלנו החוק נוקשה יותר ודורש רווח שהוא יותר מסמלי כדי שיהיה אפשר למשוך כסף חזרה.
הם יכולים לבקש את הכסף מהרוכש, זה כן, אבל פה כבר נכנס השאלה כמה הם רוצים למכור אם באמת יהיה משא ומתן רציני.
הקבוצה לא בחובות בגלל הלוואת בעלים.
לדעתי אתה טועה, אבל אבדוק את זה מול מישהו שמבין בתחום.
ההגבלות למשיכת רווחים הן לא על הלוואת בעלים, אלא על סיטואציה בה הקבוצה מרוויחה כסף.
לגבי "לא בגלל זה אנחנו בחוב", זה כבר פלפול טכני.
אנחנו בחוב כי ההוצאות שלנו הרבה יותר גדולות מההכנסות, גם לאחר מכירת שחקנים וכו'. אז לקחנו הלוואת ממקורות חיצוניים ופנימיים.
אם יגיע רוכש, אתה חושב שמישהו לא ידרוש את ההלוואה שלו בחזרה?
הוא יכול לדרוש (זה מה שעושים כרגע) ולא להצליח למכור (בינתיים), או שאחרי כמה שנים שהוא מבין שזה או למכור או להמשיך להפסיד כסף (כי קבוצת כדורגל שמנסה לשלב בין להיות תחרותית לבין צמצום הוצאות בדר"כ מפסידה) אז הוא כבר יעדיף למכור בפחות, העיקר למכור. וזה מה שיקרה בסוף אם לא יבוא רוכש, זה מה שקורה בחברה שהשקעת בה כסף אבל לא הצלחת למנף אותה להצלחה.