תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 01:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 81 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קרלון בראון
הודעהפורסם: 12 מאי 2014, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
מצטער על הניחוס אבל אני לא יכול להתאפק עם הסופרלטיבים. אם במשחק כזה לא מדברים עליו זה אומר הכל. סלים של נ.ב.א, מוסר אדיר כולל מסירת אאוטלט מדהימה בדיוק לידיים של ג'וש. שחקן קבוצתי, מנהיג, שחקן שיש לו הכל. מה שהכי מרשים זה העקביות שהוא הציג לאורך העונה כולה ברמה פשוט נדירה. אמנם הולך לתת פה רק עונה אחת בלי תואר אבל מבחינת יכולת הוא אחד הגדולים שהיו פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קרלון בראון
הודעהפורסם: 12 מאי 2014, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
פיני גרשון רמז בשידור שבעונה הבאה הוא בצהוב :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2014, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
לא לא לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 מאי 2014, 22:55 
ממש מדהים. אחראי לפחות לעשרים וחמש-שלושים מהנקודות של אילת. אפס הגנה ואפס אכפתיות בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2014, 08:21 
רדנקו כתב:
ממש מדהים. אחראי לפחות לעשרים וחמש-שלושים מהנקודות של אילת. אפס הגנה ואפס אכפתיות בהגנה.

משוגע על קרלון אבל חייב להסכים.
כבר חודשיים שהוא לא שומר בכלל,
לא מקריב עבירות ואדיש בהגנה.

חלק גדול מהירידה ביכולת ההגנתית של הפועל
נובעת מכך שקרלון ורביב הפסיקו לשמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2014, 08:40 
אני מסכים עם רדנקו.
בראון לא שומר וגם את משחק ההתקפה שלו לאחרונה אני לא אוהב.
המון איבודים וזריקות קשות.
בשלב מסוים במשחק אמרתי שהוא משחק לסטיסטיקה ולא בשביל הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2014, 08:43 
סמל אישי של המשתמש
Karl Marx כתב:
פיני גרשון רמז בשידור שבעונה הבאה הוא בצהוב :cry:

באשכולות קודמים דיברו על תקציב שיגדל משמעותית שנה הבאה, אם זה אכן נכון צריך לנסות בכל הכח להשאיר אותו עוד שנה.
שלד שימשיך שנה שניה ברציפות של רביב+קרלון+מתן זה יתרון ענק.

וגם אם הוא עוזב, מאוד מקווה שזה לNBA או אירופה, ולא מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2014, 08:49 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
אני מסכים עם רדנקו.
בראון לא שומר וגם את משחק ההתקפה שלו לאחרונה אני לא אוהב.
המון איבודים וזריקות קשות.
בשלב מסוים במשחק אמרתי שהוא משחק לסטיסטיקה ולא בשביל הקבוצה

גם אני לצערי נוטה להסכים. במהלך המשחק קיבלתי הרגשה שהוא מנסה בכח להתאמן על שלשות במעבר, רק בזמן משחק אמיתי. או זה או שהשלשה המטורפת ההיא מול מכבי חיפה שיבשה לו את הראש והוא החליט שזאת זריקה טובה.

אבל הטענות שלי כלפיו הן בעיקר בהגנה. בהתקפה אני עוד יכול להבין את ההשתוללות שלו, די ברור שהוא הבין מתישהו שרק הוא ורביב מסוגלים לתת נקודות באופן יציב, ואין לו על מי להישען אלא על עצמו בגדול.
אבל בהגנה אין תירוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2014, 08:58 
אני יכול להבין את השתוללות בהתקפה. אבל בראון קיבל המון קרדיט והערכה לאורך כל העונה שלמרות ההבדל האדיר ביכולות בינו לבין שאר הקבוצה הוא לא התנהג כמו כוכב יחיד והיה מאוד קבוצתי רוב הזמן.
נראה שנשבר לו מהקטע הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2014, 09:12 
סמל אישי של המשתמש
בחיי שהתחלקתם על השכל. אליו אתם באים בטענות?
אין לי ספק שהוא מרגיש את המחסור הנואש שלנו בכלים התקפיים, שעם הירידה ברמה של רביב גדל אפילו יותר, טוב מאוד שהוא לוקח עוד ועוד על עצמו גם אם זה עולה בזריקה או שתיים תמוהות במשחק. מה האלטרנטיבה? שהוא לא יזרוק? ומי יקלע בדיוק? דווקא אם הוא היה חושב על הסטטיסטיקה הוא היה אמור לקחת רק זריקות נוחות כדי לשמור על אחוזים גבוהים. בדרבי האחרון הוא לקח משהו כמו זריקה אחת כל המחצית השנייה, עשה שורה סטטיסטית ויפה ובמחצית הזאת קלענו משהו כמו 30 נקודות. המון איבודים זה פשוט לא נכון עובדתית, שחקן של שני איבודים למשחק שלוקח את כל משחק ההתקפה על עצמו כולל ארבעה וחצי אסיסטים בעונה הסדירה ולמעלה מחמישה בסדרה הזאת זה המינימום של המינימום.
ובהגנה הוא גם לא אשם בשום דבר, השחקן שלו עולה לזריקות פנויות הרבה פעמים כי הוא צריך לבוא לעזרה כל פעם שהגבוהים מקבלים את הכדור בפנים, אי אפשר לספור לו את השלשות ולא את כל החטיפות שהוא אחראי עליהן (רשמו לו שתיים ולדעתי הוא אחראי על איזה שישה עם כל הכדורים שהגבוהים שלהם העיפו ליציע וכדורים שאחרים חטפו פיזית וקיבלו עליהם את הקרדיט). וכשהוא מקבל שחקן גבוה בצבע (משהו שהוא מראש לא צריך להתמודד איתו אבל אין לנו סייז) אסור לו להקריב עבירה כי זה פשוט לא שווה עבורנו אם הוא אחר כך יצטרך לשבת על הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2014, 09:14 
לי יש הרגשה שהוא "מחפף" בהגנה כי הוא מפחד לעשות עבירות,כי הוא יודע עד כמה הוא חשוב לקבוצה.וכמה הוא ייחסר לקבוצה אם הוא ייכנס לבעית עבירות מוקדם במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2014, 09:21 
יובל אין ספק שבראון שחקן גדול. בשורה אחת עם הגדולים ביותר ששיחקו אצלנו וזאת שורה מאוד מכובדת.
לדעתי בכל זאת במשחקים האחרונים הוא פחות מושלם. ובראון ברוב המשחקים העונה פשוט היה מושלם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2014, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
לי יש הרגשה שהוא "מחפף" בהגנה כי הוא מפחד לעשות עבירות,כי הוא יודע עד כמה הוא חשוב לקבוצה.וכמה הוא ייחסר לקבוצה אם הוא ייכנס לבעית עבירות מוקדם במשחק.

זה יכול אולי להסביר את החצי הראשון. את המשחק הוא סיים עם 2 עבירות בסה"כ. אפילו לא קרוב לבעיית עבירות.
והוא עושה דברים בהגנה שלא קשורים לעבירות. וייט אתמול, כמו באילת, קלע איזה 2 שלשות על הראש שלו שנבעו פשוט מזה שבראון לא בא לסגור מספיק מהר. זה עניין של רצון זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2014, 09:33 
יובל כתב:
בחיי שהתחלקתם על השכל. אליו אתם באים בטענות?
אין לי ספק שהוא מרגיש את המחסור הנואש שלנו בכלים התקפיים, שעם הירידה ברמה של רביב גדל אפילו יותר, טוב מאוד שהוא לוקח עוד ועוד על עצמו גם אם זה עולה בזריקה או שתיים תמוהות במשחק. מה האלטרנטיבה? שהוא לא יזרוק? ומי יקלע בדיוק? דווקא אם הוא היה חושב על הסטטיסטיקה הוא היה אמור לקחת רק זריקות נוחות כדי לשמור על אחוזים גבוהים. בדרבי האחרון הוא לקח משהו כמו זריקה אחת כל המחצית השנייה, עשה שורה סטטיסטית ויפה ובמחצית הזאת קלענו משהו כמו 30 נקודות. המון איבודים זה פשוט לא נכון עובדתית, שחקן של שני איבודים למשחק שלוקח את כל משחק ההתקפה על עצמו כולל ארבעה וחצי אסיסטים בעונה הסדירה ולמעלה מחמישה בסדרה הזאת זה המינימום של המינימום.
ובהגנה הוא גם לא אשם בשום דבר, השחקן שלו עולה לזריקות פנויות הרבה פעמים כי הוא צריך לבוא לעזרה כל פעם שהגבוהים מקבלים את הכדור בפנים, אי אפשר לספור לו את השלשות ולא את כל החטיפות שהוא אחראי עליהן (רשמו לו שתיים ולדעתי הוא אחראי על איזה שישה עם כל הכדורים שהגבוהים שלהם העיפו ליציע וכדורים שאחרים חטפו פיזית וקיבלו עליהם את הקרדיט). וכשהוא מקבל שחקן גבוה בצבע (משהו שהוא מראש לא צריך להתמודד איתו אבל אין לנו סייז) אסור לו להקריב עבירה כי זה פשוט לא שווה עבורנו אם הוא אחר כך יצטרך לשבת על הספסל .

הקדמת אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2014, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
nati כתב:

זה יכול אולי להסביר את החצי הראשון. את המשחק הוא סיים עם 2 עבירות בסה"כ. אפילו לא קרוב לבעיית עבירות.
והוא עושה דברים בהגנה שלא קשורים לעבירות. וייט אתמול, כמו באילת, קלע איזה 2 שלשות על הראש שלו שנבעו פשוט מזה שבראון לא בא לסגור מספיק מהר. זה עניין של רצון זה הכל.

וכמה חטיפות והחטאות הוא השיג עם העזרה שהוא מביא? השחקן שלו לא חופשי כי הוא חולם.
ולגבי העבירות, לא רק שהוא שומר אותן בתור החלטה מושכלת (ונכונה), אני גם בטוח שזה מגיע מארז. אם הייתה לו בעיה עם ההגנה של קרלון היינו רואים את זה (כמו שהוא צועק עליו אחרי זריקה רעה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2014, 09:47 
הוא באמת קצת משתולל בהתקפה אבל עם לימונד של הזמן האחדון אין ברירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2014, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
אין שום סיבה לכך שהוא רואה שחקן עם יד מושלמת לשלוש עומד לקבל כדור חופשי ולוקח לו שוב ושוב שבריר שניה מיותר להגיב. פעם זה לא היה קורה לו. אולי זאת עייפות של סוף עונה, אולי זה ניסיון מודע לשמור כוחות. לא יודע.

בכל מקרה ברור שבראון שחקן ענק מהגדולים שהיו בהפועל, וברור שהתלונות היחידות פה הן רק בגלל שהתרגלנו לשלמות, ושכולנו כבר עכשיו מתגעגעים אליו עוד לפני שעזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2014, 13:18 
אין לי בעיה שקרלון משתולל, להיפך, הוא שחקן מספיק מוכשר ומספיק אינטליגנטי בשביל לקבל יד חופשית.
ההגנה שלו לעומת זאת היא חרפה. עוברים אותו כמו מים ופעם אחר פעם הוא עוזב את השחקן שלו כדי לחטוף שלשות על הראש.
מילא כשזה קורה עם חנוכי וברקוביץ', אבל זה קורה גם עם ניסים, פאלמר וטריקו ווייט.
כמובן שגם ההמנעות שלו מעבירות כבר עברה כל גבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2014, 14:43 
בעיקרון ההימנעות שלו מפאולים היא בדרך כלל דבר חיובי, במיוחד על גבוהים מתחת לסל אחרי חילופים, דבר שקורה אצלנו הרבה בגלל החילופים האוטומטיים.
הבעיה היא שזה וואחד מדרון חלקלק, כי אגרסיביות בהגנה זה עניין מנטלי, ואם אתה כבר מרשה לעצמך לחפף או לקבל סל בסיטואציה מסוימת זה קשה להתאבד על שחקן יריב בסיטואציה אחרת. זה מתחיל מלא לעשות פאולים מיותרים על גבוה מתחת לסל, אח״כ אתה כבר לא עושה פאול לעצור מתפרצת, אח״כ אתה מוריד אינטנסיביות גם בשמירה על הגארדים ובסוף אתה כבר אפילו לא סוגר כמו שצריך.

רק לנושא השני שעלה פה - קרלון בתחילת העונה היה מדהים ומצוין (ועדיין כזה) אבל באו אליו הרבה בטענות שהוא מתעורר רק מחצית שניה, לא לוקח על עצמו מספיק בהתחלה וכו׳. במאני טיים הוא תמיד היה לוקח אחריות אבל בחודשים האחרונים הוא סוחב על עצמו את הקבוצה בדקות הרבה יותר ארוכות, לטוב ולרע. לא חושב שאפשר לבוא אליו בטענות בהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 17:29 
קרלון בראון טס היום לארה"ב, ועל פי גלדסטון מכבי כבר לוטשים עיניים.

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.169452.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 17:50 
אני מעריך שהוא ימצא את כל מחנות האימונים בNBA לפני שיחתום שוב באירופה, אני רק תקוה שעד אז מכבי יסגרו את הסגל שלהם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 18:27 
מילפורד כתב:
אני מעריך שהוא ימצא את כל מחנות האימונים בNBA לפני שיחתום שוב באירופה, אני רק תקוה שעד אז מכבי יסגרו את הסגל שלהם...

קרלון בהחלט עדיין בקטע של ה-NBA ולכן מה שאתה אומר יכל להיות נכון לגבי כמעט כל הצעה אחרת. אבל אם מכבי מציעים לו 250 אלף דולר והוא אומר להם "חכו אני רוצה רגע לנסות להרשים מישהו בליגת קיץ כדי אולי לקבל איזה חוזה לא מובטח ב-NBA" הוא צריך להיות אידיוט מוחלט בשביל זה. לצערי אני מאמין שאם מכבי באמת רוצים אותו אז שם הוא ישחק בעונה הבאה (מקווה מאוד להתבדות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 18:37 
סמל אישי של המשתמש
אני לא בטוח. קרלון נראה לי מאד מאמין בעצמו וביכולת שלו. ותכלס הוא כבר חתם בעבר בנ.ב.א, כך שדי ברור שיש לו מה שצריך כדי להיות שם. לא נשמע לי בלתי סביר שהוא ינסה להגיע לשם ויחזור לאירופה רק בלית ברירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 18:51 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
מילפורד כתב:

קרלון בהחלט עדיין בקטע של ה-NBA ולכן מה שאתה אומר יכל להיות נכון לגבי כמעט כל הצעה אחרת. אבל אם מכבי מציעים לו 250 אלף דולר והוא אומר להם "חכו אני רוצה רגע לנסות להרשים מישהו בליגת קיץ כדי אולי לקבל איזה חוזה לא מובטח ב-NBA" הוא צריך להיות אידיוט מוחלט בשביל זה. לצערי אני מאמין שאם מכבי באמת רוצים אותו אז שם הוא ישחק בעונה הבאה (מקווה מאוד להתבדות).

מכבי בונה את הסגל שלהם מאוד מוקדם, בערך ביולי הם סוגרים את הסגל שלהם. אני אני בודק את ההחתמות של הקיץ הקודם, אז טיוס, רייס, שחורציאניטיס ואינגלס כולם חתמו ביולי (רק בלו הגיע באוקטובר אבל זה לא קשור). וקרלון שחקן שאני מניח שמכבי לא תחכה לו במיוחד. אם הוא כל הזמן מדבר על ה-NBA ושזה החלום שלו, אז לחתום באירופה ביולי די סותר את זה ואומר שהוא מוותר על ה-NBA לגמרי בלי לנסות בכלל, לא? ואני מניח שהוא יודע כבר הרבה זמן הצעות באיזה סדר גודל הוא יכול לקבל באירופה, עוד לפני שהוא דיבר על ה-NBA (לא יודע כמה זה אינדיקציה אבל פיני גרשון דיבר בשידורים על הצעות כאלה עוד בדצמבר), אני לא חושב ש-250 אלף דולר ממכבי זה פתאום יהיה משהו שהוא לא חשב עליו ולא ציפה לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 19:17 
ברור שמכבי לא תחכה לקרלון. מכבי באופן כללי לא צריכה לחכות לשחקנים ואני מניח שזה יהיה המצב גם כאן. קרלון כרגע (אם באמת יש הצעה ממכבי על השולחן) במציאות חדשה שבה לא הולכים לליגות קיץ על עיוור בלי שום הבטחה עם כל הילדים מהמכללות והדי ליג כדי לרדוף אחרי איזה חוזה זמני. אולי באמת הוא מאמין בעצמו כמו שנכתב כאן אבל קשה לי להאמין שעד כדי כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 23:12 
לאחר שראיתי את כל הקבוצות ה"לבנות" ששיחקו מול מכבי בפיינלבלוף של היורופח, אפשר להגיד שיש לו
מקום בכל קבוצה כזו. ברור שצריך מאמן שיאמין באמריקאיים אתלטים (ר"ע פרגו שנשרף בצסק"א) ויתן לו לשחק
ולא יגביל אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 23:36 
ממנ שראיתי ביורולויג
מעדיפים קלעים על שחקנים אתלטיים ככה שאם אני באמת צודק אבל קבוצת יורוליג מהטופ 4 לא תחטוף אותו
אבל בכל מקרה אני מאמין שיש לו הצעות ממספיק קבוצות בכירות שהן לא הפועל תל אביב
רק נקווה שהוא לא ילך למחלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
זה כאילו ודאי שהוא לא ממשיך איתנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
זה כאילו ודאי שהוא לא ממשיך איתנו?

אפשר לחשוב על לפחות 3 קבוצות בארץ שיכולות לשלם לו יותר ממה שאנחנו נוכל והן לא מכבי. וזה רק בארץ.
לדעתי הסבירות שהוא ימשיך קטנה מהסבירות שמתן יהיה מלך הסלים בעונה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
שחקן גדול בשבילנו, אבל למכבי ולציפיות של מכבי הוא לא מספיק לדעתי
אולי אם ישפר את משחק ההגנה שלו אז כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 81 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: