תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 08:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אלי חג'ג' ועידו טביב
הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 08:14 
אם זה נראה כמו טביב ,נשמע כמו טביב ופועל כמו טביב אז זה ?

אומנם אני מרשה לעצמי להגזים קצת אבל בהחלט משהו שם לא נראה טוב , בן אדם שהגיע משום מקום מיחצ"ן את עצמו למוות בעזרתה הרבה של אופירע ועוד כמה כלבתבים
מדבר גבוה גבוה מוציא ספינים ומנותק לגמרי מההוויה של הפועל , משחק אותה כאילו שהוא שם ים כסף שבסופו של דבר זה רק ערבויות ואז ברגע האמת פשוט לא ממש אותם ומוכר את נכסי הקבוצה
ההשקעה היחידה שלו זה אופציות על שחקנים כמו בסי ואורלנדיץ, אבל כמו במקרה טביב ישנו הרגשה כאילו שהוא חושב שזו סחורה פרטית שלו
אשמח לדעת האם עידו חג'ג' שם כסף בהפועל ואם כן כמה ביחס לאחרים ?
עוד דבר שמאוד חורה לי זה כל המשחק הזה של כאילו הוא רק מתנדב, בא לעזור או במילותיו המיוחצ"נות "לשמח את האוהדים" אבל בפועל הוא מנהל את הקבוצה הזו
בקיצור פח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אלי חג'ג' ועידו טביב
הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 08:16 
הוא לא גונב כסף ולא רוצה לפרק את הקבוצה
אפשר לסגור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 08:19 
redead כתב:
אפשר לסגור

אפשר גם לא לקרוא ולהגיב
אז אולי נסגור לך את היוזר ?
בדיחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 08:28 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אם זה נראה כמו טביב ,נשמע כמו טביב ופועל כמו טביב אז זה ?

אומנם אני מרשה לעצמי להגזים קצת אבל בהחלט משהו שם לא נראה טוב , בן אדם שהגיע משום מקום מיחצ"ן את עצמו למוות בעזרתה הרבה של אופירע ועוד כמה כלבתבים
מדבר גבוה גבוה מוציא ספינים ומנותק לגמרי מההוויה של הפועל , משחק אותה כאילו שהוא שם ים כסף שבסופו של דבר זה רק ערבויות ואז ברגע האמת פשוט לא ממש אותם ומוכר את נכסי הקבוצה
ההשקעה היחידה שלו זה אופציות על שחקנים כמו בסי ואורלנדיץ, אבל כמו במקרה טביב ישנו הרגשה כאילו שהוא חושב שזו סחורה פרטית שלו
אשמח לדעת האם עידו חג'ג' שם כסף בהפועל ואם כן כמה ביחס לאחרים ?
עוד דבר שמאוד חורה לי זה כל המשחק הזה של כאילו הוא רק מתנדב, בא לעזור או במילותיו המיוחצ"נות "לשמח את האוהדים" אבל בפועל הוא מנהל את הקבוצה הזו
בקיצור פח

גם אני מקבל את התחושה הזו.
לא להאמין כמה תחמנים ואנשים שרוצים לעשות עלינו סיבוב הקבוצה הזו מושכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 08:35 
זה אפילו לא דומה.
טביב הגיע בשביל מטרה אחת למצוץ כל אגורה אפשרית בכל דרך אפשרית עד אשר תישאר גופה חסרת חיים.

חג'ג' אולי לא מושלם,אולי עושה טעיות ואפילו שטויות וכנראה נהנה מהיתרונות של להיות "בעלי" הפועל ת"א .

אבל הוא לא כאן כדי להחריב וזה ההבדל.

וד"א,גם לגבי רמון ,

הוא כנראה מנהל גרוע אבל הוא הציל אותנו,פשוטו כמשמעו,מידיו של טביב אז כל ההשוואות האלה לא לעיניין לדעתי.

בתקופת טביב היינו מוכנים לרדת ליגה אם זה מה שהיה מציל את המועדון מידיו,אני לא שוכח את זה.

בסופו של דבר העונה הזאת היא כשלון מקצועי (אם היינו עולים לבתים,כל העונה הזאת היתה נראית אחרת וגם העונה הבאה).

לא במקום להתייחס אליהם או להזכיר אותם באותו משפט עם טביב,גרועים ככל שיהיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 08:36 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
אפשר לסגור

להשביח שחקנים בשביל להרוויח ולסדר ג'ובים לחברים זה בסדר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 08:47 
אבו-כובע כתב:
זה אפילו לא דומה.
טביב הגיע בשביל מטרה אחת למצוץ כל אגורה אפשרית בכל דרך אפשרית עד אשר תישאר גופה חסרת חיים.

חג'ג' אולי לא מושלם,אולי עושה טעיות ואפילו שטויות וכנראה נהנה מהיתרונות של להיות "בעלי" הפועל ת"א .

וד"א,גם לגבי רמון ,

הוא כנראה מנהל גרוע אבל הוא הציל אותנו,פשוטו כמשמעו,מידיו של טביב אז כל ההשוואות האלה לא לעיניין לדעתי.

בתקופת טביב היינו מוכנים לרדת ליגה אם זה מה שהיה מציל את המועדון מידיו,אני לא שוכח את זה.

בסופו של דבר העונה הזאת היא כשלון מקצועי (אם היינו עולים לבתים,כל העונה הזאת היתה נראית אחרת וגם העונה הבאה).

לא במקום להתייחס אליהם או להזכיר אותם באותו משפט עם טביב,גרועים ככל שיהיו.

קודם כל אני מסכים עם החלק הראשון של התגובה שלך, ושים לב שאני מדבר רק על חג'ג'
בסופו של יום יש כישלון ניהולי מתמשך בהפועל ואני מצביע באשכול על דפוס התנהגות דומה שיש לחג'ג' וטביב ולכן ההשוואה היא במקום
צריך להזכיר אולי שבתחילת דרכו של טביב היתה השוואה לשאול וגם אז אנשים אמרו דברים דומים למה שרשמת , את הסוף כולם יודעים
עכשיו זה לא שאני אומר שהסוף עם חג'ג' יהיה זהה אבל מותר וצריך להיות ספקן בנושא

נ.ב : אתה יכול לומר בביטחון מה היה המניע של חג'ג' להיכנס להפועל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 08:49 
אני מציע שנפסיק לדבר על *כוונות* ונעסוק רק בפעולות.
לא אכפת לי אם הוא רוצה או לא לפרק, אם הוא אוהד, או אם הוא חסיד אומות העולם.
אכפת לי איך הוא מתנהל וזה נראה לא טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 08:51 
סמל אישי של המשתמש
אבו-כובע כתב:

אלי טביב גם לא בא כדי להחריב. הוא בא כדי להרוויח.
גם חג'ג' בא כדי להרוויח, פרסום וכסף.

יש בעלים שבאים כדי להריץ קבוצת כדורגל מוצלחת כמו שחר, גולדהאר ואלונה, ויש בעלים שמגיעים כדי להרוויח מכדורגל כמו טביב, לוזון ואזגי.
חג'ג' מסתמן כאחד ששייך לקבוצה השניה (ובתור אחד שגם חבר של הלוזונים, זה הגיוני).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 08:54 
סמל אישי של המשתמש
כותרת האשכול היא השוואה זולה ואף מעליבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
מסכן רמון, בא חג'ג' לקח לו את הקבוצה מהידיים
עכשיו רמון מחפש עוד חג'ג'ים כדי שיוכל להמשיך לשרוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 09:02 
גביזון כתב:

גביזון חלאס , "כבודו של רמון במקומו מונח" לא בכל אשכול צריך להסביר על פועלו ועל הגישה שלכם אליו
מותר לשים אשכול אחד בפורום ששם את הזרקור על מישהו אחר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 09:25 
נזק, נקודה.
כשהנזק ישים עשרה מיליון ש״ח מהכיס אני אקבל את הסיבוב שהוא עושה על כולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 09:27 
IdanTheLittle כתב:
אבו-כובע כתב:

אלי טביב גם לא בא כדי להחריב. הוא בא כדי להרוויח.
גם חג'ג' בא כדי להרוויח, פרסום וכסף.

יש בעלים שבאים כדי להריץ קבוצת כדורגל מוצלחת כמו שחר, גולדהאר ואלונה, ויש בעלים שמגיעים כדי להרוויח מכדורגל כמו טביב, לוזון ואזגי.
חג'ג' מסתמן כאחד ששייך לקבוצה השניה (ובתור אחד שגם חבר של הלוזונים, זה הגיוני).

אם חג'ג' בא להרוויח אין לי בעיה עם זה.
אם בא לעשות זאת ע"י החרבת המועדון אז יש לי בעיה.

קבוצת כדורגל זה עסק (חוץ מכמה פילנטרופים בודדים) ובעל עסק רוצה שהעסק ירוויח וזה בסדר.
גם לגבי הרווחים המשניים כמו פרסום וכד' אין לי איתם בעיה.

סימרוטיץ,
אני לא יודע מה היו המניעים של חג'ג' כמו שלא ידעתי את מניעיו של טביב,
שנייהם קיבלו ממני הזדמנות,אין מה להשוות.
אני חושב שחג'ג' ורמון רוצים בטובת הפועל ,לא ממש מצליחים אבל רוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
רמון חיזר על הפתחים כדי למצוא אנשי עסקים שיממנו עבורו את הרכישה של המועדון מטביב, אז קודם כל ברור לכל שחג'ג' שילם את חלקו היחסי כדי לרכוש את המניות שלו בהפועל - אאל"ט מדובר ב- 5%. בנקודה הזאת בוודאי לא מדובר בטביב שהגיע כביכול עם נדוניה אבל קיבל עבורה כסף ובעצם ידוע שלא שם שקל בהפועל.

בנוגע לערבויות, להבנתי הייתה כוונה לתת לקבוצה אוויר לנשימה כדי להעמיד תקציב ראוי כשהמחשבה הייתה שהפועל תרוץ מספיק חזק באירופה ובליגה כדי שהכסף שיכנס יעלה על ההוצאות ועל כן לא יהיה צורך לממש את הערבויות. לכל אחד מבעלי המניות לא הייתה כוונה לשפוך כסף לתוך המערכת, וברגע שהבינו שאין אירופה ואין סיכוי ריאלי לתארים היה ברור להם שיכולים לפרוע את הערבויות ששמו, ערבויות שמבחינתם היו עזרה לקבוצה שהייתה חנוקה וללא כל מרחב תמרון מבחינת תזרים מזומנים.

לגבי ההשקעה והגדלת התקציב באופן אקטיבי ופילנטרופי, חג'ג' מחזיק ב- 5% ממניות הקבוצה ולעומתו אוהדי הקבוצה מחזיקים ב- 20% ממניות הקבוצה. האם סביר שבעל המניות הקטן ישקיע יותר מכיסו הפרטי מבעל המניות הגדול? האם העמותה מתחייבת להשקיע ארבעה שקלים על כל שקל שחג'ג' ישקיע? האם העמותה מוכנה להעמיד ערבויות מחשבונות הבנק של החברים בה ומוכנה להביא למימוש הערבויות במקרה בו ההשקעה תתברר ככושלת? כנראה שהתשובות לשאלות האלו הן "לא", ואני לא מבין למה המוסר הכפול.

ואם לעמוד על המניעים של חג'ג', אני חושב שמדובר באיש עסקים לגיטימי (כזה שאתה יכול לומר בבירור שיש לו כסף, אתה יודע במה הוא עוסק וברור לך שהרוויח אותו ביושר) בניגוד לטביב. הוא השקיע סכום לא מבוטל ברכישת המניות שלו, שרף לא מעט זמן כדי לנסות לייצב את הפועל (מנויי ה- VIP, האירועים שאירגן, ההתעסקות הכללית) למרות שבניגוד ל"מכה הילדים", נדמה שהזמן שלו באמת יקר ובתמורה ניסה לשווק את עצמו ואת עסקיו בכל מיני דרכים וערוצים. הוא אולי לא קצר המון הצלחות בקבוצה (אי אפשר לדעת אם זה בגלל רמון והאטימות שלו או שהוא באמת כשל בזכות עצמו) אבל אני לא חושב שהמניעים שלו לא לגיטימיים, ובוודאי היו על השולחן מהרגע הראשון.

אני באמת חושב שהנסיון לצייר את חג'ג' כטביב הוא מעליב. היית מעורב מאוד בכל המאבק מול טביב ובכל התיאוריות (חלקן נכונות, חלקן לטעמי קצת מוגזמות) על מעלליו, נשמע לי הזוי שדווקא אתה בוחר לשים את שני האנשים האלו באותו אשכול ועוד לערבב את השמות שלהם. טביב נכנס כבעלים לקבוצה בפועל בזמן בו היא הייתה לפני פריחה כלכלית (הוא נהיה בעלים רשמית רק אחרי הדאבל) ועם אינספור נכסים, והוא דאג לרוקן אותה מכל אחד ואחד מהם. רמון, חג'ג' וכל השאר נכנסו לקבוצה מרוסקת כלכלית, בעלות עצומה ומופרכת ובכלל במצב לא פשוט מבחינת הקהל והפוטנציאל. יש מרחק עצום, אבל ממש ממש עצום, בין "לא להשקיע כסף" לבין "לגנוב כסף" וזה מאוד מסוכן לנסות לערבב ביניהם.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 09:48 
סמל אישי של המשתמש
כמו עם השואה, אנשים עושים פה זילות למושג טביב בזה שמשווים אליו אנשים אחרים. גם אם הם אנשים בעייתיים עם מוטיבציות לא ברורות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 10:04 
בואו נשים את הדברים על דיוקם , אני חושב שקורה פה תופעה די עקבית בפורום הזה
אני הצגתי פעולות ספציפיות שהן אחת לאחת פעולות טביביות אני בשום מצב אמרתי שחג'ג' הוא אלי טביב
זה כמו הופרדו במעשיהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
גביזון כתב:

גביזון חלאס , "כבודו של רמון במקומו מונח" לא בכל אשכול צריך להסביר על פועלו ועל הגישה שלכם אליו

תכ'לס
בוא נתעסק בנוכלים שעומדים בתור, וכאלה יש בערימות, ולא במי שמכניס אותם הביתה
במיוחד שהוא מחפש להכניס כל הזמן עוד כמה, מה שיקשה על העתיד המכייתי שלנו ויחזיר ימים עגיביים במיוחד
אם זה לא חג'ג' זה אחד אחר
תבלה

נערך לאחרונה על ידי גביזון בתאריך 23 מאי 2014, 10:06, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
כמו עם השואה, אנשים עושים פה זילות למושג טביב בזה שמשווים אליו אנשים אחרים. גם אם הם אנשים בעייתיים עם מוטיבציות לא ברורות

קול שפוי
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 10:40 
סימרוטיץ כתב:
בואו נשים את הדברים על דיוקם , אני חושב שקורה פה תופעה די עקבית בפורום הזה
אני הצגתי פעולות ספציפיות שהן אחת לאחת פעולות טביביות אני בשום מצב אמרתי שחג'ג' הוא אלי טביב
זה כמו הופרדו במעשיהם

הוא לא טביב, הוא חג'ג' והוא רמון. הוא עושה בפועל מה שגרם לנו לזרוק את טביב מהפועל. זה הדבר היחיד שמעניין כרגע.
את שניהם, הפועל לא מעניינת או לפחות היא לא האינטרס הראשי שלהם. כנ"ל רמון. מהשנייה הזו זה כבר פיין טיונינג בין שניהם, לא באמת יש הבדל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
סימרוטיץ כתב:
גביזון כתב:

תכ'לס
בוא נתעסק בנוכלים שעומדים בתור, וכאלה יש בערימות, ולא במי שמכניס אותם הביתה
במיוחד שהוא מחפש להכניס כל הזמן עוד כמה, מה שיקשה על העתיד המכייתי שלנו ויחזיר ימים עגיביים במיוחד
אם זה לא חג'ג' זה אחד אחר
תבלה

ככל שהזמן עובר אני פשוט מבין כמה שהמשתמש גביזון צודק.
הייתי מחליף את הכותרת ל"חיים טביב ואלי רמון".
אף אחד לא ישחרר את הקבוצה אלא אם יגיע משקיע שמוכן לשמור על מבנה ההנהלה הנוכחי.
יש כאן לכאורה עניין כספי מסריח שמנוהל לנו בתוך הקבוצה. מנגנון שאם יגיע אדם מבחוץ ויבקש לראות ספרים יביא להוצאה של כל הכביסה המלוכלכת החוצה. זה קורה ברוב קבוצות הליגה, מדובר לכאורה במנגנונים שמשמשים להלבנת כספים בשיתוף וידיעת ההתאחדות לכדורגל.
הם רוצים לשמור את הזבל בפנים ובגלל זה במקום להביא רוכש רציני מביאים לנו כל מיני תורמים ששמים שקל פה ושקל שם ומה שמעניין אותם זה רבע שעה של פרסום אצל אופירה - לא רוצים אנשים שמעוניינים שתהיה להם מילה במי מנהל את העסק. ככה אנחנו נשארים עם רמון, לובין, מוישיק וחבורתם.
בקצב הזה נגמור כמו עם שאול ואתם יודעים מה - אולי עדיף ככה.

אגב, אין לי שום בעיה עם חג'ג' הבן אדם שם כמה שקלים ומקבל את הפרסום שלו.
יש מישהו אחר שגורם לכך שהמערכת תתנהל כמו שהיא מנוהלת ויש לו סיבות טובות מאוד שזה ימשיך להיות ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 11:12 
סימרוטיץ כתב:
גביזון כתב:

ומי הכניס את המישהו האחר הזה להפועל? אני?
כמו שרשמתי כבר מזמן, אם רמון היה משחרר אותנו מטביב ואז מכריז שאנחנו הולכים לעונה פיננסית כשהמטרה העיקרית היא למכור את המועדון בסכום ששולם לטביב ,קרי 12 מליון שקל, לאף אחד לא הייתה זכות לבוא אליו בטענות. מרגע שרמון החליט שהוא לוקח את המועדון קדימה בעצמו, תוך כדי הכנסת אנשי עסקים שונים ומשונים ( כמו חג׳ג׳), לקיחת הלוואות והתחייבויות ושיעבוד המועדון לאלף ואחד גופים, האחריות והאשמה היא שלו בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 11:18 
איזה ניג'סים , רוצים אשכול על רמון לכו תפתחו אחד כזה .
יאללה אדמין קפל , כמו כל אשכול גם האשכול הזה הופך להיות דיון על רמון
נחנקנו כבר

נ.ב :הקטע הזה עם הספרים והתאוריה הזו ממש לא מחזיקה מים ,עובדה טביב הלך ולא ראינו נהירה לעיתונות עם הספרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
ברכות על הכותרת הכי מפגרת שראיתי אי פעם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 13:14 
כמעט תמיד השוואות אינן רציניות והפעם פחות בהרבה מרגיל.
מבין שיש שמתעצבנים על רמון או על חג'ג' ומביעים את תסכולם בהשוואה לטביב. אבל, שטויות, זו הבעת רגשות ...

טביב שנא את הפועל ואת מה שמיצגת באופן בסיסי.
טביב הגיע בתקופת שיא מקצועי ובהמשך גם עיסקי (אם חו"ח היה כיום ...).
טביב חיבל בהפועל מבקטן ההתנכלויות לגוטמן ועד להחמצת ההזדמנות הנדירה להשתלט על הכדורגל הישראלי מתום שנאה וקמצנות עם רכשים כמו מנטש.
טביב גנב מהפועל לפחות עקיפות. כולל בעיסקאות סביב הכדורגלנים מכ"ס.
טביב הוא הפחות מכובד אישיותית והתנהלותית מהבעלים שלנו כולל פושע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
סימה בגלל הכותרת אנשים לא מתייחסים לחג'ג' ומגרעותיו הרבות, רק כי טביב היה יותר גרוע או אחר ממנו.
בדומה למצב של חג'ג' בהפועל. כביכול רק איש קטן עם אחוזי שליטה בודדים שזה מאפשר לו הגנה מהטעויות וממקד את חיים רמון כבעייתי ביותר בספינה הטובעת, אך בתוך החדרים הוא הקובע והוא השולט והוא זה שנחוש להחזיק בקבוצה מבלי להשקיע בה כסף.
שאלת האינטרסים בדומה לטביב, מאוד חשובה ומעניינת פה לגביו, כי אולי זאת הבעיה כרגע ולא הפוליטיקאי שכביכול שולט בכל.
ההגנה שהוא זוכה לה בדמות "איש עסקים" שיודע עסקים יכולה להזיק לנו מאוד. בטח ובטח שהוא בפרונט(ורק עיוור לא רואה זאת, כן למרות האחוזי שליטה המשקרים) ונחוש להחזיק בהפועל ולא מתכוון לתת לנו תקציבים של מועדון גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
רמון חיזר על הפתחים כדי למצוא אנשי עסקים שיממנו עבורו את הרכישה של המועדון מטביב, אז קודם כל ברור לכל שחג'ג' שילם את חלקו היחסי כדי לרכוש את המניות שלו בהפועל - אאל"ט מדובר ב- 5%. בנקודה הזאת בוודאי לא מדובר בטביב שהגיע כביכול עם נדוניה אבל קיבל עבורה כסף ובעצם ידוע שלא שם שקל בהפועל.

בנוגע לערבויות, להבנתי הייתה כוונה לתת לקבוצה אוויר לנשימה כדי להעמיד תקציב ראוי כשהמחשבה הייתה שהפועל תרוץ מספיק חזק באירופה ובליגה כדי שהכסף שיכנס יעלה על ההוצאות ועל כן לא יהיה צורך לממש את הערבויות. לכל אחד מבעלי המניות לא הייתה כוונה לשפוך כסף לתוך המערכת, וברגע שהבינו שאין אירופה ואין סיכוי ריאלי לתארים היה ברור להם שיכולים לפרוע את הערבויות ששמו, ערבויות שמבחינתם היו עזרה לקבוצה שהייתה חנוקה וללא כל מרחב תמרון מבחינת תזרים מזומנים.

לגבי ההשקעה והגדלת התקציב באופן אקטיבי ופילנטרופי, חג'ג' מחזיק ב- 5% ממניות הקבוצה ולעומתו אוהדי הקבוצה מחזיקים ב- 20% ממניות הקבוצה. האם סביר שבעל המניות הקטן ישקיע יותר מכיסו הפרטי מבעל המניות הגדול? האם העמותה מתחייבת להשקיע ארבעה שקלים על כל שקל שחג'ג' ישקיע? האם העמותה מוכנה להעמיד ערבויות מחשבונות הבנק של החברים בה ומוכנה להביא למימוש הערבויות במקרה בו ההשקעה תתברר ככושלת? כנראה שהתשובות לשאלות האלו הן "לא", ואני לא מבין למה המוסר הכפול.

ואם לעמוד על המניעים של חג'ג', אני חושב שמדובר באיש עסקים לגיטימי (כזה שאתה יכול לומר בבירור שיש לו כסף, אתה יודע במה הוא עוסק וברור לך שהרוויח אותו ביושר) בניגוד לטביב. הוא השקיע סכום לא מבוטל ברכישת המניות שלו, שרף לא מעט זמן כדי לנסות לייצב את הפועל (מנויי ה- VIP, האירועים שאירגן, ההתעסקות הכללית) למרות שבניגוד ל"מכה הילדים", נדמה שהזמן שלו באמת יקר ובתמורה ניסה לשווק את עצמו ואת עסקיו בכל מיני דרכים וערוצים. הוא אולי לא קצר המון הצלחות בקבוצה (אי אפשר לדעת אם זה בגלל רמון והאטימות שלו או שהוא באמת כשל בזכות עצמו) אבל אני לא חושב שהמניעים שלו לא לגיטימיים, ובוודאי היו על השולחן מהרגע הראשון.

אני באמת חושב שהנסיון לצייר את חג'ג' כטביב הוא מעליב. היית מעורב מאוד בכל המאבק מול טביב ובכל התיאוריות (חלקן נכונות, חלקן לטעמי קצת מוגזמות) על מעלליו, נשמע לי הזוי שדווקא אתה בוחר לשים את שני האנשים האלו באותו אשכול ועוד לערבב את השמות שלהם. טביב נכנס כבעלים לקבוצה בפועל בזמן בו היא הייתה לפני פריחה כלכלית (הוא נהיה בעלים רשמית רק אחרי הדאבל) ועם אינספור נכסים, והוא דאג לרוקן אותה מכל אחד ואחד מהם. רמון, חג'ג' וכל השאר נכנסו לקבוצה מרוסקת כלכלית, בעלות עצומה ומופרכת ובכלל במצב לא פשוט מבחינת הקהל והפוטנציאל. יש מרחק עצום, אבל ממש ממש עצום, בין "לא להשקיע כסף" לבין "לגנוב כסף" וזה מאוד מסוכן לנסות לערבב ביניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 13:40 
Eros Ramazzotti כתב:
mbracha כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 13:58 
השאלה האמיתית היא מדוע חג'ג' המנהל בפועל של הפועל והוא בסוד העניינים בעוד שלעמותה פי 4 אחוזים ממנו וקולם לא נשמע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 14:04 
alachover כתב:
השאלה האמיתית היא מדוע חג'ג' המנהל בפועל של הפועל והוא בסוד העניינים בעוד שלעמותה פי 4 אחוזים ממנו וקולם לא נשמע

כי חגג' שם כסף והעמותה לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: