תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 11 אוגוסט 2025, 15:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 22/5
הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
IdanTheLittle כתב:
יפה שהוא הסכים לקיצוץ כזה גדול.
זה לא מובן מאליו.

זה בגלל שהוא הפסיק עם פחמימות

:LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
בגדול נכשל, אבל עדיין יש פה קבוצת כדורגל עם דרך ושיטה, לא משנה כמה יצחקו על זה
סך הכל אני אוהב אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 22:14 
zink כתב:
יש לו חוזה לעוד עונה. לפטר אותו אי אפשר.

לא שאני מבין גדול בנושאי דיני עבודה אבל לפי דעתי זה נחשב פיטורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי רן יישאר.
ראשית, אין לו ממש לאן ללכת. גם קפריסין נשמע כמו ברווז עיתונאי, גם שם יש משבר כלכלי והרי הוא חזר לארץ כי רצה להיות עם משפחתו, אז מה השתנה בכמה חודשים שהוא בהפועל?!
שנית, ייתכן ורן מקווה שתהיה הפתעה וכן יגיע רוכש בסופו של דבר. במקרה כזה הוא כבר במערכת ואם יקבל כסף בקיץ או בינואר, יוכל אולי לעשות משהו ולהמשיך לעונה שלישית במועדון עם תקציב יותר גבוה ממה שהיה לו העונה. אין לדעת.
השילוב של 2 הסיבות הנ"ל הוא מספיק טוב כדי לשכנע אותו להישאר. אז אם לא ב-40% קיצוץ, אז ב-30% כפשרה. הוא יגמור את החודש. קבוצה צעירה עם זרים זולים זה לא משהו חדש עבורו. זה מה שהיה לו בק"ש ושם זה נגמר באליפות. אז אליפות לא תהיה לו במקרה כזה בהפועל, אבל הוא בוודאי ידע להוציא את המקסימום ממה שיש לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
לדעתי רן יישאר.
ראשית, אין לו ממש לאן ללכת. גם קפריסין נשמע כמו ברווז עיתונאי, גם שם יש משבר כלכלי והרי הוא חזר לארץ כי רצה להיות עם משפחתו, אז מה השתנה בכמה חודשים שהוא בהפועל?!
שנית, ייתכן ורן מקווה שתהיה הפתעה וכן יגיע רוכש בסופו של דבר. במקרה כזה הוא כבר במערכת ואם יקבל כסף בקיץ או בינואר, יוכל אולי לעשות משהו ולהמשיך לעונה שלישית במועדון עם תקציב יותר גבוה ממה שהיה לו העונה. אין לדעת.
השילוב של 2 הסיבות הנ"ל הוא מספיק טוב כדי לשכנע אותו להישאר. אז אם לא ב-40% קיצוץ, אז ב-30% כפשרה. הוא יגמור את החודש. קבוצה צעירה עם זרים זולים זה לא משהו חדש עבורו. זה מה שהיה לו בק"ש ושם זה נגמר באליפות. אז אליפות לא תהיה לו במקרה כזה בהפועל, אבל הוא בוודאי ידע להוציא את המקסימום ממה שיש לו.

כן ברור שהוא ידע להוציא את המקסימום ממה שיהיה לו, כמו שהוא עשה העונה נכון?
אתם חיים בסרט שבעונה הבאה תראו פה רן בן שמעון אחר, מי שלא מסיק מסקנות אחרי שנה לא יסיק אותם כבר אף פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 22:43 
RedFox כתב:
Charlie כתב:
לדעתי רן יישאר.

כן ברור שהוא ידע להוציא את המקסימום ממה שיהיה לו, כמו שהוא עשה העונה נכון?
אתם חיים בסרט שבעונה הבאה תראו פה רן בן שמעון אחר, מי שלא מסיק מסקנות אחרי שנה לא יסיק אותם כבר אף פעם.

לגמרי, אסי דומב כבר ילמד את כולנו מה זה להוציא את המקסימום מקבוצת כדורגל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
מאיפה בדיוק האמונה שרב"ש יוציא את המקסימום?
כי נראה לי שהשנה הוא די הוציא את המינימום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 22:48 
Charlie כתב:
לדעתי רן יישאר.

אני גם חושב שהוא יישאר, אבל מסיבות אחרות
אמנם הוא מנצל את הכוח הרב שלו בתקשורת כדי לצייר תמונות כאילו הוא מאמן מבוקש, אבל הוא יודע שהמעמד שלו ברצפה. הכי רחוק שהוא יכול להשיג זה קבוצה בינונית בקפריסין עם שכר שלא יעלה על השכר שלו בהפועל אחרי הקיצוץ. הוא יודע שבארץ הוא בסטאטוס של "בלוף" בחיפה אפילו לא חשבו עליו (למרות שניסה לשווק את עצמו לשחר) ,במכבי לא ייתנו לו לאמן את קבוצת הילדים.

לגבי העונה שלו בקריית שמונה- אמנם יש לו חלק יחסי באליפות, אבל להגיד שהאליפות בזכותו זה כמו להגיד שהגביע שלהם העונה הוא בזכות ברק בכר.
בק"ש יש בנאדם אחד שבונה את הסגל, בוחר את שחקני הרכש וקובע את המדיניות בכל רגע נתון וקוראים לו איזי שרצקי. הוא אחראי ב90% לכל ההישגים שלהם בשנים האחרונות וזה גם מסביר את הסתירה בין ההצלחה של בן שמעון שם לכישלונות שלו ביתר המקומות בהם "אימן". לכן לא הייתי בונה על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 22:53 
אני מעדיף שפעם אחת ניתן למאמן יותר מעונה אחת.
לדעתי שיחקנו טוב ברוב העונה אך מכיוון שאתם אוהבים לראות רק תוצאות אז גם את זה בסוף הוא השיג{הגיע לאירופה}.

אם נמנה את רוני לוי נגיד הוא יפוטר אחרי עונה , ואז נמנה את אלי כהן ויפוטר אחרי עונה. אין לזה סוף.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
כולנו בעד לתת למאמן יותר מעונה אחת... אין פה אף אחד שרוצה להחליף מאמן כל עונה
אבל צריך למצוא מאמן מתאים קודם. לא נותנים למאמן חלש עוד עונה רק בשביל שלא נהיה מועדון שמחליף מאמן כל עונה
בדיוק כמו שפרדי דוד לא קיבל עוד עונה כי הוא לא הוכיח שמגיע לו, ככה גם רב"ש לא צריך לקבל עוד עונה כי הוא לא הוכיח שמגיע לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
דודו דהן אמר עכשיו ביציע שהוא מנסה למצוא לרן קבוצה באירופה.
אבל הוא גם ימליץ לו לקצץ בשכר ולהישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 23:49 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:
שווה ערך לפיטורים. אם הוא מסכים לזה או שהוא לא חכם במיוחד או שהוא ממש רוצה להיות בהפועל

או שאין לו כ"כ אלטרנטיבות אחרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 00:16 
סמל אישי של המשתמש
ChEGi כתב:
דודו דהן אמר עכשיו ביציע שהוא מנסה למצוא לרן קבוצה באירופה.

שיכין קלטת עם דרך, עם שיטה ועם ראיונות אחרי משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 01:37 
RedFox כתב:
מזל טוב, יש לנו בעלים חדש.

ציטוט:
בגזרת עבדורחימי, הבעלים עידו חג'ג' עדיין לא השלים את רכישת השחקן, רכישה שצפויה לעמוד על כ-350 אלף יורו מ-NK זאגרב. לאדומים יש אופצית ראשונים עד ה-15.6 לרכוש אותו.

שם 600 אלף שקל(120 אלף דולר)והשתלט על הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 05:28 
סמל אישי של המשתמש
בואו נהיה רציניים: עם התקציב המתוכנן הפועל לא תסיים ב4 המקומות הראשונים, משמע לא תילחם על אליפות או אירופה, ומנגד גם לא תסיים ב4 המקומות האחרונים, כלומר, לא תילחם נגד הירידה.
במצב הדברים הזה, כאשר מקןם 5-6 בפליי אוף העליון ייחשב לעונה טובה ומקום 7-9 בפליי אוף התחתון ייחשב לעונה גרועה, אני לא בטוח שיש כזה משקל חשוב למאמן בוודאי שלא למאמן חדש דוגמת רוני לוי.
יש לרן חוזה, הוא מכיר את הפועל, אם יהיה מוכן לקצץ אותו משמעותית אינני רואה סיבה מדוע לא יישאר גם בעונה הבאה שתהיה גם ככה לפרוטוקול בלבד.

(ואני אומר זאת בתור מי שצידד בהבאתו של השריף לוולפסון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום חמישי 22/5
הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 06:28 
Charlie כתב:
בואו נהיה רציניים: עם התקציב המתוכנן הפועל לא תסיים ב4 המקומות הראשונים, משמע לא תילחם על אליפות או אירופה, ומנגד גם לא תסיים ב4 המקומות האחרונים, כלומר, לא תילחם נגד הירידה.
במצב הדברים הזה, כאשר מקןם 5-6 בפליי אוף העליון ייחשב לעונה טובה ומקום 7-9 בפליי אוף התחתון ייחשב לעונה גרועה, אני לא בטוח שיש כזה משקל חשוב למאמן בוודאי שלא למאמן חדש דוגמת רוני לוי.
יש לרן חוזה, הוא מכיר את הפועל, אם יהיה מוכן לקצץ אותו משמעותית אינני רואה סיבה מדוע לא יישאר גם בעונה הבאה שתהיה גם ככה לפרוטוקול בלבד.

די כבר עם נבואות הזעם. הפועל אמורה לסיים למעלה גם עם תקציב של 28 מיליון ש״ח.
אם ישאר חלק מההרכב שסיים את העונה (לוי, דגני, עמוס, גילי, זגורי, סאשה, גרזיציץ׳ שי וסלים) בתוספת מגן, בלם, קשר וחלוץ זו יכולה להיות קבוצה טובה מאוד.
אנשים יכולים לדבר מהיום ועד מחר, הפועל התחברה לקראת סוף העונה ונראתה טוב ואני בטוח שאם יהיה קצת יותר שקט מההנהלה ופגיעה בזרים יכולה להיות עונה יפה (להזכיר את עונת 08/09?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 06:29 
Asafas כתב:
Charlie כתב:

אם ישאר חלק מההרכב שסיים את העונה (לוי, דגני, עמוס, גילי, זגורי, סאשה, גרזיציץ׳ שי וסלים) בתוספת מגן, בלם, קשר וחלוץ זו יכולה להיות קבוצה טובה מאוד.
אנשים יכולים לדבר מהיום ועד מחר, הפועל התחברה לקראת סוף העונה ונראתה טוב ואני בטוח שאם יהיה קצת יותר שקט מההנהלה ופגיעה בזרים יכולה להיות עונה יפה (להזכיר את עונת 08/09?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 08:00 
סמל אישי של המשתמש
בלי גילי (ואין גילי בתקציב של 28 מיליון עד כמה שאני מבין) הרשימה הזאת שווה לתחת (גם ככה יש בה לא מעט שחקנים בינוניים ושניים שהם שחקני קבוצת תחתית שכל מה שמחזיק אותם בהפועל זה החנופות לקהל והעבר שלהם).
צריך גם לזכור שבהתחשב בתקציב, הזרים שיובאו לכאן הם הימור ענק, והסיכויים לפגוע בכולם או אפילו ברובם הוא קלוש על סמך ההיסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 08:06 
Eros Ramazzotti כתב:
בלי גילי (ואין גילי בתקציב של 28 מיליון עד כמה שאני מבין) הרשימה הזאת שווה לתחת (גם ככה יש בה לא מעט שחקנים בינוניים ושניים שהם שחקני קבוצת תחתית שכל מה שמחזיק אותם בהפועל זה החנופות לקהל והעבר שלהם).
צריך גם לזכור שבהתחשב בתקציב, הזרים שיובאו לכאן הם הימור ענק, והסיכויים לפגוע בכולם או אפילו ברובם הוא קלוש על סמך ההיסטוריה.

בכמה זרים פגענו השנה? יותר גרוע לא יכול להיות וגילי יכול להיות בקבוצה עם תקציב של 28 מיליון ₪.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 08:12 
Asafas כתב:
Charlie כתב:

תתחבר למציאות
אין חלוץ אחד בסגל וגם אם יהיה הוא כנראה לא יהיה ברמה של דמארי
שי וסלים צרכים לפרוש מכדורגל ואנטבי צריך להצטרף אליהם אחרת הוא גם יפתח באגף שמאל עונה הבאה
אל תתפלא אם בלחץ הקהל עם סגל כזה נאבק חזק בתחתית
כל כמה שנים יש לנו הרי עונה הזאת..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:

מה זה "עונה לפרוטוקול בלבד"?
נהיינו הפועל חיפה? מ.ס אשדוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
רבש מוכן לקצץ רק אם יחזירו לו את הכסף אם יסיים ב-2 המקומות הראשונים
http://sport2.thepost.co.il/content/989 ... 19VaE.dpuf

הבחור אופטימי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
בתקציב שחקנים נמוך אם לא רב"ש, אז רק אלי כהן או רוני לוי יכולים להוציא משהו מזה. אסי דומב זאת לא ירידת ליגה, זאת צניחת ליגה. ירידה ודאית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
בתקציב שחקנים נמוך אם לא רב"ש, אז רק אלי כהן או רוני לוי יכולים להוציא משהו מזה. אסי דומב זאת לא ירידת ליגה, זאת צניחת ליגה. ירידה ודאית.

אני חייב שפעם אחת מישהו יסביר לי את המיתוס המחורבן הזה, "רק אלי כהן יודע לבנות קבוצה בתקציב נמוך".
זה יותר גרוע מ"אם אסולין שם את זה באותו משחק מול בית"ר, הפועל רצה לאליפות".

אני פשוט לא מבין את זה. יש סגל שחקנים, יש שחקנים שאתה רוצה להביא. ככל ששחקן יותר טוב, הוא עולה יותר, מה אלי כהן יכול לעשות נגד זה?
הוא יכול להביא זרים טובים ב100 אלף דולר לעונה בהעברה חופשית? הוא יגרום לכל השחקנים בארץ לקצץ 80% מהשכר? מאיפה נולד החרטוט הזה?
הלוואי שיהיה לנו תקציב 5 מיליון שקל, ושיתנו לו לאמן, רק כדי שתפסיקו כבר עם החרא הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
אף אחד לא קלט פה מה הלך בוואן לפני רבע שעה?
הם העלה בכותרת הראשית שלהם לדקה:"רן בן שמעון הסכים לקצץ חמישים אחוז וימשיך בהפועל, פרטים נוספים בהמשך".ואחרי דקה הכתבה הייתה ככלא הייתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 13:48 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
מתוך ויקיפדיה - אלי כהן

בעונת 2000/2001 מונה למאמן הפועל פתח תקווה. לאחר תחילת העונה הבאה חזר לבית"ר ירושלים ונאבק בהצלחה נגד הירידה לליגה הלאומית. בשנת 2003 התפטר כהן מאימון בית"ר ירושלים.
בינואר 2004 מונה למאמן מכבי נתניה במקומו של גילי לנדאו, אך התפטר זמן לא רב לאחר מכן. באוקטובר 2004 חתם בהפועל באר שבע, אך לאחר הפסד למכבי פתח תקווה בפברואר 2005 הוא פוטר והוחלף על ידי לופא קדוש.

לקראת עונת 2006/2007 מונה למאמן מכבי תל אביב במקומו של טון קאנן. כהן עזר להרכיב את הקבוצה מחדש משברי עונת "הגלאקטיקוס", שבה הקבוצה סיימה במקום השישי על אף החתמתם המתוקשרת של אבי נמני, אייל ברקוביץ' וג'ובאני רוסו. במהלך העונה רשמה הקבוצה משחקים רצופים ללא הפסד, סיימה את העונה במקום השלישי והעפילה לגביע אופ"א. בעונה העוקבת, לאחר שני הפסדים באירופה בשלושה משחקים, ונקודת ליגה בודדת בשני משחקים, נפרדו דרכיהם של כהן ומכבי תל אביב.

בדצמבר 2007 מונה כהן למאמן בני יהודה, לאחר שמאמנה, ניצן שירזי, התפטר. כהן עצמו התפטר בהתחלת הסיבוב השלישי בגלל ההפסדים הרבים של הקבוצה.
ב-11 בדצמבר 2008, לאחר המחזור 13 בליגת העל, מונה כהן למאמן עירוני קריית שמונה במקומו של מישל דיין שפוטר. כהן לא הצליח להוביל את הקבוצה לניצחונות וב-11 באפריל, לאחר הפסד להכח רמת גן שהוריד את הקבוצה למקום האחרון בליגה, הוא התפטר מתפקידו.

ב-13 בפברואר 2012 מונה אלי כהן למאמן בית"ר ירושלים במקומו של יובל נעים שהתפטר מתפקידו לאחר שהקבוצה התדרדרה לתחתית הטבלה. כהן הוביל את הקבוצה לרצף ניצחונות והשאיר את הקבוצה בליגה. ביוני 2013 סיים את תפקידו בקבוצה.

שמעו, מאמן מדהים.
13 שנים של כשלון. גלאקטיקוס, בני יהודה. בכל תקציב כשלון.
אבל הוא יודע לבנות קבוצה בתקציב נמוך.
הוא גורם אפילו למוטי איווניר להישמע כמו מוריניו.
עכשיו בואו תסבירו לי על רב"ש, שלא לומד מטעויות, שמן מטומטם, שהוא ורק הוא (לא אלי טביב, לא מוני הראל, לא חיים רמון, לא מושיק תאומים) חירב את המועדון.

נערך לאחרונה על ידי Eros Ramazzotti בתאריך 23 מאי 2014, 13:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 13:49 
יואב כתב:
הם העלה בכותרת הראשית שלהם לדקה:"רן בן שמעון הסכים לקצץ חמישים אחוז וימשיך בהפועל, פרטים נוספים בהמשך".ואחרי דקה הכתבה הייתה ככלא הייתה.

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
dino כתב:

אני חייב שפעם אחת מישהו יסביר לי את המיתוס המחורבן הזה, "רק אלי כהן יודע לבנות קבוצה בתקציב נמוך".
זה יותר גרוע מ"אם אסולין שם את זה באותו משחק מול בית"ר, הפועל רצה לאליפות".

אני פשוט לא מבין את זה. יש סגל שחקנים, יש שחקנים שאתה רוצה להביא. ככל ששחקן יותר טוב, הוא עולה יותר, מה אלי כהן יכול לעשות נגד זה?
הוא יכול להביא זרים טובים ב100 אלף דולר לעונה בהעברה חופשית? הוא יגרום לכל השחקנים בארץ לקצץ 80% מהשכר? מאיפה נולד החרטוט הזה?
הלוואי שיהיה לנו תקציב 5 מיליון שקל, ושיתנו לו לאמן, רק כדי שתפסיקו כבר עם החרא הזה

הכוונה היא שבסגל שחקנים דרעק, מאמנים סמכותיים כמו כהן ולוי, יכולים להוציא הרבה יותר מאשר מאמני מרגרינה כאלה ואחרים. וכן, גם אלי כהן יכול להוציא מהבעלים קצת יותר מאשר מאמני יס מן כאלו ואחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

קיץ טביבי סטייל הולך לעבור עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום חמישי 22/5
הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
יואב כתב:

כנראה שבדקה הזו רן הספיק להתחרט....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: