תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 11 אוגוסט 2025, 15:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
חבל בשבילו. מגיעה לו פרישה מכובדת וזה רק יזיק לו.

למה יזיק לו?
הוא רוצה להשאר ולהיות מחליף. שישאר ויהיה מחליף. איך זה מבזה אותו?

מזכיר לי שכבר שנתיים כולם מצפים מפדרר לפרוש כי הוא מבזה את עצמו (להבדיל וכולי)..

חחחח יגאל זה פדרר עוד 5 שנים

ברור לי
וגם עוד 5 שנים אם פדרר רוצה לשחק ולעוף בסיבובים הראשונים, זה יראה לי לגיטימי.
הטענות צריכות להיות להפועל אם לא יצליחו למצוא מגן טוב ממנו לספסל (או חלילה להרכב). לא אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 15:29 
או אם ימשיכו לשלם לו.
איך זה קשור להפועל אם הוא רוצה או לא רוצה לפרוש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 22/5
הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 16:12 
אתה יכולים לאהוב את אנטבי ולזור את כל הדברים הטובים שהוא תרם למועדון, אבל זה בא ביחד עם לזכור שהוא כבר שנים לא מתאים לרמות האלה ושהוא אחראי לכמה כשלונות קריטיים של המועדון, ובראשם ההדחה ממפעל הגביע בשנה שעברה מול ראשון לציון.
אפשר כל שנה לבכות על זה שעוד פעם שי מוצא את הדרך להרכב כי לא מביאים שחקן במקומו, אז איתו זה אותו דבר רק יותר גרוע.
ושוב, אין לי פה שום טענה וחצי טענה ליגאל עצמו, אני לא אכריח אותו לפרוש אם יש כמה מנהלים בהפועל תל אביב שבכיף שלהם לשלם לו את המשכורת ועוד מאמן שרוצה שהוא יהיה בהרכב.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 16:14 
מושקוביץ כתב:
אתה יכולים לאהוב את אנטבי ולזור את כל הדברים הטובים שהוא תרם למועדון, אבל זה בא ביחד עם לזכור שהוא כבר שנים לא מתאים לרמות האלה ושהוא אחראי לכמה כשלונות קריטיים של המועדון, ובראשם ההדחה ממפעל הגביע בשנה שעברה מול ראשון לציון.
אפשר כל שנה לבכות על זה שעוד פעם שי מוצא את הדרך להרכב כי לא מביאים שחקן במקומו, אז איתו זה אותו דבר רק יותר גרוע.
ושוב, אין לי פה שום טענה וחצי טענה ליגאל עצמו, אני לא אכריח אותו לפרוש אם יש כמה מנהלים בהפועל תל אביב שבכיף שלהם לשלם לו את המשכורת ועוד מאמן שרוצה שהוא יהיה בהרכב.

אני לא חושב שהוא מתאים לרמות האלה ולא חושב שהיו צריכים להחזיר אותו, אבל הוא אחראי לכמה כשלונות קריטיים שמועדון ולהדחה מהגביע? נו באמת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
מושקוביץ כתב:

אני לא חושב שהוא מתאים לרמות האלה ולא חושב שהיו צריכים להחזיר אותו, אבל הוא אחראי לכמה כשלונות קריטיים שמועדון ולהדחה מהגביע? נו באמת...

בדיוק.
כאילו, בסדר, אז הגול של ראשון על הראש שלו
ומה עם העובדה שלא כבשנו 90 דקות מול הקבוצה העלובה של ראשון?
הוא שותף לכשלונות. כמו כל הקבוצה. כמו דמארי. כמו ורמוט. כמו כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 16:34 
ניראה לי שרמון ביקש מאנטבי לבשר את הודעה כדיי להשיח את דעת הקהל.
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 16:49 
זה בסדר, אין הנהלה שתחתים אותו או מאמן שיביע עניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 17:23 
אז נשאר או עוזב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4522792,00.html

הפועל ת"א לבן שמעון: קצץ משמעותי בשכרך ותישאר
מאמן האדומים נפגש עם אחד מבעלי הקבוצה, עידו חג'ג', וצפוי להחזיר תשובה בימים הקרובים. רוני לוי, מרקו בלבול, אלי כהן 'השריף' ואסי דומב הוזכרו כמועמדים לרשת את התפקיד

פגישה מכריעה? אחד מבעלי הפועל תל אביב, עידו חג'ג', נפגש עם מאמן הקבוצה רן בן שמעון על מנת לדון בהכנות של הקבוצה לעונה הבאה.

במהלך הפגישה התבקש בן שמעון לקצץ אחוזים משמעותיים בשכרו כדי להישאר. המאמן ייצטרך לחשוב ולהחזיר תשובות בימים הקרובים להפועל.

כזכור, המצב הכלכלי הקשה של האדומים יוביל את ראשי הקבוצה לתוכנית הבראה ובה נדרש גם בן שמעון לקצץ משמעותית בשכרו בעונה הבאה, כשהערכות שמדובר בשכר הנמוך ב-30 עד 40 אחוזים מהחוזה הנוכחי.

במידה ובן שמעון לא יסכים לקצץ משמעותית בשכרו הוא עשוי לקבל כבר הערב הודעה על סיום תפקידו בהפועל תל אביב, עונה אחת בלבד אחרי שאימן בה וסיים עימה במקום הרביעי עם הכרטיס למוקדמות הליגה האירופית.

ראשי האדומים כבר ערוכים למצב בו בן שמעון לא ימשיך, כשברשותם רשימה של מועמדים לתפקיד: רוני לוי, מרקו בלבול, אלי כהן 'השריף' ואסי דומב, ששימש כעוזר מאמן ועשוי להמשיך כמאמן ראשי במידה ויוצע לו.

בתוך כך, שחקני הקבוצה שמחו לגלות הבוקר כי משכורת של חודש אפריל הועברה לחשבונות הבנק שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 17:25 
שאלה: מי יוצא הדופן בין רוני לוי, בלבול, השריף ודומב ?
עוד לא התרגלתי לצרימה ושוב -
"ראשי האדומים כבר ערוכים למצב בו בן שמעון לא ימשיך, כשברשותם רשימה של מועמדים לתפקיד: רוני לוי, מרקו בלבול, אלי כהן 'השריף' ואסי דומב, ששימש כעוזר מאמן ועשוי להמשיך כמאמן ראשי במידה ויוצע לו."
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4522792,00.html

הדבר היחיד שיכול להוציא של ההנהלה נורמלית היא שיוצע לדומב להיות מאמן לזמן קצר והידיעה עברה יותר מדי אופירות וצנציפרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/233982.html

סוף לסאגה: המועדון שילם את חובותיו לשחקנים והודיע: "מתנצלים על העיכוב שחל". כעת, בקבוצה יתפנו לטפל בסוגיית המאמן ומכירת דמארי ועבדורחימי

לאחר עיכוב לא קטן במועד המשכורות והכרזה לא פשוטה מצד ארגון השחקנים, שחקני הפועל תל אביב קיבלו את משכורותיהם של חודש אפריל היום (חמישי).

מהקבוצה נמסר: "מתנצלים על העיכוב שחל במספר ימים". גורם במועדון מסר כי העיכוב נוצר עקב בלבול שגרר עיקול על אחד מהחשבונות של הקבוצה, שהוסר לאחר שהגיעו להבנות עם הבנק. כעת, יוכלו בהפועל להתרכז בשאר הנושאים שנשארו פתוחים, ויש לא מעט כאלו

ראשית, יהיו חייבים במועדון להחליט על גובה התקציב אשר יעמוד לרשות המאמן, אשר גם נושא זה נשאר ללא מענה רשמי. חיים רמון צפוי לשבת לפגישה רשמית עם רן בן שמעון בימים הקרובים, בה תתברר עננת אי הודאות סביב המשך העסקתו של המאמן. בן שמעון, שיתבקש בפגישה לקיצוץ מחדש במשכורת, זאת לאחר שכבר קיצץ במהלך העונה, יבקש לדעת מה יהיה גובה התקציב וכיצד יתנהלו הדברים בעונה הבאה.

נושאים נוספים שעדיין לא התבררו הם מכירתם של עומר דמארי ובסארט עבדורחימי. בנוגע לדמארי, סלטה ויגו, שהציעה הצעה להפועל בינואר עדיין מראה התעניינות אך לא הגישה הצעה נוספת. סוכן השחקנים ייצא בשבוע הבא לספרד כשבין היתר, ינסה לסגור את נושא דמארי.

בגזרת עבדורחימי, הבעלים עידו חג'ג' עדיין לא השלים את רכישת השחקן, רכישה שצפויה לעמוד על כ-350 אלף יורו מ-NK זאגרב. לאדומים יש אופצית ראשונים עד ה-15.6 לרכוש אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 69448.html

הפועל ת"א, יגאל אנטבי
לא רוצה לפרוש: אנטבי מתכנן עוד עונה בהפועל

לא נגמר לו הכוח: מגן הפועל תל אביב, יגאל אנטבי, החליט כי הוא רוצה להמשיך לשחק עוד עונה במועדון, ולא לתלות כבר הקיץ את נעליו. המגן הוותיק, שיחגוג 40 באוגוסט, התלבט רבות במשך העונה אם לפרוש ממשחק פעיל, אבל לבסוף קיבל החלטה כי כוחו עדיין במותניו.

לא נגמר לו הכוח: מגן הפועל תל אביב, יגאל אנטבי, החליט כי הוא רוצה להמשיך לשחק עוד עונה במועדון, ולא לתלות כבר הקיץ את נעליו. המגן הוותיק, שיחגוג 40 באוגוסט, התלבט רבות במשך העונה אם לפרוש ממשחק פעיל, אבל לבסוף קיבל החלטה כי כוחו עדיין במותניו.

"אני מרגיש מצוין, יש לי עדיין כוח לשחק", סיפר אנטבי, שהיה שותף לדאבל של הפועל ב-2000 ולמסע האדיר בגביע אופ"א שנתיים מאוחר יותר. "שיחקתי כמעט לכל אורך הפלייאוף וזה נתן לי תיאבון להמשך. אם לא אוכל לשחק עוד עונה בהפועל - לא אתחיל לחפש קבוצות אחרות ואפרוש".

את העונה הנוכחית פתח אנטבי על הספסל, אולם לקראת אמצע העונה כבר פתח בהרכב, כאשר במשחקי הפליאוף העליון הפך להיות באנקר בהרכב של רן בן שמעון וגילה יכולת נהדרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
מה רוני לוי יסתפק בקצת יותר מחצי מהשכר של רב"ש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
לפי הארץ עיני יהיה יו"ר ההתאחדות לכדורגל

בטוח שהוא בן זונה גדול, ואומרים שמדובר במושחת לא קטן (אלדד יניב אפילו כתב שהוא נוהג להמר).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 17:35 
סמל אישי של המשתמש
המסחרה הזו מוציאה אותי מדעתי. מה עיני קשור מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום חמישי 22/5
הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 17:40 
מת עליו!!!
יגאל לב לב לב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 17:49 
סמל אישי של המשתמש
בשולי החדשות - מכה לכל באי בלומפילד, חניון אליפלט עובר להיות בתשלום
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
בשולי החדשות - מכה לכל באי בלומפילד, חניון אליפלט עובר להיות בתשלום
תמונה

מן הראוי שהחניון יהיה חינמי כשעתיים לפני ועד חצי שעה אחרי כל משחק של התל-אביביות. או שיעשו איזה סידור אלקטרוני עם המנויים.
אני לא חונה שם בדר"כ, אבל הדבר הזה לא הוגן כלפי כל מי שחונה שם באופן קבוע ומשלם מספיק כסף, וגם כלפי האנשים שחונים מסביב לבלומפילד בחינם שירגישו עכשיו עוד יותר קושי למצוא מקום.
אני גם מניח שזה יוביל לעלייה בכמות פקחי החניה בזמן משחקים. בקיצור דרעק רציני

נערך לאחרונה על ידי Eros Ramazzotti בתאריך 22 מאי 2014, 18:34, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
מזל טוב, יש לנו בעלים חדש.

ציטוט:
בגזרת עבדורחימי, הבעלים עידו חג'ג' עדיין לא השלים את רכישת השחקן, רכישה שצפויה לעמוד על כ-350 אלף יורו מ-NK זאגרב. לאדומים יש אופצית ראשונים עד ה-15.6 לרכוש אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 18:35 
dino כתב:
מה רוני לוי יסתפק בקצת יותר מחצי מהשכר של רב"ש?

מישהו יודע כמה רוןני לוי קיבל אצל טביב ?
חוץ מזה לרן יש הסכם חתום. הוא והאגו שלו צריכים "לוותר".
רוני לוי עבר בבית"ר שלא בצדק (לפחות עשה אחלה הגנה בזמן קצר יחסית) שיעור בהגמשת האגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 18:41 
אדום נחמד כתב:
redrony כתב:
מושקוביץ כתב:

בדיוק.

תיארתי לעצמי שהנושא יעלה ולכן הכנתי תשובה.
לדעתי הוא האחראי המרכזי להדחה שלנו אז.
כל האחרים לא עשו מה שהם היו צריכים לעשות, זה נכון.
אנטבי עשה את הדבר היחידי שהוא לא היה אמור לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 19:24 
כמות ההלוואות שיש למועדון יוצרות מצב בו לא רק שאנחנו מתפקדים כמו חברה פרטית למטרות רווח, האינטרס של המלווים הוא רווח מיידי. וזה עוד לפני שיש סכסוכים (או שלא).
עושה רושם שהמצב שלנו דרעק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום חמישי 22/5
הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
אדום נחמד כתב:
redrony כתב:
מושקוביץ כתב:

בדיוק.

תיארתי לעצמי שהנושא יעלה ולכן הכנתי תשובה.
לדעתי הוא האחראי המרכזי להדחה שלנו אז.
כל האחרים לא עשו מה שהם היו צריכים לעשות, זה נכון.
אנטבי עשה את הדבר היחידי שהוא לא היה אמור לעשות.

זה לא חוכמה.
מתי אתה יכול לומר על חלוץ שהוא עשה מה שלא צריך לעשות?
ובאותו אופן, מתי אפשר להגיד על בלם שהוא לא עשה מה שצריך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 66&lang=HE

חג'ג' נפגש עם בן שמעון: "קצץ 40% משכרך, או שתעזוב בקיץ"
בהפועל ת"א הציבו תנאי קשוח למאמן, שמסכים לעת עתה לקצץ רק 20 אחוז, אבל הודיע שישיב סופית בשבת הקרובה. ללא קשר לזהות המאמן, אסי דומב ימשיך לתפקד כעוזר גם בעונה הבאה

הפועל תל אביב ורן בן שמעון, הסוף? ייתכן מאוד שכן, אך באותו מטבע - יכול להיות שדווקא נקבל טוויסט בעלילה. מאמן האדומים נפגש הערב (חמישי) עם עם עידו חג'ג', האיש החזק בהנהלת המועדון, והאחרון הבהיר לו באופן חד משמעי כי יוכל להישאר רק בתנאי אחד: קיצוץ של 40 אחוזים משכרו.

על פי חוזהו של בן שמעון, עלות המעביד שלו עבור הפועל מסתכמת ב-2.5 מיליון שקלים. מדובר בסכום שאותו הקבוצה מחודורוב לא יכולה להרשות לעצמה לשלם עונה נוספת בשל קופת המועדון המתרוקנת - על כן התנאי איננו גמיש. כלומר: במידה שבן שמעון לא יסכים לקיצוץ הנ"ל בשכר, הוא לא יישאר.

עם זאת, המאמן צפוי לתת את תשובתו בשבת הקרובה, ודווקא עשה צעד בכיוון הנכון מבחינת הקבוצה. לעת עתה, בן שמעון מסכים לקיצוץ של 20 אחוזים משכרו, כך שכרגע עושה רושם שכל האפשרויות פתוחות.

בכל מקרה, ללא קשר לזהות המאמן שיוביל את הפועל בעונה הבאה - אסי דומב ימשיך בתפקידו כעוזר. מעבר לכך, השחקנים קיבלו היום את משכורות חודש אפריל שהגיעו להם באיחור מסויים. במועדון אמרו: "מתנצלים על העיכוב שחל במספר ימים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 21:09 
שווה ערך לפיטורים. אם הוא מסכים לזה או שהוא לא חכם במיוחד או שהוא ממש רוצה להיות בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 21:11 
יש לו חוזה לעוד עונה. לפטר אותו אי אפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום חמישי 22/5
הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
יש לו חוזה לעוד עונה. לפטר אותו אי אפשר.

אני זוכר שדובר על סעיף יציאה בחוזה.
לא זוכר אבל אם הוא של שני הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 21:28 
סמל אישי של המשתמש
יפה שהוא הסכים לקיצוץ כזה גדול.
זה לא מובן מאליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 21:32 
IdanTheLittle כתב:
יפה שהוא הסכים לקיצוץ כזה גדול.
זה לא מובן מאליו.

זה בגלל שהוא הפסיק עם פחמימות

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 21:33 
אם הוא הסכים לקצץ 20 % אני מאמין שיגיעו להסכמה של קיצוץ של 30-35% והוא יישאר בהפועל.
אני עדיין חושב שהוא נכשל קשות השנה,אבל הוא עדיין מאמן שיודע כדורגל ואני חושב שמהלך הנכון ביותר בשביל הפועל זה להמשיך את מה שהוא בנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: