תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 01:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול המלפפונים הרשמי ע"ש אור סולומון
הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 18:46 
בן שימול חתום לעוד עונה בהרצליה. האופציות הישראליות לא מאוד מרובות.
בכל מקרה אם יונתן נשאר אין כסף (ואין צורך) להביא עוד ישראלי כזה בכיר, שני הדברים לא יכולים לקרות במקביל אני מניח. או שמשאירים את יונתן או שמביאים גארד ישראלי בכיר, לא ביחד.

אולי תחת אילוצים תקציביים מסוימים הייתי שוקל להשאיר את אוונס ב-70-75 אלף דולר (לא חושב שהוא שווה יותר מזה וגם לא חושב שישלמו לו). בעיקרון הייתי מעדיף שחקן יותר סקורר (דאב או האסל) או יותר סנטר (וואט או ג'קסון), אבל אם זה להשאיר את אוונס ב-70 אלף דולר עכשיו לעומת לחכות 5 חודשים ואז באוקטובר דקה לפני תחילת הליגה לצאת לאיזו הרפתקאה עם איזה ג'סטין הארפר כזה ב-120 אלף דולר, ברור שעדיף להשאיר את אוונס עכשיו. בכל אופן לדעתי הסיכוי שהוא ישאר הוא נמוך מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
למה נמוך? כל מי שטיפה יברר אליו ישר יבין שזה אתלט מטורף, אבל שלא מסוגל לקלוע שלא בדאנק. לא כזאת מציאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
אם יונתן יעזוב זו תהיה אבידה מקצועית קשה. צ'וברביץ' הוא נגר ואני לא חושב שבגיל 28 ארז (או כל מאמן אחר) ילמד אותו פתאום לשחק כדורסל, לדעתי רק פה מחזיקים ממנו משהו. ופיטשון לא הצליח בליגת העל, אולי הוא לא קיבל מספיק הזדמנויות אבל זה עדיין חתיכת הימור.
גם לקבוצות שהיו להם שלושה זרים גבוהים היו ישראלים גבוהים, לנס ציונה היה את טל דן ששיחק דקות בעמדה 4, לאילת יש את אלישי כדיר (לפני שהוא הגיע הם נראו רע מאוד) וחיפה רוב הדקות משחקים עם גבוה ישראלי, קוז'יקרו או צ'וברביץ'.

אוונס לא צריך להמשיך לדעתי בכל מקרה. אם המוגבלות ההתקפית שלו פגעה בנו העונה כששני הגארדים שלנו קלעו משהו כמו 40 נקודות למשחק שזה דבר מאוד מאוד נדיר, מה יהיה בעונה הבאה? איך נעשה נקודות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 19:47 
הפועל כתב:
למה נמוך? כל מי שטיפה יברר אליו ישר יבין שזה אתלט מטורף, אבל שלא מסוגל לקלוע שלא בדאנק. לא כזאת מציאה

ברור, גם כתבתי שאני לא רואה מי משלם לו יותר מ-70-75 אלף ואני מניח שאפשר להשאיר אותו בקלות ובזול.
מן הסתם התכוונתי שהסיכוי שישאר נמוך לא בגללו אלא בגללנו. ארז לא ירצה להשאיר אותו וגם מאמן אחר לא ירצה להשאיר אותו לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 19:52 
דווקא שחקנים מסוגו של אוונס זה משהו שהולך היום באירופה. אוונס זה שחקן בסגנון של טיוס, מרקוס סלוטר וכו'. הם כמובן יותר טובים ממנו, אבל מבחינת הסגנון זה דומה. בנוסף אני חושב שאם היו משחקים על אוונס יותר, הוא היה עושה יותר נקודות. הוא פינישר די טוב, אתלט, יש לו ידיים טובות והוא אינטליגנטי. אני מניח שמי שמדבר פה על השארתו מתכוון במתווה של שלושה גבוהים זרים כשאוונס עולה מהספסל.
אני בכל מקרה חושב שהפועל צריכה להשאיר את יהונתן ולהביא שני גבוהים זרים טובים יותר מאוונס ושני גארדים זרים. אחד הגבוהים הזרים חייב להיון עוגן התקפי, שחקן עם גב לסל. דבר שהיה מאוד חסר העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 20:08 
טיוס וסלוטר זה שחקנים של לפחות 2 גגות למשחק ביורוליג פר 40 דקות (טיוס אפילו יותר). אוונס בקושי נותן חצי גג בישראל. אם הוא היה משנה זריקות ברמה הזאת לא הייתי חושב פעמיים אם להשאיר אותו.
הוא גם לא פינישר או ריבאונדר ברמה של השניים האלה (טיוס פינישר מדהים מכל כדור שנמצא באזור של הסל בכלל) למרות שבדברים האלה הוא טוב לליגה שלנו.
לאוונס יש ניתור מטורף וגם ווינגספן לא רע אבל אין לו את האקספלוסיביות הזאת ובעיקר לא את הטיימינג. דוקא במקרה שלו צפיתי כמעט אחד לאחד איך הוא יהיה כשהחתימו אותו אבל חשבתי שהוא יהיה בארץ חוסם יותר טוב. בסופו של דבר אין לו מספיק added value כדי להתגבר על המגבלות הטכניות שלו ולכן אני לא חושב שהוא שווה כרגע מעל 70-75 אלף לא משנה מה.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 21 מאי 2014, 20:15, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
אני אהיה מבסוט אם יישאר כזר רביעי. אני מאד אוהב אותו, הוא שומר טוב, מכיר את הקבוצה והליגה, יש לו מיקום מצוין, והוא באמת אתלט נדיר. קלאסי לזר רביעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 20:22 
כפי שאתה יודע, אצלנו המונח ״זר רביעי״ הוא חמקמק למדי... בסופו של דבר הזר הראשון הפך לרביעי והרביעי הפך לראשון... יש פה מכלול שיקולים אבל כאמור הייתי שוקל את זה בעיקר מסיבות תקציביות. כך או כך זו התפשרות מסוימת. זה גם תלוי מאוד אם יונתן נשאר, כי אם לא זה לדעתי לא בא בחשבון (לשחק גם עם אוונס וגם עם איזה צ׳וברוביץ׳ זו נגריה שאי אפשר לשחק איתה כדורסל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 20:28 
סמל אישי של המשתמש
כן, אבל משהו כמו קרלון וקאונסיל זה משהו שיכול לקרות כשאתה לא מכיר את השחקנים. עם אוונס אנחנו יודעים בדיוק מה אנחנו מקבלים.
ואני לא רואה שום בעיה איתו ועם איזה צוברוביץ. קודם כל אני חושב שעם מאמן כמו ארז צוברוביץ יכול להתקדם המון. גם שולדי כשהגיע נחשב כלום, וארז הוציא ממנו המון. וחוץ מזה אני לפחות כאמור רואה את אוונס וגבוה ישראלי כמחליפים לשני גבוהים פותחים יותר איכותיים. אי אפשר לצפות שלא תהיה ירידה ברמה כשעוברים לספסל. אבל עם שני זרים גבוהים סבירים, אני מאמין שיהיה בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 21:37 
הוא יכול להישאר רק עם הולכים על שלושה גבוהים והוא זה שקם מהספסל
אחרת הוא לא מספיק טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 22:36 
3 זרים גבוהים
אחד בעמדה 3-4 עוד אחד ב 4 ועוד אחד בעמדה 5
גוש מהספסל,יכול ללכת טוב
אבל נצטרך גארד ישראלי נוסף?

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 23:02 
ההשוואות פה לאילת ממש לא במקום, כי יש להם סוללת גארדים ישראלים כמו שלאף קבוצה בליגה אין. גם הזרים שלהם יכולים לשחק במגוון עמדות. רק לדוגמה, החמישייה שלהם שעשתה את הבריחה בתחילת הרבע הרביעי הייתה גייטס, כדיר, פאלמר, טריקו ואפיק.

הזרים שיגיעו יצטרכו להיות בעמדות 5, 3-4, 2-3, 1-2, זאת כדי לתת מרווח נשימה למאמן שהיה עם החוק הרוסי. אין לנו ישראלים שיכולים לשחק בשתי עמדות, אולי חוץ מרביב. כמובן ששולדי חייב להישאר, ואליו צריך להצטרף ישראלי נוסף במקום שירן ואריאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 06:07 
בעיקרון מסכים, אבל במקום 3-4 אנחנו צריכים 4-5. גם אם שולדי נשאר חייבים שני זרים שהם גבוהים אמיתיים, אין ברירה בקטע הזה.
לצערי כל הדיבורים האלה הם קצת פנטזיונרים כי בשנתיים האחרונות הפועל שיחקה אולי חודשיים עם ארבעה זרים תורמים (לא מדבר אפילו על סופר איכותיים אלא תורמים) וזה היה אחרי שהגיעו גודס ורנדל. צריך לראות קודם שהקבוצה לשם שינוי תתחיל את העונה עם תקציב זרים סביר (400 אלף דולר ולא 250 אלף כמו בשנתיים האחרונות) וגם עם מאמן שמסוגל לבחור ולקבל החלטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 08:25 
סמל אישי של המשתמש
אני מאד אתפלא אם נגיע לתקציב זרים של 400 אלף דולר. גם אם האולם החדש יצדיק את עצמו ונגדיל את התקציב, אין סיכוי שנוסיף חצי מיליון שקל לזרים.
נצטרך לשלם עוד לישראלים, נצטרך לשלם עוד לאולם, יש גרעון. אם נצליח להוסיף 60-70 אלף דולר לתקציב הזרים זה יהיה יפה, ואמור לקחת 2 זרים לפחות מרמת מחיר של 70 אלף דולר, לרמה של 100 אלף דולר שהיא כבר הרבה יותר איכותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 08:43 
Fez כתב:
בעיקרון מסכים, אבל במקום 3-4 אנחנו צריכים 4-5. גם אם שולדי נשאר חייבים שני זרים שהם גבוהים אמיתיים, אין ברירה בקטע הזה.
לצערי כל הדיבורים האלה הם קצת פנטזיונרים כי בשנתיים האחרונות הפועל שיחקה אולי חודשיים עם ארבעה זרים תורמים (לא מדבר אפילו על סופר איכותיים אלא תורמים) וזה היה אחרי שהגיעו גודס ורנדל. צריך לראות קודם שהקבוצה לשם שינוי תתחיל את העונה עם תקציב זרים סביר (400 אלף דולר ולא 250 אלף כמו בשנתיים האחרונות) וגם עם מאמן שמסוגל לבחור ולקבל החלטות.

אחרי העונה האחרונה, מוכן לרביעיית זרים ברמה של קרטיס, :HEART2: דמונטז :HEART2:, גודס וברררררררררראיין ררררררררררררררררררררנדל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 08:53 
לכל איזה הרצליה-גליל-ראשון יש תקציב זרים של 350-400 אלף דולר בתחילת העונה (לא מדבר על זה שבסוף הקבוצות האלה הוציאו יותר), זה ממש לא בשמיים. בעיקרון זה המינימום שצריך בליגה שלנו כדי להעמיד קבוצת מרכז טבלה עם יומרות לצמרת. לא צריך כסף גדול בשביל זה אלא פשוט חלוקת משאבים יותר טובה. תוריד את כל היותם שירן, יוני ניר, אריאלי וכו׳ מתחילת העונה (מיותר לחלוטין), לשלם פחות למאמן (במיוחד אם הוא מקבל משכורת גם מהנבחרת), להגיע סוף סוף לרווחיות ממחלקת הנוער או לפחות שלא תהיה גרעונית וכו׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
לא אומר שזה בשמיים. אני רק אומר שזה לא סביר מבחינתנו בעונה הקרובה מכל הסיבות שפירטתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 09:25 
ברגר כתב:
וברררררררררראיין ררררררררררררררררררררנדל

:ROSE:

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 09:34 
עונה הבאה (וכנראה שב-10 שאחריה) לא יהיה קרלון בראון, ולכן אוונס לא צריך להישאר כי הוא לא יודע לעשות נקודות, שלא נדבר על למשוך דאבל אפ שקרטיס היה מושך בכל פעם שהיה מקבל כדור.
פאקינג רוזפלט טוב ממנו, ולא תופס מקום של זר.
אין עוד זר בליגה בתפקיד של אוונס שיותר מוגבל ממנו התקפית.
אז הוא יודע לקפוץ. וואו. עוד מעט נתחיל לקחת מי שיודע למצמץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
פאקינג רוזנפלט הוא גם ישראלי שמשלמים עליו מס מלא ואחרי העונה שנתן הוא יעלה הרבה הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 11:02 
רוזפלט חתום לעונה נוספת בחולון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
רובי בוסטיין חתם לעונה נוספת בעירוני דיזינגוף סחר נס ציונה. כן ימשיכו בקבוצה מאיר טפירו, טל דן וגיל אמיתי.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 12:44 
גיא ברזל כתב:
רובי בוסטיין חתם לעונה נוספת בעירוני דיזינגוף סחר נס ציונה. כן ימשיכו בקבוצה מאיר טפירו, טל דן וגיל אמיתי.

עובדים נכון, שומרים על הבסיס הישראלי. אפשר לראות את ההשפעה של מנהל מקצועי טוב - עופר ברקוביץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 17:03 
beny כתב:
גיא ברזל כתב:

עובדים נכון, שומרים על הבסיס הישראלי. אפשר לראות את ההשפעה של מנהל מקצועי טוב - עופר ברקוביץ.

כאילו שאצלנו לא שמרו על הישראלים בשנים האחרונות... התוסף של עופר ברקוביץ' הוא לא בישראלים שם השוק מוגבל ודי
ברור, ובתחום זה אנחנו בין המובילים בארץ.
התוסף של ברקוביץ' כמנהל מקצועי מצוין הוא בתחום הזרים המעולים שהביא השנה לנס ציונה. רק לחשוב שאם אנחנו לוקחים את
הזרים שלהם שהם בדיוק בעמדות שהיו לנו רק יותר טובים ב2 רמות, יחד עם הישראלים שלנו שיותר טובים משלהם
וארז אנחנו יכולים להגיע עוד קצת יותר רחוק העונה.
והזרים שלהם לא כאלו יקרים, פשוט פגעו באחד כמונו (האניקט) ואת היתר בחרו מכאלו שהכירו וכאלו שעקבו אחריהם הרבה זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2014, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
שבועיים של פגרה ואין עדיין מלפפון אחד להתעסק בו. בושה!! הנעלה זונה תתפתרו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2014, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
יש מלפפוני מאמן.
אמרו שננו גינזבורג מועמד, לא?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2014, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
יש מלפפוני מאמן.
אמרו שננו גינזבורג מועמד, לא?

כולם מועמדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2014, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
אז יאללה! סלט!

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
מכבי דלתות פנדור ראשון לציון הודיעה כי צביקה שרף לא יאמן את הקבוצה בעונה הבאה.
לפי הודעה הקבוצה החלטה זו נובעת מהכרה של שני הצדדים כי בעת הזו מכבי ראשון לציון לא תוכל לממש את חזונו המקצועי של צביקה.

ארז, תחתום בראשל"צ, שם ההנהלה לא מעיזה להתערב....

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
הייתי מת לדעת מה "חזונו המקצועי" של צביקה שרף :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: