Eros Ramazzotti כתב:
omered כתב:
העמותה לא מנהלת את מחלקת הנוער והיא לא באחריותה.
העמותה סייעה במשך השנה במימון ההתנהלות השוטפת ובשדרוג התנאים,
לאחר שאנשי המחלקה זכו לכתף קרה מהנהלת המועדון.
אף אחד לא ביקש מהעמותה לנהל את מחלקת הנוער. אף אחד לא טען שהיא באחריותה. כולם מעריכים מאוד את העבודה שנעשית שם ע"י העמותה חרף הכתף הקרה המדוברת.
אבל מה לזה ולתפקיד שלשמו הוקמה העמותה - לשמור על המועדון הזה? אני רציתי עמותה שתמנע מכל מיני עוברי אורח שבאים לכאן לסיבוב של שנתיים לעשות נזק לעשור, ואתה מדבר איתי על כתף קרה?
אני לא משלם 500 או 200 שקלים בשנה כדי שיצבעו קיר, יקנו הליכון, יסבסדו הסעות ויעשו הפנינג אוהדים. הדברים האלה נהדרים, שלא תבין אותי לא נכון - אבל זה מאוד שולי בעיניי. אם העמותה הזאת קמה כדי לשמור על הפועל, כדי לוודא שתהיה כאן התנהלות שקופה ותקינה - העמותה צריכה להיסגר מחר בבוקר, כי בכל הנוגע לזה היא נכשלה ובענק. חתמנו על הסכם מול חיים רמון ומאז אנחנו מנגבים איתו את התחת, פשוטו כמשמעו. אם העמותה באמת רוצה שיקרה כאן משהו חיובי, אולי כדאי לה להכריז על סגירתה במתכונתה הנוכחית ומעבר להתעסקות בענייני אוהדים בלבד. כרגע אני לא רואה שום תועלת בעמותה מעבר לדברים האלה, שלא לומר רואה נזק.
העלו כאן תהיות האם מחלקת הנוער באחריות העמותה. עניתי על השאלה.
בנוגע לשאר הדברים שציינת, אין ספק שהמועדון לא התקדם בנושאים כמו שקיפות ומנהל תקין. אם מישהו חושב שבעמותה לא מודעים לכך, טועה. הדברים הרבה יותר מורכבים ממה שמציגים אותם, מי שהגיע לאספות העמותה שמע על חלק מהקשיים. לא מסכים שהעמותה צריכה להכריז על סגירתה. המאבק לא הסתיים ביום שטביב יצא, הוא רק התחיל והפך למתיש יותר כי הוא נופל על מספר מצומצם של אנשים שצריכים ללכת בין הטיפות. מסרים כמו שקיפות וגם לצערי ניהול תקין, קשים לעיקול בכדורגל הישראלי ובטח בארגון סבוך וחולה כמו הפועל תל אביב עם כ"כ הרבה אינטרסנטים שמושכים לכיוונים שונים. בכל ארגון דברים כאלה דורשים זמן וסבלנות. יש הרבה תועלת בעמותה, רק בעצם קיומה ובזה שהיא מחזיקה 20%. אם לא העמותה בשנה החולפת, המצב העכשווי היה גרוע הרבה יותר.